www.wimjongman.nl

(homepagina)


Is het mysterie opgelost? We hebben net wat nieuwe cijfers gekregen die niemand kan ontkennen

4 januari 2022 - door Michael Snyder

Al maanden schrijf ik over een van de grootste mysteries van het afgelopen jaar. Zowel in de Verenigde Staten als in de rest van de wereld lijken miljoenen werknemers volledig uit het systeem te zijn verdwenen. Ik heb hierover grote artikelen geschreven in september, oktober en december. Toen dit voor het eerst gebeurde, verbaasde het me ten zeerste, maar dankzij een aantal zeer alarmerende nieuwe cijfers beginnen de zaken een stuk duidelijker te worden. Helaas is het nieuws niet goed.

Net voor de pandemie hadden 152 miljoen Amerikanen een baan, en we zijn nooit meer in de buurt gekomen van een terugkeer naar dat niveau. Ondanks het feit dat bedrijven in heel Amerika wanhopig zijn om iedereen die maar een hartslag heeft aan te nemen, is het aantal Amerikanen met een baan slechts 148 miljoen. Overal waar je kijkt zie je borden met "hulp gezocht", en overal in het land beginnen winkels te sluiten wegens gebrek aan personeel.

We hebben nog nooit zoiets gezien in de hele geschiedenis van de VS, maar het gebeurt niet alleen hier.

Zoals ik in eerdere artikelen heb gedocumenteerd, zijn we ook getuige geweest van gelijktijdige tekorten aan arbeidskrachten in grote geïndustrialiseerde landen over de hele wereld.

Dus waarom gebeurt dit?

Nou, het lijkt erop dat ten minste een deel van het antwoord is dat mensen in de werkende leeftijd sterven in een ongekend tempo...

Het hoofd van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica zei dat het sterftecijfer onder mensen in de werkende leeftijd een verbluffende 40% hoger ligt dan voor de pandemie.

"We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien - niet alleen bij OneAmerica," zei Scott Davison, CEO van het bedrijf, tijdens een online nieuwsconferentie deze week. "De gegevens zijn consistent over elke speler in die business."

Toen ik dat voor het eerst las was ik absoluut verbijsterd.

Ik wist dat het slecht ging, maar ik wist niet dat het zo slecht ging.

Volgens Davison, is het aantal sterfgevallen dat we meemaken "ongehoord"...

Davison zei dat de toename van het aantal sterfgevallen "enorme, hoge aantallen" vertegenwoordigt, en dat het niet oudere mensen zijn die sterven, maar "voornamelijk mensen in de werkende leeftijd van 18 tot 64" die de werknemers zijn van bedrijven die collectieve levensverzekeringsplannen hebben via OneAmerica.

"En wat we zagen in het derde kwartaal, en we zien dat het doorgaat in het vierde kwartaal, is dat de sterftecijfers 40% hoger zijn dan vóór de pandemie," zei hij.

"Om je een idee te geven van hoe erg dat is, een één-op-200-jaar catastrofe zou 10% meer zijn dan voor de pandemie," zei hij. "Dus 40% is ongehoord."

De pandemie speelt zeker een rol, maar in het artikel dat ik zojuist citeerde, staat duidelijk dat "de meeste claims voor sterfgevallen die worden ingediend, niet als COVID-19-sterfgevallen worden geclassificeerd".

Wow.

OneAmerica is geen kleine speler in de levensverzekeringsindustrie. Het brengt jaarlijks zo'n 2 miljard dollar op, en het bestaat al meer dan 140 jaar...

OneAmerica is een grote verzekeringsmaatschappij gevestigd in Indianapolis met een jaarlijkse omzet van ongeveer $2 miljard en een totaal vermogen van ongeveer $74 miljard. Dit is geen internet "verzekerings" maatschappij. OneAmerica is het echte werk, het verkoopt zowel individuele als collectieve levensverzekeringen, en het heeft gegevens en actuariële tabellen die 145 jaar teruggaan. Het is ook een progressief bedrijf dat opschept over "Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie" op haar homepage. Met andere woorden, het is niet een of ander "eng" rechts reactionair bedrijf.

