www.wimjongman.nl

(homepagina)


Dr. Sanjay Gupta omarmt nu de coronavirus-lab-oorsprongstheorie - zal CNN hem nu ontslaan?

16 april 2021 - door Lance D. Johnson

( )

Dr. Sanjay Gupta omarmt nu de coronavirus-lab-oorsprongstheorie - zal CNN hem nu ontslaan?

CNN's Dr. Sanjay Gupta omarmt nu de coronavirus-lab-oorsprongstheorie. In een recent interview steunde Gupta Dr. Robert Redfield's analyse, die stelt dat SARS-CoV-2 waarschijnlijk afkomstig is van het Wuhan Instituut voor Virologie. Dit is het omstreden Chinese lab waar onderzoek werd gedaan naar de toename van functies van het coronavirus om nieuwe vaccins te ontwikkelen.

Nadat Dr. Redfield en Dr. Gupta openlijk hadden gesproken over de herkomst van het lab, haastte het hoofd van de Coronavirus Task Force van het Witte Huis, Dr. Anthony Fauci, zich om de schade te beperken. In de persbriefing van het Witte Huis, beweerde Fauci dat "de meeste wetenschappers geloven dat Covid-19 niet uit een lab komt."

Coronavirus-lab-oorsprong-theorie werd haastig en verdacht verworpen in het begin van het Covid-19-schandaal

In het begin van het Covid-19-schandaal waren CNN, MSNBC, Big Tech censors, Dr. Fauci, en de hoofden van bijna elk in de VS regelgevend agentschap er snel bij om de coronavirus-lab-oorsprongstheorie uit te sluiten. Hoewel de eerste uitbraak van SARS-CoV-2 werd gerapporteerd in Wuhan in China, (niet ver van het controversiële Wuhan Instituut voor Virologie) waren Chinese en Amerikaanse experts er snel bij om elk bewijs van de lab-oorsprong te verdoezelen. Hoewel het Wuhan Institute of Virology gespecialiseerd is in coronavirusonderzoek waarbij receptoren op menselijke longcellen worden geëxploiteerd, waren Amerikaanse deskundigen er snel bij om het Wuhan-laboratorium uit te sluiten als mogelijke oorzaak van de uitbraken en alle ernstige ziekten die er het gevolg van waren.

Dit soort controversieel, onethisch onderzoek was zes jaar eerder verboden in de V.S., maar werd later verplaatst naar Wuhan via de National Institutes of Health en de Eco Health Alliance, door middel van subsidies die waren goedgekeurd door Dr. Fauci zelf, de man die de leiding had over het coronavirus "gain of function" onderzoek. De bedoeling van dit "gain-of-function" onderzoek was vaccins te ontwikkelen om toekomstige uitbraken tegen te gaan. De waarheid gebiedt te zeggen dat de oorsprong van het Covid-19-schandaal en al het daarmee gepaard gaande lijden en sterven uiteindelijk voortkomen uit onethisch vaccinonderzoek en virusmanipulatie. Hoe kan iemand met zulke nauwe banden met coronavirus-winst bij functie onderzoek zo snel zijn om het onderzoek uit te sluiten als de oorzaak van dit wereldwijde schandaal? (En riekt dat niet naar belangenverstrengeling?)

CNN medisch correspondent sluit zich aan bij Dr. Robert Redfield ter ondersteuning van de laboratorium-oorsprongstheorie

Terwijl het Covid bio-terrorisme spoor wordt blootgelegd, zullen meer stemmen onvermijdelijk opgaan voor de zeer reële mogelijkheid van de lab-oorsprong van SARS-CoV-2. CNN Chef Medische Correspondent, Dr. Sanjay Gupta, breekt eindelijk met het propaganda-netwerk en steunt de coronavirus-lab-oorsprongstheorie. Hij sluit zich aan bij Dr. Robert Redfield, die ook bewijs ziet dat de winst van het functie-onderzoek op vleermuis-coronavirussen waarschijnlijk de oorsprong is van Covid-19, en niet een of ander natuurlijk virus.

In een interview van 26 maart zei Redfield: "Ik geloof niet dat dit op de een of andere manier van een vleermuis naar een mens is gekomen. Normaal, wanneer een ziekteverwekker van een zoönoot naar de mens gaat, duurt het een tijdje voor het uitvindt hoe het meer en meer efficiënt kan worden in mens-op-mens overdracht."

Gupta, die nu wel eens zijn positie bij CNN zou kunnen verliezen, schaart zich achter Redfields bewering: "Hij is een ervaren viroloog. Hij was ook hoofd van de CDC op het moment dat dit gebeurde, wat betekent dat naast alles wat we weten, hij toegang had tot de ruwe gegevens en ruwe inlichtingen die uit China kwamen," zei Gupta.

"Mijn punt is dat het een veel beter soort geïnformeerd ding is voor hem om te zeggen, dan voor iemand die misschien expertise heeft in virologie, omdat hij veel meer kennis en informatie heeft die hij misschien niet kan delen, maar die wel zijn mening informeert."

"Ik was niet zo geschokt door wat hij zei als wel door het feit dát hij het zei," voegde Gupta eraan toe. "Er is reden om te vermoeden dat dit de oorsprong van het virus is."

Bron: Dr. Sanjay Gupta now embraces the coronavirus lab origin theory – will CNN fire him now? – NaturalNews.com