www.wimjongman.nl

(homepagina)


De grootste en smerigste leugenaar van het Witte Huis, ooit

Hij is nu onze president

2 februari 2021 - door David Horowitz

Ja, Joe Biden - en er is niemand die in de buurt komt. Natuurlijk wordt Biden algemeen beschouwd als een bedreigde diersoort, een status die dient om hem te beschermen tegen kritiek die wel zou worden gericht op een jonger, meer mentaal stabiel individu. Zelfs zijn politieke tegenstanders zijn enigszins huiverig om te zeggen wat een catastrofe en bedreiging deze Biden en zijn presidentschap vormen. Intussen zwelgen de hoererende intellectuele linkse rakkers van de Times en de Washington Post over dit lege costuum, bijna in dezelfde mate als waarin ze Donald Trump vier jaar lang hebben belasterd als een ongeëvenaarde serie-leugenaar.

Gelukkig overtuigen deze lasterpraatjes alleen de toegewijde Trump-haters, die doen alsof ze geschokt zijn omdat hij de grootte van zijn inaugurele menigte heeft overdreven. Voor degenen die niet getroffen zijn door deze Trump-fobie, is een politicus die op een winternacht 50.000 mensen naar Butler Pennsylvania (1357 inwoners) kan lokken eigenlijk gevrijwaard van dit soort laster, omdat de realiteit duidelijk genoeg is. Trump heeft de grootste en meest toegewijde aanhang van alle politici in ons leven. Zijn menigte was zo groot als die van Joe Bidens klein is.

Hoe dan ook, hoe is deze overdrijving uniek voor Trump, om niet te zeggen sinister? Welke politicus blaast de grootte van zijn menigte niet op? Het probleem van Trump was niet dat hij overdreef. Zoals elke succesvolle verkoper, deed hij dat. Zijn probleem was dat hij een zakenman was die nieuw was in de politiek en dat hij de kunst van het draaien en er mee wegkomen nog niet onder de knie had. Tijdens de presidentsverkiezingen van 1960 bijvoorbeeld, werd ook John F. Kennedy door de pers beschuldigd de grootte van zijn campagnestroom te hebben opgeblazen. Toen ze hem vroegen hoe hij aan zijn cijfers kwam, die niet klopten met die van hen, antwoordde hij: "Porky [dat was Kennedy's bijnaam voor zijn adjudant Pierre Salinger] telt het aantal nonnen en vermenigvuldigt dat met 10." Situatie onschadelijk gemaakt.

Wat deze storm van valse beschuldigingen en doofpotaffaires verhult, is dat geen enkele presidentskandidaat - geen enkele president ooit - zo brutaal en kwaadaardig is geweest in het vertellen van politieke leugens als Joe Biden. Voor een publiek van 70 of 80 miljoen kijkers tijdens het laatste presidentiële debat, bijvoorbeeld, beschuldigde Biden Trump ervan een massamoordenaar te zijn, van het doden van honderdduizenden coronaviruspatiënten omdat hij "niets deed" om het virus te bestrijden. Stem op mij, riep Biden zijn publiek toe, want als ik gekozen word, zal ik jullie redden uit de klauwen van een schurk die geen "plan" heeft en het niet kan schelen hoeveel onschuldige mensen er sterven. Als president zal ik dat veranderen. Ik heb een "plan."

Dit was Bidens openingsalvo in het presidentiële debat - het "ene ding" dat hij wilde was dat de kiezers het zich zouden herinneren en ter harte nemen. Het was ook een monsterlijke leugen. Biden had geen plan dat van invloed zou zijn op het verloop van de pandemie. Hij gaf dit toe na de verkiezingen toen een van de eerste aankondigingen die hij deed als president was: "Er is niets dat we kunnen doen om het verloop van de pandemie in de komende maanden te veranderen." Geen verontschuldigingen voor Trump. Geen excuses aan de mensen die hij misleid heeft om op hem te stemmen. Helemaal geen verontschuldigingen.

Feitelijk was Bidens beschuldiging dat "Trump niets deed" om de epidemie te bestrijden meerdere monsterlijke leugens in een. Vanaf het begin, en gedurende de hele pandemie, heeft Trump geen enkele gezondheidszorgpolitiek gecontroleerd die invloed zou hebben op de infectiecijfers in de vijftig staten. We worden geregeerd door een federaal systeem waarin dat beleid, of het nu gaat om maskerplichten of bedrijfssluitingen, of wie er in verpleeghuizen wordt geplaatst, wordt vervat en uitgevoerd door de respectieve gouverneurs van die staten.

