www.wimjongman.nl

(homepagina)


Covid-journaal woensdag 24 december

() Voormalig president Donald Trump heeft woensdag tijdens een interview met de conservatieve mediapersoonlijkheid Candace Owens de werkzaamheid van de COVID-19 vaccins gesteund, nadat zij had geprobeerd het succes van de vaccins te ondermijnen. Mensen gaan niet dood als ze het vaccin nemen.'
Voor meer zie NYPost

Het Amerikaanse leger is bezig met het uitbrengen van een Spike Ferritin Nanoparticle COVID-vaccin (SpFN) waarvan zij beweren dat het gebruikers beschermt tegen alle stammen van het coronavirus. Als de bewering juist is, zou het vaccin bijna even goed kunnen werken als iemands eigen immuunsysteem, wat betekent dat het Amerikaanse leger erin geslaagd is een "vaccin" te maken dat bijna even goed werkt als helemaal niets doen.
Voor meer zie NewsStarget

Voormalig Mossad-functionaris: "Hoe dichter Iran bij een kernwapen komt, hoe groter de verleiding wordt om er op af te gaan. Sima Shine, voormalig hoofd van de onderzoeks- en evaluatieafdeling van de Mossad, en Elliott Abrams, voormalig adviseur buitenlands beleid van drie Republikeinse Amerikaanse presidenten, zijn het erover eens dat de militaire optie tegen Iran een laatste redmiddel is.
Voor meer zie JNS

Brekend! Magic app bepaalt dat ivermectine u niet mag redden. De ANBB daagde de NHG (huisartsen) voor de rechter om Ivermectine vrij te geven voor haar leden en … de ANBB ving bot. Maar en passant kwam de app uit de mouw: studies naar geneesmiddelen blijken in alle westerse landen door een soort app gehaald te worden om al dan niet in de richtlijnen te worden opgenomen. En dat is zo merkwaardig dat Tom eens even een paar dagjes in deze materie dook. Al die richtlijnen zijn dan ook identiek. En landen waar de app niet gehanteerd wordt, gaan heel anders om met Ivermectine en HCQ. ONTHULLEND!
Voor meer zie De Blauwe Tijger _ NL

85% van de COVID-doden had voorkomen kunnen worden... Wat is er dan gebeurd? Van de mensen die in de VS aan COVID zijn overleden, heeft niemand een adequate en/of vroeg genoeg behandeling gekregen, vertelde Dr. Peter McCullough aan podcast host Joe Rogan. Als dat wel het geval was geweest, zou minstens 85% van hen het overleefd hebben.
Voor meer zie Children's Health Defense

Het New Hampshire Department of Children, Youth, and Families (DCYF) heeft onlangs voor enige opschudding gezorgd in de staat New Hampshire toen het probeerde twee kinderen uit huis te plaatsen nadat het had ontdekt dat de vader een paar dagen eerder Ivermectine had toegediend aan zijn tiener.
Voor meer zie RAIR

Een coronapas. Wie wordt daar eigenlijk beter van? Een open gesprek, wel zo gezond. Hoe komen we zo goed mogelijk uit deze crisis? In het licht hiervan delen we drie overwegingen met als doel om samen weer in vrijheid te kunnen leven, mét corona.
Voor meer zie Artsen Covid Collectief - NL

Covid-journaal woensdag 23 december

()  Bill Gates zei dat hij zijn vakantieplannen heeft afgezegd omdat de omicron-variant het begin inluidt van wat hij voorspelt als het "ergste deel van de pandemie". Hij voorspelde echter ook dat de huidige golf van COVID-19-gevallen binnen enkele maanden voorbij zou kunnen zijn, en dat de pandemie zelf volgend jaar zou kunnen eindigen "als we de juiste stappen ondernemen." Goede vrienden van mij hebben het nu, en ik heb de meeste vakantieplannen afgezegd."
[ Kan me niet voorstellen dat die vrienden ongevaccineerd zijn. wj ]
Voor meer zie Protocol

Amerikaanse vruchtbaarheidsbehandeling klinieken begonnen ernstige problemen te krijgen direct nadat de vaccins begonnen uit te rollen. Ik (Steve Kirsch) heb net een vrouw aan de telefoon gehad die in een grote in-vitrofertilisatie (ivf) kliniek werkt. Ze moet naamloos blijven om te voorkomen dat ze ontslagen wordt omdat ze zich heeft uitgesproken.
Voor meer zie Frontnieuws - NL

China heeft donderdag een stad met 13 miljoen inwoners afgesloten in een poging een kleine COVID-uitbraak te blussen en het doel van nul ziektegevallen na te streven, terwijl andere landen over de hele wereld strijden tegen enorme besmettingsgolven onder invloed van Omicron.
Voor meer zie The Times of Israel

