www.wimjongman.nl

(homepagina)


TULSI GABBARD WAARSCHUWT: BIDEN BRENGT 'NUCLEAIRE HOLOCAUST' MET 'BRANDEND VLEES', EEN PROFETIE VAN ZACHARIA

Door Adam Eliyahu Berkowitz | 13 april 2021

Wat de volken betreft die oorlog voerden tegen Yerushalayim, Hashem zal hen met deze plaag treffen: Hun vlees zal wegrotten terwijl zij op hun voeten staan; hun ogen zullen wegrotten in hun kassen; en hun tongen zullen wegrotten in hun monden. Zacharia 14:12 (De Israël BijbelTM)

()

Voormalig Congreslid Tulsi Gabbard gaf een angstaanjagende waarschuwing tijdens een interview op Fox News op maandag, door te beweren dat een oorlog met Rusland momenteel gevaarlijk dichtbij is. In het interview zinspeelde ze op het gebruik van kernwapens, waarbij ze beelden opriep die verontrustend veel leken op de profetische beschrijvingen van Gog en Magog.

GABBARD WAARSCHUWT VOOR OORLOG TUSSEN ONS EN RUSLAND

Gevraagd naar het opkomende conflict tussen Rusland en Oekraïne, zei Gabbard: "Het beweegt zich in een zeer gevaarlijke richting, en de vraag voor het Amerikaanse volk is: 'Zijn we bereid om namens Oekraïne oorlog te voeren met Rusland."

"We moeten begrijpen dat zo'n oorlog meer zal kosten dan we ons kunnen voorstellen," zei Gabbard.

Haar waarschuwing draagt het gewicht van ervaring, aangezien Gabbard, een majoor in de Nationale Garde, die in 2004 voor een tour van 12 maanden in Irak werd uitgezonden, en opnieuw in Koeweit van 2008 tot 2009. Gabbard ontving de Combat Medical Badge en de Meritorious Service Medal.

"Dit wordt geen oorlog van 'Oké, dit gebeurt met iemand anders aan de andere kant van de wereld. Dit is iets dat invloed zal hebben op mij en u en al uw kijkers en al onze dierbaren."

"Dit is een oorlog welke geen spelletje is. Dit is een oorlog waarin er geen winnaars zijn. Dit is een oorlog met duizenden kernwapens die de VS op Rusland heeft gericht. Rusland heeft duizenden kernwapens op ons gericht, die elke stad in Amerika in minder dan 30 minuten kunnen raken... en een ondraaglijke dood en onvoorstelbaar lijden veroorzaken.

"VLEES DAT VAN DE BOTTEN VERBRANDT

"Honderden miljoenen mensen sterven en lijden, en zien hoe hun vlees van hun botten wordt verbrand. Dit is iets wat je je niet eens kunt voorstellen.

Gabbard mag dan gelijk hebben dat het onmogelijk is voor de gemiddelde mens om zich zo'n scenario voor te stellen, maar dit werd duidelijk beschreven door de profeet Zacharia in de verwijzing naar de pre-Messias oorlog van Gog en Magog:

Wat de volken betreft die oorlog voerden tegen Yerushalayim; Hashem zal hen met deze plaag treffen: Hun vlees zal wegrotten terwijl zij op hun voeten staan; hun ogen zullen wegrotten in hun kassen; en hun tongen zullen wegrotten in hun monden. Zacharia 14:12

Een ander uniek aspect van een nucleaire oorlog waar Gabbard naar verwees was dat het enorm vernietigend zou zijn terwijl het onnatuurlijk snel van aard zou zijn, met raketten die oceanen en continenten oversteken veel sneller dan zelfs de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen. Ook dit werd beschreven door de profeten die de oorlog van Gog en Magog beschreven als een ongewoon korte oorlog. Een traditie van de Vilna Gaon (een prominente 18e eeuwse Torah autoriteit) leert dat de oorlog van Gog en Magog 12 minuten zal duren. Volgens een 20e-eeuwse interpretatie: "Een derde van de wereld zal sterven, een derde zal de pest krijgen en een derde zal overleven."

Deze 18e-eeuwse profetie van een 12 minuten durende oorlog was verrassend, omdat zij enkele honderden jaren voor de komst van kernwapens werd gedaan. Conventionele oorlogen duren noodzakelijkerwijs veel langer en zo'n snelle oorlog was in die tijd ondenkbaar. Op zo'n korte oorlog, mogelijk een nucleaire uitwisseling, werd misschien gezinspeeld in de Bijbel.

