www.wimjongman.nl

(homepagina)


Drie dingen die ooit sciencefiction waren en nu feiten zijn geworden

14 februari 2021 - door Michael Snyder

()

Ik denk dat iedereen het er wel over eens is, dat onze wereld met de dag vreemder wordt. Als ik dagelijks het nieuws bekijk, ben ik absoluut verbaasd over de bizarre dingen die ik tegenkom. Toen ik opgroeide leek onze wereld zo'n stabiele en voorspelbare plaats, maar dat is beslist niet langer het geval. Deze dagen zien we voortdurend dingen gebeuren waarvan ik nooit had gedacht dat wij ze ooit zouden zien, en dat is inclusief de ambtenaren van het Pentagon die toegeven dat ze wrakstukken van UFO-crashes hebben getest...

Het Pentagon heeft toegegeven dat ze wrakstukken van UFO-crashes in bezit heeft en testen in een bombastische Freedom of Information brief, die is gedeeld met The Sun.

Onderzoeker Anthony Bragalia schreef naar de Defense Intelligence Agency (DIA) met het verzoek om details over al het UFO-materiaal dat zij in hun bezit hebben en de resultaten van eventuele testen die zij daarop hebben uitgevoerd.

Vroeger deden regeringsfunctionarissen hun uiterste best om het bestaan van UFO's te ontkennen.

Maar nu hoef je blijkbaar alleen maar een FOIA-verzoek in te dienen om achter de waarheid te komen.

Als kind werd mij verteld dat UFO's alleen bestonden in science fiction films. Maar in de loop der jaren zijn er steeds vaker waarnemingen gedaan, en het is duidelijk geworden dat mensen zich deze objecten niet alleen inbeelden.

En nu geeft de regering zelfs toe dat zij materiaal heeft bestudeerd van neergestorte UFO's die "buitengewone capaciteiten" bezitten:

In het antwoord, gedeeld met The Sun, gaf de DIA 154 pagina's aan testresultaten vrij, waaronder rapporten over een mysterieus "geheugen"-metaal, Nitinol genaamd, dat zijn oorspronkelijke vorm onthoudt wanneer het wordt gevouwen.

Bragalia zei dat het een "verbluffende bekentenis" was van de Amerikaanse regering en de documenten onthullen dat sommige van de teruggevonden brokstukken "buitengewone capaciteiten" bezitten, waaronder de mogelijkheid om dingen onzichtbaar te maken of zelfs de snelheid van het licht te vertragen.

Dus het goede nieuws is dat we enige waarheid over UFO's beginnen te krijgen van de Amerikaanse regering.

Maar het slechte nieuws is dat veel deskundigen die UFO's hebben bestudeerd, geloven dat de bedoelingen van degenen die de vaartuigen besturen, helemaal niet goed zijn.

Regeringen over de hele wereld ontwikkelen nu "supersoldaten" om te vechten in de oorlogen van de toekomst.

Je zou verwachten over zoiets te lezen in een stripboek, maar nu wordt het werkelijkheid.

In het bijzonder worden we gewaarschuwd dat China daadwerkelijk "menselijke proeven" heeft uitgevoerd op leden van hun eigen leger. Het volgende komt van NBC News:

Uit Amerikaanse inlichtingen blijkt dat China "menselijke proeven" heeft uitgevoerd op leden van het Volksbevrijdingsleger in de hoop soldaten te ontwikkelen met "biologisch verbeterde capaciteiten", zei de hoogste Amerikaanse inlichtingenfunctionaris vrijdag.

John Ratcliffe, de directeur van de nationale inlichtingendienst, nam de explosieve bewering op in een lang artikel in de Wall Street Journal, waarin hij betoogde dat China de grootste bedreiging vormt voor de nationale veiligheid van de VS.

Kunt u zich een heel leger voorstellen van mannen met "superintelligentie", "supersnelheid" en "superkracht"?

Duizenden hybride soldaten met krachten als die van Superman of Captain America zouden zeker een macht zijn om rekening mee te houden, en dat is blijkbaar waar China op uit is.

Om dit doel te bereiken, voert China al vele jaren uiterst vreemde genetische experimenten uit...

In een communistische maatschappij met ongebreidelde ambitie, streven onderzoekers deze vreemde wetenschap na. Wat gebeurt er als je varkens- en apen-DNA mengt? Chinese experimenteerders kunnen het je vertellen. Hoe zit het met het kweken van mensachtige organen in dieren? Ja, dat hebben ze ook al gedaan.

Recentelijk heeft een wetenschapper in China geprobeerd menselijke intelligentie in een aap te stoppen...

Bing Su, een Chinese geneticus aan het Kunming Institute of Zoology, heeft onlangs het menselijke MCPH1-gen, dat de hersenen ontwikkelt, in een aap ingebracht. Deze inbreng zou de intelligentie van dit dier menselijker kunnen maken dan die van lagere primaten. Su's volgende experiment is het inbrengen in apen van het SRGAP2C-gen, dat verband houdt met menselijke intelligentie, en het FOXP2-gen, dat verband houdt met taalvaardigheid.

