www.wimjongman.nl

(homepagina)


Nieuwe Heidi Baker profetie: "Lijden zoals je nog nooit hebt gezien" komt eraan

23 september 2021 - door Michael Snyder

We hebben genoeg waarschuwingen ontvangen, maar de meeste mensen willen gewoon niet luisteren. Eerder vandaag hoorde ik dat Heidi Baker zojuist een bovennatuurlijke ervaring heeft gehad die haar echt heeft wakker geschud, en gezien haar staat van dienst zou dit ons allen diep moeten verontrusten. Natuurlijk zullen de meeste mensen dit soort artikelen zien en het gewoon van zich afschudden. Vanwege alle vervalsingen die er zijn, realiseren de meeste mensen zich niet eens dat er werkelijk mensen zijn die bovennatuurlijke ontmoetingen met God hebben. Heidi Baker is zo iemand, en toen ze onlangs in Tennessee was, kreeg ze te zien dat "lijden zoals je nog nooit hebt gezien" naar Amerika komt:

"Ik was aan het zuchten, en ik realiseerde me dat ik aan het zuchten was voor Amerika," zegt Baker. "Ik begon het te zien, en Hij liet me Zijn glorie zien. Maar Hij liet me ook het lijden zien zoals je nog nooit hebt gezien. Ik zei tegen de Heer: 'Ze willen het niet horen, ze willen het niet zien.' En Hij zei tegen mij: 'Ga het hen vertellen, wie ben jij? Je zei dat je overal heen zou gaan en alles zou zeggen.'"

"Ik zei: 'Heer, het spijt me zo, het spijt me zo, ik zal gaan als u het me vraagt. Ik leg mijn leven voor U neer. Ik zag het beven, maar ik zag Zijn heerlijkheid. Alles wat ik kan zeggen is dat je beter je ogen op Jezus kunt richten. Dit is geen tijd om spelletjes te spelen. Er is duisternis die de aarde bedekt, enorme duisternis, maar de glorie van de Heer zal achter jou zijn. Houd vol en blijf op je plaats. Verwijder het oordeel dat je hebt over het lichaam van Christus. Als je een oordeel hebt, dan mis je een deel dat je nodig hebt om te bewegen in deze dagen."

Eén ding dat ik waardeer aan Heidi is dat ze altijd heel eerlijk is over haar onmiddellijke reacties op zulke ervaringen.

Toen ze tegen de Heer zei dat "ze het niet willen horen, ze het niet willen zien", was dat een heel eerlijke inschatting vanuit haar hart.

Natuurlijk heeft ze daar helemaal gelijk in. De kerken van Amerika willen dit soort waarschuwende boodschappen niet horen, en dat is al heel lang waar.

Het is ook waar dat wij de waarschuwingen moeten brengen of de mensen ze willen horen of niet, en in deze ervaring herinnerde de Heer Heidi eraan dat zij Zijn leiding moet volgen.

Misschien leest u dit en bent u geneigd om wat Heidi Baker meemaakte te verwerpen.

Ik zou dat niet doen als ik u was.

Enkele jaren geleden had Heidi Baker een andere bovennatuurlijke ervaring waarin haar zeer lange voedselrijen in de Verenigde Staten werden getoond:

Ik zag deze broodrij, lange broodrijen, en ik zei: "Heer, ik denk niet dat dit populair is om te zeggen in een kerk, vooral niet in een kerk waar alles draait om opwekking en overwinning en kracht."

Ik wilde niet zien wat ik zag, maar ik zag dua wat ik zag, ik was zo ontdaan dat ik gewoon zei wat ik zag. En ik zag al deze mensen en ze hadden prachtige auto's, 4x4's en Lexus, Mercedez, BMW's, Toyota's. Daar stonden ze met mooie glimmende auto's, maar ze stonden in de rij.

Ze was erg verbaasd over wat ze zag, en dus vroeg ze de Heer ernaar:

Ik vroeg: "Waarom zijn ze zo goed gekleed en staan ze in deze rij?"

