www.wimjongman.nl

(homepagina)


De politiestaat komt voor "religieuze extremisten", "evangelische christenen", "pro-leven" activisten en "libertariërs"

24 januari 2021 door Michael Snyder

()

Als je je geloof, familie en vrijheid koestert, wil je je misschien een tijdje gedeisd houden. De "Domestic Terrorism Prevention Act of 2021" is onthuld in het Congres, en het heeft een tweepartijdige steun. Het is in wezen "de Patriot Act op steroïden", en er wordt ons verteld dat het bijna zeker is dat er een versie van die wetgeving op het bureau van Biden zal belanden om door hem te worden ondertekend. Persoonlijk ben ik fel gekant tegen elke vorm van binnenlands terrorisme, en een wet die terreuraanslagen kan helpen voorkomen, zal veel mensen als een goed idee in de oren klinken. Helaas lijkt het erop dat deze wet specifiek bedoeld is voor bepaalde groepen.

De opstellers van deze nieuwe wet zeggen dat het de autoriteiten zal helpen om achter "extremisten" aan te gaan, en slechts weinigen van ons zouden zichzelf als een van die extremisten beschouwen.

Maar de definitie van een extremist is veranderd. Tulsi Gabbard is een van de meest prominente Democraten in het Huis van Afgevaardigden, en vorig jaar stelde zij zich kandidaat voor het presidentschap. Maar hoewel ze een Democraat is, waarschuwt ze dat deze nieuwe wet "een gerichtheid heeft op bijna de helft van het land"...

"Naar welke kenmerken zoeken we als we dit profiel van een potentiële extremist opstellen, waar hebben we het over? Religieuze extremisten. Hebben we het dan over christenen, evangelische christenen, wat is een religieuze extremist? Is het iemand die pro-leven is? Waar breng je dit heen?" zei Gabbard.

Ze zei dat de voorgestelde wetgeving zou kunnen leiden tot "een zeer gevaarlijke ondermijning van onze burgerlijke vrijheden, onze vrijheden vastgelegd in onze grondwet, met een gerichtheid op bijna de helft van het land."

Het is fundamenteel on-Amerikaans om mensen specifiek aan te pakken vanwege hun religieuze overtuigingen, en dat is dus uiterst alarmerend.

Gabbard waarschuwt ook dat mensen met bepaalde politieke overtuigingen waarschijnlijk ook het doelwit zullen worden...

"Je begint er duidelijk naar te kijken: dat het een blanke persoon moet zijn, uiteraard waarschijnlijk man, libertariërs, iedereen die houdt van vrijheid, en misschien wel een Amerikaanse vlag buiten het huis heeft hangen, of mensen die, je weet wel, een Trump-rally bijwoonden," zei Gabbard.

Wacht eens even.

Ik ben een man.

Ik hou van vrijheid.

Ik hang op dit moment een Amerikaanse vlag bij mijn huis.

Word ik nu ergens op een lijst gezet?

Tijdens een recent televisie-interview zei voormalig CIA-directeur John Brennan dat de regering Biden zich waarschijnlijk zal richten op "religieuze extremisten", "nativisten", en "zelfs libertariërs" als mogelijke doelwitten.

In welk universum is het oké zoiets te zeggen?

Zelfs voordat deze nieuwe wetgeving door het Congres is gegaan, heeft Joe Biden zijn directeur van de nationale inlichtingendienst al opdracht gegeven om potentiële extremistische dreigingen te identificeren...

President Biden heeft de directeur van de nationale inlichtingendienst gevraagd een alomvattende dreigingsanalyse te maken van gewelddadig binnenlands extremisme in het land, nu de nieuwe regering probeert het hoofd te bieden aan wat zij een "ernstige en groeiende bedreiging voor de nationale veiligheid" noemt.

De maatregel is een van de vele die de perssecretaris van het Witte Huis vrijdag aankondigde om tegemoet te komen aan de toenemende bezorgdheid over binnenlands extremisme, met name in de nasleep van de gewelddadige opstand meer dan twee weken geleden door Trump-aanhangers bij het Capitool van de VS.

Daar is dat woord "extremisme" weer.

En de nieuwe Witte Huis persvoorlichter Jen Psaki heeft het herhaaldelijk gebruikt tijdens haar persbriefings.

Vroeger gingen we ervan uit dat "extremisten" gekke terroristen en zelfmoordterroristen in het Midden-Oosten waren.

Maar nu gebruiken ze die term om grote aantallen mensen te beschrijven die in de Verenigde Staten wonen.

Dat is buitengewoon beangstigend.

En zodra "extremisten" zijn geïdentificeerd, wordt ons verteld dat de Nationale Veiligheidsraad van het Witte Huis "zal worden belast met het opbouwen van capaciteit om extremistische netwerken aan te pakken en te ontwrichten."

Wat betekent dat en hoe ziet dat eruit?

