www.wimjongman.nl

(homepagina)


MERKTEKEN VAN DE BEEST doet zijn intrede in 2020...

...als het ongeteste, giftige en onveilige COVID-19-vaccin, gebio-gefabriceerd door de Big Pharma, de belangrijkste verkoper van de "Super-Vaccinatie Agenda."

Het Millennium Rapport - 15 december 2020

Er is een zeer goede reden (eigenlijk zeer slechte reden) waarom THE GREAT SCAMDEMIC, THE GREAT RESET en THE GREAT STEALECTION allemaal werden uitgevoerd door de New World Order globalist-cabal in 2020. Het is precies dezelfde reden waarom in 2019 de militaire inzet van 5G in belangrijke machtscentra over de hele wereld plaatsvond.

De hoeveelheid en de mate van pure chaos en verwarring, afleiding en misleiding, die door deze drie "GROOTHEDEN" zijn gegenereerd, heeft de machtselite in staat gesteld om zowel de militaire inzet van 5G wereldwijd uit te voeren als een gevaarlijk ongetest COVID-19-vaccin uit te rollen met zeer weinig onderzoek.

De machten die er zijn hebben lang gepland om zowel 5G als het COVID-19 vaccin in hetzelfde tijdsbestek uit te rollen omdat ze functioneren als een zeer gecoördineerd wapensysteem. Zie: QUATERNARY WEAPON SYSTEM geactiveerd vóór elke Coronavirus Cluster Explosie

Wat de wereldgemeenschap van landen sinds januari 2019 ondergaat, is een enorme bètatest met een zeer geavanceerd biowapen - COVID-19 - dat heel sluipend is gelanceerd op voornamelijk stedelijke doelen waar de 5G-uitrol plaatsvond (bijv. Wuhan, Milaan, Teheran, New York City, Seattle en Guayaquil, Ecuador).

Vervolgens is, tegen alle verwachtingen in, en in tegenstelling tot wat de wetenschap zegt dat zelfs mogelijk is, het COVID-19-vaccin eerst in Rusland uitgerold en daarna in andere proefkonijn landen zoals het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Hoe kon zo'n zeer verdacht en onbewezen vaccin zelfs veilig worden toegediend in hetzelfde jaar dat de pandemie van het coronavirus begon?!

Dat klopt, dat kan ook niet! Niet met enige mate van veiligheid of effectiviteit.

En de enige manier waarop Big Pharma in 2020 eender welk type Covid-vaccin kon introduceren is omdat het jaren van nauwgezette ontwikkeling en geavanceerde bio-engineering had ondergaan in geheime laboratoria over de hele planeet.

MERKTEKEN VAN HET BEEST

Met dit cruciale begrip moet elke inwoner van de aarde zich ervan bewust zijn dat het COVID-19-vaccin niet is wat ze zeggen dat het is. En, dat het gevaarlijk is tot het uiterste, met een snode agenda achter de rug gehouden, met een verschrikking die iedereen zou moeten afschrikken.

In feite wijst alles nu op een Covid-vaccin dat niet alleen functioneert als de langverwachte aanloop naar het MERKTEKEN VAN HET BEEST, het is ook een middel waarmee de huidige machten hun hooggeprioriteerde agenda van transhumanisme zullen gaan uitvoeren. Zie: COVID-19-vaccin maakt gebruik van Nano Tech om de transhumanisme-agenda te bevorderen.

Misschien is de centrale pijler van die agenda wel het wegnemen van elke neiging van een normaal mens om spirituele vooruitgang of religieuze inspanningen na te streven. Hier komt het COVID-19-vaccin in beeld, omdat zijn primaire functie is om het beroemde GOD-gen permanent uit te schakelen. Dit zal worden bereikt door de systematische vaccinatie van de mensheid met behulp van het FunVax-vaccin, ook wel bekend als het COVID-19-vaccin. Als volgt:

