www.wimjongman.nl

(homepagina)


Ze creëren de grootste heksenjacht in de Amerikaanse geschiedenis

10 september 2021 _ door Michael Snyder

()

Vóór deze pandemie, als je alle "onruststokers", "onafhankelijke denkers" en "non-conformisten" uit onze samenleving wilde verwijderen, hoe zou je dat dan gedaan willen hebben? Ik stel voor iedereen een vragenlijst te sturen om te vragen wat hij gelooft wat een manier zou zijn om dat te doen, maar natuurlijk zouden veel mensen valse antwoorden geven en zouden veel anderen de vragenlijst gewoon negeren. Socialemediaprofielen bevatten een schat aan informatie, maar veel "non-conformisten" zitten niet eens op socialemedia en het doorspitten van al die gegevens zou een buitengewone hoeveelheid tijd, geld en energie kosten. Tot voor kort was er gewoon geen gemakkelijke en efficiënte manier om diegenen te identificeren die het systeem niet graag dienen.

Maar nu hebben de COVID-vaccins alles veranderd. Deze injecties zijn de perfecte lakmoesproef, want "onruststokers", "onafhankelijke denkers" en "non-conformisten" zijn zo'n beetje de enigen die de injecties op dit moment weigeren. Dit maakt het bijzonder gemakkelijk om Amerikaanse burgers in twee categorieën te verdelen, en het geeft de autoriteiten ook een perfect excuus om al die "herrieschoppers", "onafhankelijke denkers" en "non-conformisten" naar de marge van de samenleving te duwen.

Zoals ik gisteren al zei, werd ik letterlijk ziek in mijn maag toen ik nadacht over de implicaties van Bidens tirannieke nieuwe decreten. Oorspronkelijk waren Biden en andere Democratische leiders tegen elke vorm van vaccinatieplicht, maar nu denk ik dat zij zich hebben gerealiseerd dat mandaten/verplichtingen een instrument zijn dat zij kunnen gebruiken om onze samenleving fundamenteel te hervormen.

Als u niet begrijpt waar ik hiermee heen wil, lees dan gewoon verder, want aan het eind van dit artikel zal het heel duidelijk worden.

Bidens nieuwe decreten hebben betrekking op bijna elke belangrijke instelling in onze samenleving. Denk er maar eens over na. Elke "grote instelling" zal vrijwel zeker meer dan 100 mensen in dienst hebben, en al deze organisaties vallen onder de mandaten van Biden.

Naast bedrijven van verschillende grootte, hebben we het ook over hogescholen, scholen, kerken, non-profits, politieke entiteiten, sportteams en liefdadigheidsorganisaties.

Miljoenen Amerikanen die bij dergelijke instellingen in dienst zijn, kunnen gedwongen worden hun baan op te geven als zij weigeren te voldoen aan wat Biden eist.

En de regels die de regering-Biden aan het bedenken is, zullen van de instellingen eisen dat zij de handhavers zijn van deze draconische nieuwe maatregelen.

Uw bazen zullen gedwongen worden ervoor te zorgen dat u zich aan de nieuwe regels onderwerpt, want zo niet, dan kunnen zij met enorme boetes worden bestraft.

In mijn vorige artikel gebruikte ik het woord "misselijkmakend" om te beschrijven wat Biden ons allemaal probeert aan te doen, maar de waarheid is dat dat woord lang niet sterk genoeg is.

Waar we mee te maken hebben is een complete en totale nationale nachtmerrie, en het zal niet snel ophouden.

Bidens nieuwe mandaten zijn nog strenger voor werknemers van de federale overheid. Voorheen kregen werknemers van de federale overheid tenminste de optie om zich regelmatig te laten testen als ze niet gevaccineerd wilden worden, maar die optie wordt nu weggenomen.

Miljoenen federale werknemers zullen nu dus moeten kiezen tussen hun principes en hun carrière.

En gezien het feit dat veel van deze mensen op dit moment nauwelijks in hun levensonderhoud kunnen voorzien, zullen er heel wat hartverscheurende keuzes moeten worden gemaakt.

Eerder vandaag plaatste ik een video van een vrouw die werkt voor het Amerikaanse ministerie van Financiën. Na al die jaren heeft ze publiekelijk op sociale media aangekondigd dat ze haar baan gaat opzeggen vanwege de nieuwe mandaten van Biden.

