www.wimjongman.nl

(homepagina)


Vóór COVID plande Gates met Pharma, CDC, media, China en CIA, sociale-media-censuur van voorstanders van vaccinveiligheid,
vandaar de grote weerstand tegen hun demonstraties>

In oktober 2019, kort voor de COVID-uitbraak, begonnen Gates en andere machtige personen te plannen hoe ze voorstanders van vaccinveiligheid op sociale media konden censureren tijdens een table-top simulatie van een wereldwijde pandemie, bekend als Event 201.

Door Robert F. Kennedy Jr. - 11 maart 2021

De afgelopen twee weken hebben Facebook en andere sociale mediasites mij en vele andere critici van corruptie in de regelgeving en autoritair volksgezondheidsbeleid uit hun platform verwijderd. Dus is hier wat voer voor diegenen onder u die het griezelige gevoel hebben dat de reactie van de overheid/industrie op een pandemie aanvoelt alsof deze al was gepland - zelfs voordat er een pandemie was.

Het bijgevoegde document laat zien dat een cabal (kliek) van machtige individuen inderdaad is begonnen met het plannen van de massale verwijdering van vaccin-sceptici van de sociale media in oktober 2019, een week of twee voordat COVID begon te circuleren. Die maand organiseerde Microsoft-oprichter Bill Gates een oefening van vier "table-top" simulaties van een wereldwijde coronavirus pandemie met andere hooggeplaatste "Deep State" heersers. De oefening werd aangeduid als Event 201.

De medesamenzweerders van Gates waren vertegenwoordigers van de Wereldbank, het Economisch Wereldforum (Great Reset), het bevolkingscentrum van Bloomberg/Johns Hopkins University, de Centers for Disease Control and Prevention, diverse media-grootmachten, de Chinese regering, een voormalig directeur van de Central Intelligence Agency/National Security Agency (een voormalig CIA-officier bestaat niet), vaccinmaker Johnson & Johnson, de financiële en bioveiligheidsindustrie en Edelman, 's werelds grootste PR-bedrijf.

Op aanwijzing van Gates speelden deze eminenties de rol van leden van een Pandemic Control Council, waarbij ze regeringsstrategieën uitwerkten om de pandemie, het verhaal en de bevolking onder controle te houden. Onnodig te zeggen dat er weinig werd gesproken over het opbouwen van immuunsystemen, kant-en-klare remedies of octrooieerbare therapeutische geneesmiddelen en vitamines, maar wel over het bevorderen van de introductie van nieuwe octrooieerbare antivirale geneesmiddelen en vaccins.

Maar de deelnemers richtten zich vooral op het plannen van industriegerichte, angstzaaiende, politiestaatstrategieën voor het beheersen van een denkbeeldige wereldwijde besmetting met het coronavirus, culminerend in massacensuur van de sociale media.

Opvallend genoeg beweert Gates nu dat de simulatie niet heeft plaatsgevonden. Op 12 april 2020 zei Gates tegen de BBC: "Nu zijn we hier. We hebben dit niet gesimuleerd, we hebben niet geoefend, dus zowel in het gezondheidsbeleid als het economisch beleid, bevinden we ons op onbekend terrein."

Helaas voor die grove leugen, de video's van het evenement zijn nog steeds beschikbaar op het internet. Daarop is te zien dat Gates en zijn team inderdaad het gezondheidsbeleid en het economisch beleid hebben gesimuleerd. Het is moeilijk te verkroppen dat Gates het vergeten is.

Gates' Event 201 gesimuleerde COVID-epidemie veroorzaakte 65 miljoen doden op het eindpunt van 18 maanden en een wereldwijde economische ineenstorting die tot een decennium kon duren. Vergeleken met de Gates-simulatie is de feitelijke COVID-19-crisis dus een beetje een domper, met slechts 2,5 miljoen doden "toegeschreven aan COVID" in de afgelopen 13 maanden.

De "aan COVID toegeschreven" sterfgevallen in de werkelijke situatie zijn hoogst twijfelachtig, en moeten worden gezien in de context van een wereldbevolking van 7,8 miljard, met naar verwachting ongeveer 59 miljoen sterfgevallen per jaar. De voorspellingen van een tien jaar durende economische ineenstorting zullen waarschijnlijk nauwkeuriger blijken - maar alleen vanwege de draconische lockdown die door Gates wordt gepropageerd.

Gates' Event 201 script stelt zich grote anti-vaccinrellen voor die worden uitgelokt door internetberichten. De universele en eenduidige veronderstelling onder zijn deelnemers was dat zo'n crisis een gemakkelijke gelegenheid zou blijken te zijn om nieuwe vaccins te promoten, en de controle door een bewakings- en censuurstaat te verscherpen.