Het FunVax biowapensysteem maakt gebruik van minstens 4 verschillende modaliteiten. De daders (i) gebruiken chemtrails om griepvirussen en aërosolvaccins te sprayen, (ii) bedienen griepprogramma's voor volwassenen en vaccinatieschema's voor kinderen, (iii) geven verschillende varianten vrij van het COVID-19 biowapen in ziekenhuizen, verpleeghuizen, assistentiecentra (en op cruiseschepen tijdens de operatie), en (iv) gebruiken de intensieve 5G roll-outs om het immuunsysteem te verzwakken en de elektromagnetische frequenties en microgolftransmissies te versterken die het clandestiene FunVax-vaccinatieproces mogelijk maken. Ook hebben de daders een vijfde component gepland waarbij ze (v) een verplicht COVID-19 vaccin formuleren dat ervoor zal zorgen dat elk individu de VMAT2 'immunisatie' krijgt die via een immuniteitscertificaat zal worden afgedwongen.
(Bron: Dit is de belangrijkste reden waarom de NWO-cabal van de globalisten doodgemoedereerd aan het verplicht stellen is van een universeel COVID-19 vaccinatieprogramma.)

Een van de unieke kenmerken van het MERKTEKEN VAN HET BEEST is het Luciferase.

Bill Gates bouwt iets wat we het Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System noemen, dat is samengesteld uit meerdere dingen. Ik wil uw aandacht vestigen op één onderdeel, de quantum dot microneedles die de vaccins zullen afleveren, en een zeer, zeer unieke biochemie die het allemaal doet werken. Als u opstaat terwijl u dit leest... ga nog even zitten. Vandaag brengen we u 'near infrared bioluminescence enzyme luciferase', de chemische stof die de kwantumdotvaccinatie leesbaar maakt via een speciale mobiel-apparaat app. Dat klopt, het enzym dat Bill Gates' Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccinatie Delivery System zal doen oplichten, heet Luciferase, dat is wat de vaccinatie leesbaar maakt lang nadat het slachtoffer is geïnjecteerd. Luciferase. Bron: COVID-19

COVID-19-vaccin navolging

De hooggeorganiseerde wereldwijde criminele onderneming om elk mens te vaccineren is al tientallen jaren aan het werk. Daarom werd vax-superpitchman Bill Gates koning van Microsoft en daarna de op drie na rijkste miljardair ter wereld. Kijk: Ja, Bill Gates' uitvinding is echt een injecteerbare, permanente, onderhuidse, biochip sensor?

In feite heeft Gates' zorgvuldig een geleide overgang gebouwd van het heimelijk bouwen van achterdeurtjes voor computervirussen naar het bedrieglijk creëren van achterdeurtjes voor coronavirussen wat heeft plaatsgevonden met een zeer doelgericht ontwerp.

TEKEN VAN HET BEEST:
Gebracht voor u door iedereens
Big Brother - BILL GATES

Het is echter één ding om uit het niets een coronaviruspandemie te fabriceren als een middel om een nieuw verplicht COVID-19-vaccin te rechtvaardigen ... en ... een ander ding om de toediening van die ongeteste injectie op elke inwoner van de planeet Aarde af te dwingen.

Dit is waar de dingen op het punt staan zeer uitdagend te worden, gezien het feit dat tweederde van de kiezers zegt dat ze niet meteen of helemaal geen coronavirusvaccin zullen krijgen.

De psychopathische daders van OPERATIE COVID-19 weten maar al te goed dat veel mensen extreem zuinig zijn over een Covid-vaccinatie. Veel Amerikanen staan wantrouwig tegenover het COVID-19-vaccin vanwege de associatie met de MERKTEKEN VAN HET BEEST (MOTB). Dit vormt een groot obstakel, wat echter al doordacht is door mensen als Bill Gates, Dr. Fauci, Deborah Birx, Robert Redfield, Tedros Adhanom & Company.

Die "Company" is natuurlijk Big Pharma. En Big Pharma is de belangrijkste corporate speler in het almachtige Government-Corporate Complex dat de complete controle over de USA heeft genomen.

Wat is het kritieke punt?

Elke Amerikaanse/Europese burger zal binnenkort een COVID-19 vaccin nodig hebben om een normaal leven in Amerika te leiden... ...tenzij, 'Wij het Volk' deze stoomwalsende moloch beeindigen met haast.

Langzaam maar zeker doen zowel Corporate America als de Amerikaanse federale regering verschillende voorstellen over hoe een immuniteitscertificaat binnenkort nodig zal zijn.