En talloze anderen zullen haar volgen.

De nieuwe decreten van Biden zullen ook bijna iedereen in de hele gezondheidszorg dwingen om zich te laten vaccineren of hun carrière op te geven.

Wat een afschuwelijk wreed iets om te doen.

Biden zet in feite een pistool tegen het hoofd van deze mensen. Velen van hen hebben enorm veel tijd, energie en geld gestoken in hun opleiding, en nu vertelt Biden hen dat ze alles waarvoor ze hebben gewerkt moeten opofferen als ze niet aan zijn eisen willen voldoen.

Zoals ik gisteren al aangaf, zullen gezondheidswerkers niet zomaar uit hun huidige baan worden gezet. Omdat vrijwel elke zorgverlener in het hele land 'Medicaid en Medicare' accepteert, zullen degenen die weigeren mee te werken in feite uit de hele sector worden verbannen.

In een tijd waarin een tekort aan gekwalificeerde werknemers chaos veroorzaakt in onze hele economie, kunnen de tirannieke orders van Biden miljoenen Amerikanen dwingen om plotseling hun baan te verliezen. Dit is ongelooflijk dom, en het kan in de komende jaren ernstige gevolgen hebben.

Helaas zullen het niet alleen een paar mensen zijn die hun baan opzeggen. Uit een zojuist gehouden enquête bleek dat 72 procent van de ongevaccineerde Amerikanen zei dat ze liever hun huidige baan zouden opzeggen dan gevaccineerd te worden:

Velen die dit argument aanvoeren, verwijzen naar een opiniepeiling van de Washington Post-ABC News die in het weekend is gepubliceerd. Daaruit bleek dat slechts 18 procent van de niet-gevaccineerde mensen van wie de werkgever momenteel geen vaccinatieplicht heeft, zei dat zij zich waarschijnlijk zouden laten vaccineren als hun werkgever dat zou verplichten. Ongeveer 7 op de 10 (72%) zeiden dat ze, als ze geen medische of religieuze vrijstelling konden krijgen, waarschijnlijk ontslag zouden nemen in plaats van zich te onderwerpen aan de eis.

Ik weet niet wat er zich achter de schermen afspeelt, maar ik ben van mening dat Kamala Harris veel invloed heeft gehad op de recente beslissingen die Biden heeft genomen.

Zij heeft altijd autoritaire neigingen gehad, en als zij ooit president wordt zal dat echt een catastrofaal scenario zijn.

Onnodig te zeggen dat Bidens nieuwe mandaten grote ongerustheid zullen veroorzaken bij vele miljoenen mensen, en een recente CNN-opiniepeiling wees uit dat de stemming in het land al in een zeer negatieve richting gaat:

Uit de nieuwe peiling blijkt dat 69% van de Amerikanen zegt dat het slecht gaat met het land, minder dan de 77% uit het pandemie-tijdperk in januari, net voordat president Joe Biden aantrad, maar veel meer dan de 60% die er zo over dacht in een CNN-peiling van maart.

En 62% zegt dat de economische omstandigheden in de VS slecht zijn, een stijging ten opzichte van 45% in april en bijna even hoog als de piek van 65% uit het pandemie-tijdperk die in mei 2020 werd bereikt.

Mijn hoop is dat Republikeinse gouverneurs Bidens nieuwe decreten zullen bestrijden met alles wat ze hebben.

Want de waarheid is dat dit één van de meest kritieke momenten in de geschiedenis van de VS is.

Onze meest fundamentele vrijheden liggen onder vuur, en we zijn echt aan het afdalen naar een volledige tirannie.

Als de nieuwe mandaten van Biden niet door de rechtbanken ongedaan worden gemaakt, kunnen miljoenen Amerikanen die van vrijheid houden, gedwongen worden hun baan op te geven.

Het zou echt een heksenjacht zijn van ongekende omvang en reikwijdte, en het zou de grootste zuivering zijn van "onruststokers", "onafhankelijke denkers" en "non-conformisten" die iemand van ons ooit heeft meegemaakt.

Bron: They Are Creating The Biggest Witch Hunt In American History – End Of The American Dream