www.wimjongman.nl

(homepagina)


Knessetlid ziet Jesaja's profetie opnieuw gebeuren, nadat ex-inlichtingenofficial de aanstelling van een moslim Mossad-chef goedkeurt

Door David Sidman - 12 augustus 2021

Uw heersers zijn schurken en handlangers van dieven, een ieder begerig naar geschenken en hebzuchtig naar giften; zij oordelen niet over de zaak van de wees, en de zaak van de weduwe bereikt hen nooit. Jesaja 1:23 (De Israël BijbelTM)

( )

Bengvir wordt uit de Knesset verwijderd

In een nogal schokkende onthulling heeft Ram Ben Barak, de voormalige adjunct-directeur van de Mossad en directeur-generaal van het ministerie van Inlichtingendiensten en het ministerie van Strategische Zaken, gezegd dat hij "er geen probleem in zou zien dat de adjunct-directeur van de Mossad een moslim-Arabier is."

De sentimenten werden geuit op het radiostation Galatz in een show die werd gehost door Yaakov Bardugo.

Als reactie schreef Knessetlid Itamar Ben Gvir, (Joodse Macht) op zijn Facebookprofiel: "Als ik deze afschuwelijke en verachtelijke uitspraken van Ram Ben Barak hoor, begrijp ik wat de profeet Jesaja bedoelde toen hij zei 'Uw heersers zijn schurken'."

Uw heersers zijn schurken, en handlangers van dieven, ieder begerig naar geschenken en begerig naar giften. Zij oordelen niet over de zaak van de wees, en de zaak van de weduwe bereikt hen nooit. (Jesaja 1:23)

Ben Gvir vervolgde met te zeggen: "Stel je even voor dat een agent van de Moslim Broederschap die terrorisme steunt de adjunct-directeur van de Mossad wordt, hoe zijn we dan zo ver gekomen? Waarbij terrorisme-ondersteunende terroristen het land besturen? We moeten deze gevaarlijke en bizarre regering ten val brengen. We hebben het over de veiligheid van de staat Israël, niet over een of ander politiek baantje."

In april meldde Israel365 News dat Ben Gvir tijdens zijn openingstoespraak klaagde over de aarzeling van de Israëlische regering om de volledige soevereiniteit over Jeruzalem en meer specifiek de Tempelberg te verklaren.

Bron: Lawmaker sees Isaiah's prophecy happening after ex-Intelligence official approves of Muslim Mossad chief