www.wimjongman.nl

(homepagina)


De échte Anthony Fauci

14 november 2021 - door Dr. Joseph Mercola

In het kort

  • Fauci is de best betaalde regeringsambtenaar in de VS, en 68% van zijn $ 437.000 salaris per jaar komt uit onderzoek naar biowapens
  • In plaats van de volksgezondheid te beschermen, veranderde Dr. Anthony Fauci de Nationale Instituten van Gezondheid in een kweekkamer voor farmaceutische producten, en verkocht hij in feite het hele land aan de farmaceutische industrie.
  • Fauci had een hand in het creëren van de vaccins goudkoorts. In 2000 had hij een ontmoeting met Bill Gates, die vroeg om met het NIH (in NL: RIVM) samen te werken in een overeenkomst om de wereld in te enten met een batterij nieuwe vaccins. In 2009 werd deze overeenkomst omgedoopt tot "Het decennium van de vaccins", met als doel verplichte vaccinaties voor elke volwassene en elk kind op de planeet tegen het jaar 2020.
  • Een van de donkerste vlekken op de carrière van Fauci, afgezien van zijn rol in de COVID-pandemie, was zijn aanpak van de HIV-epidemie. Fauci onderdrukte het gebruik van hergebruikte medicijnen en concentreerde zich op AZT, een giftig medicijn dat naar schatting 300.000 AIDS-patiënten heeft gedood.
  • De overeenkomsten tussen het AZT-schandaal en wat er nu gebeurt met de COVID-prik en remdesivir zijn treffend. Ook hier heeft Fauci alle behandelingen met goedkope en niet-giftige medicijnen onderdrukt. De Amerikaanse belastingbetalers hebben betaald voor onderzoek, terwijl de farmaceutische bedrijven de winsten hebben binnengeharkt, zonder enige aansprakelijkheid voor verwondingen en sterfgevallen.

In dit interview bespreekt Robert F. Kennedy Jr., een milieuactivist en advocaat die de ultieme vrijheidsstrijder is geworden, zijn nieuwste boek: “The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health,” wat een must-read is als je meer wilt weten over wat achter de schermen van deze gigantische fraude is. We zouden uren kunnen praten zonder ook maar een fractie te behandelen van wat er in dit boek staat, dat Kennedy een "vernietigende aanklacht tegen Tony Fauci" noemt.

In een notendop beschrijft Kennedy hoe Fauci de National Instituten of Health veranderde in een incubator voor farmaceutische producten, en in wezen het hele land verkocht aan de farmaceutische industrie. Het boek geeft een ongelooflijk goed overzicht van zijn geschiedenis van het decimeren van de menselijke gezondheid, en ontmaskert hem als een egoïstische charlatan.

Tony Fauci creëerde in feite dit sjabloon dat hij vervolgens gebruikte gedurende de volgende 45 jaar om het ene giftige medicijn na het andere te ontwikkelen. Hij verijdelde vroege behandelingen, en verijdelde elk protocol dat concurreerde met zijn farmaceutische onderneming. Een heleboel mensen zijn gestorven [als gevolg daarvan]. ~ Robert F. Kennedy Jr.

Ik vond het vooral boeiend hoe Kennedy Fauci in de context plaatste van Rockefeller's nalatenschap met betrekking tot Bill Gates, die meer dan 20 jaar geleden een alliantie met Fauci ontwikkelde. Rockefeller zette ons een eeuw geleden op het spoor van giftige, op winst gerichte medicijnen, gesynthetiseerd uit de bijproducten van het olieraffinageproces, en Gates ging verder waar hij ophield en werkte vervolgens nauw samen met Fauci.

Het Decennium van de Vaccins

Fauci heeft op zijn beurt de hand gehad in het creëren van de goudkoorts van vaccins. In 2000 had hij een ontmoeting met Bill Gates, die vroeg om met het NIH samen te werken in een overeenkomst om de hele wereldbevolking te vaccineren met een batterij nieuwe vaccins. In 2009 werd deze overeenkomst omgedoopt tot "The Decade of Vaccines", met als doel verplichte vaccinaties voor elke volwassene en elk kind op de planeet tegen het jaar 2020.