Als de regering Biden echt achter binnenlandse terroristen aan zou willen gaan, dan zijn die niet moeilijk te vinden.

Een hele groep van hen viel zaterdagavond een ICE-gebouw in Portland aan...

Protesten buiten een Immigration and Customs Enforcement (ICE) faciliteit in Portland liepen zaterdagavond uit de hand toen federale autoriteiten dreigden met massa-arrestaties wegens huisvredebreuk.

Op dramatische video's die op Twitter werden geplaatst, was te zien hoe de menigte scandeerde: "Geen grenzen! Geen naties! Schaf de deportaties af!

Je kunt de beelden van de strijd die ontstond hier bekijken. Volgens de Daily Mail plegen opstandelingen in Portland nu al vier dagen achter elkaar politiek geweld...

Het was de vierde opeenvolgende dag van protesten in de stad sinds de inauguratie van Joe Biden, toen demonstranten duidelijk maakten dat een nieuwe Democratische regering hun campagne voor sociale rechtvaardigheid niet zal stoppen.

Daar zijn ze, Biden.

Ga ze pakken.

We waren ook net getuige van een zeer beangstigende terreuraanslag in een kerk in Californië...

De FBI heeft een onderzoek ingesteld nadat een bom werd gegooid naar een anti-LGBT kerk in Californië, slechts enkele weken nadat de voorganger een brandstichtingsdreiging kreeg.

Politie en brandweer werden in de vroege uren van zaterdagochtend naar de First Works Baptist Church op 2600 Tyler Avenue in El Monte geroepen wegens meldingen van een explosie.

Volgens de FBI was er een geïmproviseerd explosief naar het gebouw gegooid en was het ook beklad met graffiti.

Helaas dit zijn niet het soort "extremisten" dat de Democraten in gedachten hebben.

In plaats daarvan lijken ze erg geïnteresseerd te zijn in het identificeren en "deprogrammeren" van degenen die op Donald Trump hebben gestemd...

Een ambtenaar van het Democratisch Nationaal Comité, David Atkins, zei op Twitter dat "deprogrammering" nodig is voor elk van de meer dan 74 miljoen mensen die op 3 november op Trump hebben gestemd.

Limbaugh zei dat ze "letterlijk denken aan het deprogrammeren van conservatieven."

Natuurlijk is het niet alleen de regering Biden die zich richt op Trump-aanhangers. Talloze particulieren hebben zich aangesloten bij een groeiende nationale inspanning om elke persoon of entiteit te straffen die ooit nauw verbonden was met Trump...

Daarom juicht links de omarming van de cancel-cultuur toe door Big Tech, en pusht het kabelbedrijven om One America News Network, Newsmax en andere "conservatieve beïnvloeders" niet langer uit te zenden.

Daarom wordt het zogenaamde Trump Accountability Project, dat wil voorkomen dat regeringsambtenaren een betaalde baan krijgen, niet op grote schaal veroordeeld voor de misdadigheid die het is en waarom 250 uitgevers zich op hun gemak voelen bij het rondsturen van een petitie "No Book Deals for Traitors", waarin staat dat voormalige Trump-ambtenaren hun werk niet zouden mogen publiceren. Het is ook de reden waarom Harvard-studenten het wel redelijk vinden om een brief te laten rondgaan waarin wordt geëist dat de diploma's van Republikeinen die vraagtekens zetten bij de verkiezingen van 2020 worden ingetrokken, en waarom MoveOn.org eist dat de Senaat Ted Cruz en Josh Hawley geen commissietaken geeft.

Nu de Democraten de volledige macht hebben in Washington, is het jachtseizoen geopend op Trump en al zijn aanhangers.

Maar de waarheid is dat het overgrote deel van de burgerlijke onrust van het afgelopen jaar door linkse radicalen is veroorzaakt, en dat zal in de komende maanden en jaren alleen maar erger worden.

In de afgelopen 12 maanden was er bijna elke nacht wel ergens in Amerika politiek geweld. Maar omdat de linkse partijen er 99% van de tijd bij betrokken zijn, negeert de media het grootste deel ervan.

Je kunt niet alleen tegen politiek geweld zijn als de andere kant het doet. Ik ben fel gekant tegen alle rellen, plunderingen, brandstichtingen en vandalisme waarvan we getuige zijn geweest. De aanvallen op politiebureaus, gerechtsgebouwen en federale gebouwen moeten stoppen.

Helaas lijkt het erop dat de mensen die het meeste politieke geweld plegen, door deze nieuwe regering met fluwelen handschoenen zullen worden aangepakt.

Intussen zullen degenen met politiek incorrecte religieuze en politieke opvattingen worden gedemoniseerd als "extremisten" en specifiek worden aangepakt onder de nieuwe wet die het Congres op het punt staat aan te nemen.

Bron: The Police State Is Coming For "Religious Extremists", "Evangelical Christians", "Pro-Life" Activists And "Libertarians" | End Of The American Dream