www.wimjongman.nl

(homepagina)


Covid-journaal week 1 2022


Vrijdag 6 Januari

()  Onderzoekers zeggen dat het Amerikaanse leger één enkel nanodeeltjesvaccin heeft ontwikkeld tegen alle COVID- en SARS-varianten. Wetenschappers van het Walter Reed Army Institute of Research verwachten binnen enkele weken te kunnen aankondigen dat zij een vaccin hebben ontwikkeld dat doeltreffend is tegen COVID-19 en alle varianten daarvan, zelfs Omicron, alsmede tegen eerdere virussen die van SARS afkomstig zijn en die wereldwijd miljoenen mensen hebben gedood.
Voor meer zie Defense One

De Italiaanse regering heeft unaniem besloten vaccinatie verplicht te stellen voor iedereen vanaf 50 jaar oud. De verplichting geldt per direct en vooralsnog tot 15 juni, melden Italiaanse media.
Voor meer zie NOS - NL

Meer kinderen sterven aan vaccins dan aan COVID, zegt verpleegster tegen Louisiana wetgevers Een gediplomeerd verpleegster die vorige maand getuigde tijdens een hoorzitting van de Louisiana House Health and Welfare Committee zei dat haar ziekenhuis "angstaanjagende" reacties ziet op COVID-vaccins, maar dat ziekenhuisfunctionarissen verzuimen deze te melden.
Voor meer zie Children's Health Defense

De directeur van een ziekenhuis in Jeruzalem waarschuwde vrijdag dat deze maand een van de moeilijkste zal zijn, niet alleen sinds het begin van de SARS-CoV-2-pandemie, maar ook in de geschiedenis van Israël, en voorspelde dat de eerstehulpposten overvol zullen zijn met patiënten.
Voor meer zie Arutz Sheva

Vijf profvoetballers sterven aan hartaanval, wat speculaties over bijwerkingen vaccin aanwakkert Het is onduidelijk of een van de vijf voetballers de COVID-vaccins heeft gekregen, maar de meeste internationale en nationale sportteams hebben daar een mandaat voor.
Voor meer zie LifeSite


Donderdag 6 Januari

()  Na 31 december 2021 zal CDC de aanvraag bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) intrekken voor een vergunning voor noodgebruik (EUA) van het CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, de assay die voor het eerst werd geïntroduceerd in februari 2020 voor detectie van alleen SARS-CoV-2. CDC deelt deze vooraankondiging mee zodat klinische laboratoria voldoende tijd hebben om een van de vele door de FDA goedgekeurde alternatieven te selecteren en toe te passen. Met andere woorden de PCR test is onbruikbaar en geen onderscheid kan maken tussen SARS-CoV-2 en griepvirussen.
Voor meer zie CDC

Vierde vaccinatiedosis vervijfvoudigt COVID-antilichamen', meldt de minister-president. Als het infectiecijfer van 6,65% de recente records breekt, stelt het Ministerie van Volksgezondheid de nieuwe richtlijnen op voor coronavirustests. Apotheken melden tekort aan testkits voor thuisgebruik door explosief stijgende vraag.
Voor meer zie Israelhayom

De bedenker van het COVID-19 vaccin: 'We kunnen de planeet niet elke 6 maanden vaccineren' De maker van een van de meest gebruikte COVID-19-vaccins ter wereld erkende dinsdag dat het "niet vol is te houden" om voortdurend twee keer per jaar boosters aan mensen te geven.
Voor meer zie Epoch

Top-immunoloog raadt vierde Corona-vaccinatie af. De Israëlische premier Bennett maakte zondag bekend, dat zijn regering een tweede booster-vaccinatie heeft goedgekeurd voor personen ouder dan 60 jaar en risico­groepen. Een immunoloog raadt dit af: het vaccin bestrijdt het oorspronkelijke virus, niet de nieuwe Omikron-variant.
Voor meer zie Israel Today - Holland - NL

