www.wimjongman.nl

(homepagina)


God waarschuwde ons

23 mei 2021 - door Daymond Duck

[Opmerking vertaler vooraf. Alhoewel hier over Amerika wordt gesproken, gaat dit ook op voor Europa. We zitten m.i. in dezelfde situatie.]

Onze regering is in een geestelijke oorlog.
Globalisten zijn vastbesloten om Amerika te transformeren.
Amerika kende ooit God, maar onze leiders negeren Hem en sluiten Hem nu uit.
Goddeloze mensen leiden onze natie.
Christelijke bedieningen worden geweerd door de sociale media.
God verhoort gebeden, maar minder dan de helft van de Amerikaanse burgers is christen, en velen bidden niet.
Onze leiders zijn openlijk voorstander van de anti-Bijbelse agenda van abortusplegers en homo's.
Onze vrijheid van meningsuiting en godsdienst staan op het spel.
Onze economie wordt vernietigd.
Onze grenzen staan wagenwijd open.
Bedrog viert hoogtij.
De Grote Reset wil onze eigendommen in beslag nemen en onze kinderen onder bevoogding van de staat brengen.
Globalisten, inclusief president Biden, en paus Franciscus, en anderen dringen aan op een wereldregering, gedwongen vaccinaties, en meer.
Amerika wordt bedreigd als nooit tevoren in onze geschiedenis.
Israël wordt bedreigd en verguisd.
Gods profeten waarschuwden ons dat veel van deze dingen zouden gebeuren, en serieuze studenten van Bijbelprofetie zijn hierdoor niet verrast.

Hier zijn nog meer gebeurtenissen die ons op de profetische weg brengen:

Als eerste: op 11 mei 2021 herhaalde de regering Biden haar steun voor de tweestatenoplossing; en de perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, zei: "Dat is de enige manier om de rechtvaardige en duurzame vrede te verzekeren."
Dat geloof komt uit de krochten van de hel, want de Bijbel zegt dat God de naties zal meeslepen in de slag van Armageddon omdat ze dit doen (Joël 3:2).
Dat is een oorlog die anders zal verlopen dan de wereldleiders denken.

Twee: op 12 mei 2021 stelde Hamas een ultimatum aan Israël: Terugtrekken uit de Al-Aqsa Moskee (zij beweren ten onrechte dat dit de hele Tempelberg omvat) en uit Sheikh Jarrah (een gemeenschap nabij Oost-Jeruzalem) voor 18.00 uur of er zullen nog honderden raketten op Israël worden afgevuurd.

Israël heeft niet gereageerd.

 • Op 14 mei 2021 werd gemeld dat Hamas de Palestijnen (en de moslims op andere plaatsen) ervan probeert te overtuigen dat zij de "Verdedigers van Jeruzalem" zijn (de leer dat Jeruzalem aan moslims toebehoort is een leugen).
 • Op 15 mei 2021 werd gemeld dat Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ) dit conflict "De Al-Quds Zwaarden Oorlog" noemen (Al-Quds is de moslimnaam voor Jeruzalem).

De strijd om Jeruzalem zal voortduren totdat Jezus terugkeert om Israëls vijanden te verslaan in de Slag van Armageddon.

Drie: op 12 mei 2021 waarschuwde de VN-vredesgezant voor het Midden-Oosten dat de opstand in Israël zou kunnen escaleren in een volledige oorlog, en de VN-Veiligheidsraad hield zijn tweede spoedvergadering in drie dagen om de situatie aan te pakken.
Oorlogen en geruchten van oorlogen zijn een teken van het einde van het tijdperk.
In tientallen gemeenschappen is nu geweld uitgebroken tussen Arabische en Joodse burgers.

Vier: op 13 mei 2021 is Hamas begonnen met het afvuren van krachtiger raketten met een groter bereik naar Israël, en naar verluidt hebben zij geprobeerd (zonder succes) het boorplatform in Israëls Tamar-gasveld te raken.