Trump heeft die gouverneurs - Democraten en Republikeinen in gelijke mate - voorzien van recordaantallen ventilatoren, maskers, testkits, wattenstaafjes en andere medische apparatuur, heeft dagelijks briefings gehouden met ambtenaren van het Centers for Disease Control, en heeft in recordtijd twee vaccins geproduceerd die miljoenen levens redden. Geen verontschuldigingen, laat staan dankbetuigingen, van President Biden. Alleen maar meer van de vergetelheid waarin hij mag vergeten dat hij Trump ooit een massamoordenaar heeft genoemd om mensen te misleiden om op de Democraat te stemmen.

Hoewel dit misschien een nieuw dieptepunt was voor vuile politieke trucs, was het waarschijnlijk niet de ergste overtreding die Biden beging in termen van de impact ervan op de crisis van de natie - de verdiepende politieke verdeeldheid tussen de twee partijen en de alarmerende vooruitgang in de richting van een eenpartijstaat zonder Eerste Amendement, waarin het in twijfel trekken van de Democratische orthodoxie wordt beschouwd als "binnenlands terrorisme".

Deze eer behoorde toe aan het centrale thema, en in die zin, de grootste leugen van de Biden-campagne: de verzekeringen door de kandidaat en zijn aanhangers dat Joe een "gematigde" was, wiens missie het was om de natie "te genezen en te verenigen". Dit alles samengevat in zijn persoonlijke "oprechte" belofte een president te zijn "voor alle Amerikanen, of je nu op mij hebt gestemd of niet."

Biden vervulde deze beloften door de eerste week van zijn presidentschap te gebruiken om 40 Executive Orders uit te vaardigen die radicaal links waren en waarvan het enige verenigende thema was dat ze elk ontworpen waren om een beleid van Donald Trump uit te wissen - omdat het een beleid van Donald Trump was, ongeacht of het beleid gunstig was of niet.

Biden begon met een reeks nieuwe orders om de zuidelijke grens van Amerika te openen - het opschorten van uitzettingen, het stoppen van de grensmuur, en het beëindigen van de Mexicaanse quarantaine van mensen die illegaal het land proberen binnen te komen. Bidens nieuwe Order was om ze gewoon binnen te laten. Wat zou de reden kunnen zijn om dit tot een prioriteit te maken in het midden van een pandemie, met nieuwe mutaties van het virus die wereldwijd de kop opsteken? Waarom een toevloed van mogelijk miljoenen ongecontroleerde illegale vreemdelingen aanmoedigen (een beschrijvende uitdrukking die hij trouwens ook liet verbieden als onderdeel van de campagne van zijn partij om politiek incorrecte gedachten te verbieden)?

Deze Uitvoerende Orders hadden geen andere grond dan als naalden in de ogen gestoken van elke Amerikaan die op Trump had gestemd - alle 75 miljoen - en elke Amerikaan wiens leven hierdoor, en door een hele reeks andere destructieve beleidsmaatregelen, in gevaar werd gebracht. Het feit dat dit Executive Orders waren, en geen oproepen aan een tweepartijencongres, was een schaamteloos berekende waarschuwing dat er geen genezing of eenheid zou komen, zoals Biden had beloofd. In plaats daarvan was Biden zelf van plan een aanval te leiden op de helft van de natie, waardoor het land voor nog een generatie verdeeld zou raken. Het was weer een brutale Biden-leugen - deze keer gericht op het hart van Amerika.

Dat dit geen toeval was, bleek uit de leugens die hij tijdens de campagne vertelde en deed alsof hij tegen Executive Orders was omdat alleen "dictators" zoals Trump daar hun toevlucht toe namen. Tijdens een berucht campagne-interview vertelde Biden aan ABC's George Stephanopoulos: "Ik heb het vreemde idee dat we een democratie zijn ... als je de stemmen niet kunt krijgen ... kun je geen [wetgevende] Uitvoerende Orders uitvaardigen, tenzij je een dictator bent. We zijn een democratie. We hebben consensus nodig." Blijkbaar niet... Dat was de zoveelste leugen die ik vertelde om jullie te misleiden om op mij te stemmen.

Het is niet moeilijk voor te stellen hoe een snel aftakelend mens - en levenslang politicus - de Executive Orders van Biden zou ondertekenen en zichzelf zou ontmaskeren als een verachtelijke, onbetrouwbare, gevaarlijke leider in zijn eerste week in functie. Maar hoe hebben zijn handlangers hiertoe kunnen samenspannen? Hoe heeft de hele Democratische Partij de selectie, bescherming en verkiezing kunnen orkestreren van deze lege huls van een man die reeds gebukt gaat onder een 47-jarige geschiedenis van liegen en corruptie in openbare ambten? Dit is ongetwijfeld de ernstigste misdaad die de Democratische Partij sinds de Burgeroorlog heeft begaan: de Amerikanen zo'n slinkse en beschadigde menselijke relikwie op te dringen als hun opperbevelhebber.

Bron: The Biggest and Nastiest White House Liar – Ever | Frontpagemag