www.wimjongman.nl

(homepagina)


Waarom Democraten bang zijn

Door Patricia McCarthy - 4 maart 2021

Niet iedereen weet dat de journalist Ambrose Bierce (1842-1914) korte verhalen, gedichten en fabels heeft geschreven. Zijn bekendste verhaal, "An Occurrence at Owl Creek Bridge", is misschien wel het beroemdste. Het was een aflevering van Twilight Zone en is opgenomen in vele bloemlezingen van de Amerikaanse literatuur. Hij was een productief schrijver. Zijn Devil's Dictionary werd uitgeroepen tot een van de top honderd meesterwerken van de Amerikaanse literatuur.

Weinig mensen herinneren zich zijn fabels, die ook minder bekend zijn dan die van Aesop, maar even wijs en even bijtend. Een ervan is getiteld "Alarm en trots." Het is een perfecte beschrijving van wat de Amerikanen vandaag te wachten staat met de linksen die nu alle drie de takken van de regering controleren. Hier is het:

"Goedemorgen, mijn vriend," zei Alarm tegen Trots. "Hoe gaat het vanmorgen met je?"

"Erg moe," antwoordde Trots, terwijl hij op een steen aan de kant van de weg ging zitten en zijn zwetende voorhoofd afveegde. "De politici putten me uit door me op hun vuile staat van dienst met MIJ te wijzen, terwijl ze net zo goed een stok kunnen gebruiken."

Alarm zuchtte begrijpend, en zei:

"Het is hier ongeveer net zo. In plaats van een toneelkijker te gebruiken, bekijken ze de daden van hun tegenstanders met MIJ!" Terwijl deze geduldige lummels hun tranen met elkaar deelden, kregen zij het bericht dat zij weer aan het werk moesten, want een van de politieke partijen had een dief genomineerd en stond op het punt een dankbetuiging te houden."

Bierce's kleine gelijkenis beschrijft onze benarde situatie ten aanzien van de tsunami van linkse afschaffing van onze grondwet sinds zij op illegale wijze de macht hebben gegrepen. Zelfs hun spreekbuizen in de media geloven niet dat Biden de verkiezingen eerlijk heeft gewonnen. Daarom protesteren ze zo hysterisch als iemand het overduidelijk zegt. Daarom zijn er zeven- of achtduizend troepen van de Nationale Garde als rekwisieten gestationeerd rond het Capitool in D.C. Zoals Devin Nunes opmerkte, is het een Hollywood-productie, helemaal voor de show, een pseudo-evenement bedoeld om een bepaalde boodschap over te brengen: wij zijn nu de baas. Jullie zullen doen wat wij zeggen, en jullie zullen het leuk vinden.

Het beangstigende van dit alles is hoeveel Amerikanen zijn gevallen voor de show en al zijn productiewaarden - de lockdowns, de maskerverplichtingen, het vaccin, elke nieuwe reden om door te gaan met al die onzin. Het is allemaal een soort massahypnose geweest, zoiets als de heksenvervolgingen van Salem (1692). Men zou denken dat we beter zouden weten nu er een paar honderd jaar voorbij zijn.

De Democraten zijn trots op hun slecht behaalde succes, maar ze weten dat ze vals hebben gespeeld, en ze zijn bang dat de waarheid uiteindelijk aan het licht zal komen. Ze zijn verteerd door trots en ongerustheid - trots op hun macht, ongerustheid dat ze de waarschijnlijk meer dan 75 miljoen kiezers die Trump steunen niet kunnen dwingen zich te onderwerpen aan hun autoritaire agenda.

Hun oplossing? We moeten worden gedwongen ons te schikken, met alle middelen die nodig zijn. Elke discussie of verwijzing naar de fraude die zo kenmerkend was voor de verkiezingen van 2020 moet worden gecensureerd. En het is gecensureerd, net zoals alle legitieme maar sceptische medische meningen over COVID en het vaccin gecensureerd moeten worden en dat ook zeker zijn gedaan.

Het alarm van links dicteert de verwijdering van alle stemmen die niet overeenstemmen met het angstzaaiende verhaal dat COVID ons allemaal zal doden als we ons niet onderwerpen aan hun tirannieke beperkingen van onze vrijheid. Hun "verhaal" is allemaal onzin, een list, onderdeel van een groots plan, de "grote reset". We zijn allemaal slechts pionnen in hun spel van het reorganiseren van de beschaving, hier, daar (Europa), en overal. Hun trots zal de dood van ons allen worden, tenzij degenen onder ons die de door onze grondwet gewaarborgde vrijheden vereren, terugvechten.

Links is vreselijk gealarmeerd door de steun die president Trump nog steeds krijgt, en dat die niet alleen sterk blijft onder zijn aanhangers, maar zelfs lijkt te groeien na slechts ruim een maand van de ongelukkige regering-Biden. Realiseerden zij zich niet dat hun plan om elk beetje goeds van Trump ongedaan te maken, die miljoenen mensen alleen maar nog bozer zou maken? Op de eerste dag zette Biden duizenden pijpleidingarbeiders zonder werk. Hij beëindigde de tewerkstelling van al diegenen die werken aan de bouw van de zuidelijke grensmuur. Hij voerde campagne over het openstellen van de grens, zodat we nu een grenscrisis hebben die de vorige doorbraken doet verbleken. Onze grenssteden en de gemeenschappen van waaruit ze naar het binnenland van deze natie worden gebracht, zullen er zeker door worden verwoest.

De trots en arrogantie van mensen als Pelosi, Obama, Biden en Schumer zou wel eens de dood van deze natie kunnen worden als de conservatieven zich niet verenigen en dit alles stoppen op elke mogelijke manier die hen ter beschikking staat. Kan een Democraat die een open, onbeperkte grens steunt er zelfs maar aan denken om herkozen te worden? Waarschijnlijk niet. Elke Democraat in het Congres wordt verraden door Biden of wie dan ook die de lakens uitdeelt.

Democraten "kozen" een corrupte man, een letterdief, een leugenaar en een verrader die ons uitverkoopt aan China, en ze verwachten dat wij allemaal meedoen? Ze zijn gealarmeerd door onze onverzettelijkheid. Wij zijn ontzet door hun trots, hun ongerustheid over ons verzet en hun schaamteloos verraad. Beginnend met de Rusland-hoax, duidelijk een couppoging, en hun huidige plan om de VS te veranderen in een onderdanig lid van een één-wereld-regering waarin wij de melkkoe moeten zijn, moet hun trots hun ondergang worden.

Bron: Why Democrats are scared - American Thinker