www.wimjongman.nl

(homepagina)


De kwelling van bedrog

21 januari 2021 - door Michael Snyder

Er is vaak gezegd dat "in een tijd van universeel bedrog, het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad is". Dat citaat wordt vaak toegeschreven aan George Orwell, maar er is eigenlijk geen bewijs dat hij het ooit gezegd heeft. Maar door vele jaren heen zullen mensen dat citaat aan Orwell blijven toeschrijven. Het klinkt zeker als iets dat hij gezegd zou kunnen hebben, maar het is zo belangrijk om bij de feiten te blijven. Helaas is zo ongeveer onze hele samenleving de afgelopen jaren van de werkelijkheid vervreemd geraakt, en dat is de afgelopen maanden duidelijk te zien geweest. We zijn getuige geweest van een constante stroom van leugens van links, en helaas zijn we ook getuige geweest van een constante stroom van leugens van rechts. Als kinderen werd ons verteld dat "woorden ons nooit pijn kunnen doen", maar de waarheid is dat miljoenen en miljoenen mensen zijn gekwetst door al deze leugens. Als we ooit hopen onze samenleving te genezen, moeten we ons ertoe verplichten terug te keren naar de waarheid, en dat zal niet gemakkelijk zijn.

Toen ik nadacht over de samenstelling van dit artikel, schoot me een lied te binnen dat geschreven is door Steve Camp. Het is getiteld "The Agony Of Deceit" [De kwelling van bedrog], en dit is de tekst van het refrein...

Dit is de kwelling van bedrog
Waarheid belovend voor de leugens die ze onderwijzen
Ze komen in Jezus' naam
Maar het zijn zonen van Hades
Dit is de kwelling van bedrog

Laat ik beginnen met iemand die de laatste tijd vaak de naam van Jezus aanroept. Joe Biden en zijn handlangers hameren voortdurend op het feit dat Joe Biden een praktiserend katholiek is, en om eerlijk te zijn gaat hij meer naar de kerk dan bijna iedereen die ik ken.

Tijdens zijn inauguratie, legde hij zijn hand op een zeer dikke bijbel. Ik weet niet of ik ooit een dikkere bijbel dan die heb gezien, en ik heb in mijn tijd al heel wat dikke studiebijbels gezien.

Hij beweert een man van geloof te zijn, maar hij heeft onuitsprekelijk slechte dingen gedaan, zijn zoon heeft onuitsprekelijk slechte dingen gedaan, en de dingen waar hij voor staat zijn onuitsprekelijk slecht.

In bijna elke verklaring die hij aflegt zit bedrog, maar hij lijkt zich niet te schamen voor iets wat hij heeft gezegd of gedaan.

Zoals zoveel andere politici is hij een grote oplichter, maar naarmate de tijd verstrijkt zullen meer en meer mensen zijn act doorhebben.

Op dit moment verafschuwt radicaal links hem absoluut en ze zijn al begonnen met rellen. Helaas zal de onrust onder de bevolking in dit land alleen maar toenemen naarmate radicaal links bozer en bozer wordt.

Op dit moment staan de media wel volledig achter Biden en ze kunnen niet stoppen met aardige dingen over hem te zeggen.

Maar na tientallen jaren nepnieuws te hebben gebracht en na de afgelopen vier jaar elke schijn van objectiviteit te hebben gelogenstraft, is het vertrouwen van de Amerikanen in het kollectief media op een dieptepunt aanbeland. Het volgende komt van Axios...

  • 56% van de Amerikanen is het eens met de stelling dat "journalisten en verslaggevers opzettelijk proberen mensen te misleiden door dingen te zeggen waarvan ze weten dat ze vals of schromelijk overdreven zijn."
  • 58% vindt dat "de meeste nieuwsorganisaties meer bezig zijn met het ondersteunen van een ideologie of politiek standpunt dan met het informeren van het publiek."
  • Toen Edelman de Amerikanen na de verkiezingen opnieuw polste, waren de cijfers nog verder verslechterd: 57% van de Democraten had vertrouwen in de media en slechts 18% van de Republikeinen.