Meerdere studies van Omicron-infecties die in de afgelopen weken zijn gepubliceerd, toonden verminderde longschade en lagere sterftecijfers aan in zowel dierlijk als menselijk weefsel, hoewel de studies de grotere overdraagbaarheid van de Omicron-variant bevestigden. Een consortium van Japanse en Amerikaanse wetenschappers publiceerde op 29 december 2021 een studie over hamsters en muizen die waren geïnfecteerd met Omicron of met een van de eerdere varianten. Degenen die besmet waren met Omicron hadden minder longschade, verloren minder gewicht en hadden minder kans om te sterven, zo bleek uit de studie.
Voor meer zie Children's Health Defense

Vanwege de kenmerken van Omicron en hoe het een hoge overdraagbaarheid combineerde met een zeer laag sterfte- en hospitalisatiepercentage, wordt er steeds meer gespeculeerd dat Omicron in een laboratorium zou zijn ontwikkeld door "white hat" wetenschappers die het hebben vrijgegeven als een zelfverspreidend tegengif voor de covidepandemie.
Voor meer zie NaturalNews

Gegevens uit de hele wereld suggereren dat omicron de volledig gevaccineerden treft. 81% van de Canadese omicrongevallen betreft volledig gevaccineerden. In Duitsland is dat aantal 95,6% ondanks een vaccinatiegraad van 71%. 61% van de omicrongevallen in Israël waren er onder degenen die drievoudig zijn gevaccineerd. IJsland is het meest gevaccineerde land ter wereld, maar heeft ook het op drie na hoogste percentage COVID-gevallen. Het coronavirus heeft het afgelegen Antarctica bereikt en zijn de meeste van de 25 Belgische personeelsleden van een onderzoeksstation daarmee getroffen, ondanks het feit dat zij allemaal volledig waren ingeënt, meerdere PCR-tests hadden ondergaan en voor hun aankomst in quarantaine waren geplaatst.
Voor meer zie AlphaNews

In een exclusief interview met de media zei Rep. Kat Cammack (R-FL) dat het Witte Huis een klassenoorlog wil creëren tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde Amerikanen om onrust te zaaien en de macht te behouden, maar dat dit "niet zal werken" is zij van mening.
Voor meer zie Breitbart

Een columnist van de New York Times die de COVID-19-pandemie van nabij heeft gevolgd, merkt op dat uit de gegevens blijkt dat de nieuwe omicron-variant ongeveer hetzelfde risiconiveau heeft als de seizoensgriep.
Voor meer zie WND


Woensdag 5 Januari

() Naar verluidtZe hebben ze weer een nieuw variant van COVID-19 ontdekt, dit keer door wetenschappers in Frankrijk. Daily Mail meldde dat deze stam op 10 december werd ontdekt door onderzoekers van het IHU Mediterranee Infection. Deze stam heeft 46 mutaties waarvan wordt aangenomen dat ze resistent zijn tegen de COVID-19-prikken, en ze worden verondersteld nog besmettelijker te zijn dan het oorspronkelijke virus. Tot nu toe zijn twaalf gevallen ontdekt in de buurt van de Franse stad Marseille, waarbij het eerste geval in verband is gebracht met reizen naar het Afrikaanse land Kameroen.
Voor meer zie RedVoice

Ongeveer de helft van de Omicron-gevallen in een groot ziekenhuissysteem in Texas heeft onder de gevaccineerden plaats bevonden, zo blijkt uit een nieuwe studie die deels door de Amerikaanse overheid is gefinancierd. Onderzoekers van het Houston Methodist Hospital en andere instellingen voerden genoomsequencing uit van patiënten met COVID-19 in de regio Houston en identificeerden 862 mensen met symptomen van wie de infecties werden veroorzaakt door Omicron, een variant van het CCP-virus (Chinese Communistische Partij), of SARS-CoV-2. De infecties werden geregistreerd van eind november 2021 tot 18 december 2021.
Voor meer zie Epoch

