www.wimjongman.nl

(homepagina)


Ze kondigen publiekelijk aan dat de dingen NOOIT meer "normaal" zullen worden

29 september 2021 - door Michael Snyder

()

Zou het niet prachtig zijn als we op een dag allemaal wakker worden en de pandemie eindelijk achter de rug is? Zou het niet heerlijk zijn om terug te keren naar een wereld zonder maskers, zonder beperkingen en zonder mandaten? Ik weet dat dat is wat velen van jullie willen. Ik wil het ook. Net als miljoenen anderen zijn wij er klaar voor dat deze lange nachtmerrie eindelijk eindigt. Helaas krijgen we nu te horen dat deze crisis nooit zal eindigen. COVID zal blijkbaar voor onbepaalde tijd bij ons blijven, en dat betekent dat we het nog jaren zullen hebben over maskers, beperkingen en mandaten. Ik weet dat dit zeer deprimerend moet klinken, want het klonk ook zeer deprimerend toen ik het schreef.

Op lange termijn lijkt het erop dat de beste kans die we hebben om aan de status quo te ontsnappen zou zijn om nieuwe leiders aan te nemen die het belang van vrijheid begrijpen.

Maar de kiezers in Californië hebben net die kans gehad, en ze hebben hem niet gegrepen.

De kiezers in Canada hebben net de kans gehad om Trudeau af te zetten, en ook dat is niet gebeurd.

Ik weet niet of ik ooit zal begrijpen waarom mensen vrijwillig kiezen voor leiders als Newsom en Trudeau. Ik snap er helemaal niets van.

Helaas zijn zij geen uitzonderingen, want we hebben mensen zoals zij op dit moment in machtsposities over de hele westerse wereld.

Controlefreaks voelen zich aangetrokken tot de politiek als motten tot een vlam, en deze pandemie heeft hen een perfecte gelegenheid gegeven om hun ergste instincten uit te oefenen. Zoveel ambtenaren hebben besloten de macht die zij hebben te gebruiken om degenen met wie zij het niet eens zijn te straffen en te onderdrukken, en dat is uiterst betreurenswaardig.

Eerder vandaag was ik stomverbaasd toen ik hoorde dat een ambtenaar in Australië zojuist op televisie kwam en waarschuwde dat "het leven voor de niet-gevaccineerden voor onbepaalde tijd erg moeilijk zal zijn"...

Berejiklian zei dat mensen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren, de toegang tot winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden kan worden ontzegd, zelfs nadat de staat alle beperkingen tegen hen op 1 december heeft opgeheven.

"Veel bedrijven hebben gezegd dat ze niemand zullen toelaten die niet is gevaccineerd," vertelde Berejiklian dinsdag aan Seven News. "Het leven voor de ongevaccineerden zal voor onbepaalde tijd erg moeilijk zijn."

Wat een opmerking.

"Voor onbepaalde tijd" is een zeer lange tijd.

Dr. Albert Bourla, CEO van Pfizer, vertelt ons ook dat we permanente veranderingen in onze levensstijl kunnen verwachten. In het weekend, vertelde hij ABC's George Stephanopoulos het volgende:

"Het meest waarschijnlijke scenario voor mij is, omdat het virus zich over de hele wereld heeft verspreid, dat we nieuwe varianten zullen blijven zien die uitkomen, en ook dat we vaccins zullen hebben die minstens een jaar zullen duren. Ik denk dat het meest waarschijnlijke scenario jaarlijks nieuwe vaccinaties is, maar we moeten de gegevens afwachten."

Begrijp je wat hij zegt?

Hij zegt dat de COVID herhalingsinjecties voor altijd bij ons zullen blijven.

In feite stelt hij zich voor dat Amerikanen elk jaar COVID-vaccinaties krijgen, net zoals miljoenen Amerikanen elk jaar griepprikken krijgen.

En vermoedelijk zul je, als je niet "volledig gevaccineerd" blijft, uit een hele reeks banen en beroepen worden geweerd.

Degenen die ervoor kiezen zich niet aan de regels te houden, zullen voor altijd verschoppelingen zijn die steeds meer naar de rand van de samenleving zullen worden gedrongen.

