www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het kruisigen van het vlees

Door Carolyn Hyde - 7 september 2021

Terwijl ik aan het bidden was voor vrienden die aan covid leden, zuchtte ik in diepe smart over hun leed. Plotseling kwam een beeld van Jesjoea in me op, die diep zuchtte terwijl hij aan de kruis werd gespietst, en ik begreep hoe G-d toestemming had kunnen geven voor deze plaag om mensen uit alle naties, stammen en tongen te treffen.

Terwijl veel samenzweringstheoretici macht en krediet hebben gegeven aan de globalisten die dit virus opzettelijk hebben vrijgelaten voor hun eigen kwade doeleinden, moest ik denken aan toen satan toestemming kreeg van G-d Zelf om alles aan te raken wat Job had. De aanklager was er zeker van dat Job G-d zou vervloeken en sterven. Zelfs het verkeerd vertaalde Engels versterkt de vijandelijke uitspraak door te zeggen dat Jobs vrouw zei: "Vervloek G-d en sterf!" terwijl ze in werkelijkheid zei: "Zegen G-d en sterf - בָּרֵבָּרֵךְ אֱלֹהִים וָמֻֽת!

Alleen onze Schepper weet wat er nodig is om onze harten te zuiveren, zodat we niet wegvallen in tijden van nood.

Toen werd ik eraan herinnerd om steeds weer diep adem te halen. En het beeld kwam terug van Jesjoea, worstelend met ademhalen tijdens Zijn kruisiging met het besef dat Zijn dood werd veroorzaakt door verstikking. Dit virus doodt ook door verstikking.

Toen kreeg ik de indruk dat G-d dit eigenlijk liet gebeuren zodat ons vlees gekruisigd zou worden om ons te verfijnen als voorbereiding op de Daniël 11:21, 31, 41 dagen. Onze afgodische afleidingen moeten worden verpletterd, zodat we nieuwe wijnzakken zullen hebben die in staat zullen zijn om de komende nieuwe wijn te bevatten en te bewaren. Dus bid ik dat, omdat ik tot Messiah Yeshua behoor, dat de hartstochten van mijn vlees gekruisigd mogen worden, zodat ik gevuld kan worden met de Galaten 5:22-24 Vrucht van de Geest! Adem op ons, Oh Elohim met Uw adem, zodat wij U mogen zegenen en sterven aan onszelf!

Bron: Crucifying the flesh » Kehila News Israel