"Ik laat zien hoe ze de pandemie-simulaties gebruiken, in nauwe samenwerking met de inlichtingendiensten, de grote mediabedrijven en de grote farmaceutische bedrijven, om dat voor elkaar te krijgen", zegt Kennedy.

"Gates noemt wat hij doet filantropisch kapitalisme, [het idee dat] je filantropie kunt gebruiken om geld te verdienen. Hij heeft een stichting waar hij 50 miljard dollar aan belastingvrij geld heeft ondergebracht. En, hij heeft er nog steeds absolute controle over. Hij gebruikt dat geld om controle te krijgen over publieke gezondheidsorganisaties in ons land en de Wereldgezondheidsorganisatie.

Hij heeft veel van zijn eigen [organisaties] gecreëerd met Dr. Fauci en veel van deze quasi-gouvernementele agentschappen waarvan mensen denken dat ze gouvernementeel zijn. Het zijn eigenlijk dekmantels van de farmaceutische industrie, zoals GAVI en SEPI ...

Hij gebruikt deze 'batterij' en deze controle over de WHO om het farmaceutische of medische beleid, het volksgezondheidsbeleid over de hele wereld te bepalen, op een manier die de winsten maximaliseert van zijn belangen in deze grote farmaceutische bedrijven.

Ik laat ook zien dat hij tegelijkertijd hetzelfde doet om de wereldwijde voedselvoorziening te controleren... Hij probeert echt zowel de volksgezondheid als het voedselbeleid te veranderen op een manier die ten goede komt aan bedrijven waarin hij heeft geïnvesteerd en waarmee hij samenwerkt."

Fauci's dodelijke aanpak van de Aidsepidemie

Gates heeft Fauci echter niet naar de duistere kant gelokt. Fauci had al decennia lang met mensenlevens gespeeld en de volksgezondheid opgeofferd aan winstbejag. Een van de donkerste vlekken op de carrière van Fauci, afgezien van zijn rol in de COVID-pandemie, was zijn aanpak van de HIV-epidemie.

De eerste gevallen van AIDS doken op in 1981. Aanvankelijk werd het AIDS programma geleid door het National Cancer Instituut, een apart instituut binnen het Ministerie van Volksgezondheid en Sociale Diensten (HHS). De algemene overtuiging was dat AIDS een chemische etiologie [oorzaak] had, veroorzaakt door drugsgebruik. Dit veranderde allemaal toen het Hiv-virus werd ontdekt.

Fauci begon in 1968 voor de NIH te werken als klinisch medewerker in het laboratorium voor klinisch onderzoek van het National Instituut voor Allergie and Infectueus Ziekten (NIAID). Hij werd directeur van het NIAID in 1984, het jaar na de ontdekking van het Hiv-virus, en werd benoemd tot directeur van het Office of AIDS Research in 1988, toen dat bureau werd opgericht. Zoals Kennedy uitlegt, bouwde Fauci het NIAID in wezen op rond een AIDS-medicijn genaamd AZT.

"AZT was een chemotherapieformule die zo giftig was dat alle ratten eraan doodgingen als ze het toegediend kregen. De uitvinder van AZT vond dat het onveilig was voor menselijk gebruik, dus hij patenteerde het niet eens," zegt Kennedy.

"Al heel vroeg had het National Cancer Instituut ontdekt dat wanneer je AZT in een HIV-kweek stopte, dat het HIV doodde, niet verrassend. Het doodde alles wat het aanraakte. En dus ging Fauci samenwerken met de fabrikant van AZT... Hij loodste die formulering door het regelgevende proces en probeerde het te versnellen. Hij speelde vreselijk vals bij de klinische proeven.

In de klinische proeven ging iedereen eraan dood. Het doodt letterlijk iedereen die het inneemt. Maar hij was in staat om de mensen in de behandelingsgroep in leven te houden door hen grote aantallen bloedtransfusies te geven. Het hield ze acht weken in leven, en op basis van die acht weken proef kreeg hij goedkeuring voor AZT. Het was ongekend.