Hoofdstuk vier van het draaiboek - over manipulatie en controle van de publieke opinie - is het meest onthullend. Het voorspelde griezelig genoeg de huidige crisis van de democratie:

 • De deelnemers bespraken mechanismen om "desinformatie" en "misinformatie" onder controle te krijgen, door de media te "overspoelen" met propaganda ("goede informatie"), sancties op te leggen voor het verspreiden van onwaarheden en de anti-vaccinatiebeweging in diskrediet te brengen.

 • Jane Halton, van de Australische ANZ Bank, een van de auteurs van het onderdrukkende Australische "no jab, no pay [geen prik, geen baan]"-beleid, verzekerde de deelnemers dat de Gates Foundation algoritmes creëert "om de informatie op deze sociale mediaplatforms te schiften" om het publiek te beschermen tegen gevaarlijke gedachten en informatie.

 • George Gao, de vooruitziende directeur van het Chinese Centrum voor Ziektebeheersing, maakt zich zorgen over hoe de "geruchten" dat het virus in een laboratorium is ontstaan, de kop in gedrukt kunnen worden: "Mensen geloven: 'Dit is door mensen gemaakt'... en 'een farmaceutisch bedrijf het virus heeft gemaakt'."

 • Chen Huang, een Apple-onderzoekswetenschapper, Google-geleerde en 's werelds grootste expert op het gebied van tracking and tracing en gezichtsherkenningstechnologie, speelt de rol van nieuwslezer die verslag doet van tegenmaatregelen van de overheid. Hij wijt de rellen aan anti-vaccin activisten en voorspelt dat Twitter en Facebook zullen samenwerken om "een verontrustend aantal accounts te identificeren en te verwijderen die zijn gewijd aan het verspreiden van verkeerde informatie over de uitbraak" en om "internetafsluitingen te implementeren ... om de paniek te bedwingen".

 • Dr. Tara Kirk Sell, senior wetenschapper aan de Bloomberg School of Health's Johns Hopkins Center for Health Security, maakt zich zorgen dat farmaceutische bedrijven ervan worden beschuldigd het virus te hebben geïntroduceerd zodat ze geld kunnen verdienen aan medicijnen en vaccins: "We hebben het vertrouwen van het publiek in hun producten zien kelderen." Ze merkt met verontrusting op dat "de onrust als gevolg van valse geruchten en verdeeldheid zaaiende berichten toeneemt en de verspreiding van de ziekte verergert naarmate het vertrouwen afneemt en de mensen niet meer meewerken aan de reactie-inspanningen. Dit is een enorm probleem, dat regeringen en betrouwbare instellingen bedreigt."

Sell herinnert haar collega's eraan: "We weten dat sociale media nu de primaire manier is waarop veel mensen hun nieuws krijgen, dus onderbrekingen van deze platforms zouden de verspreiding van verkeerde informatie kunnen tegengaan." Er zijn veel manieren, adviseert Sell, waarop de overheid en de industrie dit doel kunnen bereiken: "Sommige regeringen hebben de controle over de nationale toegang tot het internet overgenomen. Andere censureren websites en de inhoud van sociale media en een klein aantal heeft de internettoegang volledig afgesloten om de verspreiding van verkeerde informatie tegen te gaan. Er zijn straffen ingesteld voor het verspreiden van schadelijke onwaarheden, waaronder arrestaties."

 • Matthew Harrington, CEO van Edelman Public Relations is het ermee eens dat sociale media in het gareel moeten lopen om overheidsbeleid te promoten: "Ik denk ook dat we op een moment zijn aanbeland waarop de sociale-mediaplatforms naar voren moeten treden en moeten erkennen dat het moment om te beweren dat ze een technologieplatform zijn en geen omroeporganisatie voorbij is. Ze moeten deelnemen aan het verspreiden van juiste informatie en samenwerken met de wetenschappelijke en gezondheidsgemeenschappen om tegenwicht te bieden, zo niet de zone te overspoelen. Want proberen de geest terug te stoppen in de fles van verkeerde informatie en desinformatie is niet mogelijk."

 • Stephen Redd, de Admiraal van de Volksgezondheidsdienst, heeft het sinistere idee dat de overheid gegevens het sociale media zou moeten volgen om mensen met negatieve overtuigingen te identificeren: "Ik denk dat er met de sociale media platforms een kans is om te begrijpen wie degene is die vatbaar is ... voor verkeerde informatie, dus ik denk dat er een kans is om gegevens te verzamelen van dat communicatie mechanisme."

