www.wimjongman.nl

(homepagina)


Veroorzaakt het genetische COVID-vaccin een orkaan in de lichaamscellen?

door Jon Rappoport - 4 mei 2021

Stel je dit voor: In tegenstelling tot medische beweringen, dwingt de genetische injectie genaamd "COVID-vaccinatie" lichaamscellen om niet één, maar honderden VERSCHILLENDE proteïnen te produceren. Sommige van deze eiwitten veroorzaken ernstige en dodelijke allergische reacties. Andere vreemde eiwitten stimuleren het lichaam om een krachtige en aanhoudende immuunreactie te produceren die te lang aanhoudt; de persoon wordt ernstig ziek of sterft. Weer andere eiwitten, die het lichaam van nature nodig heeft, worden nu gezien als kwaadaardige indringers die geneutraliseerd moeten worden...

Ik heb artikelen geschreven met kritiek op het COVID vaccin, vanuit verschillende perspectieven. "Bekritiseren" is een te mild woord. [1]

In dit artikel wil ik een enge bewering over het COVID-RNA-vaccin onderzoeken: Het instrueert lichaamscellen om een ÉÉN EN ENKEL specifiek eiwit te produceren. [2] [3]

In feite wordt dit aangeprezen als DE belangrijkste actie van het genetische vaccin. Vermoedelijk is dat eiwit gelijk aan een eiwit in het vermeende SARS-CoV-2, en het "bereidt het lichaam voor op het echte werk".

Maar welke garantie hebben we dat de lichaamscellen tijdens de repetitie alleen dat ene gewenste eiwit aanmaken?

Hoe weten we dat de cellen altijd hetzelfde eiwit maken?

Waar is het bewijs? Waar is het grote bevestigende onderzoek dat duizenden en duizenden menselijke cellen heeft onderzocht, van duizenden mensen die zijn gevaccineerd?

Ik heb zo'n studie nog niet kunnen vinden.

Als zo'n studie bestaat, waar zijn dan de grote vervolgstudies, uitgevoerd door verschillende teams van onderzoekers, die het oorspronkelijke onderzoek bevestigen of verwerpen?

Welnu, op het analoge gebied van GMO-planten, die met genetisch materiaal worden geïnjecteerd, schrijft Jeffrey Smith, die reeds lang onderzoeker en auteur is, over - raad eens wat - de op hol geslagen productie van onbedoelde eiwitten: [4]

"Bijvoorbeeld, lang nadat Monsanto's Roundup Ready maïs door honderden miljoenen mensen was geconsumeerd, vond een team onder leiding van Dr. Antoniou meer dan 200 significante veranderingen in zijn eiwitten en metabolieten, vergeleken met niet-GGO maïs van dezelfde variëteit. Twee van de verbindingen die toenamen kregen de toepasselijke namen putrescine en cadaverine, omdat ze de afschuwelijke geur van rottende dode lichamen produceren. Nog zorgwekkender: ze worden ook in verband gebracht met een hoger risico op allergieën en kanker. Een andere Monsanto GM maïs heeft een nieuw allergeen en hun gekookte soja heeft tot zeven keer het niveau van een bekende soja allergeen, in vergelijking met gekookte niet-GGO soja."

Er is meer. Geïnjecteerd genetisch materiaal - zoals in het COVID-vaccin - kan rimpeleffecten veroorzaken. Jeffrey Smith schrijft: "...in 1999 toonde een studie wijdverspreide veranderingen in het DNA aan als gevolg van geninsertie; maar veel GMO bedrijven negeerden gemakshalve de bevindingen en blijven dat doen."

"In die studie voegden wetenschappers die taaislijmziekte bestudeerden, een gen in menselijke cellen toe. Met behulp van een micro-array ontdekten zij dat de insertie 'een significante invloed had op tot 5% van de totale genen in de array'. Dit betekent dat de aanwezigheid van één vreemd gen de expressie van honderden, mogelijk duizenden genen kan veranderen. In het geval van de bestudeerde menselijke cel waren de wetenschappers niet in staat om de impact te bepalen. Bij gebrek aan meer biologische informatie, kunnen wij niet onderscheiden welke richtingen [genetische veranderingen] beter of slechter zijn, aangezien elk van deze richtingen positieve of negatieve effecten kan hebben", zo schreven zij.

Snap je het plaatje?

Het simplistische portret van de genetische insertie genaamd "COVID-vaccin" is kant-en-klare propaganda voor een goedgelovig publiek.

En terwijl het HOGE aantal ernstige bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van het vaccin zich opstapelt, heeft het medische establishment verdraaide verklaringen aan boord:

"Als iemand 'ernstig ongemak' ervaart na vaccinatie, is dat een goed teken; het vaccin werkt."

"Als iemand ernstig ziek wordt, werd hij aangevallen door SARS-CoV-2, of een 'co-morbiditeit', niet door het vaccin."

"Als iemand sterft, was dat ook het virus, of een onderliggende genetische afwijking."

Ik weiger te accepteren - naast andere leugens - dat het COVID-vaccin cellen van het lichaam dwingt om precies en alleen hetzelfde eiwit te produceren, elke keer, en in elk geval - tenzij ik overtuigend bewijs zie.

En dan heb ik het NIET over een onderzoek met testmonsters van een klein aantal patiënten. Ik heb het over duizenden monsters van duizenden patiënten, dat heet WETENSCHAP voor het geval iemand het vergeten is.

"Dr. Mengele, weet u zeker dat het COVID-vaccin elke keer RNA op de juiste plaats in de menselijke cel inbrengt? Weet u zeker dat de cellen alleen het bedoelde eiwit produceren?"

"Natuurlijk. Dat hebben we in het lab aangetoond."

"Ik heb het niet over het lab, Dr. Mengele. Ik heb het over duizenden monsters genomen van mensen nadat ze zijn ingeënt."

"Oh nee, dat zou een zeer moeizaam proces zijn. Daar hebben we geen tijd voor."

"Met andere woorden, de mensen op aarde zijn allemaal kwetsbare proefkonijnen in uw grote vaccinatiecampagne.

"Natuurlijk. Ik dacht dat dit wel duidelijk was. We hebben een geboeid publiek, we hebben nieuwe technologie, dus we voeren een experiment uit. Dit is wat het leven IS."

Bronnen:

[1] https://blog.nomorefakenews.com/category/covid/

[2] https://blog.nomorefakenews.com/tag/protein/

[3] https://blog.nomorefakenews.com/2021/05/03/covid-vaccinated-people-shedding-and-spreading-genetic-disaster-to-unvaccinated-women/

[4] https://www.responsibletechnology.org/research-exposes-new-health-risks-genetically-modified-mosquitoes-salmon/

Bron: Is the genetic COVID vaccine creating a hurricane inside cells of the body? « Jon Rappoport's Blog