Zoals Kary Mullis, die de Nobelprijs won voor het ontdekken van de polymerase ketting-reactie (PCR) techniek, zei: "...met elk chemotherapie medicijn wordt je verondersteld het aan iemand te geven gedurende twee weken. Chemotherapie is ontworpen om elke cel in het lichaam te doden, maar hopelijk doodt het eerst de tumorcellen, en kun je de persoon er dan van afhalen. De tumor sterft, als je het op het juiste moment doet, en de persoon sterft niet."

Als je iemand daar levenslang op zet, zoals Tony Fauci deed, gaat iedereen dood. En dat is wat er gebeurde. Ondertussen waren er veel medicijnen in die tijd die werden hergebruikt. Lokale, op de gemeenschap gebaseerde artsen in San Francisco en New York die de AIDS-gemeenschap behandelden, ontdekten dat deze medicijnen de symptomen van AIDS behandelden en dat ze mensen ervan weerhielden om te sterven.

Fauci maakte een doelbewuste kruistocht om deze medicijnen te saboteren, om ervoor te zorgen dat ze niet beschikbaar waren voor zieke mensen, om ervoor te zorgen dat AZT de enige oplossing zou zijn. En AZT was het duurste medicijn in de geschiedenis. Het kostte 10.000 dollar voor een jaarvoorraad [terwijl het slechts 5 dollar per dosis kostte om te produceren, plus de Amerikaanse belastingbetalers betaalden voor al het onderzoek en de ontwikkeling van het medicijn] ...

Tony Fauci creëerde in feite dit sjabloon dat hij vervolgens gebruikte gedurende de volgende 45 jaar, om het ene giftige medicijn na het andere te ontwikkelen. Hij verijdelde vroegtijdige behandelingen en verijdelde elk protocol dat concurreerde met zijn farmaceutische onderneming. Veel mensen zijn gestorven [als gevolg daarvan]."

Hoewel er enorm veel geld werd verdiend met AZT, verbleekt dit in vergelijking met Pfizer die er als een bandiet vandoor ging met zijn COVID-prik. De Amerikaanse belastingbetalers betaalden 20 miljard dollar om het onderzoek te financieren, en nog eens 10 miljard dollar om de COVID-prik op de markt te brengen. Pfizer creëerde het best verkochte medicijn ter wereld en zal er dit jaar $35 miljard aan verdienen. 1) Nog beter, in tegenstelling tot AZT, is dit absoluut zonder risico en ze kunnen nooit aangeklaagd worden voor verwondingen [bijwerkingen].

Alles in Fauci's carrière is een feestdag

Alleen al aan AZT zijn naar schatting 330.000 mensen gestorven. In het algemeen zijn de overeenkomsten tussen het AZT-schandaal en wat er nu gebeurt met de COVID-prik en remdesivir treffend. Nogmaals, Fauci heeft het gebruik van elke preventie voor COVID-19 afgeraden, evenals elke behandeling met goedkope en relatief niet giftige medicijnen, zoals hydroxychloroquine of ivermectine.

De Amerikaanse belastingbetalers hebben het onderzoek gefinancierd, terwijl de farmaceutische bedrijven naar schatting $100 miljard winst hebben gemaakt met de injecties in één enkel jaar, terwijl ze geen enkele aansprakelijkheid hebben voor verwondingen en sterfgevallen, zelfs als mensen gedwongen worden ze in te nemen.

"Alles in Tony Fauci's carrière is een feestdag," zegt Kennedy. "Steeds weer herhaalt hij hetzelfde gedrag en het werpt zijn vruchten af. En dan heeft hij die manier van praten waarbij hij nooit echt iets zegt. En die gewoonte van liegen, en liegen, en liegen...

Ik wist veel over wat er gebeurde tijdens de HIV-crisis omdat mijn oom, Ted Kennedy, voorzitter was van een gezondheidscommissie in die tijd. Teddy was de eerste presidentskandidaat die zich richtte op de homoseksuele stem, en ik voerde zijn campagne in die tijd...