Vijf: op 13 mei 2021 kondigde het Israëlische leger aan dat zijn grondtroepen Gaza zouden binnenvallen.
Ongeveer een uur later kondigde het Israëlische leger aan dat het niet met een invasie was begonnen, maar dat het troepen en wapens klaarzette voor het geval het er toch een zou willen beginnen.
Deze aankondigingen waren tegenstrijdig en verwarrend, maar verslaggevers sprongen op het verhaal en lieten weten dat de invasie aan de gang was.
Kort daarna (vrijdagochtend vroeg) dropten 160 Israëlische vliegtuigen 450 bommen met meer dan 80 ton explosieven op meerdere kilometers van bekende terroristentunnels in Gaza (één tunnel liep onder een belangrijke straat in Gazastad).
Het Israëlische leger zei dat de eerste aankondiging dat de invasie was begonnen een list was, omdat ze wisten dat alle terroristen zich in de tunnels zouden haasten, en ze wilden hen de tijd geven om zich ondergronds te verzamelen om zich te verbergen.
Toen liet Israël al die bommen vallen om er zoveel mogelijk levend te begraven.
Niemand weet hoeveel er begraven zijn, maar Israël gelooft dat het een groot aantal was.

 • Op 14 mei 2021 werd gemeld dat de Hamas-leiders diep geschokt zijn over hoeveel Hamas-leiders er zijn gedood, en zij vermoeden dat Israël mogelijk hun geheime communicatiesysteem heeft gehackt (Er werd ook gemeld dat de hoogste commandant van de Palestijnse terreurgroep Islamitische Jihad werd gedood).
 • Op 15 mei 2021 zei de IDF: "Geen enkele Hamas-officier mag zich veilig voelen, boven of onder de grond."
 • Op 16 mei 2021 dropte de IDF 110 bommen op het netwerk van terroristische tunnels die bedoeld waren om tunnels te vernietigen.
 • Op 16 mei 2021 vernietigde Israël de woningen van 9 terroristische commandanten (in sommige van die woningen lagen wapens opgeslagen).
 • Op 18 mei 2021 schatte de IDF dat het 130 km (ongeveer 80 mijl) aan terroristische tunnels in Gaza heeft vernietigd.

Zes: op 13 mei 2021 vuurden terroristen in Libanon 3 raketten af op Israël die in de Middellandse Zee landden en niets raakten.

 • Demonstranten in Libanon begonnen in de richting van Israël te marcheren, terwijl ze met Palestijnse vlaggen zwaaiden.
 • Toen sommigen van hen de grens overstaken, vuurden Israëlische tanks waarschuwingsschoten af, en de demonstranten gingen terug Libanon in.
 • Op 17 mei 2021 vuurden terroristen in Libanon nog eens 6 raketten af in de richting van Israël, maar die kwamen niet ver.

Hezbollah heeft meer dan 200.000 raketten klaar staan om op Israël af te vuren.

 • Israël heeft Libanon en Hezbollah gewaarschuwd dat Israël Libanon zal vernietigen als Hezbollah Israël aanvalt.

Op 17 mei 2021 heeft Jordanië zijn ambassadeur in Israël teruggeroepen en de ambassadeur van Israël in Jordanië het land uitgezet.

 • Jordanië stuurde een bericht naar VN-secretaris generaal Guterres, waarin het zei dat Israël haar vijanden uitlokte om deze oorlog te beginnen.

Voor wat het waard is, sommige (niet alle) profetieleraren geloven dat er een eindtijdoorlog zal zijn die de "Psalm-83-Oorlog" wordt genoemd.