Bij dageraad zie verschrikking, en voor de morgen aanbreekt zijn zij niet meer. Jesaja 17:14

BIDEN LAAT DE SPANNINGEN ESCALEREN

Gabbard drong erop aan dat oorlog met Rusland niet moet worden overwogen "juist om deze redenen: het zal leiden tot het einde van de wereld zoals wij die kennen."

Gabbard beschuldigde president Biden ervan de spanningen met Rusland te laten escaleren: "Als hij dat doet, zal het niet de vraag zijn óf we in oorlog raken met Rusland, óf we eindigen met een nucleaire holocaust, maar een kwestie van wannéér... en het zou veel sneller kunnen zijn dan iemand van ons zich kan voorstellen."

Tucker Carlson eindigde het interview met de opmerking dat de meeste mainstream media dit conflictverhaal volledig over het hoofd zien.

ERGSTE RUSSISCHE MILITAIRE OPBOUW SINDS LAATSTE INVASIE

Gabbards beoordeling weerspiegelt wat velen dicht bij het conflict al geloven, aangezien de situatie brandgevaarlijk is met meer dan 80.000 Russische troepen langs de oostgrens van Oekraïne, met inbegrip van tanks, artilleriestukken, gepantserde transporten en ondersteunende voertuigen. Dit gaat veel verder dan een machtsvertoon, en velen vrezen dat het om de voorbereiding van een invasie gaat.

Russische media waarschuwden maandag dat het land "één stap verwijderd is van oorlog", terwijl presentatoren Oekraïne een "nazistaat" noemden en beelden lieten zien van wapens die naar de grens worden verplaatst. De Russische regering zond ook een nieuwe video uit van haar nieuwste wapentuig ter gelegenheid van de Dag van de Luchtverdedigingstroepen.

De Oekraïense presidentiële woordvoerder Iuliia Mendel kondigde aan dat er nu 40.000 troepen zijn gestationeerd op de Krim en nog eens 40.000 in de buurt van de Donbass-regio, waar de door Rusland gesteunde separatisten al jaren tegen regeringstroepen vechten.

President Biden zou volgens het Witte Huis zondagmiddag een ongeplande vergadering in het Oval Office hebben gehouden met zijn "senior team".

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft gedreigd met "gevolgen en kosten" als Rusland Oekraïne binnentrekt, maar ook de VS heeft zijn toevlucht genomen tot acties. In een interview op NBC's Meet the Press op zondagochtend benadrukte Blinken zijn zorgen over de situatie in Oekraïne

"Op dit moment moet ik u zeggen dat ik me echt zorgen maak over de acties van Rusland aan de grenzen van Oekraïne," zei Blinken. "Er zijn meer Russische troepen aan die grenzen geplaatst dan op enig moment sinds 2014, toen Rusland voor het eerst binnenviel. Daarom staan we in zeer nauw contact, in nauwe coördinatie, met onze bondgenoten en partners in Europa. We delen allemaal die bezorgdheid. En president Biden is hier heel duidelijk over geweest. Als Rusland roekeloos of agressief handelt, zullen er kosten zijn, er zullen consequenties zijn."

De Amerikaanse militaire verkenningsvliegtuigen P-8A Poseidon en Lockheed EP-3E Orion zijn in het weekeinde boven de Zwarte Zee in de buurt van de Krim gesignaleerd. De marine heeft twee torpedobootjagers, de USS Donald Kook en de USS Roosevelt, naar de Zwarte Zee gestuurd.

NUCLEAIRE OORLOG IN DE PROFETIE

De profeet Jesaja zinspeelt ook op een snelle en allesomvattende catastrofe die lijkt op een kernoorlog: met moderne bomschuilkelders.

Dan zullen zij de grotten van de rotsen binnengaan en de holen in de grond, uit angst voor de HEERE en vanwege de glorie van Zijn majesteit, als Hij opstaat om de aarde te verschrikken. Jesaja 2:19

De profeet Jesaja beschrijft verder met verontrustende nauwkeurigheid de nucleaire winter, een periode van abnormale koude en duisternis na een nucleaire oorlog, veroorzaakt door een laag van rook en stof in de atmosfeer die de zonnestralen blokkeert.

Ja, de sterren aan de hemel en hun sterrenbeelden zullen hun licht niet laten schijnen, de zon zal verduisterd worden wanneer zij opkomt, en de maan zal haar licht niet laten schijnen. Jesaja 13:10

Bron: Tulsi Gabbard warns: Biden to bring 'Nuclear Holocaust' with 'burning flesh,' A prophecy of Zechariah