In de gezondheidscommissie was zijn voornaamste zorg gedurende het grootste deel van die tijd AIDS. Ik vertel hierover in mijn boek.

Uiteindelijk werd Fauci voor het Congres geroepen, en werd gewoon gefilmd. Henry Waxman en al die bekende Democratische congresleden zeiden, 'Waar ben je in godsnaam mee bezig? Je hebt niets geproduceerd. Je bent totaal incompetent. Daarna was zijn carrière voorbij en hij besloot op dat moment: 'Oké, ik ga aan de slag om deze hergebruikte medicijnen op de markt te krijgen.'

Hij deed dat een paar jaar, en hij had een project, dat een tweesporenproject was, waarbij ze, zonder de klinische proeven en gerandomiseerde, placebogecontroleerde proeven van de FDA te doorlopen, goedkeuring voor deze medicijnen konden krijgen, zodat mensen er een verzekering voor konden krijgen en ze konden betalen. Ik was hier dus vele, vele jaren bij betrokken, en ik ken Tony Fauci al heel lang.

Ik heb inzichten in wie hij werkelijk is, waar de meeste liberale Democraten totaal geen weet van hebben. Hij is het tegenovergestelde van alles wat zij geloven. Hij is de architect die ons volksgezondheidssysteem heeft overgeleverd aan de farmaceutische industrie. Hij doet niet aan volksgezondheid. En er is geen metriek bij NIH, waar ze kijken en zeggen: "We verbeteren de volksgezondheid.

De enige maatstaf die ze hebben is, 'Hoeveel vaccins hebben we gegeven? Hoeveel farmaceutische medicijnen hebben we verkocht? Hoeveel smeergeld krijgen we binnen bij het agentschap? Zoals ik in het boek uitleg, is dit agentschap een broedmachine geworden voor de farmaceutische industrie."

Winst-van-functie-onderzoek onder Fauci's toezicht

Fauci is verantwoordelijk voor een jaarlijks budget van ongeveer $6.1 miljard. Hij krijgt nog eens $1.6 miljard van het leger om onderzoek te doen naar biowapens, waar 68% van zijn $437.000 per jaar salaris vandaan komt. (Fauci is de best betaalde federale werknemer in de V.S. De op één na hoogste is de president, met 400.000 dollar per jaar).

"Daarom moest hij dat soort streken uithalen in Wuhan," zegt Kennedy. "Hij moest wel, want hij moest zijn salaris zien te behouden. En het grootste deel van zijn salaris komt van biowapenonderzoek...

Winst-van-functie-onderzoek heeft nog nooit één enkele wetenschappelijke of medische ontwikkeling opgeleverd die ons heeft geholpen bij het reageren op pandemieën. Niet één. Maar Fauci blijft het doen, omdat het belangrijk is voor zijn salaris. En het is cruciaal voor die financieringsstroom."

Welnu, het grootste deel van de financiering van het NIAID was bedoeld om de Amerikaanse gezondheid te bestuderen en te verbeteren; om besmettelijke allergische ziekten en auto-immuunziekten uit te roeien. In plaats daarvan, onder Fauci's toezicht, is de chronische ziekte epidemie geëxplodeerd.

Dit ondanks het feit dat Fauci, Gates en de Wellcome Trust in het VK samen 63% van het biomedisch onderzoek op aarde controleren door hun financiering. Gedurende zijn carrière heeft Fauci alleen al meer dan $930 miljard aan onderzoekssubsidies verdeeld via het NIAID. Je zou kunnen zeggen dat ze alles controleren, echt waar, omdat ze ook de capaciteit hebben om de financiering van projecten die ze niet gedaan willen zien, op te laten drogen.

Meedogenloze Fauci

Een voorbeeld: In 1989 gebeurde er iets waardoor een reeks epidemieën ontstond - autisme, voedselallergieën, het syndroom van Gilles de la Tourette, narcolepsie, ADD/ADHD, spraakachterstand, taalachterstand, reumatoïde artritis en auto-immuunziekten zoals jeugddiabetes. Ze kwamen allemaal op rond 1989. Waarom? Wat veroorzaakt ze? Het is Fauci's taak om dat uit te zoeken, maar hij weigert het, en hij weerhoudt anderen ervan om te diep te graven.

