www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het christendom verboden binnenkort?

()

Door Gary Stearman - 5 februari 2021

De verhalen die we op onze computerschermen voorbij zien komen, zijn gewoon niet te geloven.

Big Brother. George Orwell's 1984. Schaduwen van Macht. Een Beste Nieuwe Wereld. Twitter. Facebook. Apple. Google. Amazon. YouTube. Mainstream Media. Big Tech. Shadowbanning, blacklisting, censuur, nepnieuws, politieke correctheid.

We hebben een nieuw dieptepunt in onze samenleving bereikt nu we zien dat de president van de Verenigde Staten niet meer met zijn volgelingen mag communiceren ... bedrijven als Amazon conservatieve stemmen als Parler afsluiten... Twitter beslist wiens stem zal worden gehoord ... en wiens niet ... met dreigementen van verhoogde censuur op conservatieven ... oproepen om christenen op te sluiten in interneringskampen als binnenlandse terroristen ... politici die liberalen aanmoedigen om conservatieven aan te vallen waar ze ook worden gevonden. Verzekeringsmaatschappijen beëindigen polissen van conservatieven ... werkgevers worden aangemoedigd om geen conservatieven in dienst te nemen ... Ik kan nog lang doorgaan ... bizar!

Het is aan het gebeuren. We zien het allemaal. Zal het christendom binnenkort verboden worden in Amerika?

Ik zal nooit het gesprek vergeten dat ik 5 jaar geleden had met wijlen Richard Shaw. Als je de naam niet herkent, Richard was L.A. Marzulli's co-producer van zijn ongelooflijke Watchers Series, een verzameling studies die de bovennatuurlijke kant van het leven onderzochten. UFO's, de Nephilim, de Lijkwade van Turijn, bijna-doodervaringen... niets was voor deze twee mannen verboden terrein. Maar het lijkt erop dat er één ding is dat tegenwoordig wel "verboden terrein" is. Evangelisch Christendom!

Ik heb vaak nagedacht over de woorden van Jezus in Lucas 18:8 ... "Als de Zoon des mensen komt, zal hij dan geloof vinden op de aarde?" Zijn we een nieuwe fase in de geschiedenis ingegaan waarin het Evangelie niet langer een aanvaardbare boodschap is voor de wereld? Hoe lang zullen de Profetie Wachters vrij zijn om het Woord van God nog te delen zonder beperkingen?

Want wij worstelen niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de heersers van de duisternis van deze wereld, tegen de geestelijke boosheden op hoge plaatsen.

Vergis u niet... de machten van de duisternis zijn zeer reëel. Satan is echt, en hij wil deze bediening vernietigen. Onze inspanningen om een steeds groter wordend publiek te bereiken met de waarheid van Gods Woord en de relevantie van Bijbel Profetie staat op het spel. Onze missie blijft hetzelfde ... de verlorenen evangeliseren, de gemeente onderwijzen, het evangelie van genade verheerlijken, en zoveel mogelijk mensen uit de Verdrukking houden! EN, we willen een bemoediging voor u zijn in deze laatste momenten van de geschiedenis.

Richard Shaw gaf ons een waarschuwing die ontnuchterend was. Hij vertelde ons dat we stappen moesten ondernemen om de inhoud van onze bediening veilig te stellen voordat alles werd bevroren en verwijderd van televisie en internet. Hij was bang dat we op een dag wakker zouden worden en dat al ons werk letterlijk in het niets zou verdwijnen. Een beetje profetisch en inzichtelijk, niet? Wat we vroeger de Nieuwe Wereld Orde of de Schaduw Regering noemden, staat nu bekend als De Deep State. De opmars naar het Globalisme gaat door ... net zoals de Bijbel voorspelde.

Richard moedigde ons aan om te investeren in onze eigen technologie die de inhoud van de Profetie Watchers zou beschermen ... dure servers die duizenden van onze programma's zouden kunnen huisvesten en meer dan 50.000 dollar zouden kosten! Om nog maar te zwijgen van de dure bandbreedtekosten. Hoe zouden we ons ooit zo'n grote uitgave kunnen veroorloven na het maken van een grote investering in onze nieuwe televisiestudio's, een enorme financieringsinspanning die nog steeds voortduurt en zwaar op onze gedachten drukt?

Wanneer we op deze schijnbaar onmogelijke problemen stuiten, herhalen we de woorden waarmee deze bediening is begonnen ... Vertrouw op de Heer! We zijn misschien niet in staat om het stadhuis te bestrijden, maar we zijn meer dan bereid om de Heer deze kwesties voor ons te laten afhandelen!

Gelukkig lijkt Hij ons altijd te komen redden. Wanneer we richting nodig hebben, opent Hij deuren. In de komende 60 dagen zullen we een strategisch partnerschap aankondigen dat Prophecy Watchers en onze inhoud voor de komende jaren zal beschermen (als Jezus niet eerst komt!). Deze investering in geavanceerde technologie en bandbreedte zal ons beschermen tegen mogelijke censuur, waardoor wij onze programma's en boodschappen ononderbroken naar u kunnen blijven brengen! PRIJST DE HEER voor het openen van deze deur en het brengen van een geweldige Christelijke partner die houdt van Bijbelprofetie en begrijpt dat de tijd opraakt.

Door al deze zorgen heen, hebben we onze toekomstplannen besproken, en manieren om onze inhoud meer beschikbaar en betaalbaar te maken. Stap één ... Prophecy Watchers gaat DIGITAAL! Zeer binnenkort, zult u toegang hebben tot al onze inhoud in DIGITALE OPMAAK! Niet alleen de onze, maar ook veel van de andere auteurs zoals L.A. Marzulli en Bill Salus. Binnenkort heeft u direct online toegang! Geen verzendkosten meer of wachten op een USPS levering! Geen hoge internationale verzendkosten! We verwachten dat dit onze inspanningen om onze vrienden in het buitenland te bereiken zal versterken op een manier die we nog nooit eerder hebben gedaan. God opent deuren voor ons! En houdt deuren voor ons open!

Over Gods hand aan het werk in onze bediening gesproken, onze Last Trump Virtuele Conferentie werd mogelijk gemaakt door het prachtige gebouw dat de Heer op wonderbaarlijke wijze ter beschikking stelde, samen met veel van onze trouwe vrienden die geloven in wat wij doen. Dit gebouw van wereldklasse gaf ons de ruimte en de technologie om grote evenementen zoals deze Last Trump Conferentie te organiseren. We hebben honderdduizenden dollars geïnvesteerd in camera's, verlichting, Green Screen technologie, Power Point beeldschermen... allemaal ontworpen om deze belangrijke boodschappen naar u toe te brengen. Ik wil alleen maar zeggen dat er op dit moment meer virtuele conferenties in de planning staan!

Wij geloven dat deze conferentie, die aanvankelijk gepland was om de plaats in te nemen van onze tweemaal geannuleerde en vervolgens opnieuw geplande conferentie in Colorado Springs, Gods manier was om ons nieuwe manieren te tonen waarop we het Evangelie konden delen zonder naar de onbekende COVID-19 omgeving te reizen en onze vrienden in gevaar te brengen. Hoewel er niets gaat boven het persoonlijk bijwonen van een Profetieconferentie en het maken van vrienden en het ontmoeten van de sprekers, lijken veel mensen het prettig te vinden om conferenties vanuit huis te bekijken over een periode van 6 maanden zonder reiskosten of ongemak. Daar ben ik het mee eens!

Bron: Should We Be Surprised? We Were Warned!