 • Psalm 83 is een gebed van een profeet en priester genaamd Asaf (II Kron. 29:30), waarin God wordt gevraagd om met Israëls vijanden af te rekenen in een tijd van groot gevaar voor Israël.
 • Degenen die geloven in een Ps.83-oorlog geloven, betogen dat verscheidene Psalmen profetisch zijn (Ps. 2, 16, 21, en vele andere), en dat gebeden profetisch kunnen zijn, en dat God Asafs profetisch gebed zal verhoren.
 • De lijst van Israëls vijanden in Ps. 83 omvat de Filistijnen (Palestijnen in Gaza en Jordanië), Moab (een gebied in Jordanië), Ammon (een stad in Jordanië), met de inwoners van Tyrus (een stad in Libanon die onder controle staat van Hezbollah; Ps. 83:7).
 • 83:1 zegt: "Zwijg niet, o God, houd uw rust niet, en wees niet stil, o God."
 • 83:2 zegt: "Want zie, uw vijanden (Gods vijanden) maken tumult; en zij, die u haten, hebben het hoofd opgeheven."
 • 83:3 zegt, "Zij (Gods vijanden) hebben listig overleg gepleegd tegen Uw volk (Israël), en een listig verbond gesloten tegen uw verborgenen."
 • 83:4 zegt: "Gods vijanden zullen zeggen: "Komt, en laat ons hun natie uitroeien (laat ons Israël vernietigen), opdat de naam van Israël niet meer in herinnering zal zijn."
 • 83:5 zegt: "Want zij hebben samen in hun hart beraadslaagd; zij spannen samen tegen u" (de moslims hebben zich verenigd en samengezworen tegen Jehovah).
 • 83:11-12 zegt: "Maak hun edelen (leiders) als Oreb, en als Zeeb; ja, al hun vorsten als Zebah, en als Zalmunna; die zeiden: Laat ons de huizen Gods in bezit nemen" (Laat ons, Israël, de leiders van Gods vijanden doden, omdat die leiders zeggen: "Laat ons de heilige plaatsen van Israël in bezit nemen).
 • 83:18 roept op tot de vernietiging van Israëls vijanden "Opdat de mensen weten dat Gij, wiens naam alleen JEHOVAH is, de Allerhoogste zijt over de gehele aarde" (Vernietig Israëls vijanden zodat de mensen zullen weten dat Gods naam Jehovah is en Hij heerst over de gehele aarde).

De meeste Bijbelprofetieleraren die geloven dat Ps. 83 gaat over een oorlog aan het einde der tijden, en geloven dat deze zal plaatsvinden vlak voor de Slag van Gog en Magog (Ezech. 38-39).
Zij geloven dat dit ook kan leiden tot de vernietiging van Damascus in één nacht (Jes. 17), en op 14 mei 2021 werden minstens 3 raketten vanuit Syrië op Israël afgevuurd.
Op 18 mei 2021 werd een drone vanuit Syrië op Israël afgestuurd, maar Israël schoot hem neer.

Zeven: betreffende de wereldregering werd op 13 mei 2021 gemeld dat een professor van het Suffolk County, NY College in een interview met Tucker Carlson van Fox News waarschuwde dat scholen anti-Amerikaanse globalistische theorieën onderwijzen in plaats van de Amerikaanse Grondwet.
In plaats van onze studenten te onderwijzen, hersenspoelen ze hen met het idee dat Amerikanen moeten doen wat het beste is voor de wereld, niet wat het beste is voor Amerika.

Acht: op 17 mei 2021 werd gemeld dat directeuren van Microsoft Bill Gates verwijderd wilden zien als directeur wegens een ongepaste relatie met een vrouwelijke Microsoft-werkneemster.
Er is ook gerapporteerd dat Gates een relatie had met pedofiel Jeffrey Epstein.
Deze immorele globalist wil iedereen op aarde vertellen hoe ze moeten leven, en iedereen dwingen zich te laten vaccineren, en de bevolking van de aarde terugdringen, enz.
Hoe kan met globalisten als Gates, die de hele wereld beïnvloeden, iemand eraan twijfelen dat een goddeloze man, genaamd de Antichrist, de macht zal krijgen om over de wereld te heersen?