"Tony Fauci's taak is om te zeggen: Waarom is dat gebeurd? Het moet een omgeving gif zijn. Genen veroorzaken geen epidemieën. Ze zorgen voor de kwetsbaarheid, maar ze kunnen geen epidemie veroorzaken. Je hebt een omgevingsgif nodig. We hoeven alleen maar uit te zoeken welke in '89 begon en in datzelfde jaar alomtegenwoordig werd. Maar als iemand dat onderzoek probeert te doen, zal Fauci zijn carrière ruïneren."

Tot de belangrijkste verdachten behoren vaccins, die in 1989 een hoge vlucht namen, en vrijwel alle chronische ziekten die een hoge vlucht hebben genomen, worden op de bijsluiters van de fabrikanten vermeld als mogelijke bijwerkingen. Het onkruidverdelgingsmiddel glyfosaat kwam ook alomtegenwoordig rond die tijd, en explodeerde pas echt in 1993 toen RoundUp Ready maïs werd uitgevonden. GGO's, andere pesticiden, ultrageluid en PFOA's zijn andere mogelijke boosdoeners.

"Onze kinderen zwemmen rond in een giftige soep. En het kunnen al die dingen zijn, of het kan het een of het ander zijn, maar het is makkelijk uit te vinden. Je doet gewoon de wetenschap. En die wetenschap is gemakkelijk te doen, maar het zal nooit gedaan worden zolang Tony Fauci in functie is, omdat hij niet wil dat wij het weten - omdat dat de industrieën zijn die hij heeft overleefd door te beschermen," zegt Kennedy.

Fauci werkt uit naam van Big Pharma

Kennedy gaat verder met uit te leggen hoe Fauci werkt namens Big Pharma, en waarom hij zo belangrijk is geworden voor de geneesmiddelenindustrie.

"Tussen 2009 en 2016 zijn er ongeveer 230 medicijnen goedgekeurd door de FDA, die allemaal uit zijn winkel kwamen. Dus, hij is een incubator voor Pharma.

En dit is wat hij doet: In zijn lab heeft hij Petri schaaltjes gevuld met elk denkbaar virus, en hij heeft wetenschappers die rommelen met verschillende moleculen en verschillende giffen, en ze laten die giffen in een Petri schaaltje vallen en kijken of het de kweek doodt. Als het de kweek doodt, dan heeft hij een potentieel antiviraal geneesmiddel.

De volgende stap is, ze geven het aan ratten, en kijken of het de ratten doodt. Als de meeste ratten overleven, heb je een potentieel antiviraal middel dat bij mensen kan werken. Dan, brengt hij het naar een grote universiteit. De persoon waar het naar toe gaat is meestal een machtig persoon. Het is de decaan van de medische faculteit, of de voorzitter van een van de afdelingen, en zij leiden de klinische proeven, wat zeer lucratief is.

Dus, zij zullen de fase 1 proef doen, en ze zullen misschien 100 mensen rekruteren voor de proef. Fauci geeft die hoofdonderzoeker misschien 20.000 dollar per gerekruteerde. De universiteit strijkt daar 50% tot 75% van af. Dus, nu is die universiteit aangesloten op het systeem.

Als het medicijn werkt in fase 1 en fase 2, dan moeten ze grote groepen mensen - 10.000 mensen - samenbrengen en dan praat je over honderden miljoenen dollars. En ze moeten er een farmaceutisch bedrijf bijhalen dat nu de helft van het patent in handen heeft.

Tony Fauci's agentschap houdt een deel van het patent. Bijvoorbeeld, ze innen nu royalty’s op het Moderna [COVID] vaccin. [Het NIAID] krijgt de helft van de royalty's, miljarden dollars. De universitaire onderzoeker houdt een deel van het patent, dus hij is nu permanent verbonden aan Tony Fauci en zal alles doen wat hij zegt, en de universiteit zelf krijgt een deel van dat patent.

