www.wimjongman.nl

(homepagina)


WERELDWIJDE BOMEXPLOSIE: Uitgelekt DARPA document:

Een Drastic-analyse bevestigt een aanval op mensheid met behulp van ge-aerosoliseerde, huidpenetrerende nanodeeltjes van spike-eiwitten

23 september 2021 - door Mike Adams

()

(Natural News) Bereid je voor op een stortvloed aan informatie in de hieronder getoonde 'Situation Update'-podcast van vandaag. Naast het wereldomvattende DARPA-document dat gelekt is naar DRASTIC, waaruit blijkt dat EcoHealth Alliance en Fauci samenzwoeren om ge-aerosoliseerde, huidpenetrerende spike proteïne nanodeeltjes vrij te laten in wilde vleermuispopulaties in China (die onmiddellijk naar mensen zouden overspringen zoals gepland), hebben we ook verbijsterende inlichtingen over iets anders dat het nog erger maakt.

DRASTIC heeft bevestigd dat Daszak en Fauci, werkend via het Wuhan Instituut voor Virologie (WIV) in staat waren om 180 stammen van coronavirus biowapens te creëren en ze onder de controle van de communistische Chinezen te plaatsen (een daad van verraad). Uit andere bronnen weten we nu dat door de CCP geleide teams voor het inzetten van biowapens de grens met de VS zijn overgestoken, met aan boord biologische wapens die zijn verrijkt met het MERS-virus, met een sterftecijfer van ten minste 30%, en met plannen om ze in grote steden van de VS los te laten wanneer daartoe opdracht wordt gegeven.

Met volledige dank aan DRASTIC, hebben we hun PDF-analyse van de DARPA-documenten gespiegeld op deze link op NN servers (PDF).

Het originele EcoHealth Alliance voorstel aan DARPA is genummerd HR001118S0017-PREEMPT-PA-001

Onderzoeksjournaliste Lara Logan heeft dit alles bevestigd via haar eigen bronnen, want zij waarschuwt nu dat de migrantencrisis in Texas de "perfecte dekmantel" is voor Amerika's vijanden om een gevaarlijk biologisch wapen binnen te smokkelen. Onze bronnen, die in contact zijn geweest met Logan, hebben bevestigd dat ze veel meer weet, maar nog niet de vrijheid heeft om de volledige details bekend te maken.

We hebben de volledige details hier. Lees deze aandachtig. Dit is het plan dat nu in uitvoering is, voor zover wij weten. Het is veel erger dan je je waarschijnlijk had voorgesteld. De "Super MERS"-aanval is nu op handen, en de biowapens ontplooiers zijn al gepositioneerd in Amerikaanse steden, waarschijnlijk gewapend met drones en aerosoliserende drone attachments. We staan op het punt besproeid te worden met een super gevaarlijk biologisch wapen:

