www.wimjongman.nl

(homepagina)


Net als in Nieuw Zeeland en Australië zullen de concentratiekampen in de staat Washington spoedig open zijn.

door Dave Hodges - 21 september 2021

Toen de nazi's begonnen met het verzamelen van Joodse burgers om naar de vernietigingskampen te worden gestuurd voor definitieve vernietiging, was het oorspronkelijke excuus voor de opsluitingen medische quarantaine. De geschiedenis herhaalt zich in Washington onder gouverneur Inslee.

Gouverneur Inslee's Brave New World

Gouverneur Inslee creëert een Brave New World. Dit is de onthulling van het 4e Rijk. Wijlen Jim Marrs schreef het boek, Het 4e Rijk, waarin hij gedetailleerd beschreef wat Hitler deed in Amerika verscheen maar in een moderne technologische context. Met fascistische idealen waarmee de overheid het recht heeft om alles over je te weten in een poging om elke beweging te controleren!

Toen gouverneur Inslee van Washington verklaarde dat hij op een dag u het recht zou teruggeven om naar uw bedrijf te gaan, zei de gouverneur verder dat bedrijven uw persoonlijke gegevens moeten vastleggen en aan de regering moeten overdragen. Deze contact tracering is alleen geldig in de eerste paar dagen van een pandemie. Dus medische doeleinden ervan worden uitgesloten. De redenen zijn verbonden met technocratie, een technocratie die ons allen tot slaaf zal maken.

Met de goedkeuring van HR 666 6, komen contact tracers je uit je huis halen en je naar een geheime locatie brengen en ze hoeven je familie niet te vertellen waar je heen gaat. Dit is de NDAA van de medische sector. Ze kunnen ook je familie meenemen en iedereen met wie je contact hebt gehad. Dit is het medische excuus om "graai en grijp"-praktijken toe te passen die in HR 666 6 staan. Zowel ikzelf als Celest Solum waarschuwen hier al jaren voor.

Er is ook een toenemende mate van angst en bezorgdheid, geuit door conservatieven, in onze regering en hun extreme machtsmisbruik en dit komt tot uiting in de volgende email"

Beste Dave,

Mijn familie en goede vrienden houden van je. Je bent onbevreesd.

Ik wil onder je aandacht brengen dat in de staat Washington onze dictator, gouverneur Inslee, samenwerkt met de FEMA bij het opzetten van wat jij en Celeste Solum FEMA Medische Krijgswetkampen noemden, die helemaal geen medische kampen zijn, zoals ook jij en Celeste beweerden.

Uw verslag heeft een aantal onderzoeken in gang gezet door mijn familie naar het onderwerp van deze kampen, omdat sommige van hen in mijn lokale omgeving zijn. Ik zag gisteren dat u het onderwerp van de kampen aansneed en ook het gebruik van guillotines. Normaal gesproken zou ik mijn twijfels hebben gehad over wat u in uw laatste artikel zegt, behalve dat we het begin hiervan zien in mijn plaatselijke omgeving.

Ik herinner me dat uw oorspronkelijke verslag van vorig jaar rond de tijd van het begin van de lockdowns was en u had nauwkeurig voorspeld dat Amerika de lockdowns zou aanvechten en u zei dat FEMA kampen, gas en guillotines deel zouden gaan uitmaken van de oplossing van het establishment en dat de oplossing zou beginnen met FEMA Medische Martial Law kampen.

Ik wil dat je ziet wat ik vond op een andere website en dit verifieert precies wat je zei in je interview met haar.

Dit is allemaal waar, ik ben op de hoogte van deze faciliteiten en vele anderen weten dit ook. We hebben de lokale kranten en radiostations gebeld en ze willen niets met dit onderwerp te maken hebben! Bedankt Dave voor alles wat je doet, want ik weet zeker dat je weet dat je naam op hun lijst van doelwitten staat.


De waarheid werd bekend gemaakt door volksvertegenwoordiger Matt Shea met een ooggetuige, die naar voren kwam en een foto gaf van de kampen die in elkaar werden gezet.

De getuige bevestigde dat ze met de burgemeester van Goldendale had gesproken en opnieuw werd bevestigd dat deze kampen worden opgezet voor Covid 19 patiënten (84)... Gouverneur Jay Inslee zei in zijn persconferentie van 12 mei dat als je thuis niet veilig kunt isoleren (zoals bepaald door de staatsgezondheidsofficier), je naar een door de staat te bepalen plaats zult gaan.

Dit is onvoorstelbaar beangstigend. Ik schreef voor het eerst over de medische krijgswet-kampen gerund door FEMA en HHS terug in oktober van 2014.

Ik heb de beweringen van de tweede-emailer al gevalideerd.

De Contact-naspeurders zijn de nieuwe Stasi

Iedereen die 5 minuten heeft om dit onderwerp te onderzoeken, weet dat contact tracing alleen effectief is gedurende de eerste 2-3 dagen van een pandemie. En we zitten niet in een pandemie.

