www.wimjongman.nl

(homepagina)


Uw wereld, als Bill Gates zijn zin krijgt

Als Big Brother Bill Gates uw wereld regeert... en misschien zal hij dat doen, dan kun je je maar beter zorgen maken over hoe je warm blijft als het regent.

Jack Engelhard - 16 februari 2021

Bill Gates was in het "60 Minuten" Programma aan het uitleggen hoe hij met zijn miljarden en zijn Silicon-partners een schone nieuwe wereld wil creëren, een wereld die onveilig is voor olie, gas en kolen.

Maar veilig voor zonnepanelen... plus zon en wind. Er is ons niet verteld wat er gebeurt als het regent.

Stel 40 dagen en 40 nachten?

Volgens Gates, die klonk als een would-be Big Brother, is er iets inherent mis met je, als je niet in paniek raakt over fossiele brandstoffen, vervuiling, en opwarming van de aarde.

(Hoewel het op dit moment koud is buiten.)

Gates zelf is in staat van alarm. Hij is ook absoluut zeker over zijn actie. Een man die zo zeker van zichzelf is, is reden voor verdenking, dat hij misschien met geladen dobbelstenen schiet.

De planeet redden is één ding, maar zoals Bob Dylan het in een van zijn ballades zegt: "You're playing with my world." [Je speelt met mijn wereld]

Zoals je kunt zien, weet ik niet veel van deze futuristische technologie en vond ik 99 procent van wat Gates zei ver boven mijn pet gaan. Maar ik heb het geprobeerd.

Het lijkt erop dat we vanaf nul moeten beginnen als Gates zijn zin krijgt. Hij heeft al miljarden uitgegeven aan het herontwerpen van de schepping, en er zullen nog meer miljarden volgen.

Alles moet weg. Denk aan het Empire State Building. Het zou moeten worden afgebroken en herbouwd, zeker niet met bakstenen en mortel, maar met sojabonen, of zoiets.

Hetzelfde voor uw huis en woning.

Stel dat u bezwaar maakt? Jammer dan. De Meesters van het Universum... dezelfde die al 60 procent van jullie leven beheersen, willen nu de rest.

U hebt niets te zeggen.

Samen met de regering zullen zij beslissen wat goed voor u is, en u zult geen andere keuze hebben dan te gehoorzamen.

Bill Gates maakte geen grapje! Hij heeft grote plannen en omdat hij veel geld heeft, en u niet, is het zijn weg, of snelweg ... die ook zal moeten worden herbestraat om te voldoen aan zijn normen.

Als dit alles klinkt als AOC's Green New Deal ... wel het is zo. Uit de mond van baby's.

Meer dan dat, er is geen tijd te verliezen ... in het geval u denkt dat u kunt ontspannen met een kopje koffie met water dat werd gekookt op een gasfornuis.

U zult dat fornuis moeten verstoppen als ze komen. Uw benzineslurpende auto is dan al in beslag genomen.

Probeer het maar niet. Gates en zijn politiemacht weten alles. Denk aan die Ray Bradbury film "Fahrenheit 451" toen ze voor je boeken kwamen.

De technologie is nu beschikbaar om dit echt te doen. Je kunt je niet verstoppen.

Geen tijd te verliezen, zegt Gates, want de dag des oordeels komt over ongeveer 10 jaar... als we onze slechte gewoontes niet veranderen.

Hoe weet hij dat? Zijn wetenschappers vertellen hem dat. Andere wetenschappers zeggen iets anders. Maar zij hebben niet de Meesters van het Universum aan hun zijde, noch Gates' miljarden.

Sommigen zeggen dat onze lucht nog nooit zo zuiver is geweest. Je zult ze niet zien in "60 Minutes". Gates maakte ondertussen zijn zaak zonder te worden uitgedaagd.

De interviewer liet hem maar doorgaan, en ik ben vergeten of Gates, die een profeet is in de ogen van CBS, van plan is alleen Amerika te veranderen, of ook de rest van de wereld.

Stel dat China niet zal buigen? Of bezit hij hen ook? Wat heb je aan onze windmolens tegen hun fabrieksrook als zij, en anderen, niet willen gehoorzamen?

Moet Gates dan het vechtlustige Mexico opkopen?

We hebben eerder profeten als deze gehad... door de geschiedenis heen. De meesten eindigen gedwongen verdoofd en worden afgevoerd in witte bestelwagens.

Ondanks dat, misschien heeft Gates toch gelijk? Maar hij is een alarmist, die zegt: vertrouw me met je leven, en dan is het klaar.

Plus, alles wat uit Silicon Valley komt moet worden gereserveerd voor verdere reflectie.

Dat zijn mensen met te veel geld en te veel tijd om handen.

De in New York wonende bestseller auteur Jack Engelhard schrijft regelmatig voor Arutz Sheva.

Bron: Your world, if Bill Gates has it his way - Israel National News