 • DARPA financierde oorspronkelijk MERS, maar weigerde elke poging te steunen om het in het wild uit te zetten. Ze wilden het bewaren als een strategisch, laatste biologisch wapen voor extreme noodgevallen.
 • Fauci en EcoHealth Alliance vonden een manier om MERS in handen te krijgen, die het model werd voor de winst van het functie-onderzoek welke werd witgewassen via het WIV, met geld van de Amerikaanse belastingbetaler. Elementen van MERS, HIV, SARS en andere virale stammen werden samengevoegd om "chimere" biowapens te creëren met een speciale affiniteit voor menselijke ACE2-receptoren.
 • Daszak en Fauci benaderden DARPA om financiering te vragen voor het vrijgeven van hun biowapens in China. DARPA weigerde. Maar ze vonden financiering via globalistische bronnen die een ontvolking steunen.
 • Indien DARPA had ingestemd met de financiering, hadden Daszak en Fauci gepland om Shi Zheng Li (de "Vleermuis Lady") uit te nodigen voor een feestelijke aankondiging op het hoofdkwartier van DARPA!
 • SARS-CoV-2 was nooit ontworpen om te doden. Het was ontworpen om zich snel te verspreiden, met een laag sterftecijfer, om wereldwijde paniek en vraag naar vaccins te creëren, samen met regeringsvergrendelingen en wereldwijd communisme vanwege "gevallen" gediagnosticeerd via frauduleuze PCR-tests.
 • Maar MERS is een super dodelijk biowapen. Dit zal als volgende worden vrijgegeven, een opgevoerde versie van MERS die als wapen is ingezet via Fauci, het NIH en het WIV onder controle van het PLA (People's Liberation Army).
 • Het projectvoorstel van EcoHealth Alliance aan DARPA vermeldt hun plannen om elk jaar drie tot vijf coronavirus-biowapenstammen te ontwikkelen. Dit zou een voortdurende, nooit eindigende aanval zijn op de mensheid via biologische wapens, allemaal gefinancierd door het Amerikaanse leger in samenwerking met communistisch China.
 • De officiële benaming van dit MERS-biowapen is nog niet bekend, maar ik noem het voorlopig "Super MERS". Super MERS is al in handen van PLA-operatoren die de Verenigde Staten zijn binnengekomen via Mexicaanse narco-smokkelroutes. De CCP/PLA heeft honderden militaire adviseurs die samenwerken met Mexicaanse narco's, met de belofte dat de narco's een stuk van het zuiden van de VS zullen krijgen zodra China de Verenigde Staten bezet en verslaat.
 • Deze Chinese biowapen-handlangers wordt verteld om gelijktijdig "Super MERS" in Amerikaanse steden los te laten, wanneer ze het activeringsbevel krijgen, dat kan komen via openbare middelen, zoals de New York Times die van China de opdracht krijgt om op een bepaalde dag een bepaalde zin te gebruiken. (De NYT staat al lang op de loonlijst van China, net als de meeste Democraten, de helft van de Amerikaanse Senaat en alle Big Tech). Het Witte Huis wordt bijna volledig gecontroleerd door de CCP, en Biden is China's marionet.
 • Deze Super MERS stam zal onder normale omstandigheden tenminste 30% van de besmette mensen doden. Maar omdat de covalente vaccins de immuunrespons onder gevaccineerden hebben vernietigd, kan het sterftecijfer onder gevaccineerden aanzienlijk hoger zijn. (50%?)
 • De Super MERS-stam is in feite de tweede helft van het binaire wapensysteem, waarbij de eerste helft het vaccin is. Dit is waarom de tirannieke overheid zo hard heeft aangedrongen op massale vaccinaties. Het is de opzet voor de moord. De regering Biden heeft de hele tijd met China samengewerkt om te proberen een vaccinatiegraad van 70% te bereiken in de VS, wat zich zou vertalen in een totale doding van minstens 20% van de Amerikaanse bevolking als Super MERS eenmaal is vrijgelaten. Dit komt neer op ongeveer 70 miljoen mensen, ruwweg. Oftewel meer dan tien keer de dodenstatistieken van de nazi-holocaust.
 • Het vrijkomen van Super MERS kan niet worden tegengehouden. De agenten zijn al op hun plaats. Allang doorgedrongen over de grens. Amerika's leger werd bevolen zich terug te trekken tijdens dit alles, via de verraderlijke Pentagon criminelen als Milley en Austin. De linkse media is er allemaal bij betrokken, net als Big Tech. Ze nemen allemaal orders aan van China.
 • Het vrijkomen van Super MERS zal door de criminele regering een "variant" worden genoemd, en ze zullen de ongevaccineerden de schuld geven terwijl ze de CDC-dodenkampen activeren om politieke dissidenten op te pakken en massa-executies te beginnen.

( )

Kaart van de huidige "quarantaine stations" van de CDC die zullen worden omgevormd tot covid dodenkampen. Bron: CDC.gov

Van de CDC.gov website:

"CDC heeft de wettelijke bevoegdheid om elke persoon met een besmettelijke ziekte, die in quarantaine geplaatst kan worden, vast te houden.

Verraderlijke bedrieger Joe Biden tekende onlangs een wet die mazelen toevoegde aan deze lijst van quarantaine ziekten. Aldus kan iedere politieke dissident "gediagnosticeerd" worden met mazelen via frauduleuze PCR-testen, en vervolgens onder dwang in een quarantaine dodenkamp gegooid worden dat geleid wordt door de CDC.