Dus niemand kan de geloofwaardigheid van deze cijfers betwisten.

En de voorzitter van de Indiana Hospital Association heeft publiekelijk verklaard dat cijfers van ziekenhuizen uit zijn hele staat bevestigen wat Davison zegt...

Op dezelfde nieuwsconferentie waar Davison sprak, zei Brian Tabor, de voorzitter van de Indiana Hospital Association, dat ziekenhuizen in de hele staat worden overspoeld met patiënten "met veel verschillende aandoeningen," zeggende "helaas, de gemiddelde gezondheid van inwoners van Indiana is gedaald tijdens de pandemie."

In een vervolggesprek zei hij dat hij geen uitsplitsing had waaruit bleek waarom zoveel mensen in de staat in het ziekenhuis worden opgenomen - voor welke aandoeningen of kwalen. Maar hij zei dat het buitengewoon hoge sterftecijfer dat Davison noemde overeenkwam met wat ziekenhuizen in de staat laten zien.

Dit is niet zomaar een nieuwsbericht.

Dit is een complete en volslagen bom.

Als u het niet met mij eens bent, bent u het misschien wel eens met een van de meest gerespecteerde medische deskundigen in het hele land. Het volgende komt uit zijn artikel over deze schokkende nieuwe cijfers uit Indiana...

Met een MINIMUM, gebaseerd op mijn lezing, moet men concluderen dat als dit rapport klopt en bevestigd wordt door anderen in de nuchtere wereld van levensverzekeringsactuarissen, we zowel te maken hebben met een enorme menselijke tragedie als met een diepgaand falen van de Amerikaanse regering en het Amerikaanse HHS-systeem in het dienen en beschermen van de burgers die voor deze "dienst" betalen.

We zijn op een punt gekomen waar er geen excuus meer is om de waarheid niet te zien.

Beleidsmakers over de hele wereld moeten onmiddellijk het roer omgooien, maar dat gaan ze natuurlijk niet doen.

Er staat veel te veel geld op het spel.

Elke twijfel over hoe slecht ons systeem geworden is, is volledig weggenomen, en iedereen die zo'n diep corrupt systeem blijft steunen, kiest vrijwillig de kant van het kwaad.

Voordat ik dit artikel afsluit, wil ik iedereen eraan herinneren dat de belangrijkste doodsoorzaak wereldwijd eigenlijk helemaal niets met de pandemie te maken heeft...

Abortus was de belangrijkste doodsoorzaak wereldwijd in 2021, met bijna 43 miljoen ongeboren baby's gedood in de baarmoeder, volgens gegevens verstrekt door Worldometer.

Op 31 december 2021 om 12 uur 's middags waren er 42,6 miljoen abortussen uitgevoerd, onthulde Worldometer, terwijl 8,2 miljoen mensen stierven aan kanker, 5 miljoen aan roken, 1,7 miljoen aan hiv/aids, 1,3 miljoen aan verkeersdoden en 1 miljoen aan zelfmoord.

Volgens de Worldometer zijn sinds het begin van de pandemie 5,4 miljoen mensen overleden aan COVID.

Maar sinds het besluit van Roe v. Wade in 1971 zijn er over de hele wereld meer dan 1.500.000.000 baby's in de baarmoeder vermoord.

Onze cultuur is werkelijk "een cultuur van de dood" geworden, en uiteindelijk zullen we oogsten wat we hebben gezaaid.

Ik weet dat mijn artikelen "hard" kunnen overkomen, maar niemand kan de harde realiteit ontkennen dat overal om ons heen grote aantallen mensen sterven.

2020 was een nachtmerriejaar, 2021 was ook erg slecht, en nu is de weg ook vrij voor "2022 ook".

Het komende jaar wordt echt afschuwelijk, maar dat wisten de meesten van jullie al.

Bron: Has The Mystery Been Solved? We Just Got Some New Numbers That Nobody Can Deny