www.wimjongman.nl

(homepagina)


Covid-journaal donderdag 30 december 2021

Er is een golf van door vaccinatie veroorzaakte ziekten die de ziekenhuizen van Zuid-Californië overspoelen, en een paar dappere verpleegsters hebben zich gemeld om erover te praten. In Ventura County, ten noorden van Los Angeles, rijzen de gevallen van "onverklaarbare" hartproblemen, beroertes en bloedklonters de pan uit in de ziekenhuizen. Als veel plaatselijke artsen weigeren een verband te leggen tussen deze voorvallen en de injecties met het Wuhan coronavirus (Covid-19).
Voor meer zie NaturalNews

Een van 's werelds beste voetballers heeft onlangs en onbedoeld een angstaanjagende waarschuwing de wereld in gestuurd, hoewel noch hijzelf noch de wereld dat waarschijnlijk als zodanig zullen herkennen. De Argentijn Sergio Aguero kondigde op 15 december zijn pensioen aan nadat hij zes weken eerder tijdens een wedstrijd een hartaanval had gekregen. Tijdens een wedstrijd voor FC Barcelona op 31 oktober boog Aguero zijn middel, kreeg ademhalingsproblemen, greep naar zijn longen, ging op zijn rug liggen en werd behandeld door trainers voordat hij naar het ziekenhuis ging, waar artsen een onregelmatige hartslag bij hem vaststelden. ..Aguero is niet de enige. Dit jaar zijn meer dan 300 atleten over de hele wereld -- sommigen nog maar 12 jaar oud -- onverwachts ingestort, meestal als gevolg van hartproblemen. Bijna 200 van hen stierven.
Voor meer zie The Brave New World of Athletes’ Heart Problems | Frontpagemag

Uit gegevens van Reuters bleek woensdag dat het aantal besmettingen met COVID-19 in de afgelopen zeven dagen een recordhoogte bereikte, terwijl de omicron-variant uit de hand liep en regeringen de verspreiding ervan trachtten in te dijken zonder kwetsbare economieën te verlammen. Tussen 22 en 28 december werden wereldwijd gemiddeld bijna 900.000 gevallen per dag vastgesteld. In een aantal landen werden de voorbije 24 uur recordcijfers opgetekend, waaronder Argentinië, Australië, Bolivia, de VS en vele landen in Europa. ...Terwijl het huidige zevendaagse daggemiddelde van gevallen ongeveer 240.400 is, een stijging van 60 procent ten opzichte van de vorige week, is het aantal ziekenhuisopnames voor dezelfde periode slechts met 14 procent gestegen tot ongeveer 9.000 per dag in dezelfde periode. Het aantal sterfgevallen daalde met ongeveer 7 procent tot 1.100 per dag, voegde Walensky eraan toe.
Voor meer zie Al Arabiya English

Covid-journaal woensdag 29 december 2021

()  CDC onderzoekt 86 cruiseschepen vanwege COVID-19 uitbraken. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is het aantal cruiseschepen in onderzoek met COVID-19 uitbraken dinsdag gestegen tot 86, tegen 68 een dag eerder. De CDC onderzoekt momenteel 38 schepen, terwijl 48 andere schepen al zijn onderzocht maar nog "onder observatie" blijven. Nog eens 22 schepen hebben geen gevallen gemeld. Drie schepen meldden COVID-19-gevallen onder de onderzoeksdrempel.
Voor meer zie Epoch

De angstmodellen van het RIVM blijken opnieuw waardeloos’ in Binnenland 28 december 2021. RIVM-baas Jaap van Dissel waarschuwde amper twee weken geleden in de Tweede Kamer dat de omikronvariant in potentie tot 600 ziekenhuisopnames en ruim 100 ic-opnames per dag kan leiden.
Voor meer zie 'NineForNews

Nieuw Novavax vaccin en covid repressie medicijnen goed nieuws voor mrna vaccin weigeraars? Novavax, een nieuwe vaccinproducent die 1,5 miljard van de Amerikaanse overheid kreeg en nog eens 400 miljoen van Bill Gates, lijkt de uitkomst te bieden voor iedereen die bang is dat mRNA je DNA programmeert. Daarnaast is de EU bezig enkele medicijnen goed te keuren die de covid-19 verschijnselen zouden moeten afremmen. Goed nieuws toch? Kunnen we allemaal weer met een gerust hart slapen.
Voor meer zie Martin Vrijland

Vaccin effect vervaagt sneller voor kankerpatiënten; boosters herstellen het - Israëlische studie. De auteur zegt dat onderzoek, gepubliceerd in The Lancet, het pleidooi ondersteunt voor regelmatige boosters voor kankerpatiënten, inclusief 3e injecties in veel landen en geplande 4e injecties in Israël.
[ Het vaccin ondermijnt dus je eigen imuun-systeem en heb je meer injecties nodig om het op peil te houden? wj ]
Voor meer zie The Times of Israel