Contact-naspeurders, vooral in plaatsen als Washington, worden de binnenlandse spionnen in de geest van de Oost-Duitse Stasi.

In Redoubt's openbaar beschikbare informatie staan de kamplocaties en de bijbehorende vorm van opsluiting:

()

Onthoud dat het antwoord van de gevestigde orde op onze burgerlijke ongehoorzaamheid de nieuwe versie is van wat de "nieuwe Endlösung" zal worden genoemd en alles wat deze term inhoudt. Ik heb dit gedocumenteerd met een zeer hoge mate van vertrouwen.

De bovenstaande documenten zijn van 2020. De volgende verwijzingen zijn echter van de afgelopen week. Met andere woorden, gouverneur Inslee is namens de handlangers van Biden al meer dan een jaar geleidelijk op weg naar concentratiekampen. Dit is geen speculatie, dit is wat de tijdsaanduidingen ons vertellen. De geleidelijke invoering van concentratiekampen heeft een progressief patroon gevolgd, omdat het publiek zo niet te weten komt wat de werkelijke bedoelingen zijn van deze afzonderlijke daden.

De positie van Gestapo-dodenkampbewakers staat open voor sollicitatiegesprekken vanaf 21 september 2021.

De staat Washington maakt reclame voor kandidaten die willen solliciteren naar en uitgenodigd worden voor een gesprek voor een voltijdse functie als "Strike Team Consultants" in de Staats Isolatie & Quarantaine Faciliteit in Centralia, Washington, volgens een bericht van het Washington State Department of Health

Deze aanwerving zal worden gebruikt om drie (3) niet-permanente voltijdse posten van Program Specialist 2 bij de Division of Emergency Preparness & Response in te vullen. Deze functies van Program Specialist 2 duren naar verwachting twaalf (12) maanden vanaf de datum van indiensttreding.

De standplaats voor deze functie is Centralia, WA in onze staatsinstallatie voor isolatie en quarantaine. De faciliteit is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand. Het personeel kan alle of in een van de drie ploegen werken en kan overwerken als dat nodig is om de faciliteit voldoende te bemannen.

Isolatie- en quarantaineteamadviseurs (PS2) - Niet permanent - DOH5814

Salaris

$ 3294,00 - $ 4286,00 maandelijks

Locatie

Lewis County - Centralia, WA

Type baan

Voltijd - Niet-Permanent

Afdeling

Departement van Gezondheid

Functienummer

DOH5814

Taken omvatten

  • Het in gereedheid houden van het isolatie- en quarantaineteam, de faciliteiten en de uitrusting.
  • Directe dienstverlening aan het publiek in de I&Q-faciliteit, waaronder: inchecken, technische assistentie verlenen, boodschappen en benodigdheden voor de locatie en gasten kopen, voedsel en middelen verdelen, helpen bij de inventarisatie van middelen en ervoor zorgen dat alle gasten een uitstekende klantenservice krijgen.
  • Assisteren van verpleegkundigen bij het uitvoeren van rondes.
  • Het schoonhouden van de faciliteit en het verwerken van het wasgoed van de gasten.
  • Je zorgt voor het vervoer van gasten van en naar de I & Q faciliteit.
  • Het klaarmaken van de I & Q faciliteit om gasten te ontvangen, ervoor zorgen dat de kamers gevuld zijn en goed schoongemaakt zijn.
  • Het geven van voorlichting, educatie en technische assistentie aan interne en externe beheerders.

Katie Daviscourt van The Post Millennial deelde screenshots van de functieomschrijving op social media.

Zie Katie Daviscourt߇?߇? op Twitter: "SHOCKING: Washington State Department of Health is interviewing candidates come September 21 to work at their new Isolation and Quarantine facilities.

"Onze ideale kandidaat is naar buiten gericht, zelfs wanneer hij of zij geconfronteerd wordt met anderen die niet open of meewerkend zijn. Ze tonen veerkracht om naar buiten gericht gedrag te modelleren, zelfs wanneer ze gestrest of moe zijn."

Is het iemand opgevallen dat de posities worden vermeld als "niet-permanent?" Waarom? Is het omdat de bewoners die bewaakt moeten worden ook daar niet permanent zijn?

Dit is precies wat ik van links zou verwachten. Ze verliezen de controle over het volk met de ene crisis na de andere. Ze worden ontmaskerd voor wie en wat ze zijn... Ze zijn wanhopig en hebben dramatische oplossingen nodig om aan de macht te blijven. Deze gebeurtenissen zullen niet geïsoleerd blijven tot Washington, ze zullen binnenkort ook in uw buurt zijn.

Bron: Move Over New Zealand & Australia-Washington State Concentration Camps Will Soon Be Open for Business | The Common Sense Show