Bijvoorbeeld, als u wilt werken voor een Fortune 1000 bedrijf, zal een bewijs van vaccinatie worden gevraagd, als de daders hun zin krijgen. Uiteindelijk zal elk beursgenoteerd bedrijf gedwongen worden om zich aan de vaccinatievoorschriften te houden. Dat geldt ook voor kleine bedrijven die een volksgezondheidsinspectie en/of certificering nodig hebben om 'legaal' in een stad, provincie of staat te kunnen werken.

Winkels kunnen beginnen te eisen dat alle klanten een bewijs van Covid-immuniteit leveren om hun goederen te kopen. Zo kunnen dat ook doen elk servicebedrijf, zoals medische, tandheelkundige, geestelijke gezondheids- en andere zorgleveringskantoren, zowel allopathisch als alternatief.

Dan zijn er nog sportscholen en sportclubs, yoga- en Pilatesstudio's, massagesalons en kapsalons. Zonder masker is het al moeilijk om in een van deze bedrijven te komen.

Dan zijn er nog de oproepen om alle schoolkinderen te laten vaccineren om naar de kleuterschool, de basisschool en de middelbare school te kunnen gaan. Tieners zullen als eerste worden gevaccineerd om zich in te schrijven op middelbare scholen en jong-volwassenen zullen een immuniteitscertificaat moeten voorleggen om zelfs een Amerikaanse hogeschool te kunnen aanvragen.

De lijst van organisaties in het maatschappelijk middenveld en overheidsinstellingen is nog langer, net als alle globalistische NGO's die uiteindelijk een Covid-vax zullen eisen om bij hen in dienst te komen.

BIJZONDERE OPMERKING: Mensen, de ernst van deze zich snel ontwikkelende situatie, waarbij het bewijs van een COVID-19-vaccinatie binnenkort nodig zal zijn om iets te "kopen en te verkopen" kan niet worden overschat. Denk maar eens na over waar de Coviteers dit uiteindelijk naartoe zullen brengen: Een Covid-immuniteitscertificaat zal binnenkort vereist zijn om eender welke vestiging binnen te komen; om eender welk evenement bij te wonen; om mee te doen in eender welk programma; om te vliegen, te trainen of met o.v. te reizen naar eender welke bestemming te reizen; om behandeld te worden door eender welk ziekenhuis, eender welke kliniek, eender welke arts of eender welke andere gezondheidszorgprofessional, enz. Zij noemden het de Snelheid van de Verrichtingsscheeftrekking om een reden; zij willen in alle 50 staten strikte COVID-19-vaccin-naleving als voorloper van wetgeving verplichte vaccins voor elke burger en niet-burger. De snelheid en de intensiteit waarmee de daders van OPERATION COVID-19 dit over het Amerikaanse volk uitrollen met hun Covid moloch is even onbegrijpelijk als onthutsend. Daarom moet ieder individu op zijn hoede zijn als nooit tevoren. Het blindelings opvolgen van alle ongeoorloofde bevelen en andere Covid-dictaten zou waakzaam moeten worden vermeden. Hoe meer mensen buigen voor de wil van de Plandemische tirannen, hoe gemakkelijker het voor hen zal zijn om hun vooraf geplande verplichte COVID-19 vaccinatieprogramma's uit te voeren die de gevreesde MOTB zullen inspuiten. Het belangrijkste is dat dit verraderlijke vaccinatieschema steeds opnieuw wordt uitgevoerd, zodat slechts weinigen begrijpen dat het uiteindelijk nodig zal zijn om je leven te leiden. Zo introduceren ze altijd destructieve, gevaarlijke en dodelijke programma's in de samenleving.

Precies daarom eisen de autoriteiten maskers en sociale distantie met zo'n wraakactie: zodat ze uiteindelijk verlichting kunnen bieden van deze vreselijke onderdrukkende maatregelen nadat iedereen 'goed' gevaccineerd is.

Dit is hun PLAN!

En het is niet goed. Helemaal niet goed.