Zijn de "pandemieën van 2022" reeds begonnen? Zou het niet geweldig zijn als we een jaar konden hebben zonder grote epidemieën? 2019 lijkt al zo lang geleden, en we zullen misschien nooit meer zo'n jaar meemaken. Alle maatregelen die de wereldautoriteiten hebben opgelegd om te proberen een einde te maken aan de COVID-pandemie hebben gefaald, en nu krijgen we te horen dat we gewoon permanent met COVID zullen moeten leven.
Verder lezen - NL

Wat gaan de regeringen doen als ze de massa's niet meer zo gemakkelijk tot massahysterie kunnen aanzetten? Wat nu de gevaccineerden zich niet keren tegen de ongevaccineerden, maar beiden zich keren tegen de autoriteiten die werken om hen te verdelen? Wat zal er gebeuren als het doordringt dat mensen huizen, banen, vrijheid, onafhankelijkheid en zelfs hun gezondheid zijn kwijtgeraakt door de overreactie van regeringen op een virus met een overlevingskans van 99%? Zullen de mensen hun krachten bundelen om te zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren? Ondanks draconische maatregelen zoals federale masker- en vaccinmandaten, ondanks de CDC die de isolatiebeperkingen terugbracht van 10 dagen naar 5, gaf Biden maandag toe "dat er geen federale oplossing is" om COVID-19 te bestrijden.
Voor meer zie Canada Free Press

Een studie door Deense onderzoekers bevindt dat na 90 dagen, de COVID-19 vaccins je meer kans geeft om besmet te raken met omicron, niet minder. Ze bieden misschien een kortetermijnvoordeel van de delta-variant, "maar ten koste van een degradatie van je algemene immuniteit voor al het andere," rapporteert Steve Kirsch. een Silicon Valley tech-ondernemer en filantroop die het Covid-19 Early Treatment Fund heeft opgericht.
Voor meer zie WND

Senator Rand Paul heeft gewaarschuwd dat elke maand duizenden Amerikanen sterven aan COVID omdat Anthony Fauci geobsedeerd is door het pushen van vaccins in plaats van therapeutische behandelingen die effectief zijn in de behandeling van het virus.
Voor meer zie Info-wars

Covid-journaal dinsdag 28 december 2021

Explosieve Schotse cijfers: Is Omicron een gevaar voor gevaccineerde en geboosterde mensen? Op dit moment wordt vooral het “Omicron-uitbraakgebeuren” in het buitenland door Duitse en Oostenrijkse ophitsers in de politiek en de mainstream media dankbaar uitgebuit om daarmee meer restricties voor volgend jaar te kunnen legitimeren.
Voor meer zie E.J. Bron - NL

Een top epidemioloog binnen Israël heeft aan de pers verklaard dat quarantaine momenteel niet langer beschermend werkt, en dus geen effectief beleid is, maar suggereert dat groeps-immuniteit door blootstelling aan de zwakkere Omikron variant nu de juiste aanpak is.
Voor meer zie Israel Today - Holland

President Joe Biden legde de verantwoordelijkheid voor het beëindigen van de COVID-19 pandemie bij de gouverneurs van het land tijdens de COVID-19 briefing van maandag in het Witte Huis met de National Governors Association. De president benadrukte dat de huidige sterke toename van het aantal gevallen van de omicronvariant in het hele land alleen kan worden bestreden met inentingen en drong er bij de gouverneurs op aan te blijven lobbyen bij hun respectieve bevolkingen om zich te laten vaccineren en dit op te peppen.
Voor meer zie Washington Examiner

Kleine studie suggereert dat Omicron-antilichamen ook immuniteit zou kunnen geven tegen Delta. De Zuid-Afrikaanse gegevens, nog niet intercollegiaal getoetst, zijn afkomstig van 13 gevallen. Maar de onderzoekers kunnen niet definitief zeggen dat neutralisatie van Omicron niet het gevolg is van vaccinatie of een eerdere infectie.
Voor meer zie The Times of Israel

Covid-journaal maandag 27 december 2021

() Novavax: nog steeds geen goed idee. De media waren in de afgelopen week lyrisch over een nieuw type vaccin, deze keer een écht vaccin, in tegenstelling tot de mRNA-inentingen van bijvoorbeeld Pfizer en Moderna, of de gentherapie van Janssen of AstraZeneca. Het gaat om Novavax, een meer traditioneel vaccin dat direct een spike-proteïne inbrengt, en die niet aan laat maken door het lichaam zélf.
Voor meer zie Unravelations - NL

We kunnen de verspreiding van COVID niet stoppen, maar we kunnen wel een einde maken aan de pandemie. De komst van de omicron-variant heeft sommige politici en grootheden op het gebied van de volksgezondheid ertoe gebracht om op te roepen tot een terugkeer naar bedrijfssluitingen en 'circuit-breaker' lockdowns. De variant is wereldwijd aangetroffen, ook in de VS en het VK. In het VK is de variant al verder dan delta - dominant vóór omicron. ...We kunnen de kwetsbaren beschermen zonder de rest van de bevolking te schaden. Zoals ik hierboven al zei, hebben we geen technologie die de verspreiding van virussen kan stoppen. ...Hoe zit het met lockdowns? Het is nu overduidelijk dat zij er niet in zijn geslaagd het virus in te dammen, terwijl zij wereldwijd enorme collaterale schade hebben aangericht.
Voor meer zie Epoch