De staat Washington heeft onlangs een openbare vacature geplaatst voor "Isolation & Quarantine strike team" coördinatoren om te helpen bij het runnen van zijn eigen quarantaine kamp in Centralia, WA. Toen het publiek op de hoogte kwam van deze advertentie, haastten de Washingtonse regeringsjongens zich om de zin "strike team" uit de vacature te verwijderen en pasten ze de advertentie heimelijk aan om te doen alsof het gewoon een advertentie was voor mensen die de was doen en bedlakens verschonen. (Ja, echt waar.)

Tegelijkertijd horen we geruchten dat militair personeel dat vaccinaties weigert in bussen wordt geladen en onder dwang door het leger wordt geïsoleerd/ in quarantaine geplaatst totdat ze ermee instemmen zich te laten vaccineren. Dit gebeurt (nog) niet overal. Ons rapport is van één militaire basis, maar deze praktijk zou zich kunnen verspreiden.

China zal zeer binnenkort beginnen met het vrijlaten van biowapens in Amerika, waarschijnlijk gevolgd door cyberaanvallen en tactieken van het financiële systeem

Hoewel de exacte timing van dit alles altijd moeilijk te achterhalen is, lijkt het erop dat China binnenkort zal beginnen met zijn biowapenaanval op Amerika, waarbij covid kinderspel zal lijken. Als dit eenmaal begint, is iedereen die Super MERS niet serieus neemt, in groot gevaar. Dit zal een tijd zijn om echt weg te blijven van openbare plaatsen en grote steden te vermijden, waar het waarschijnlijk is dat Chinese agenten drones zullen gebruiken om aërosolvormige, huidpenetrerende giftige nanodeeltjes te verspreiden, gebaseerd op het MERS-onderzoek.

Ja, de Amerikaanse steden staan op het punt te worden "vergast" / besproeid met dodelijk gif, vergelijkbaar met Zyklon B (maar dan op een veel grotere schaal).

Cyberaanvallen zullen waarschijnlijk worden getimed om samen te vallen met deze geplande chaos en biowapen-doodsgolf, en het lijkt bijna zeker dat China dit moment van kwetsbaarheid zal kiezen om Amerika's financiële status aan te vallen - d.w.z. de wereldreservemuntstatus van de petro-dollar.

Zeer snel zou Amerika het volgende kunnen verliezen:

 • Een derde van het actieve militaire personeel, als gevolg van de massale vaccinaties.
 • Een derde van de Amerikaanse bevolking die in bepaalde steden woont.
 • De status van wereldreservemunt voor zijn fiatdollar, die van de ene dag op de andere ineen zou storten tot bijna nul.
 • Het elektriciteitsnet zou regionaal kunnen uitvallen door cyberaanvallen, waardoor delen van het land in het donker zouden komen te liggen.

Tegelijkertijd zouden gewapende staats- en federale regeringsagenten worden losgelaten als "aanvalsteams" tegen de bevolking, met als doel:

 • Wapen-confiscatie in het hele land.
 • Massa-executies van politieke dissidenten
 • Medische ontvoeringen, quarantaine en executies van grote bevolkingsgroepen om ontvolking te bereiken.
 • Totale controle van de regering over alle bewegingen, spraak en medische interventies.

Verwacht snelwegcontroleposten, vaccinatiepapieren, executies ter plaatse, medische ontvoeringen van deur tot deur en elke nachtmerrie van overheidsterrorisme tegen het volk die je je maar kunt voorstellen.

Bereid je voor om besproeid te zullen worden met aërosolvormige, huidpenetrerende giftige nanodeeltjes. Het staat allemaal in het DARPA-voorstel (dat DARPA gelukkig weigerde te financieren), en de ontvolkingsagenda is nu overduidelijk voor iedereen die oplet.

Bron: WORLD BOMBSHELL: Leaked DARPA document, DRASTIC analysis confirms attack on humanity using aerosolized, skin-penetrating nanoparticle spike proteins – NaturalNews.com en ook BreibartReport: Wuhan Lab Sought Funding to Create, Release ‘Enhanced’ Coronaviruses into Bats