Negen: op 12 mei 2012 werd gemeld dat sommige mensen die een Covid-vaccinatie hebben genomen, zeggen dat een magneetje aan hun injectiewond blijft kleven, en er zijn video's op de sociale media verschenen waarop dit te zien is.
Magneten kleven aan metaal, maar niet aan vlees.
Dit doet mensen vermoeden dat ten minste sommige zogenaamde vaccins een nanochip bevatten voor opsporingsdoeleinden.
Sommige wetenschappers doen dit af als een samenzweringstheorie, maar velen die dat beweren werken voor, of zijn in dienst van bedrijven die banden hebben met de overheid.
Een nanochip in de prik kan gevaarlijk zijn vanwege de globalistische wens om mensen te dwingen zich te laten vaccineren.

 • Op 16 mei 2021 werd gemeld dat inspecteurs van de FDA [Voedsel en Waren Autoriteit] opdracht hadden gegeven om 15 miljoen doses van het Johnson and Johnson Covid-vaccin in de prullenbak te gooien vanwege verontreinigingen.

Tien: meer over Covid:

 • Op 15 mei 2021 werd gemeld dat 40-50 procent van de werknemers van de Food and Drug Administration (FDA) en het Center for Disease Control (CDC) [het Nederlandse RIVM] het vaccin niet hebben genomen.
 • Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), zei dat het in die organisatie ongeveer hetzelfde is.

Elf: nog meer over Covid:

 • Op 17 mei 2021 zei president Biden dat degenen die niet zijn ingeënt, uiteindelijk de prijs zullen betalen... wat dat ook moge betekenen.
 • De Democraten en sommige Republikeinen zeggen dat een vrouw het grondwettelijke recht heeft om te kiezen wat ze met haar eigen lichaam doet.
 • Het lijkt erop dat zij zeggen dat zij een grondwettelijk recht heeft om te kiezen, als zij haar baby wil aborteren (doden), maar dat zij geen grondwettelijk recht heeft om te kiezen als zij zich niet wil laten vaccineren.
 • Misschien moeten zij worden aangeklaagd omdat zij vrouwen het grondwettelijke recht ontzeggen om te kiezen wat zij met hun eigen lichaam doen.
 • Ter informatie: op 17 mei 2021 hebben bijna een miljoen mensen een petitie van LifeSiteNews ondertekend waarin verplichte Covid-vaccinaties worden afgewezen (dus het aantal mensen dat "uiteindelijk de prijs zal betalen" is wellicht niet gering).

Twaalf: betreffende hyper-inflatie en een economische ineenstorting werd op 12 mei 2021 gemeld dat federale belastingen, federale uitgaven, en de federale schuld records hebben gevestigd in de eerste zeven maanden van het fiscale jaar 2021 (okt. t/m apr.).

Dertien: betreffende vervolging werd op 18 mei 2021 gemeld dat Canada nu 3 predikanten heeft gearresteerd wegens het houden van kerkdiensten die in strijd zijn met orders (geen masker dragen, geen sociale distantie, niet afsluiten, of wat dan ook).

Tenslotte, als je klaar wilt zijn voor de Opname en naar de hemel wilt gaan, moet je opnieuw geboren worden (Johannes 3:3). God houdt van u, en als u dat nog niet hebt gedaan, geef dan oprecht toe dat u een zondaar bent; geloof dat Jezus de uit een maagd geboren, zondeloze Zoon van God is, die stierf voor de zonden van de wereld, werd begraven en uit de dood werd opgewekt; vraag Hem uw zonden te vergeven, u te reinigen, in uw hart te komen en uw Verlosser te zijn; vertel dan iemand dat u dit hebt gedaan.

duck_daymond@yahoo.com

Bron: God Warned Us :: By Daymond Duck - Rapture Ready