 • Adrian Thomas van Johnson & Johnson kondigt aan "belangrijk nieuws te delen van enkele van "onze lidbedrijven [Pharma]": We doen klinische proeven met nieuwe antiretrovirale middelen, en zelfs met vaccins!" Hij beveelt een strategie aan om de problemen bij deze bedrijven aan te pakken wanneer er "geruchten de ronde zouden doen" dat hun slordig geteste producten "sterfgevallen veroorzaken en dat patiënten ze daarom niet meer nemen". Hij suggereert: "Misschien maken we de fout om alle sterfgevallen en infecties te rapporteren en te tellen."

 • Avril Haines, voormalig adjunct-directeur van de CIA, onthulde een strategie om "de zone te overspoelen" met propaganda van "betrouwbare bronnen", waaronder "invloedrijke gemeenschapsleiders en gezondheidswerkers". Hij waarschuwt voor "valse informatie die ons vermogen om de pandemie aan te pakken feitelijk begint te belemmeren; dan moeten we daar snel op kunnen reageren".

 • Matthew Harrington (CEO Edelman) merkt op dat het internet - dat ooit de decentralisatie en democratisering van informatie beloofde - nu gecentraliseerd moet worden: "Ik denk, om maar een beetje voort te borduren op wat Avril zei, dat net als in eerdere gesprekken waarin we spraken over centralisatie rond het beheer van informatie of volksgezondheidsbehoeften, er een gecentraliseerde reactie moet komen rond de communicatieaanpak die vervolgens wordt doorgesluisd naar geïnformeerde pleitbezorgers, vertegenwoordigd in de NGO-gemeenschappen, de medische professionals, enzovoort."

 • Tom Inglesby (bioveiligheidsdeskundige van John Hopkins, adviseur van de National Institutes of Health, het Pentagon en Homeland Security) is het ermee eens dat gecentraliseerde controle nodig is: "Bedoel je internationaal gecentraliseerd?"

 • Matthew Harrington (Edelman) antwoordt dat de toegang tot informatie moet zijn als: "Gecentraliseerd op internationale basis, want ik denk dat er een centrale opslagplaats moet komen van gegevensfeiten en kernboodschappen."

 • Hasti Taghi (Media Advisor) vat samen: "De anti-vaccin beweging was erg sterk en dit is iets wat zich specifiek via sociale media heeft verspreid. Dus terwijl we onderzoek doen om de juiste vaccins te vinden om te helpen voorkomen dat dit doorgaat, hoe krijgen we de juiste informatie naar buiten? Hoe communiceren we de juiste informatie om ervoor te zorgen dat het publiek vertrouwen heeft in deze vaccins die we aan het maken zijn?"

 • Kevin McAleese, communicatiemedewerker voor door Gates gefinancierde landbouwprojecten, merkt op dat: "Voor mij is het duidelijk dat landen zich sterk moeten inspannen om zowel mis- als desinformatie te beheersen. We weten dat bedrijven in de sociale media de klok rond werken om deze desinformatiecampagnes te bestrijden. De taak om elke slechte speler te identificeren is immens. Dit is een enorm probleem dat ons ervan zal weerhouden een einde te maken aan de pandemie en zelfs kan leiden tot de val van regeringen, zoals we hebben gezien in de Arabische lente. Als de oplossing inhoudt dat we de toegang tot informatie controleren en beperken, dan denk ik dat het de juiste keuze is."

 • Tom Inglesby, directeur van Bloomberg's Johns Hopkins Center for Health Security sluit zich daarbij aan en vraagt: "Denkt u dat regeringen in dit geval op het punt zijn gekomen dat ze van sociale mediabedrijven moeten eisen dat ze op een bepaalde manier te werk gaan?"

 • Lavan Thiru, de minister van Financiën van Singapore, suggereert dat de regering dissidenten tot voorbeeld zou kunnen stellen met "overheids- of handhavingsacties tegen nepnieuws. Voor sommigen van ons komt deze nieuwe regelgeving op zijn plaats over hoe we omgaan met nepnieuws. Misschien is dit een moment voor ons om een aantal gevallen te laten zien waarin we in staat zijn om enkele slechte speles naar voren te brengen en het aan de rechtbanken over te laten om te beslissen of ze daadwerkelijk nepnieuws hebben verspreid."

Transcript van delen van de video hoe Gates, de regering, de farmacie en de inlichtingendiensten hun plannen smeden om de media te censureren en te controleren tijdens de pandemie. In nog een ander griezelig toeval begon COVID-19 rond te gaan onder de wereldbevolking binnen enkele dagen na Gates' vergadering.

Bron: Before COVID, Gates Planned Social Media Censorship of Vaccine Safety Advocates With Pharma, CDC, Media, China and CIA • Children's Health Defense