Andere regeringen in de wereld hebben ook "voor God gespeeld", en nu we deze weg zijn ingeslagen, is er geen weg meer terug.

Het laatste waar ik het over wil hebben is het grote wetenschappelijke experiment dat op dit moment over de hele planeet wordt uitgevoerd.

De experimentele mRNA-injecties die mensen over de hele wereld nu krijgen, zijn in een recordtempo door de ontwikkelingsfase gejaagd, en de meeste mensen beseffen niet dat ze in feite je cellen "kapen":

Toen Moderna net klaar was met zijn Fase I proef, schreef The Independent over het vaccin en beschreef het als volgt: "Het maakt gebruik van een serie van genetisch RNA-materiaal dat in een laboratorium is geproduceerd en dat, wanneer het in je lichaam wordt geïnjecteerd, je cellen moet binnendringen en de eiwitvormende machinerie van je cellen, ribosomen genaamd, moet kapen om de virale componenten te produceren, die vervolgens je immuunsysteem trainen om het virus te bestrijden."

"In dit geval is Moderna's mRNA-1273 geprogrammeerd om je cellen het beruchte coronavirus spike proteïne te laten produceren dat het virus zijn kroonachtige uiterlijk geeft (corona is kroon in het Latijn) waarnaar het is genoemd," schreef The Independent.

De autoriteiten houden vol dat er zich geen onverwachte problemen zullen voordoen. Maar kan het programmeren van onze cellen, om dingen te doen waarvoor ze nooit ontworpen zijn, een keerzijde hebben waarop ze niet anticiperen?

Helaas lijkt het erop dat we een antwoord op die vraag beginnen te krijgen.

We krijgen nu te horen dat het "normaal" is dat mensen ernstige bijwerkingen van deze injecties ondervinden, en we krijgen nu ook te horen dat het "normaal" is dat sommige patiënten sterven. Hier is een voorbeeld...

Een 78-jarige vrouw uit Zuid-Californië is vrijdag overleden nadat zij de eerste dosis van het COVID-19 vaccin had gekregen.

De patiënte kreeg de injectie met het Pfizer vaccin rond 12 uur 's middags op de COVID-19 vaccinatieplaats bij Cal Poly Pomona, volgens Dr. Michael E. Morris, arts-directeur van Kaiser Permanente Southern California's COVID-19 Vaccinatie Programma.

Terwijl ze wachtte in de observatieruimte, meldde ze dat ze zich ongemakkelijk voelde en, terwijl ze werd geëvalueerd door medisch personeel, verloor ze het bewustzijn, zei Morris in een verklaring.

Natuurlijk is dit geen alleenstaand geval. Volgens de laatste VAERS-gegevens zijn er tot nu toe honderden sterfgevallen geweest in de VS.

Helaas vertelt Dr. Fauci ons nu dat deze experimentele behandelingen niet eens erg goed werken tegen de nieuwe Zuid-Afrikaanse variant...

Fauci, sprekend op NBC's "Meet the Press", zei dat er minder bekend is over de Zuid-Afrikaanse variant dan over de U.K.-versie, die meer overdraagbaar is gebleken dan de originele versie van het virus.

"Maar we weten wel dat het (de Zuid-Afrikaanse variant) de bescherming van sommige van de monoklonale antilichamen ontwijkt, en het vermindert enigszins het vermogen en de effectiviteit van het vaccin om het te blokkeren," zei Fauci. "Het elimineert het niet, maar het vermindert het met een veelvoud.

En er wordt ons ook verteld dat zelfs als de hele wereld de behandelingen omarmt, COVID "voor onbepaalde tijd bij ons zal blijven"...

De wereld moet erop voorbereid zijn dat het coronavirus ondanks de uitrol van de vaccins langdurig zal blijven circuleren, zei het hoofd van het EU-gezondheidsagentschap ECDC, Andrea Ammon, vrijdag.

We moeten erop voorbereid zijn dat het virus onder ons blijft", zei het hoofd van het in Stockholm gevestigde Europees Centrum voor Ziektepreventie en -Bestrijding in een interview.

Het lijkt er dus op dat de autoriteiten willen dat we ons in de nabije toekomst blijven "máskeren" en sociale afstand bewaren, en dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de volgende pandemie zich aandient.

Als iemand mij als kind had verteld hoe het leven er in 2021 uit zou zien, zou ik het niet geloofd hebben.

Onze wereld is echt een gekke plek geworden, en het tempo van de veranderingen zal alleen maar versnellen naarmate we verder de toekomst in gaan...

Bron: 3 Things That Were Once Science Fiction That Have Now Become Science Fact | End Of The American Dream