www.wimjongman.nl

(homepagina)


Groot-Brittannië voorspelt derde coronagolf: waarin de gevaccineerde mensen de belangrijkste slachtoffers zullen zijn!

14 april 2021 door E.J. Bron (Vertaling: E.J. Bron)

In officiële documenten, die door een Britse regeringsautoriteit gepubliceerd werden, voorspellen modellen voor de “derde golf” van Covid-19 waarin ziekenhuisopnames en sterfgevallen “gedomineerd” worden door mensen die al gevaccineerd werden.

Op 31 maart publiceerde het Britse Scientific Panel on Pandemic Modelling (SPI-MO) het nieuwste onderzoek met modelvoorspellingen over de gevolgen die een stapsgewijze versoepeling van de lockdown beperkingen zou hebben op de uitbreiding van besmettingen, daaropvolgende ziekenhuisopnames en sterfgevallen. De data zijn afkomstig uit prognoses van de University of Warwick, het Imperial College London en de London School of Hygiene and Tropical Medicine.

En hier is sprake van een grote verrassing in vergelijking met de officiële discussie: de verschillende instellingen voorspellen de gevolgen van een “derde golf” van het virus voor het gezondheidswezen van het land en voor de bevolking, waarbij al gevaccineerde personen de belangrijkste slachtoffers blijken te zijn!

“De toename van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen wordt door diegenen gedomineerd die twee doses van het vaccin gekregen hebben, wat ongeveer 60% respectievelijk 70% van de golf uitmaakt.”

Een alinea daarna bevestigde dit resultaat: hier wordt nogmaals vastgesteld dat in de te verwachten derde golf “de meeste sterfgevallen en ziekenhuisopnames… onder diegenen zullen plaatsvinden die twee doses van het vaccin gekregen hebben.”

In een brief aan het British Medical Journal (BMJ) waarschuwde een in Londen gevestigde arts voor een “unieke” omvang aan ziektes onder de werknemers in het gezondheidswezen na de injectie.

Behalve de aanwijzing naar het hoge aantal ziek geworden medewerkers heeft Dr. K. Polyakova genoemd dat zich enkele “neurologische symptomen ontwikkelen, die een grote invloed hebben op de functie van de gezondheidsdiensten. Zelfs jonge en gezonde mensen vallen dagenlang uit, velen wekenlang en velen moeten medisch behandeld worden. Er werden hele teams geëlimineerd wanneer ze gezamenlijk naar de vaccinatie gegaan zijn.”

(Bron: MPI)

Bron: GB sagt dritte Covid-Welle voraus: die Geimpften werden die Hauptopfer sein! | UNSER MITTELEUROPA

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)