Zo hoort het niet te gaan. We worden verondersteld "het land van de vrijheid" te zijn, en mensen zouden in staat moeten zijn hun eigen beslissingen over hun gezondheid te nemen zonder enige onderdrukking van overheidswege.

Helaas hebben we nu mensen als Joe Biden aan de macht. Toen hij zijn COVID booster kreeg, werd hem gevraagd wat er voor nodig is om ons land weer normaal te laten worden.

Zijn antwoord was zeer alarmerend:

"Hoeveel Amerikanen moeten er gevaccineerd worden om weer normaal te worden? Wat is het percentage van het totaal aantal vaccinaties dat moet worden ingezet?" vroeg een niet-geïdentificeerde verslaggever aan de president.

"Kijk, ik denk dat we de overgrote meerderheid, zoals wat er gaande is in sommige van deze industrieën en sommige scholen, naar 97, 98 procent tikken. Ik denk dat we heel dicht in de buurt komen," beweerde Biden.

97 of 98 procent?

We zullen nationaal nooit ook maar in de buurt van dat cijfer komen, dat kan ik je garanderen.

Dus volgens Joe Biden, zullen we nooit klaar zijn om "terug te keren naar normaal" als een natie.

Als je niet elke keer dat ze zeggen dat je een prik moet halen, een "booster shot" haalt, tel je niet mee als "volledig gevaccineerd". En als je niet "volledig gevaccineerd" bent, kunnen de nieuwe mandaten van Biden je dwingen je baan op te geven.

Gelukkig hebben Bidens mandaten bewezen vrij impopulair te zijn bij het Amerikaanse volk. Kijk maar eens naar deze peilingen:

Een nieuwe opiniepeiling van The Trafalgar Group onthult dat 65% van de respondenten "nee" zegt op de vraag: "Vindt u dat Amerikanen hun baan moeten verliezen als ze bezwaar hebben tegen het nemen van het COVID-19-vaccin?"

Slechts 22,2% zei "ja."

Als Biden wil dat de boze anti-Biden gezangen stoppen in stadions over het hele land, moet hij stoppen met te proberen zo'n tiran te zijn.

Amerikanen willen gewoon vrij zijn om hun eigen gezondheidsbeslissingen te nemen zonder enige vorm van overheidsdwang.

Wat de regering Biden probeert te doen is moreel verkeerd en het is fundamenteel on-Amerikaans.

Als Biden de mensen blijft dwingen, zullen ze bozer en bozer worden. Eerder vandaag kwam ik een nieuwsartikel tegen over de groeiende woede van het Amerikaanse volk:

In het openbaar en via de sociale media, kookt de woede over. Ruzies komen snel tot uitbarsting en worden soms fysiek.

Er zijn zeker een heleboel redenen waarom mensen nu zo boos zijn, maar een grote stap in de goede richting zou zijn om te beginnen met mensen hun vrijheden terug te geven.

En een van de belangrijkste vrijheden die we hebben is de vrijheid om onze eigen beslissingen te nemen over onze gezondheid.

Helaas zien we overal ter wereld een tendens naar autoritarisme, en velen geloven dat het de komende jaren alleen maar erger zal worden.

Laten we hopen dat er een manier kan worden gevonden om de zaken te keren nu we daar nog de tijd voor hebben.

Misschien, als genoeg mensen wakker worden, zullen de kiezers wereldwijd beginnen de tirannen eruit te gooien en zullen zij beginnen te stemmen op overheidsdienaren die onze door God gegeven vrijheden en vrijheden daadwerkelijk respecteren.

We hebben dringend behoefte aan verandering, want op dit moment vertellen functionarissen over de hele wereld ons dat er nooit meer een terugkeer naar "normaal" zal zijn, en dat zou inderdaad een zeer sombere toekomst zijn.

[Opmerking: Een hoop die nooit werkelijkheid zal worden met 7 jaar van verdrukking in het vooruitzicht.]

Bron: They Are Publicly Announcing That Things Are NEVER Going To Return To “Normal” – End Of The American Dream