Het gaat dus om honderden miljoenen dollars die elk jaar naar deze universiteiten gaan, bovenop de subsidies die hij geeft, en hij kan dat allemaal stopzetten als iemand aan de universiteit een verkeerde studie doet.

Zodra het medicijn door fase 3 is, gaat het naar de U.S. Food and Drug Administration. Fauci zegt: "Nou dat zijn onafhankelijke wetenschappers bij de FDA." Het panel heet VRBPAC [Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee], en dat zijn GEEN mensen die voor de FDA werken. Het zijn externe personen die worden ingehuurd.

Nou, waar worden ze vandaan gehaald? Het zijn Tony Fauci's hoofdonderzoekers van alle universiteiten, die aan zijn andere projecten werken, en ze worden binnengehaald om het medicijn goed te keuren ...

Ze keuren het goed en geven het een vergunning, omdat ze weten dat hun medicijn volgend jaar voor die commissie komt, en ze willen dat de commissie het goedkeurt. Dus, dat comité zegt nooit nee. Het geeft altijd groen licht, en het wordt volledig gecontroleerd door Fauci. Hij controleert het hele proces...

Elke expert die je op CNN ziet, staat op de loonlijst van Tony Fauci, en CNN zal je dat nooit vertellen. Ze zullen zeggen, "Dit is een onafhankelijke viroloog, hij is een immunoloog aan de Baylor Universiteit, of Stanford, of Harvard. Ze vertellen je niet waar die man zijn boterham mee verdient, en dat de persoon die dat doet Tony Fauci is, met jouw belastinggeld. Het hele systeem zit gewoon vast."

Fauci's verleden en verrotte karakter halen hem in

Nu meer en meer van Fauci's leugens en zijn financiering van sadistische experimenten op dieren en geaborteerde foetussen aan het licht komen, voorspelt Kenney dat Fauci gedwongen zal worden om af te treden, vooral als het boek uitkomt en mensen echt beginnen te begrijpen wat hij al die jaren heeft uitgespookt.

"Niemand die in zijn ziel geen sadist is, zou toestaan dat dit experiment [de honden die door zandvliegen werden opgegeten] zou plaatsvinden," zegt Kennedy. "Toch vond Tony Fauci dat een prima besteding voor de 450.000 dollar van de Amerikaanse belastingbetaler, met alle schreeuwende behoeften in de volksgezondheid.

Maar het gaat niet alleen om de 450.000 dollar. Miljoenen en miljoenen [dollars] heeft hij gestoken in deze sadistische experimenten waar ze dieren martelen tot ze dood zijn. Zoals je ziet op een schoolplein met kleine jongetjes, die niet beter weten en die verteld moet worden: "Dat doe je een ander schepsel niet aan." Fauci heeft dat instinct niet, het ontbreekt.

Het verklaart wat hij heeft gedaan tijdens COVID - het ontzeggen van vroegtijdige behandeling aan miljoenen Amerikanen en hen dwingen te lijden en te sterven in hun huizen, of aan beademingsapparatuur en remdesevir, wat een dodelijk giftig medicijn is, in plaats van behandeld te worden en gezond te worden.

En het straffen, tot zwijgen brengen, censureren, uitschrijven, in diskrediet brengen van elke dokter die probeert te zeggen: "Wacht eens even, ik heb patiënten behandeld, en mijn patiënten sterven niet, omdat ik hydroxychloroquine gebruik, en ivermectine" en een hele batterij hergebruikte medicijnen waarvan we nu weten dat ze bijna alle COVID-gevallen behandelen.

Zeventig tot 90% van de sterfgevallen en ziekenhuisopnames door COVID hadden voorkomen kunnen worden, en er zijn honderden studies die dat bevestigen. Toch verbiedt hij het mensen om het te doen. Dat is een sociopaat...