Deze perfide criminelen zijn nogal sluw gechoreografeerd en ensceneren elke fase van deze transparante, door de mens gemaakte Plandemic in het belang van de uitvoering van verschillende mandaten en maatregelen die, naar ze hopen, uiteindelijk elke persoon in de rij van naleving van de vaccins zal duwen. Zoals altijd wordt de Mainstream Media gebruikt om elke fase van de naakte angst te hypen om het onbewuste en ongeschoolde over de klif van het onvermijdelijke vaccinletsel en de permanente transhumanistische verandering te duwen.

De regering weet dat ze niet iedereen kan dwingen tot vaccineren, maar ze heeft er vertrouwen in dat een kritische massa van de burgerij deze vaccins zal eisen; en in de mate dat de overweldigende over en weer druk die wordt uitgeoefend door de krankzinnige pro-vax menigte zelfs de meest vurige anti-vaccin-mensen zal dwingen tot het ontvangen van hun jaarlijkse Covid-vaccinaties.

HOOFDPUNT: Big Pharma wordt gebruikt door het Central Banking Cartel en International Banking Crime Syndicate om het COVID-19-vaccin uit te rollen onder de overheidsrubriek van Operation Warp Speed. Met "scherende snelheid" omdat de machtselite zo wanhopig is om de wereldbevolking te vaccineren om ze effectief te neutraliseren vanwege de snel opkomende context die wordt gedefinieerd door de voortdurende en woedende oorlog tussen de 1% en 99%. Zie: Dus dit is wat ze bedoelen met “WARP SPEED”!

Conclusie

De NWO-globalisten zijn op een serieuze missie om elke Amerikaan op volle doelbewuste snelheid te vaccineren. De Amerikaanse regering zal de 4 grote takken van de strijdkrachten inzetten om deze missie te volbrengen.

De huidige machten weten dat wanneer voldoende Amerikanen regelmatig gevaccineerd worden, ze geen bedreiging meer vormen voor hun kleptocratische oligarchie, die over de hele planetaire beschaving wil heersen via een One World Government en Global Security Superstate.

Deze Nieuwe Wereldorde wordt fundamenteel bepaald door een wereldgemeenschap van naties, die elk worden geleid door een totalitaire communistische regering. Daarom zijn de despotische Democraten zo vastbesloten om de verkiezingen van 2020 te stelen en is deze RED ALERT uitgegeven:

HET 2020 COVID-COMMUNISTISCHE COMPLOT OM DE AMERIKAANSE REPUBLIEK OMVER TE WERPEN...

... ALS OPMAAT NAAR DE OPRICHTING VAN ÉÉN-WERELD-REGERING EN EEN WERELDWIJDE TOTALITAIRE SUPERSTAAT.

De globalisten weten ook dat alle weerstand tegen een dergelijke totalitaire tirannie zal worden weggenomen zodra de MARK OF THE BEAST volledig in werking is gesteld, waar niemand zonder kan kopen of verkopen.

COVID-19-vaccin is het begin van het "Merkteken van het Beest".

Waarschuwing: Er is nu een GROTE vaccinatiecampagne gaande in de VS binnen de christelijke kerken. Het wordt door niemand minder dan Dr. Fauci's baas bij het NIH geleid. Dit specifieke regerings-religieuze initiatief wordt bedrieglijk uitgevoerd om de hele christelijke gemeenschap in het hok van de naleving van de vaccins te brengen, omdat zij de grootste belemmering vormen voor het communistische plan om de Amerikaanse Republiek in te laten storten. Die bijbellezende mensen weten ook meer over de MERKTEKEN VAN HET BEEST dan welke andere groep in het land dan ook Zie: GROOT COVID-SCHANDAAL BIJ DE NIH: Waarom heeft niemand de baas van Fauci onderzocht?

Staat van de Natie

13 december 2020

Referentie

Is the COVID-19 vaccine really the “Mark Of The Beast”?

Recommended Reading

FUNVAXgate: Bill Gates’ Implantable Quantum Dot, Microneedle Vaccine Delivery System & Luciferase

TinyURL: https://bit.ly/2WeaQWH

___

http://stateofthenation.co/?p=41277

Bron: MARK OF THE BEAST Makes Its Debut in 2020… – The Millennium Report