www.wimjongman.nl

(homepagina)


TOTAAL TOEVALLIGE ALERT: C19 diagnostische criteria aangescherpt door WHO op inhuldigingsdag van Biden!

Door Michael Thau | 20 januari 2021

Nou, wat zijn de kansen?

Het toeval wil dat op de dag dat Joe Biden zijn ambt aanvaardde, de Wereldgezondheidsorganisatie ook nieuwe richtlijnen uitvaardigde om de diagnostische criteria voor COVID-19 aan te scherpen.

Een enkele positieve PCR test voor het virus is niet meer genoeg.

Om de een of andere reden heeft de organisatie vanaf vandaag besloten dat de test voor het virus, waarvan ons onophoudelijk is verzekerd dat zij de gouden standaard zou zijn voor het opsporen van besmetting, in werkelijkheid niet meer is dan een "hulpmiddel bij de diagnose".

Klienieken kunnen nu niet alleen, maar "moeten" ook rekening houden met een breed scala van andere factoren, zoals "timing van de bemonstering, type monster, specifieke tests, klinische waarnemingen, geschiedenis van de patiënt, bevestigde status van eventuele contacten," en zelfs iets genaamd "epidemiologische informatie" - wat dat ook precies mag zijn - alvorens iemand te diagnosticeren met COVID-19.

De WHO heeft ook plotseling besloten dat, als je geen symptomen vertoont, je toch ook een tweede test ter bevestiging moet ondergaan.

Dat zijn heel wat extra hoepels waar een persoon doorheen moet springen om op de lijst te komen van diegenen die officieel besmet of gedood zijn door COVID-19.

Maar als je verwacht dat de WHO ook aanraadt om terug te gaan naar de dagelijkse aantallen van gevallen en doden, wat gebruikt werd om ons bijna een jaar lang in onderwerping te dwingen, en nu door hun nieuwe criteria met terugwerkende kracht toe te passen, dan heb je nog niet begrepen dat "de wetenschap volgen" alles te maken heeft met volgen, maar helemaal niets met wetenschap.

In feite, als je goed kijkt, zul je zien dat deze nieuwe strengere richtlijnen - hoewel vandaag vrijgegeven - eigenlijk al vorige week woensdag, 13 januari, waren opgesteld en klaar om in te gaan.

Vraag je je af waarom ze een week hebben gewacht?

Wat de reden ook mag zijn, het zal u niet verbazen dat de WHO gewoon terugkeert naar wat vroeger de standaardprocedure was.

Tot de COVID in 2020 was noch de WHO noch de CDC ooit van mening dat een enkele positieve PCR-test voldoende was voor de diagnose van een virale infectie.

Zoals ik in een recente column heb beschreven, hebben de machthebbers van de Communistische Partij van China, in tegenstelling tot wat de media proberen te doen geloven dat de Chinezen het virus in de doofpot willen stoppen, in werkelijkheid paniek gezaaid in hun media in het ENGELS, voordat er ook maar enige reden tot bezorgdheid was:

Bron: 'Onderzoek naar China's Global Lockdown Fraude!' zo eisen advocaten; gepensioneerde brig. gen. in open brief aan de FBI

Een van de weinige komische episodes in deze jarenlange door China veroorzaakte nachtmerrie vond plaats toen een gewetensvolle medewerker van de WHO in het transcript van een toespraak van zijn baas Tedros een noot tussen haakjes plaatste waarin stond dat de WHO aanbeveelt mensen te testen "alleen als" ze symptomen hebben, en dat die toespraak volledig gewijd was aan het aandringen dat elk land ter wereld onmiddellijk moest beginnen met het testen van mensen zonder symptomen.

Bovendien zijn er zeer goede redenen waarom de losse diagnostische criteria van COVID-19, die golden totdat Joe Biden president werd, in het verleden altijd zijn uitgesloten door zowel de richtlijnen van de WHO als die van de CDC.

Zoals mijn vaste lezers maar al te goed weten, detecteert de standaardtest voor COVID-19 dode virusresten - geen levend besmettelijk virus - dat op talloze manieren in je slijm of speeksel kan terechtkomen en die niets te maken hebben met besmet zijn.

Als gevolg daarvan blijkt dat de manier waarop we PCR-tests uitvoeren, betekent dat ze bijna 100 procent van de keren een verkeerde diagnose stellen.

Zoals topadvocaat Reiner Fuellmich zegt in zijn krachtige videopresentatie: COVID is een Misdaad tegen de Menselijkheid, en is de enige pandemie die we ooit hebben meegemaakt een nep PCR-test-pandemie.

Fuellmich verspreidt de feiten over hoe volledig waardeloos COVID-19 testen is, gratis onder advocaten over de hele wereld. Hij probeert het indienen van civiele rechtszaken aan te moedigen met het uiteindelijke doel om de hele ziekelijke schertsvertoning bloot te leggen en, als God het wil, ervoor te zorgen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor deze gruweldaad eindelijk gerechtigheid krijgen.

Maar zelfs als PCR-tests de infectie zouden opsporen, is er nog een probleem.

Het kleine percentage vals-positieven dat elke test onvermijdelijk heeft, betekent dat massaal testen op COVID-19 samen met het nemen van een enkele positieve test als voldoende voor een diagnose - oftewel, wat we de hele tijd hebben gedaan - onvermijdelijk een valse pandemie zal creëren, of er nu een echte is of niet.

Stel bijvoorbeeld, dat het virus niet eens bestond! Het testen van 10 miljoen mensen zou nog steeds resulteren in 100.000 fout-positieven, als het percentage zelfs maar een piepkleine 1% zou zijn.

Dus hoe je het ook wendt of keert, het beleid dat we onder leiding van de directeur-generaal van de WHO, Tedros en Anthony Fauci hebben gevoerd, zou gegarandeerd een nep-pandemie veroorzaken van nu tot aan het einde der tijden, zoals beiden maar al te goed wisten.

En natuurlijk, als we terugkeren naar het beleid dat we in het verleden altijd hebben gevolgd, zoals de WHO nu aanbeveelt, zal het aantal COVID-19 gevallen en doden drastisch beginnen te dalen net op het moment dat Joe Biden aantreedt.

Wat een toeval, he?

Bron: TOTAL COINCIDENCE ALERT: C19 Diagnostic Criteria Tightened by WHO on Biden Inauguration Day!