In de loop der tijd hebben veel Amerikanen ingezien dat het nieuws in wezen hetzelfde is, ongeacht naar welk kanaal men kijkt.

Als u hieraan twijfelt, bekijk dan deze video.

Avond na avond lezen talloze "lokale nieuwsuitzendingen" exact dezelfde scripts die hen worden aangeleverd door dezelfde gecentraliseerde bronnen.

Uiteindelijk wordt meer dan 90 procent van al het "nieuws" op televisie gecontroleerd door slechts zes gigantische mediabedrijven, en die gigantische mediabedrijven zijn eigendom van en worden gecontroleerd door de wereldwijde elite.

Over scripts gesproken, onze meest prominente politici krijgen ook aanwijzingen over wat ze moeten zeggen.

Denkt u immers dat het toeval is dat zoveel van hen precies dezelfde zinnen en praatjes gebruiken?

Het is gemakkelijk om te wijzen op de misleidingen van de globalisten, maar velen die zogenaamd tegen de globalistische agenda zijn, hebben ook misleiding verspreid.

Sinds oktober 2017 heeft één bijzonder verraderlijke misleiding zich als een lopend vuurtje over het hele internet verspreid, en nu realiseert iedereen zich eindelijk dat het allemaal een hoax was vanaf het allereerste begin.

Natuurlijk was er niet bepaald een genie voor nodig om dat uit te vogelen. De allereerste twee "geruchten" die in oktober 2017 werden gepost, waren duidelijk en lachwekkend vals...

Gerucht #1 beweerde dat "Hillary Clintons uitlevering al effectief in beweging [was] gisteren met verschillende landen in het geval van vlucht over de grens; met Gerucht #2 dat beweerde dat "HRC was vastgehouden, (nog) niet gearresteerd" en dat er "massale rellen zouden worden georganiseerd in ook anderen uit de VS vluchtten."

Vanaf die eerste twee berichten, is het leugen na leugen na leugen.

Vanaf het allereerste begin wist ik dat het een gigantisch bedrog was, en ik kon niet geloven dat er mensen waren die stom genoeg waren om het te geloven.

Helaas geloofden sommigen het tot het bittere eind. Sommigen keken naar de televisieverslaggeving over de inauguratie en geloofden dat er elk moment massa-arrestaties konden plaatsvinden.

Als de "massa-arrestaties" in de voorgaande vier jaar niet hadden plaatsgevonden, waarom zouden ze dan in hemelsnaam op het allerlaatste moment plaatsvinden?

Het sloeg nergens op, maar de hele hoax sloeg natuurlijk al die tijd nergens op.

De waarheid is dat er geen "plan" is.

Dat is er nooit geweest.

Als je je in die onzin hebt verdiept, kom er dan uit en stop met een idioot te zijn.

Er zijn anderen die op het laatste moment een "wonder" verwachtten bij de inauguratie omdat zij charlatans volgden die grote aantallen mensen ervan overtuigden dat God hen vertelde dat Donald Trump nog steeds president zou worden.

Die charlatans zijn miljoenen mensen een verontschuldiging verschuldigd.

Sterker nog, als u een van die charlatans bent en u leest dit artikel, dan zou ik graag willen dat u mij een persoonlijk excuus stuurt. Ik ben herhaaldelijk een "doom and gloomer" genoemd omdat ik niet meeging in al die onzin, en nu is bewezen dat u het bij het verkeerde eind had.

Als ik boos klink, is dat omdat ik boos ben.

Op dit moment zijn miljoenen en miljoenen Amerikanen, die verslaafd zijn geraakt aan de misleidingen, emotioneel gebroken.

Zelfs enkele van mijn goede vrienden in het land werden misleid, en ik zal doen wat ik kan om die vrienden te helpen herstellen.

De weg terug begint met de waarheid. We moeten alle onwaarheden verwerpen en afzweren, en we moeten ons gaan richten op wat echt belangrijk is.

Ondanks alles wat er gebeurd is, bestaat de waarheid nog steeds, en de waarheid zal je bevrijden.

Bron: The Agony Of Deceit | End Of The American Dream