www.wimjongman.nl

(homepagina)


HET CDC PLANT IN AMERIKA: INTERNERINGSKAMPEN VOOR DE ONGEVACCINEERDEN!

Dit is juli 1942: Vervolgens brachten ze de ongevaccineerden naar de interneringskampen

door Atara - 10 augustus 2021

 

Op 23 juli 1942 werd het concentratiekamp Treblinka operationeel. Tussen 800.000 en 900.000 Joden werden daar vermoord.

Een paar dagen geleden, werd een krachtig stuk geschreven door Wayne Allen Root, getiteld: Het is 1938: Eerst kwamen ze voor de ongevaccineerden. Hij maakte een sterke zaak dat wat we hier in Amerika zien gebeuren, erg lijkt op wat we zagen gebeuren in Nazi Duitsland in 1938:

"Dit is 1938. Ik ben een Jood. Ik begrijp nu een beetje hoe het voelde om een Jood te zijn in 1938. Nee, het is niet de Holocaust. Niets kan vergeleken worden met de Holocaust. Nooit.

Alles wat er vandaag gebeurt met het Amerikaanse volk ... met de Amerikaanse grondwet ... met de vrijheid ... en vooral met ongevaccineerde Amerikanen doet me denken aan 1938. Dit is nog maar het begin. Het wordt nog veel erger vanaf hier.

Eerst, "de papieren." Vaccin-mandaten[verplichting] en vaccin-paspoorten zijn net als 1938, toen de Gestapo papieren eiste van elke Duitser."

Ik wil graag inhaken op wat Wayne schreef. Het is niet 1938 in Amerika. We zijn verder op de weg dan dat. Het is nu 23 juli 1942. Wat is er zo belangrijk aan die datum?

Op 23 juli 1942 werd het concentratiekamp Treblinka operationeel en opende zijn deuren voor de uitroeiing. Op de bijbelse kalender gebeurde dit op een beruchte dag: de 9e van Av. Tussen 800.000 en 900.000 Joden werden daar vermoord. In Treblinka werden meer Joden vermoord dan in enig ander nazikamp... op Auschwitz na.

U kunt zich voorstellen hoe gealarmeerd ik was toen ik vandaag de krantenkoppen doornam en niet één, maar vier verschillende nieuwsbronnen zag die meldden dat er interneringskampen voor ongevaccineerden zijn in Amerika.

Eerst zien we dit overduidelijk aangekondigd worden door het CDC:

Interim Operational Considerations for Implementing the Shielding Approach to Prevent COVID-19 Infections in Humanitarian Settings

En hier citeer ik uit het CDC-artikel:
[Het CDC is het Amerikaanse RIVM]

Wat is de Afschermende Aanpak?

"De afschermende aanpak heeft tot doel het aantal ernstige COVID-19-gevallen te verminderen door het contact te beperken tussen personen met een hoger risico op het ontwikkelen van ernstige ziekte ("hoog-risico") en de algemene bevolking ("laag-risico"). Personen met een hoog risico zouden tijdelijk worden overgeplaatst naar veilige of "groene zones" op het niveau van het huishouden, de buurt, het kamp/de sector of de gemeenschap, afhankelijk van de context en de setting. Zij zouden minimaal contact hebben met familieleden en andere bewoners met een laag risico".

Laat me dat voor je ontcijferen: Afschermende Aanpak = Groene Zones = Interneringskampen

Dit plan van de CDC werd ook gepubliceerd op de LifeSite News website:

CDC bood plan aan voor interneringskampen in zogenaamd afschermingsinitiatief.

Hier citeer ik uit dat artikel:

"Volgens het CDC zouden personen met een hoog risico in deze kampen moeten worden gehouden, totdat "voldoende capaciteit voor ziekenhuisopname is opgebouwd, effectieve vaccins, of therapeutische opties algemeen beschikbaar worden, of de COVID-19 epidemie afneemt die de bevolking treft."

Tot de mensen met een hoog risico behoren ouderen en mensen met onderliggende gezondheidsaandoeningen die hen vatbaarder maken voor COVID-19. Minderjarigen zouden door een verzorger moeten worden begeleid. Degenen die als "hoogrisicogroep" worden beschouwd, worden overgebracht naar "veilige of "groene zones" waar zij worden vastgehouden tot het veilig wordt geacht om terug te keren in de samenleving. Mensen in "groene zones" zouden beperkt zijn tot geen contact met de buitenwereld."

Dit werd ook gemeld op NaturalNews.com:

RED ALERT: COVID Interneringskampen Aangekondigd in Amerika: Gouverneur van Tennessee tekent EO [wet] die Nationale Garde machtigt om medische ontvoeringen uit te voeren

En hier citeer ik uit dit artikel:

"Vrijdag ondertekende de gouverneur van Tennessee, Bill Lee, Uitvoeringsbevel 83, dat troepen van de Nationale Garde en de Staatsgarde machtigt om in te breken in huizen van mensen, hen onder schot te houden en te ontvoeren en hen naar covidinterneringskampen te brengen, allemaal zonder enige vorm van proces of respect voor burgerrechten. Individuen kunnen worden uitgekozen voor deze medische kidnapping door gewapende troepen via "telefonische evaluaties," en de medische kidnapping van Amerikaanse burgers wordt bestempeld als "onvrijwillige opname" in "tijdelijke quarantaine en isolatie faciliteiten".

Met andere woorden, FEMA-stijl concentratiekampen zijn hier nu, en covid is het excuus voor massa-arrestaties en executies van Amerikanen".

En tenslotte werd het ook gemeld op Infowars.com: (scroll naar beneden op de pagina)

ROOD ALERT! NOOD UITZENDING! CDC kondigt plan aan om miljoenen Amerikanen in dwangarbeiderskampen te plaatsen

Je kunt dit niet verzinnen. Het is tijd voor de slapende kerk om wakker te worden! We moeten opstaan en weigeren het op te pakken! We mogen niet het zwijgen opgelegd worden, geïntimideerd worden, of in angst opereren en toestaan dat de pestkoppen ons in elkaar slaan met giftige stoten! Laat je stem horen! Vreedzaam verzet is nu vereist door ons allen!

Bron: Bridge Connector Ministries | This is July 1942: Next They Took the Unvaccinated to “Internment Camps”