Hij zei: "Omdat het iets plotselings is. Ze hebben plotseling voedsel nodig."

In het begin leek haar visioen onzin voor veel mensen.

Maar toen kwam 2020, en we zagen overal in Amerika enorme voedselrijen na het uitbreken van de pandemie. In een lokaal nieuwsbericht uit Oakland werden verschillende types voertuigen genoemd die Heidi in haar oorspronkelijke visioen zag:

"Ze beginnen al om zeven uur 's ochtends in de rij te staan en dit zal zes uur aan een stuk door gaan" zei Altfest.

Honderden auto's banen zich langzaam een weg over de parkeerplaats tegenover de Acura-dealer aan de Interstate 880. Mensen uit alle lagen van de bevolking rijden in alles, van Toyota's, BMW's, tot Mercedessen, allemaal om eten te halen. De mensen zijn dankbaar voor de liefdadigheid.

Wat Heidi Baker in dat visioen zag, werd werkelijkheid, en wat Heidi Baker tijdens deze laatste ervaring zag, zal ook werkelijkheid worden.

Maar de meeste mensen zullen de spot drijven met het idee dat er een ramp op komst is, tot het moment dat het daadwerkelijk toeslaat.

En het kwam al heel dichtbij om toe te slaan - op 16 september...

Een grote asteroïde zo breed als de spanwijdte van een Boeing 747 passeerde onlangs de aarde - en wetenschappers zagen hem niet eens aankomen.

De asteroïde, die volgens het Minor Planet Center van de door de NASA gesteunde International Astronomical Union 2021 SG wordt genoemd, heeft een diameter van 42 tot 94 meter, met een gemiddelde diameter van 68 meter. Dat is ongeveer de spanwijdte van een 747, de hoogte van het kasteel van Assepoester in Disney World en ongeveer half zo groot als de Grote Piramide van Gizeh.

Ze hebben het niet van tevoren zien aankomen.

Ik heb mijn lezers al zo vaak gewaarschuwd dat onze wetenschappers veel van de reusachtige ruimterotsen daarboven niet kunnen zien, en dit is slechts het laatste voorbeeld dat mijn punt bewijst.

Ondanks al onze geavanceerde technologie zijn we nog steeds buitengewoon kwetsbaar, en we hebben Gods genade en bescherming wanhopig nodig.

Helaas blijft onze natie zo snel als ze kan van God weglopen. Eerder vandaag, kwam ik een aantal nieuwe opiniepeilingen tegen die absoluut verbluffend zijn:

Het onderzoek door de centristische Marquette Law School, dat woensdag werd vrijgegeven, komt vlak na het Texas' nieuwe verbod op abortus na zes weken zwangerschap.

Slechts 20 procent van de 1411 respondenten in Marquette's opiniepeiling is voor het omverwerpen van Roe v. Wade [Amerika's abortuswet], 50 procent is tegen en 29 procent geeft aan geen mening te hebben.

Twee andere opiniepeilingen wilden ook de status quo behouden. In een opiniepeiling van Monmouth University zei 62 procent van 802 Amerikanen dat Roe v. Wade moet blijven zoals het is, en 67 procent van de respondenten zei dat ze het 'in het algemeen eens' waren met de uitspraak van het Hooggerechtshof.

Ondanks alle waarschuwingen over wat er met dit land gaat gebeuren als we onze wegen niet veranderen, blijven we voortgaan op het pad naar het oordeel.

Er zijn veel mannen en vrouwen van God, zoals Heidi Baker, die de alarmbel luiden, maar op dit moment luistert slechts een zeer klein deel van de bevolking.

In feite wil de overgrote meerderheid van de kerken in dit land absoluut niets te maken hebben met de waarschuwingen.

Voorlopig schudden de Amerikanen hun vuisten naar God, en velen geloven dat het feest nog wel even door zal gaan.

Maar zoals Heidi Baker al waarschuwde, uiteindelijk zal er geen tijd meer zijn.

Bron: New Heidi Baker Prophecy: “Suffering Like You’ve Never Seen” Is Coming – End Of The American Dream