www.wimjongman.nl

(homepagina)


Ja, ik mis Donald Trump

Biden was een ramp die stond te gebeuren, en het gebeurde. We hadden al die tijd gelijk over Trump als de president die we nodig hadden. Opinie.

Jack Engelhard - 31 augustus 2021

()

Ik mis de dagen van Donald Trump

Dat waren de dagen, nog niet zo lang geleden, dat onze vrienden ons vertrouwden en onze vijanden ons vreesden. De naties luisterden wanneer Trump sprak omdat ze wisten dat hij het meende.

Niets daarvan onder Biden.

Wat betreft de achtergebleven, gestrande mensen, nu we vanaf dit schrijven, 30 augustus, weg zijn uit Afghanistan, zullen sommigen zeggen dat het Bidens manier is om te zeggen: "Tot ziens, sukkels."

Onze troepen dienden eervol. Onze leiders kozen voor schande.

Trump was ook van plan om te vertrekken... maar niet op die manier. Trump was het echte werk, een sterke leider, een kampioen voor Amerika eerst. Hij beveiligde onze zuidelijke grens.

Hij maakte ons energieonafhankelijk. Hij versterkte ons leger. Hij begon geen oorlogen. Hij heeft Iran teruggedrongen. Hij kreeg zowel de EU als de VN zover om zijn kant op te gaan.

Alleen legale vluchtelingen.

Hij legde de Palestijnse Arabische terroristen het zwijgen op, en bracht de Abraham Akkoorden voort, wat een licht aan het einde van de tunnel was tussen Israël en vier Arabische buren.

Vergeet het meeste van dat onder Biden's toezicht.

Trump heeft veel meer gedaan dan dat alles, maar je zou het nauwelijks weten omdat de Democraten, de mensen die Joe Biden in het zadel hebben geholpen, zo druk bezig waren hem uit elkaar te scheuren. Ze zaten hem de hele vier jaar achterna voor van alles en nog wat. Rusland... Rusland... Rusland.

Het Huis had geen tijd voor de zorgen van de natie, want Trump was hun enige zorg.

Het tijdschrift The New Yorker van David Remnick bleef maar vragen en hopen en dromen: "Zal dit de genadeslag zijn?" Toch vonden ze geen fout, maar ze gingen toch achter hem aan. Plotseling, Oekraïne. Wat deed hij toen? Hij pleegde een telefoontje. Dus laten we hem opnieuw aanklagen. Opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Iedereen die met Trump geassocieerd werd, werd gepest en zelfs gearresteerd. Paul Manafort werd in eenzame opsluiting geplaatst. Zo middeleeuws was het in die tijd... een tijd waarin goede mensen... Trump-mensen, werden gemuilkorfd, gehavend en aan de schandpaal genageld. Je droeg een MAGA hoed op eigen risico. Tot aan de verkiezingen werden Trump-stemmers geweerd van het toneel en kozen voor stilte als ze werden ondervraagd. Ze hadden de treurnis niet nodig. Maar de pesterijen bleven komen.

Als Trump je man was... in die tijd dat Amerika middeleeuws werd... dan moest je wel racist zijn. Op die manier heersten ze over ons. Ze waren welbespraakt. Ze hadden alle antwoorden, namelijk Joe Biden, dus hou je mond, en wees blij. Waag het niet tegendraads te zijn. Denk er zelfs niet aan om Bidens gebrek aan geschiktheid te vermelden, open voor iedereen die het wil zien... een man die zo volkomen tekort schiet.

Besteed er geen aandacht aan ... zo waarschuwden ze ... aan de persoon die hij koos voor vice-president. Ze kan niet zo slecht zijn. Toch?

Maar dat is wat ze ons gaven om de grootste, machtigste natie op aarde te leiden. De rouwende moeder van een marinier gedood in Kabul zegt, "Biden-kiezers" doodden haar zoon.

Biden-kiezers, maar we dragen allemaal de last en betalen de prijs. Beginnend met Biden, is de ontmanning zo sterk geweest dat onze generaals voor de Taliban-terroristen salueerden.

Wie wist dat het zover zou komen... de dwaasheid die Afghanistan is? Wij wisten het. We wisten niet dat het Afghanistan zou zijn. We wisten dat het ergens vandaan zou komen... ja, de knock-out stoot die Joe Biden zou doen wankelen en Amerika op zijn knieën zou brengen.

Biden was een ramp die stond te gebeuren, en het gebeurde. Ze kunnen ons niet meer beschamen. We hadden al die tijd gelijk. Zij hadden ongelijk.

In Trump hadden we de perfecte president voor onze tijd. We missen hem.

Zeg het hardop.

De in New York wonende bestseller schrijver Jack Engelhard schrijft regelmatig voor Arutz Sheva.

Bron: Yes, I miss Donald Trump - Israel National News