www.wimjongman.nl

(homepagina)


COVID, een ziekte, alleen de naam veranderde

Vandaag is COVID-19 een etiket dat een andere grimmige waarheid verhult: de echte "ziekte" is de aanval door middel van lockdowns op de nationale economieën en op elk mens die werkt voor de kost.

Door Jon Rappoport - 3 februari 2021

Bron: De officiële definitie van een "COVID-19 geval" is zo breed, dat bijna alles er onder valt.

Een hoestbui, of koude rillingen en koorts, bijvoorbeeld. Elk van deze is voldoende voor een diagnose van COVID.

De eis van een positieve PCR test voor het virus... zelfs dat is niet absoluut noodzakelijk. Bovendien - zoals ik in vele artikelen heb aangetoond - zit de PCR vol met onherstelbare fouten, die leiden tot miljoenen fout-positieven.

Perfect recept voor een valse pandemie

Daar komt nog bij dat, zoals ik al eerder schreef (met details), het bestaan van het SARS-CoV-2 virus zelf niet bewezen is.

Er is dus een perfect recept voor een valse pandemie.

Een persoon die in 2018 de diagnose griep zou krijgen, verandert in een persoon die in 2020 de diagnose COVID-19 krijgt.

Een gewone longontsteking verandert plotseling in een COVID longontsteking. Allerlei andere longinfecties zijn nu COVID.

"Ik ben verkouden, dokter." - "Nee, het is COVID."

"Het is wat gesnotter." - "Nee, COVID gesnotter."

BEROEMDE ATLEET: Dank aan al mijn fans die me gesteund hebben in deze tijd. Na mijn COVID-diagnose, was ik voor drie dagen echt ziek. Ik bedoel, het was echt erg. Ik kon bijna niet uit bed komen."

VERSLAGGEVER: (die vijf minuten na het voorleggen van dit interview aan zijn redacteur ontslagen zal worden): Heb je ooit een zware griep gehad, Charlie?

BEROEMDE ATLEET: "Nou, zeker. In 2015 was ik drie dagen echt ziek. Ik bedoel, het was echt erg. Ik kon bijna niet uit bed komen."

VERSLAGGEVER: "Is dat geen hint, vriend. Denk er eens over na."

BEROEMDE ATLEET: Wat? Oh...je bedoelt...?"

Het spel van etiketteren en her-etiketteren van ziekten gebeurt al sinds de dagen van priesterklassen. De moderne geneeskunde heeft het wat verfijnd, maar het is nog steeds duidelijke oplichterij.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met de moderne versie in 1987. In Centraal Afrika was een "Uitputtingsziekte." Toen werd het "Afslankziekte" genoemd. En uiteindelijk, AIDS.

Eigenlijk was het een her-etikettering van proteïne-calorie ondervoeding, honger, en uithongering.

Maar de waarheid was te grimmig. Het betrok lokale dictators en roofzuchtige transnationale landbouwbedrijven erbij die gespecialiseerd waren in het stelen van goede landbouwgrond van het volk.

Vandaag is COVID-19 een etiket dat een andere grimmige waarheid verbergt: de echte "ziekte" is de aanval door middel van lockdowns op de nationale economieën en op elke mens die werkt voor zijn levensonderhoud.

Bron: COVID, a disease in name only « Jon Rappoport's Blog