Dit is een alarm rood voor de mensheid. We hebben minder tijd over dan je denkt. Mike Adams heeft wat ruwe berekingen gedaan, en het is meer dan alarmerend. Het betekent het einde van de menselijke beschaving als we de vaccin holocaust niet in de komende 365 dagen stoppen. Zoals de schattingen en prognoses in het artikel laten zien, worden er, zolang er over de hele wereld "clot shot" covaccins worden toegediend, elke dag ongeveer tien miljoen mensen op een onomkeerbare aftelling naar een vaccinatiedood gezet. Met andere woorden, voor elke dag dat deze vaccinaties doorgaan, zullen er in de komende tien jaar waarschijnlijk ongeveer per dag tien miljoen mensen sterven, uitgaande van deze prognoses.
Voor meer zie NaturalNews

De Franse president Emmanuel Macron deed dinsdag de wenkbrauwen fronsen en veroorzaakte een behoorlijke schok toen hij, met gebruikmaking van het woord "opdonderen", mensen in Frankrijk die nog niet zijn ingeënt tegen Covid-19 waarschuwde dat hij hen de pas zou afsnijden door de toegang tot belangrijke aspecten van het leven in Frankrijk te beperken.
Voor meer zie Now The End Begins

Stijgende Omicron kan leiden tot gevaarlijkere varianten, waarschuwt het WHO. Hoewel de variant veel minder ernstig lijkt dan aanvankelijk werd gevreesd en mogelijk tot het einde van de pandemie zou kunnen leiden, zegt Catherine Smallwood, hoofd noodgevallen, dat stijgende infectiecijfers het tegenovergestelde effect kunnen hebben. "Hoe meer Omicron zich verspreidt, hoe meer het uitzendt en hoe meer het zich vermenigvuldigt, hoe groter de kans dat het een nieuwe variant verspreidt. Nu, Omicron is ook dodelijk, het kan de dood veroorzaken ... misschien een beetje minder dan Delta, maar wie weet wat de volgende variant kan uitbrengen," zei Smallwood.
[ En u dacht dat in 2022 het beter zou gaan aangaande de maatregelen? wj ]
Voor meer zie Ynet


Dinsdag 4 Januari

() Het Hooggerechtshof in de VS heeft besloten dat de Covid ziekteverwekker geen vaccin is, onveilig is, en tot elke prijs moet worden vermeden. Het Hooggerechtshof heeft de universele Vax geannuleerd. Big pharma en Anthony Fauci hebben een rechtszaak verloren die was aangespannen door Robert F Kennedy jr en een groep wetenschappers!
Voor meer zie BestNews

De Amerikaanse topverzekeraar OneAmerica is met een schokkend bericht naar buiten gekomen: het aantal doden onder mensen behorende tot de beroepsbevolking (18 tot 64 jaar) is met maar liefst 40% gestegen ten opzichte van het normale niveau van voor de pandemie. ‘We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers in de geschiedenis van deze bedrijfstak – niet alleen bij OneAmerica,’ zei CEO Scott Davison tijdens een online persconferentie. ‘Bij iedere speler in deze tak zijn de data overeenkomend.’
Voor meer zie Xandernieuws

Indrukwekkender kan de ineffectiviteit van de corona-vaccinatie nauwelijks bewezen worden dan deze dagen op het “Princess Elizabeth Polar Research Station” (foto) in Antarctica. Daar besmetten minstens 16 van de 25 aanwezige en volledig van de buitenwereld afgesloten levende onderzoekers zich met het corona-virus – ondanks volledige “vaccinatiebescherming” en negatief testen op het virus.
Voor meer zie E.J. Bron - NL

China voert de schandpaal weer in en corona-zondaren worden in kooien tijdens “Marsen van de schande” in het openbaar tentoongesteld. Geboeid in varkenskooien worden ze rondgereden en worden ze onder spitsroeden lopen door de straten gedreven. Op deze beelden hebben de systeemgetrouwe nieuwspresentatoren alleen maar gewacht om de vaccinatiecritici nog verder te intimideren en hen er van te overtuigen dat een corona-dictatuur ook nog nieuwe snaren kan opzetten als men niet gehoorzaam is.
Voor meer zie E.J. Bron _ NL

