www.wimjongman.nl

(homepagina)


Waarom creëert de Global Elite zoveel hysterie over de Omicron-variant?

28 november 2021 - door Michael Snyder

Omicron komt eraan! Verberg de vrouwen en kinderen onmiddellijk in jullie noodbunkers! Natuurlijk ben ik grappig. Er is absoluut geen reden tot paniek vanwege deze nieuwe variant, maar de globale elite en de mainstream media willen ons doen geloven dat we nu geconfronteerd worden met een gruwelijke wereldwijde catastrofe van epische proporties. Plotseling wordt er in de ether gesproken over nieuwe reisbeperkingen, nieuwe lockdowns en nieuwe booster shots. En alle grote nieuwszenders geven overvloedig de tijd aan Dr. TV terwijl hij doorratelt over hoe gevaarlijk deze nieuwe variant kan worden. Jammer genoeg doet hij weer allerlei overdreven uitspraken die over zes maanden volkomen belachelijk zullen lijken. Maar over zes maanden zal iedereen het vrijwel zeker hebben over een andere "monster variant" die net is opgedoken.

Als Omicron een zeer ernstige bedreiging zou blijken te zijn, zou ik mijn lezers er zeker voor waarschuwen.

Gelukkig lijkt er op dit moment niets alarmerends aan de hand te zijn, maar de elite heeft besloten om toch op de paniekknop te drukken. In feite, tijdens het lange weekend kondigde een hele reeks landen aan dat ze alle vliegreizen vanuit Zuid-Afrika zouden verbieden:

Grote reisbestemmingen zoals de Europese Unie, Japan, Australië, de Verenigde Staten en Canada hebben besloten vluchten uit Afrikaanse landen te blokkeren na de ontdekking van de Omicron-variant, een echo van eerdere noodreacties die een wereldwijde reisstop teweegbrachten.

De snelheid waarmee de nieuwe beperkingen werden ingevoerd - slechts enkele uren nadat de Zuid-Afrikaanse gezondheidsautoriteiten de ontdekking van de variant bekendmaakten - betekende dat passagiers zonder enige waarschuwing gestrand zijn. Hoewel wetenschappers in Zuid-Afrika als eersten de nieuwe variant hebben ontdekt, is het onduidelijk of deze daar is ontstaan of uit een ander land is meegebracht.

Afgaande op de reacties zou je denken dat de huidige uitbraak in Zuid-Afrika absoluut een nachtmerrieachtig iets moet zijn.

Maar dat is niet zo.

Op zondag waren er 6 nieuwe sterfgevallen aan COVID in Zuid-Afrika.

Aan de andere kant waren er 102 nieuwe sterfgevallen aan COVID in de Verenigde Staten.

Dus misschien zou Zuid-Afrika eigenlijk het reizen vanuit de Verenigde Staten moeten verbieden.

We krijgen steeds meer berichten over de nieuwste plekken op de wereld waar Omicron is opgedoken, en ik ben er zeker van dat het zich uiteindelijk waarschijnlijk overal zal verspreiden.

Geen risico nemend, heeft de regering van Israël besloten een algeheel verbod op alle buitenlandse reizigers te leggen:

De regering heeft besloten alle buitenlanders de toegang tot Israël te verbieden als onderdeel van een poging om de verspreiding van de nieuwe Zuid-Afrikaanse "Omicron"-variant tegen te gaan, waarvan één geval in het land is bevestigd en zeven andere nog worden onderzocht.

Het coronaviruskabinet heeft zaterdagavond bijna drie uur vergaderd en is het eens geworden over een reeks nieuwe beperkingen.

Ook hier in de Verenigde Staten zien we politici irrationeel reageren op de hysterie die nu de wereld overspoelt.

De gouverneur van New York, Kathy Hochul, heeft bijvoorbeeld de noodtoestand in haar staat al uitgeroepen:

De gouverneur van New York, Kathy Hochul (D), heeft de noodtoestand uitgeroepen om zich voor te bereiden op een nieuwe variant van het coronavirus die voor het eerst in Zuid-Afrika is geïdentificeerd.

De afkondiging van Hochul op vrijdag is een van de eerste noodmaatregelen die door een staat in de VS zijn genomen tegen de nieuwe variant, bekend als omicron, waarvan de ontdekking donderdag werd aangekondigd.

Ik heb geen idee hoe iemand als Kathy Hochul gouverneur van een hele staat kan worden.

Ze is echt angstaanjagend, en geen zinnig mens zou haar ooit de leiding van iets moeten toevertrouwen.

Jammer genoeg is ze nu de gouverneur van de hele staat New York.

Op ABC News waarschuwde Dr. TV dat de VS "bereid moet zijn om alles te doen" om deze nieuwe variant te bestrijden.