Het farmaceutische bedrijf uit New Jersey dat ivermectine levert aan een proef in het Verenigd Koninkrijk die korte tijd is gepauzeerd, zegt dat er geen leveringsproblemen zijn met hun pillen. Ivermectine wordt onderzocht als onderdeel van het door de regering gesteunde Platform Randomised Trial of Treatments in the Community for Epidemic and Pandemic Illnesses, in het Verenigd Koninkrijk als een mogelijke thuisbehandeling voor COVID-19, de ziekte die wordt veroorzaakt door het CCP-virus (Chinese Communistische Partij). De proef is opgeschort vanwege "tijdelijke leveringsproblemen", zoals Medpage Today op 14 december meldde.
Voor meer zie Israpundit

Terwijl landen discussiëren, start Israël met vierde prik. Een Israëlische hoogleraar virologie waarschuwde zijn regering woensdag tegen het beginnen van een vierde vaccinatie tegen de Omikron-variant, omdat er niet voldoende gegevens zijn om een actie te valideren die sommigen als drastisch en voorbarig beschouwen.
Voor meer zie Israel Today - Holland

Volledig gevaccineerd Holland America cruiseschip afgewezen na gerapporteerde COVID-19 Positieve Tests. Een cruiseschip van Holland America Line werd in het weekend de toegang tot een Mexicaanse haven ontzegd nadat gezondheidsfunctionarissen positieve COVID-19 gevallen aan boord hadden ontdekt.
Voor meer zie Epoch

Alle virologen, hebben zichzelf en het publiek bedrogen wanneer zij beweren dat er ziekteveroorzakende virussen zoals SARS-CoV-2 bestaan. Virologen doden per ongeluk cellen in reageerbuisjes, in de overtuiging dat dit een bewijs is voor de aanwezigheid en isolatie van een virus. Alleen uit fragmenten van stervende cellen construeren virologen mentaal een gensequentie en doen die als feit voorkomen. De testprocedures geven derhalve geen enkele betekenis weer. Typische structuren van stervende cellen in de elektronenmicroscoop worden doorgegeven als virussen. Dergelijke structuren zijn nog nooit bij een mens ontdekt of herkend! WIJ GARANDEREN: 1,5 miljoen € voor een viroloog die wetenschappelijk bewijs levert van het bestaan van een coronavirus, inclusief gedocumenteerde controle-experimenten van alle stappen die in het bewijs zijn genomen.
Voor meer zie Isolate Truth Fund

De COVID-19 digitale vaxpas is de Panzer tank van de volgende golf van de wereldwijde volksgezondheid Blitzkrieg. Als een persoon voldoet en zijn COVID-19 shots krijgt, krijgt hij een persoonlijke QR-code. Zij kunnen deze code op hun smart phone laten zien om deel te nemen aan de maatschappij. Dit plan wordt over de hele wereld uitgerold en heeft zich verspreid van Israël tot Europa en Australië, en is nu gevestigd in de meest strategische Amerikaanse steden, waaronder Washington D.C., New York, Boston, Philadelphia, Chicago, San Francisco, en Los Angeles. Sommige mensen met heel veel macht grijpen nu nog veel meer macht in naam van de volksgezondheid.
Voor meer zie Tora Yeshua

Het Verenigd Koninkrijk overweegt een plan om huis-aan-huis vaccinatieteams naar de huizen van ongevaccineerde Britten te sturen in een poging naar schatting vijf miljoen mensen te bereiken die de prik nog niet hebben genomen, aldus de Daily Mail.
Voor meer zie ZeroHedge

De Nieuw-Zeelandse regering heeft aangekondigd dat patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen voor COVID-19 kunnen worden gedood via euthanasie, aldus Scoop. In november stelde anti-euthanasie groep #DefendNZ vragen aan het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid (MOH) over de praktijk van de natie's End of Life Choice Act (EOLC Act). Een van deze vragen luidde: "Zou een patiënt die is opgenomen met een ernstige kwaal en met Covid-19 mogelijk in aanmerking kunnen komen voor geassisteerde zelfdoding of euthanasie volgens de wet als een gezondheidswerker zijn prognose als minder dan 6 maanden beschouwt?"
Voor meer zie WND

Voormalig Pfizer-medewerkster en klokkenluider Karen Kingston vertelde Matrixxx Grooove gastheren Jeffrey Pedersen en Shannon Townsend dat het Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccin een biowapen is dat kinderen wereldwijd schade berokkent. ...Uit een nieuwe studie blijkt dat er een verband bestaat tussen het sterftecijfer en de eerste paar weken van de vaccinatie bij kinderen.
Voor meer zie NaturalNews