Er zijn meer aanwijzingen dat de omicron coronavirusvariant de bovenste luchtwegen treft en mildere symptomen veroorzaakt dan eerdere varianten, zei een functionaris van de Wereldgezondheidsorganisatie op dinsdag. Gevraagd of een omicron-specifiek vaccin nodig is, zei WHO-incidentmanager Abdi Mahamud dat het te vroeg was om dat te zeggen, maar hij benadrukte dat de beslissing wereldwijde coördinatie vereist en niet aan de commerciële sector mag worden overgelaten om alleen te beslissen.
Voor meer zie Al Arabiya English


Maandag 3 Januari

() Frankrijk gaat "moeilijke" weken tegemoet nu het land meer dan 230.000 COVID-gevallen heeft gemeld. Het aantal besmettingen in Frankrijk, een van de landen waar op grote schaal tests worden uitgevoerd, lag veel hoger dan in Italië en Groot-Brittannië, die vrijdag ook nieuwe records meldden, met respectievelijk 144 243 en 106 122 gevallen. ...President Macron herhaalde vrijdag zijn oproep tot massavaccinatie en noemde de prikken Frankrijks "zekerheid shot" als de oplossing voor een uitweg uit de pandemie, die hij in 2022 mogelijk acht.
[ Hoe meer testen des temeer besmettingen, maar het aantal ziekenhuis opnames worden niet vermeld. wj ]
Voor meer zie Reuters

Israël nadert grens van de capaciteit voor COVID-tests nu Omicron zich verspreidt. Criteria voor PCR-tests moeten mogelijk opnieuw worden geëvalueerd nu het systeem de capaciteit nadert, wat leidt tot lange rijen en vertraagde resultaten, waarschuwt een ambtenaar van het Ministerie van Volksgezondheid. Ondertussen blijft het aantal voortplantingen stijgen, het aantal positieve tests verdubbelt.
Voor meer zie I sraelhayom

Evangelist Franklin Graham weet dat veel christenen een verband leggen tussen de nieuwe microchips die worden geïmplanteerd als bewijs van de COVID-19 vaccinatie en het bijbelse teken van het beest - en hij zegt dat het normaal is om zo te denken. Maar Graham, president en CEO van de Billy Graham Evangelistic Association en Samaritan's Purse, heeft zowel een waarschuwend als een geruststellend woord. Graham postte deze week in een lange Facebook-post over het mogelijke verband tussen de microchips en Openbaring 13:16-17, en merkte op: "Christenen over de hele wereld vragen zich af of COVID-19 wordt gebruikt als een manier om de wereldbevolking te conditioneren om een dergelijk merkteken te accepteren, welke vorm het ook aanneemt. Als een scanbare chip onder de huid vaccininformatie kan bevatten, dan zou het toevoegen van andere persoonlijke informatie en financiële gegevens nog maar een kleine stap ervan verwijderd zijn.
Voor meer zie SkyWatchTV

2 dingen die de mainstream media u niet hebben verteld over de goedkeuring van het Pfizer-vaccin door de FDA. In de kleine lettertjes van de goedkeuring van het Pfizer Comirnaty COVID-vaccin door de Amerikaanse Food and Drug Administration van maandag staan twee cruciale feiten die van invloed zijn op de vraag of het vaccin verplicht kan worden gesteld, en of Pfizer aansprakelijk kan worden gesteld voor letsel. De FDA besluit dat het vaccin van Pfizer-BioNTech onder de EUA zonder vergunning moet blijven, maar "onderling verwisselbaar" (blz. 2, voetnoot 8) kan worden gebruikt met het nieuwe product van Comirnaty waarvoor een vergunning is verleend. Ten tweede heeft de FDA erop gewezen dat het Pfizer Comirnaty-vaccin waarvoor een vergunning is verleend en het bestaande Pfizer EU-vaccin "juridisch verschillend" zijn, maar zij verklaart dat hun verschillen geen "gevolgen hebben voor de veiligheid of de doeltreffendheid".
Voor meer zie Children's Health Defense