Hij sluit nieuwe lockdowns niet uit, en we weten allemaal dat Joe Biden heel goed luistert naar wat hij moet zeggen.

Hij "vertegenwoordigt immers de wetenschap", toch?

Zouden we binnenkort een groot deel van het land kunnen zien afsluiten, zoals we begin 2020 deden?

Dat zou letterlijk krankzinnig zijn, maar zoals velen al hebben opgemerkt, kunnen de letters die worden gebruikt om "Omicron" te spellen ook worden herschikt om het woord "moronic" [debiel] te spellen.

Als deze nieuwe variant werkelijk een enorme bedreiging vormt, zou je denken dat de artsen ter plaatse in Zuid-Afrika ons dat wel zouden vertellen.

Dr. Angelique Coetzee heeft patiënten behandeld die deze nieuwe variant hebben, en zij geeft toe dat zij "intense vermoeidheid en een hoge polsslag" ontwikkelden:

Dr. Angelique Coetzee, die een privé-praktijk heeft in de Zuid-Afrikaanse regeringshoofdstad Pretoria, zei dat ze eerder deze maand voor het eerst had gemerkt dat Covid-patiënten zich presenteerden met een hele reeks vreemde symptomen.

De arts, die al meer dan 30 jaar praktiseert en voorzitter is van de South African Medical Association, zei dat geen van de Omicron-patiënten last had van smaak- of reukverlies, wat typisch is voor Covid, maar in plaats daarvan ongebruikelijke merktekenen vertoonde zoals intense vermoeidheid en een hoge polsslag.

Maar buiten dat, zegt Dr. Coetzee dat er geen reden tot bezorgdheid is. In feite zegt ze dat de symptomen van de patiënten die ze heeft behandeld "de mildste zijn van die welke ik eerder had behandeld":

Hun symptomen waren zo verschillend en zo mild van die welke ik eerder had behandeld,' vertelde Dr Coetzee aan The Telegraph.

Dat klinkt voor mij zeker niet als een op handen zijnde wereldwijde catastrofe.

Een andere medisch deskundige vertelde aan Sky News dat alle gevallen van deze nieuwe variant in Zuid-Afrika tot nu toe "allemaal milde gevallen zijn geweest":

In tegenstelling tot de paniekzaaierij van de westerse media, vertelde Barry Schoub, voorzitter van het Ministerieel Adviescomité voor Vaccins, zondag aan Sky News dat hoewel Zuid-Afrika, waar de nieuwe variant voor het eerst werd geïdentificeerd, momenteel in totaal 3220 mensen met het coronavirus besmet heeft en hoewel de variant zich snel lijkt te verspreiden, er geen echte stijging van het aantal ziekenhuisopnames is geweest.

"De gevallen die zich tot nu toe hebben voorgedaan zijn allemaal milde gevallen, milde tot matige gevallen, en dat is een goed teken," zei Schoub, eraan toevoegend dat het nog vroeg was en niets nog zeker was.

Als dit waar is, waarom is er dan zoveel paniek over deze nieuwe variant in de media in de westerse wereld?

Zou het mogelijk zijn dat er een andere agenda aan het werk is?

Interessant is dat verschillende grote farmaceutische bedrijven al hebben aangekondigd dat zij zeer snel een nieuw vaccin voor de Omicron-variant zullen kunnen uitbrengen:

Pfizer en BioNTech zeiden dat in het geval van een variant die aan de effecten van de vaccins zou kunnen ontsnappen, het bedrijf verwacht "in staat te zijn een op maat gemaakt vaccin tegen die variant te ontwikkelen en te produceren in ongeveer 100 dagen, afhankelijk van goedkeuring door de regelgevende instanties".

Novavax zei dat het "al is begonnen met de ontwikkeling van een nieuw recombinant spike-eiwit op basis van de bekende genetische sequentie van B.1.1.529 en dat het in de komende weken klaar zal zijn om met testen en productie te beginnen".

Trap niet in de hype.

Ik geloof wel dat we een tijdperk van grote plagen zijn binnengetreden, maar ik geloof niet dat Omicron er een van is.

Er is absoluut niets dat erop wijst dat deze nieuwe stam gevaarlijker is dan de andere varianten die zich al over de wereld verspreiden.

Dus iedereen moet gewoon een stapje terug doen en ontspannen.

Helaas hebben politici over de hele wereld al bewezen dat ze niet rationeel zullen reageren op deze pandemie, en we kunnen dus verwachten dat er binnenkort een nieuwe golf van autoritaire maatregelen zullen worden uitgerold.

Bron: Why Are The Global Elite Creating So Much Hysteria About The Omicron Variant? – End Of The American Dream