www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het kwaad op het hoogste niveau - Zorg-klokkenluider claimt een massale doofpotaffaire van vaccin-risico's

Verborgen camera onderzoek: 'Alles wat we tot nu toe hebben gedaan is onwetenschappelijk'

Door Art Moore - 21 september 2021

 

HHS-geregistreerde zorg-verpleegster Jodi O'Malley in een interview met Project Veritas CEO James O'Keefe (Video screenshot)

Een werknemer van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services heeft aan Project Veritas video-opnamen gepresenteerd van collega's die privé alarm slaan over de veiligheid van de experimentele COVID-19-vaccins, en beweert dat er sprake is van een doofpot van "kwaad op het hoogste niveau".

Jodi O'Malley, een gediplomeerd verpleegster in het door de HHS gerunde Phoenix Indian Medical Center in Arizona, vertelde Project Veritas CEO James O'Keefe in een video met opnames dat ze tientallen mensen met bijwerkingen van de vaccins naar de faciliteit heeft zien komen, maar dat de gevallen niet worden gerapporteerd.

"Je hebt de FDA, je hebt de CDC, die beide verondersteld worden om ons te beschermen, maar ze vallen onder de regering, en alles wat we tot nu toe hebben gedaan is onwetenschappelijk," zei ze.

O'Keefe vroeg de verpleegster of ze bang is dat haar werkgever, de federale overheid, represailles zal nemen.

"Ja," antwoordde ze. "Ik ben een federale werknemer. Welke andere federale werknemers zie je naar buiten komen?"

O'Keefe vervolgde: "Maar je stelt je vertrouwen in God."

"Amen," antwoordde ze. "Aan het eind van alles gaat het om je gezondheid, en die krijg je nooit meer terug - en ook je vrijheid, en om een leven in een vreedzame samenleving, en ik heb zoiets van: 'nee'. Nee. Dit is de heuvel waar ik op zal sterven."

Ze erkent dat ze, met onder andere een 12-jarig kind thuis heeft om voor te zorgen en veel te verliezen heeft, "maar weet je, wat voor persoon zou ik zijn als ik dit allemaal wist... - dit is het kwaadaardig."

Op dinsdag reageerde de waarnemend CEO van het Phoenix Indian Medical Center, Holly Elliott, op het Project Veritas rapport, waarin zij erkende dat "sommige informatie in deze video schrijnend is".

"We nemen alle klachten serieus en zullen het onderzoeken", zei ze.

'Veeg het onder het tapijt'

O'Malley legde op verborgen camera een andere verpleegster vast die zei dat de meeste incidenten niet worden gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System, bekend als VAERS, omdat artsen klagen dat het te veel tijd kost.

Ze legde ook vast dat Dr. Maria Gonzales, arts op de spoedeisende hulp, zich hardop afvroeg waarom de HHS geen rekening houdt met de natuurlijke immuniteit die ontstaat door infectie.

"Het probleem hier is dat ze de studies niet doen," zei Gonzales tegen O'Malley. "Mensen die [COVID-19] hebben gehad en de mensen die zijn gevaccineerd - ze doen geen antilichaam testen. Iedereen is daar stil over. Waarom?"

O'Malley vertelde Gonzales over een 30-jarige man die naar het centrum kwam met congestief [bloedstollend] hartfalen nadat hij een tweede injectie had gekregen.

"Hij heeft waarschijnlijk myocarditis [hartspierontsteking]!" Zei Gonzales. "Dit is allemaal bull----. Nu heeft hij waarschijnlijk myocarditis als gevolg van het vaccin."

De arts voegde eraan toe dat "ze het vaccin niet de schuld gaan geven."

Gonzales zei dat artsen de eis schenden om bijwerkingen te melden en in plaats daarvan "het onder het tapijt willen vegen."

In haar interview met O'Keefe, zei O'Malley dat ze "tientallen mensen heeft zien binnenkomen met bijwerkingen." Eén daarvan was een gezonde 15-jarige die drie weken na ontvangst van zijn eerste dosis van het Pfizer-vaccin bloedstolsels kreeg.

Ik denk dat ze willen dat mensen sterven

Het incident dat haar ertoe aanzette om klokkenluider te worden, zo zei ze, was toen een collega die de hele pandemie COVID-patiënten op de IC had behandeld, gedwongen werd om het vaccin te nemen ondanks haar religieuze overtuigingen.

"Het is alsof niemand - maar dan ook niemand zou moeten beslissen tussen hun levensonderhoud [en] om 'een deel van het team in het ziekenhuis te zijn,'" zei O'Malley.

Een andere gediplomeerde verpleegster, Deanna Paris, vertelde O'Malley op verborgen camera "het is een schande dat ze mensen niet behandelen zoals het hoort."

O'Malley zei tegen O'Keefe: "Ik denk dat ze willen dat mensen sterven."

Paris bevestigde dat de bijwerkingen van het vaccin niet worden gemeld aan VAERS, omdat "het meer dan een half uur duurt om dat stomme formulier in te vullen."

O'Malley onderstreepte het belang van het melden van bijwerkingen en wees erop dat de experimentele vaccins, die ten minste vijf keer sneller dan ooit op de markt zijn gekomen, zich in fase 3 van de klinische proeven bevinden.

"Normaal gesproken is fase 3 van de klinische proeven de plaats waar je je gegevens verzamelt," wees ze erop.

"Als we die gegevens niet verzamelen en rapporteren, hoe kunnen we dan zeggen dat dit veilig is en goedgekeurd voor gebruik?" vroeg ze.

De geschatte datum van voltooiing van de studie naar het vaccin van Pfizer-BioNTech, bijvoorbeeld, is januari 2023. Voor groepen zoals zwangere vrouwen zullen de klinische proeven pas in 2027 worden afgerond.

Bekijk de video:

'Ik ga mijn baan hier niet door verliezen'

O'Malley nam een uitwisseling op met Gonzales en een andere ER-arts, Dr. Dale McGee, die de manier waarop de regering omgaat met het onderzoek naar vaccins verdedigde.

"Hoe komt het dan dat we na 18 maanden nog geen onderzoek hebben gehad? Vind je dat niet verdacht?" vroeg O'Malley.

Gonzales steunde haar en zei: "Het is verdacht."

McGee antwoordde: "Het is niet dat het niet gedaan is. Het is niet gepubliceerd, dat is het waarom."

Gonzales antwoordde: "Het is waarschijnlijk niet gedaan omdat de regering niet wil laten zien dat het verdomde vaccin vol zit met s--"

O'Malley's klokkenluiden had ook betrekking op het blokkeren van off-label COVID behandelingen die veel artsen over de hele wereld effectief hebben bevonden, met name hydroxychloroquine en ivermectine.

Een apotheker bevestigde aan O'Malley dat zij geen ivermectine mag voorschrijven, ook al wordt het gebruik ervan voor COVID-19 ondersteund door meer dan 100 studies en de getuigenissen van regeringen zoals die van de Indiase staat Uttar Pradesh.

"Ik zit vast. Mij is verteld dat je het onder geen enkele omstandigheid mag gebruiken voor iemand met COVID, tenzij je geen baan wilt hebben," zei apotheker Gayle Lundberg. "Ik ben niet van plan om mijn baan te verliezen hierdoor."

Bron: 'Evil at highest level': HHS whistleblower claims massive cover-up of vaccine risks