www.wimjongman.nl

(homepagina)


De EU-chef heeft een plan om de Code van Neurenberg te schrappen

Door Andrea Widburg - 4 december 2021

Een van de gruwelijkste dingen die de nazi's deden, waren medische experimenten op mensen. Mengele was beroemd om zijn obsessie met tweelingen, die hij wreed martelde, maar de nazi's deden graag krankzinnig wrede dingen met allerlei soorten gevangenen. De Code van Neurenberg werd uitgevaardigd om te voorkomen dat dit ooit nog zou gebeuren, maar individuele Europese staten en nu de hele E.U. zijn bereid om de code te schrappen.

De processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog maakten op gruwelijke wijze duidelijk welke sadistische "experimenten" de nazi's op mensen hadden uitgevoerd. Wat er nog over was van de beschaafde wereld besloot dat er een medische gedragscode moest komen, zodat geen enkel land ooit nog zo ongestraft sadistisch kon handelen. Zo ontstond in 1947 de moderne Code van Neurenberg. Het document schrijft basisnormen voor experimenten op mensen voor. Het heeft tien punten, waaronder, in relevante delen:

 1. De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk. [Dit houdt in dat de toestemming vrij moet zijn van dwang].

 2. [knip]

 3. Het experiment moet zo zijn opgezet en gebaseerd op de resultaten van dierproeven en een kennis van de natuurlijke geschiedenis van de ziekte of het andere probleem dat wordt bestudeerd, dat de verwachte resultaten de uitvoering van het experiment zullen rechtvaardigen.

 4. Het experiment moet zo worden uitgevoerd dat alle onnodig lichamelijk en geestelijk lijden en letsel wordt voorkomen.

 5. Geen enkel experiment mag worden uitgevoerd wanneer er a priori reden is om aan te nemen dat de dood of een invaliderende verwonding zal optreden; behalve, misschien, in die experimenten waar de experimenterende artsen ook als proefpersonen dienen.

 6. Het te nemen risico mag nooit groter zijn dan het risico dat wordt bepaald door het humanitaire belang van het probleem dat door het experiment moet worden opgelost.

De hele westerse wereld is momenteel verwikkeld in een gigantisch medisch experiment. Het experiment gaat verder dan het vaccin zelf. In plaats daarvan gaat het er ook van uit dat regeringen, wanneer zij geconfronteerd worden met een wereldwijd virus, mogelijke behandelingen agressief moeten negeren en zich in plaats daarvan volledig moeten richten op een vaccin dat op genetisch niveau werkt. Een onderdeel van deze visie is dat de natuurlijke immuniteit moet worden genegeerd en dat sterfgevallen en ernstige reacties op het vaccin buiten beschouwing moeten worden gelaten bij het doordrukken van het massale vaccinexperiment.

( )

Afbeelding: Ursula von der Leyen, de E.U. bureaucraat die de code van Neurenberg terzijde wil schuiven; foto Ursula von der Leyen CDU Parteitag 2014 by Olaf Kosinsky-9.jpg

In het ene land na het andere dwingen de regeringen de burgers om de prik te krijgen. Mensen worden systematisch uitgesloten, niet alleen van de geneugten van de samenleving (bars, nachtclubs, sportscholen), maar ook van de eerste levensbehoeften (banen, levensmiddelen, medische verzorging, brandstof), naast het opleggen van strafboetes.

In Oostenrijk, waar inentingen binnenkort verplicht zullen zijn, moeten mensen hun papieren laten zien. Ook Duitsland is van plan deze weg in te slaan. In Slovenië en Dhanbad, India, kun je geen benzine voor je auto krijgen als je niet gevaccineerd bent. In Griekenland geven ze ongevaccineerden een boete van meer dan $100 per maand. In het Northern Territory van Australië zijn er concentratiekampen voor mensen die mogelijk COVID hebben. En natuurlijk verliezen tienduizenden Amerikanen hun baan omdat ze weigeren de prik te krijgen.

Het is belangrijk te bedenken dat dit vaccin-fanatisme bestaat ondanks het feit dat nu onomstotelijk vaststaat dat mensen die zijn ingeënt zowel COVID kunnen oplopen als anderen kunnen besmetten. De vaccins hebben in het beste geval een minimaal effect op de omicron-variant (wat Biden en Fauci er niet van heeft weerhouden de eisen voor vaccins te verdubbelen), iets wat we weten omdat zo veel van de nieuw gediagnosticeerde gevallen van de omicron-variant zich bij gevaccineerde mensen bevinden.

Dus: Een ziekte die uitstekend te behandelen is; een vaccin dat niet erg effectief is, vooral niet tegen de omicron variant; datzelfde vaccin heeft ongewoon hoge risico's; en regeringsfunctionarissen zijn high van het medicijn totalitarisme.

In deze omgeving stapt Ursula von der Leyen, het hoofd van de E.U. commissie, die wil dat heel Europa het pad van Oostenrijk volgt met gedwongen vaccinaties, zonder er rekening mee te houden dat dit zou betekenen dat onwillige mensen worden ingeënt, hetgeen in strijd is met de Code van Neurenberg:

 • De landen van de Europese Unie moeten verplichte vaccinatie overwegen om Covid en de Omicron-variant te bestrijden, heeft het hoofd van de Europese Commissie gezegd.
 • Ursula von der Leyen zei dat vaccins van cruciaal belang zouden zijn in de strijd tegen de "zeer besmettelijke" nieuwe variant.

 • Ongeveer twee dozijn landen hebben gevallen van Omicron gemeld, en de EU heeft de reisbeperkingen aangescherpt sinds het eerder deze maand voor het eerst werd gemeld.

 • [knip]

 • "Hoe kunnen we verplichte vaccinatie binnen de Europese Unie aanmoedigen en eventueel overwegen? Dit moet worden besproken. Dit vereist een gemeenschappelijke aanpak, maar het is een discussie die volgens mij moet worden geleid," vertelde ze op een nieuwsconferentie in Brussel.

 • Alleen afzonderlijke EU-staten kunnen vaccinatieverplichtingen opleggen en sommige nemen al stappen in die richting.

Jordan Peterson wist precies wat hij van deze dictatoriale waanzin moest denken:

Hé, het is gewoon de Code van Neurenberg. Alleen wat we geleerd hebben van de Nazi gruweldaden, niet in het minst welke medisch waren. https://t.co/ZR9T07k7pv

— Dr Jordan B Peterson (@jordanbpeterson) December 1, 2021

In maart 2020 probeerden de politieke leiders van de wereld hun best te doen in een informatievacuüm. Nu zien we echter een IJzeren Gordijn van COVID-totalitarisme over de Westerse wereld vallen - en we kunnen maar beter "nee" zeggen voordat de donkere nacht van het fascisme uiteindelijk ook over Amerika valt.

Bron: The EU chief has a plan to gut the Nuremberg code - American Thinker