www.wimjongman.nl

(homepagina)


Hoe ze van plan zijn miljarden te doden met de gewone griep: Covid-vaccins veroorzaken een Aids-immuunsysteem-systeemstoring, dat de deur opent naar de dood via gewone griepstammen

1 december 2021 - door: Mike Adams

(Natural News) Covid-vaccins worden steeds meer erkend als depopulatiewapens die worden ingezet tegen de mensheid. Maar het mechanisme van hoe ze werken wordt nu pas duidelijk.

De 'gain-of-function' onderzoekers die dit biowapen bouwden - allemaal misdadigers tegen de mensheid - wilden niet dat het te snel mensen zou doden, want dat zou meteen opvallen. Dus hadden ze een mechanisme nodig waardoor de spike proteïne-injecties mensen langzaam zouden doden, op een manier die aan iets anders te wijten zou zijn.

Hun antwoord? Vaccin-geïnduceerde onderdrukking van het immuunsysteem. Het is niet echt een "vaccin," natuurlijk, en we gebruiken die term als protest. Het is eigenlijk een gen-veranderende mRNA-injectie die menselijke cellen programmeert om niet-menselijke eiwitten te produceren die zelf pathogene biowapens zijn die vasculaire, neurologische en reproductieve schade veroorzaken. Deze spike-eiwitten veroorzaken niet alleen ernstige vasculaire schade in het hele lichaam - zoals wordt bevestigd in een onlangs gepubliceerd artikel in het tijdschrift Circulation - maar vernietigen ook de aangeboren immuunrespons, en dat is precies de reden waarom de mRNA-vaccins nu in steeds hoger tempo falen.

Uit de conclusie van dat wetenschappelijk artikel gepubliceerd in Circulation:

Wij concluderen dat de mRNA vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier dramatisch doen toenemen en dat dit een verklaring kan zijn voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.

Met andere woorden, de mRNA-vaccins veroorzaken wijdverspreide vasculaire ontstekingen, die tot de dood leiden via hartaanvallen, bloedklonters, beroertes, enzovoort.

Regeringen beweren dat vaccins heel goed werken als je ze nog niet hebt genomen... maar zodra je ze neemt, krijg je te horen dat ze niet werken, dus heb je een booster nodig.

Dit plaatst de regeringen van de wereld in een positie waarin zij ongevaccineerden ervan proberen te overtuigen dat covaccins heel goed werken en door iedereen moeten worden genomen... terwijl zij tegelijkertijd gevaccineerden vertellen dat de injecties die zij hebben genomen niet werken en dat zij daarom een eindeloze reeks herhalingsinjecties nodig hebben.

Zelfs het feit dat in het Verenigd Koninkrijk nu om de drie maanden herhalingsinentingen nodig zijn, is een duidelijke erkenning dat herhalingsinentingen na ongeveer drie maanden niet meer werken. Waarom zou je anders nieuwe nodig hebben?

Het echte antwoord achter de 3-maandelijkse herhaling van de boosters is dat covaccins het immuunsysteem uitwissen en mensen absoluut hulpeloos maken in het opbouwen van een immuunrespons tegen ziekteverwekkers.

"Britse gegevens tonen aan dat de vaccins helemaal GEEN levens redden. Nul. Zip. Nada," schrijft Steve Kirsch via Substack.com. "Matthew Crawford heeft zojuist een analyse gemaakt waaruit blijkt dat de gegevens uit het Verenigd Koninkrijk aantonen dat de vaccins helemaal geen levens redden. Nul. Zip. Nada. Dus we doden meer dan 150.000 mensen om geen levens te redden. Wow."

Eenmaal immuungecompromitteerd, is er maar een lichte griep nodig om te doden

Belangrijk is dat de immuunsuppressie effecten ook gelden voor niet-covide pathogenen. Dus een persoon die geïnjecteerd is met de mRNA gentherapie shots zal ook een verminderde immuniteit hebben tegen gewone griepstammen.

In wezen zijn ze veranderd in door vaccinatie veroorzaakte "AIDS"-patiënten met een instortende immuniteit tegen alles. En dat maakt hen zeer kwetsbaar voor een opzettelijke verspreiding van een gematigde griepstam die normaal gesproken alleen de zwakkeren en ouderen zou doden... maar wanneer hij wordt verspreid tegen de achtergrond van door vaccinatie veroorzaakte immuunsuppressie, zou hij wereldwijd honderden miljoenen gevaccineerde mensen kunnen doden.

Ontvolkingsagenda bereikt. Niet met een knal, maar met gejammer.

En terwijl de mensen over de hele wereld sterven, zullen de media de ongevaccineerden de schuld geven als hun laatste daad van verraad tegen de mensheid. Ze zullen zeggen dat meer mensen vaccins moeten nemen om de massale sterfte te stoppen. Iedereen die goedgelovig genoeg is om de injecties te nemen, zal zich natuurlijk bij de stervende massa voegen in een vroegtijdig graf.

Waarom kozen de globalisten deze weg? Omdat ze de planeet niet wilden "bombarderen" met een echt kwaadaardige ziekteverwekker die hun eigen kinderen op lange termijn ook zou bedreigen. Ze willen de echt gevaarlijke ziekteverwekkers in de vriezer houden terwijl ze uitzoeken hoe ze mensen kunnen doden met milde ziekteverwekkers. Alleen door de goedgelovige massa te overtuigen om in de rij te gaan staan voor mRNA spike proteïne injecties kunnen ze dit voor elkaar krijgen. En alleen door het verspreiden van massahysterie via de gecontroleerde bedrijfsmedia konden ze genoeg mensen in paniek brengen voor de "vaccin"-injecties.

Gecoördineerde angst > Injecties > Immuunsuppressie > Milde infecties > Massale sterfte

Nu weet u de echte depopulatie agenda en hoe het werkt. Het goede nieuws is dat als u NEE hebt gezegd tegen het vaccin, u niet gemakkelijk gedood kunt worden door dit plan. Zij die zich schikken zullen sterven, maar zij die zich verzetten zullen overleven.

Bron: How they plan to kill BILLIONS with the common flu: Covid vaccines induce “AIDS” immune system failure, opening door to death via common flu strains – NaturalNews.com