Twee studies uit Groot-Brittannië die woensdag werden gepubliceerd, toonden aan dat COVID-19-infecties met Omicron minder vaak leiden tot ziekenhuisopname in vergelijking met de Delta-variant, het laatste onderzoek dat een trend bevestigt die voor het eerst werd vastgesteld in Zuid-Afrika.
Voor meer zie The Times of Israel

'Nog eens 3 topvoetballers worden ziek nu speculaties over COVID-jabs toenemen. Voormalig Engeland-voetballers Matt Le Tissier en Trevor Sinclair hebben beiden hun bezorgdheid geuit over het patroon van plotselinge klachten op de borst bij profsporters van de afgelopen maanden, en aangegeven dat er meer onderzoek moet worden gedaan naar de effecten van de COVID-prikken.
Voor meer zie LifeSite

Een nieuw rapport van de Rockefeller Foundation genaamd "Reset the Table" (klinkt dat bekend?) roept op tot een totale centralisatie van de wereldwijde voedselvoorziening om de "honger- en voedingscrisis" op te lossen. De Wuhan coronavirus (Covid-19) plandemie heeft de honger bij kinderen met meer dan 500 procent doen toenemen, zo beweert het rapport. En de enige manier om dit op te lossen is dat voedsel wordt gecommunautariseerd en volledig wordt gecontroleerd door een wereldwijde centrale regering.
Voor meer zie NaturalNews.com

Biden's covid tests per post komen in Januari 2022 aan de deur. Biden is van plan om het leger in te zetten en 500 miljoen covid tests per post te verspreiden in het kader van COVID-19 Omicron Golf. Omicron, de nieuwe trendy variant is overal! (Ook al is het pas een paar weken geleden "ontdekt".) Sorry, we bedoelen, het was jaren geleden al gepland als onderdeel van hun hersenspoeling voor controle agenda.
Voor meer zie Rotter News

()  Is koemelk een vrij verkrijgbare medicijn en de sleutel tot het verpletteren van COVID? Doorbraak! 'Effectief, zuinig en heeft een lange geschiedenis van veiligheid.' Uit voorlopige tests is gebleken dat een paar vrij verkrijgbare geneesmiddelen het virus afremmen dat COVID-19 veroorzaakt, aldus gezondheidsonderzoekers van de Universiteit van Florida.
Voor meer zie WND

COVID-19 werd in maart 2020 gedegradeerd tot "griepniveau". "Niet langer gecategoriseerd als een besmettelijke ziekte met grote gevolgen (HCID)." "Met ingang van 19 maart 2020 is COVID-19 in het Verenigd Koninkrijk niet langer beschouwd als een besmettelijke ziekte met hoge gevolgen (HCID). Er zijn veel ziekten die ook ernstige ziekte kunnen veroorzaken, maar die niet als HCID worden geclassificeerd."
Voor meer zie Global Research

Bennett beschuldigd van valse profetie; beweert dat israël zal lijden onder meer gevallen van covids dan menselijkerwijs mogelijk is. Tijdens een vergadering met onderwijsambtenaren over het vaccineren van kinderen op maandag, deed premier Naftali Bennett de zoveelste in een reeks verbijsterende uitspraken over de Omicron-variant van het COVID-virus. "Dit is een golf die we niet kunnen stoppen, maar we kunnen hem vertragen en zijn kracht verminderen," zei Bennett op een persconferentie terwijl hij naast minister van Onderwijs Yifat Shasha-Biton stond.
Voor meer zie Israël365

Israël probeert een verlamming van de economie te voorkomen in aanloop naar Omicron 'tsunami.' Ambtenaren willen regels aanpassen uit vrees dat honderdduizenden in quarantaine zullen worden geplaatst. Minister Liberman zei: "Het gevaarlijkste virus ter wereld is niet het coronavirus, het is de stress en de hysterie."
Voor meer zie Israel scrambles to avoid paralyzing economy ahead of Omicron 'tsunami' | The Times of Israel

Terwijl de FDA zich voorbereidt op de goedkeuring van de nieuwe pil van Pfizer voor de behandeling van risicopatiënten die zijn besmet met COVID, komt er meer informatie aan het licht over gevaarlijke bijwerkingen die verband houden met het vaccin. Gisteren meldden we nog een sterfgeval in verband met het vaccin in Nieuw-Zeeland. Nu blijkt uit documenten die door de FDA zijn vrijgegeven dat geneesmiddelenproducent Pfizer bijna 160.000 bijwerkingen van hun COVID-vaccin heeft geregistreerd in de eerste maanden van de introductie ervan.
Voor meer zie ZeroHedge

70 procent van de COVID-opnames in Londen werd aldus gediagnosticeerd nadat de patiënt al was opgenomen voor andere aandoeningen, zo is bekendgemaakt. Het cijfer is belangrijk omdat een zogenaamde "golf" van ziekenhuisopnamen voor COVID in Londen wordt gebruikt als rechtvaardiging om te lobbyen voor verdere beperkingen van de afsluiting van het Britse publiek.
Voor meer zie Infowars