www.wimjongman.nl

(homepagina)


800 JAAR OUDE PROFETIE EN VERBORGEN TORAH-CODES: GOG EN MAGOG VÓÓR PANDEMIE EINDIGT

Door Adam eliyahu Berkowitz | 23 februari 2021

Want zij vielen u aan door de listen die zij tegen u uitoefenden - vanwege de zaak van Peor en vanwege de zaak van hun bloedverwante Cozbi, dochter van de Midjanitische hoofdman, die omwille van Peor gedood werd ten tijde van de plaag." Numeri 25:18 (De Israël BijbelTM)

( )

Een esoterische bron, gebaseerd op 800 jaar oude bronnen, gebruikt precieze methoden om een Torah-code te onthullen die beweert dat deze maand, voordat de pandemie wegebt, een oorlog waarbij de VS betrokken is, zal uitbreken tussen Saoedi-Arabië en Iran. Dit pan-mondiale conflict zal grote strijd en duisternis in de wereld brengen, maar door de duisternis heen zal de "kaars van de Messias" geopenbaard worden.

SOD 1820: DIT JAAR, OORLOG TUSSEN SAUDI ARABIË EN IRAN

De Hebreeuws-talige Kabbala blog, Sod 1820, onthulde een nauwkeurige beschrijving van de huidige gebeurtenissen in Yalkut Yishayau, een boek gebaseerd op Chabad Hasidut gepubliceerd in 1939 in Brooklyn. Deze sectie van de Yalkut Yishayahu was gebaseerd op een sectie van de Yalkut Shimoni, een compilatie van rabbijnse commentaren op de Bijbel waarvan men denkt dat deze in de 13e eeuw zijn samengesteld.

In de Yalkut Yeshayahu, staat geschreven: "Rabbi Jitschak zei: 'In het jaar dat de Messias zal worden geopenbaard, zullen alle leiders van de naties elkaar provoceren; de koning van Perzië zal de koning van Arabië provoceren, en de koning van Arabië zal naar Edom gaan om advies van hen te krijgen. En de koning van Perzië zal heengaan en de hele wereld vernietigen, en alle volken van de wereld zullen beven en in paniek raken en op hun gezichten vallen en weeën voelen als bij een bevalling, en Israël zal beven en in paniek raken en vragen: "Waar zullen wij heengaan?". En [God] zal tot hen zeggen: 'Mijn kinderen, wees niet bang, want alles wat Ik gedaan heb, heb Ik voor jullie gedaan. Waarom zijn jullie bang? Wees niet bang. De tijd is gekomen voor jullie verlossing.'"

De blog legt uit dat Perzië tegenwoordig Iran heet. Arabië is natuurlijk Saoedi-Arabië. Edom verwijst naar de VS, die de meest prominente en machtige westerse natie is. Sod 1820 legt uit dat in de context van de Jalkoet Jisjaahoe, Saoedi-Arabië erg zijn best doet om de VS mee te sleuren in zijn conflict met Iran.

PURIM, TORAH-CODES, PROFEET JESAJA

De blog merkt vervolgens op dat het woord voor 'raad nemen' in het Hebreeuws, לִיטוֹל עֵצָה (litol eitzah), een homoniem is van לִתְלוֹת עַל הָעֵץ (litlot al ha'etz; om hem aan een boom te hangen). Dit verwijst naar Haman, de antagonist van het Purim-verhaal uit het Boek Esther. Het verhaal culmineert in Haman die aan een boom wordt opgehangen.

Het blog brengt dan een Torah-code die gebaseerd was op equidistante letters in de Torah met tussenruimtes van 2641. Deze tussenruimte werd gekozen omdat Jesaja de Profeet zijn profetieën precies 2641 jaar geleden begon.

"Dit wijst erop dat dit getal de verlossing onthult waarnaar de profeet verwees," legt de blogger uit.

De code was gecentreerd op de beschrijving van de epidemie die de kinderen van Israël teisterde nadat Cozzbi, de Midjanitische hoer, Zimri, een leider van de Joden, had verleid tot zondigen door afgoderij.

Want zij vielen u aan door de listen die zij tegen u uitoefenden - vanwege de zaak van Peor en vanwege de zaak van hun bloedverwante Cozbi, dochter van de Midjanitische hoofdman, die gedood werd ten tijde van de plaag vanwege Peor." Numeri 25:18

CORONAVIRUS

De centrale term, בְיוֹם-הַמַּגֵּפָה (op de dag van de epidemie) is in gematria (Hebreeuwse numerologie) gelijk aan 191. Het woord קץ (het einde, verwijzend naar het einde der dagen) is gelijk aan 190. Het gebruik van een gematria techniek genaamd "Kollel" verhoogt de som tot 191, wat aangeeft dat een epidemie een essentieel aspect is van het einde der dagen.

De code onthult de woorden "de zesde van Adar 5781", wat afgelopen vrijdag was. De code die in de Tora wordt geopenbaard door dit specifieke hiaat van letters, herhaalt de boodschap van de Jalkoet Shimoni van 800 jaar geleden. De code onthult met dichte nabijheid de woorden, מל "ך פר "ס ובב "ל, מוש "ל בערבי "ה" עצ "ה מל "ך אר "ץ אדו "ם. בשנ "ה אשפ "ת" (de koning van Perzië en Babylonië zal regeren in Arabië, advies van het land van Edom, in het jaar 5781).

In dezelfde beschrijving staan de woorden יש "ם לנ "ר הגוא "ל. על דרך "ערכתי נר למשיחי" (Er zal een kaars/licht zijn voor de verlosser, Ik zal een licht zetten voor de Messias) verschijnen in volgorde. Ook verschijnen de woorden ל "א הצב",א ל "א נוא "ש, ל "א חוש "ך (Geen leger, geen wanhoop, geen duisternis).

"Dit toont aan dat het [de oorlog tussen Iran en Saoedi-Arabië] zal plaatsvinden voordat de 'plaag' van het Coronavirus zal eindigen," voegt het blog eraan toe.

Bron: 800-Year-Old Prophecy and Hidden Torah Codes: Gog and Magog Before Pandemic Ends