En een miljoen bedrijven sluiten, gaat dat echt levens redden? Er is geen studie die dat aantoont... We hebben 4,2% van de wereldbevolking, en we hadden 14,5% van de sterfgevallen. Waarom luistert er iemand naar deze man? Er is geen minister van volksgezondheid ter wereld met een slechtere staat van dienst dan Tony Fauci.

Er zijn veel landen die 1/100e van ons sterftecijfer per miljoen inwoners hadden. En raad eens? Dat zijn vooral de Afrikaanse en Aziatische landen, die als vanzelfsprekend ivermectine tegen rivierblindheid en hydroxychloroquine tegen malaria geven."

Ter ondersteuning van Kennedy's bewering dat Fauci gedwongen zal worden af te treden, kunt u zijn recente verhoor op 4 november 2021 door Sen. Rand Paul voor het Congres bekijken. Wat het meest indrukwekkend is, zijn de commentaren, die vrijwel unaniem denigrerend zijn over Fauci.

Fauci's dodelijke, onwettige experimenten op kinderen

In zijn boek neemt Kennedy een hoofdstuk op over enkele van de dierproeven die Fauci financierde. Hij vertelt ook een veel grimmiger verhaal, waar de proefkonijnen zwarte en Latijns-Amerikaanse kinderen waren. Minstens 85 van deze kinderen stierven, maar het aantal kan oplopen tot zo'n 1000. Fauci kreeg deze kinderen door pleegzorgprogramma's in New York en zes andere staten te regelen om kinderen die hun ouders aan AIDS hadden verloren, te laten deelnemen aan geneesmiddelenstudies.

Deze kinderen hadden geen voogd, dus waren het illegale studies. Om een klinische studie op kinderen te doen, moet je een voogd aanstellen die hun belangen op de eerste plaats zet, boven die van de geneesmiddelenbedrijven. Fauci wilde dat niet, dus liet hij deze studies doorgaan zonder een wettelijke voogd voor een van deze kinderen. Niemand lette op hen. De proeven werden niet eens gedaan door gediplomeerde medische professionals.

"Het waren voornamelijk Dominicaanse immigranten, die zeer meelevend waren, maar die halverwege ontdekten dat ze eigenlijk waren ingehuurd om deze kinderen als proefkonijnen te behandelen, en dat ze grote aantallen van hen doodden. Veel van de kinderen hadden niet eens HIV, dus ze hadden geen mogelijk voordeel van het medicijn, dat illegaal is.

Toch kwam Fauci er mee weg. Ik geloof dat er een korte tijd een onderzoek is geweest door het Congres, maar zoals alles wat bij hem in de buurt komt, is het een beetje doodgelopen. De BBC maakte een documentaire over deze kinderen in 2004, genaamd 'Guinea Pig Kids'.

Ze interviewden deze kinderen, een was er die zei: "Ik nam de drugs. Ze maakten dat ik me ziek voelde. Ik moest overgeven, ik kon niet eten, ik was de hele tijd moe, het was pijnlijk, en ik weigerde het in te nemen."

En toen ze weigerden, werden ze doorgestuurd naar een andere hoofdonderzoeker van Tony Fauci in Columbia Presbyterian, die een voedingssonde installeerde om deze kinderen onder dwang deze giftige chemotherapie medicijnen te geven die ze weigerden in te nemen... Hoe slecht het Beagle-project ook is, wat hij deze zwarte en Hispanic kinderen heeft aangedaan, is nog erger."

COVID-19 - Het hoogtepunt van Fauci's criminele onderneming

Wat betreft de COVID-19 pandemie, Kennedy stelt het gelijk aan het hoogtepunt van Fauci's carrière. In het boek vertelt hij hoe Fauci een sleutelfiguur was in de planning van pandemieën - niet noodzakelijk hoe er een te voorkomen, maar hoe er een te creëren, aangezien de sterfte aan infectieziekten zo dramatisch was gedaald dat infectieziekten een steeds lagere prioriteit kregen.

Tot dusver is elke pandemie die in scène is gezet, een complete fraude gebleken, en hetzelfde kan worden gezegd van COVID. Al die tijd werden miljarden dollars uitgegeven aan vaccins.

"Ze hebben al die lessen die ze geleerd hebben van alle andere nep-pandemieën meegenomen en in het coronavirus gestopt," zegt Kennedy. "Ik wil duidelijk stellen dat ik niet zeg dat het coronavirus geen pandemie is, of dat het niet veel mensen doodt. Dat doet het wel. Maar we zijn allemaal gemanipuleerd door het overdrijven van de gevallen, het overdrijven van de sterfgevallen, het verdoezelen van de gegevens, alle manipulaties die ze ons hebben aangedaan.

[In het boek heb ik een foto die iemand kreeg van een Freedom of Information Act verzoek. Het is een March Madness grafiek van alle verschillende pandemieën - nep pandemieën - die [Fauci] heeft geprobeerd tijdens zijn carrière, allemaal convergerend met als grote winnaar het coronavirus. En [Fauci] heeft het getekend, iemand van zijn staf heeft het gemaakt.

Maar het was Tony Fauci's triomf, het winnen van March Madness. Het is eigenlijk een beeld van zijn carrière. Hij probeert elke drie of vier jaar een nieuwe pandemie te faken, en uiteindelijk slaat hij alle acht cilinders aan met het coronavirus. Het is alsof het een grap is, en wij zijn de punchline ...

Dit is wat ik tegen de mensen zou zeggen. We moeten dit stoppen. Dit is de heuvel waar we allemaal op moeten sterven. Als je een ouder bent, en je laat ze deze [COVID-prik] aan je kind geven, dan doe je je werk als ouder niet. Als je een dokter bent, pleeg je wanpraktijken door dit aan een kind te geven. We moeten ons allemaal verzetten.

Ik zou zeggen dat elke Amerikaan die ziet wat er gebeurt, zich elke dag moet bezighouden met burgerlijke ongehoorzaamheid. En dat kan betekenen dat je naar een winkel gaat en hen vertelt dat je die winkel niet meer zult bezoeken als ze een vaccinpaspoort eisen. Het kan betekenen dat je je verzet op het werk. Neem geen ontslag! Zorg dat ze je ontslaan. Want dan heb je een rechtszaak.

Op dit moment is het beste om ze je te laten ontslaan omdat je geen vaccin hebt genomen met een noodtoestemming, want er zijn geen goedgekeurde vaccins in dit land beschikbaar voor iedere Amerikaan. Het was een mythe, het was een hoax, het was een chicanes voor hen om te zeggen: 'We hebben dit vaccin goedgekeurd. Als je naar de website van Pfizer gaat, zie je daar staan: 'Wij maken Comirnaty niet beschikbaar in de Verenigde Staten'.

Waarom proberen ze achter onze kinderen aan te gaan? Hier is waarom. De vaccins kunnen alleen aansprakelijkheidsbescherming krijgen als ze zijn goedgekeurd. De enige manier waarop ze aansprakelijkheidsbescherming krijgen is als ze op het vaccinatieschema van het kind staan. En als de CDC ze eenmaal op het vaccinatieschema voor kinderen heeft gezet, dan krijgen ze aansprakelijkheidsbescherming, zelfs voor volwassenen.

Eén rechtszaak kan het bedrijf failliet maken als ze geen aansprakelijkheidsbescherming hadden. Dus dat is waarom ze achter onze kinderen aan gaan. Ze hebben het nodig om die aansprakelijkheidsbescherming te krijgen. En we moeten ze stoppen voor de bijkomende schade die ze gaan aanrichten bij een hele generatie kinderen; 26 miljoen kinderen zullen een vaccin krijgen dat is getest op 1300 kinderen, met catastrofale resultaten."

Om meer te weten te komen, moet je een exemplaar aanschaffen van “The Real Anthony Fauci - Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health” [De echte Anthony Fauci - Bill Gates, Big Pharma en de wereldwijdeoorlog tegen democratie en volksgezondheid]. Je wilt dit fascinerende en zorgvuldig onderzochte boek niet missen.

Bronnen en referenties:

1 Axios

Bron: The Real Anthony Fauci | Z3 News