www.wimjongman.nl

(homepagina)

Motivational speech voor jou persoonlijk zonder muilkorf

Door Martin Vrijland 19 november 2020

[Opmerking: Ook niet-christenen zien dat er zich een wereldregering zich aan het vormen is, daar tegen zijn en op hun manier er tegen willen vechten.]

Ik wilde je toch even persoonlijk bedanken voor jullie steun. Dat is belangrijk, want zoals je weet zegde ik in 2012 mijn goedbetaalde baan op om te gaan strijden om mensen wakker te maken.

Mijn toenmalige vriendin merkte op: "Als je vindt dat we zo voorgelogen wordt, wat ga je er dan zelf aan doen?". Waarop ik antwoorde: "Ik ga schrijven..en let op: ik zorg wel dat ik de grootste website van Nederland word". Nou, dat is gelukt.

Binnen no time zat ik op 150.000 bezoekers per dag mede dankzij het aankaarten van de Anass Aouragh zaak, waarvan Peter R. de Vries op tv zei: "We onderzoeken elk haardje en elk vezeltje op de plaats delict", maar toen ik daar zelf ging kijken met een eenvoudig cameraatje lag de hele plek vol bierblikken en zelfs onder een putdeksel spullen van een speurtocht-spel.

Vervolgens publiceerde ik een autoptie rapport dat wel door de mainstream media geplaatst moest worden, want daaruit bleek dat er geen sprake van zelfmoord kon zijn.

Toen begonnen de aanvallen en het zwartmaken van mijn persoon, waarbij zelfs oproepen geplaatst werden op de Facebook pagina van Woodstock Bloemendaal, de strandtent waar ik vaak kwam. Ik werd met de dood bedreigd, het schooladres van mijn dochter werd gepubliceerd en vervolgens verschenen er allerlei websites die mij zwart maakten, waarbij ze delen van waarheid vermengden met leugens. Het was niet zo moeilijk om de namen van mijn familieleden te vinden, mijn leeftijd te achterhalen, enz. enz., maar 'hij heeft in de gevangenis gezeten' en meer van dat soort smaad en laster, was gewoon vuilspuwen en onbewezen pulp publiceren, met het doel mij zwart te maken.

Ik kon met hard bewijs aantonen dat het overheidsmedewerkers waren die achter deze websites zaten en deed uitgebreid aangifte. Daar werd nooit iets mee gedaan en om het nog absurder te maken bleek de leider van dit team een geslachtsverandering te zijn ondergaan. Jeroen was niet langer aan te klagen, want hij heette voortaan Naomi Hoogeweij.

Al met al ben ik er nog steeds, hoewel ik letterlijk alles kwijt geraakt ben. Ik ben niet alleen huis en haard kwijt geraakt, maar zie daardoor tevens mijn dochter niet meer. Veel mensen zijn helaas toch beïnvloed door alle online aanvallen, want het internet leger duikt op elke discussie om de smaad en laster websites te posten en pulp te spuwen. De onafhankelijke onderzoeker en de vrije denker moest en zou uit het speelveld gejaagd worden, zodat alleen nog plaats was voor gecontroleerde oppositie. Dat liet ik niet gebeuren!

Mede dankzij jouw steun heb ik mijn hoofd altijd omhoog gehouden, ondanks dat ik van anti-kraak tot tent en caravan gewoond heb. Ik kon alleen een uitkering krijgen als ik zou stoppen met mijn website. De ambtenaren dringen gewoon je huis in als je zo'n aanvraag doet. Altijd heb ik vertrouwd op de steun van mijn lezers en dankzij jou en vele anderen ben ik er nog steeds.

En ga door!!!! Gister ontving ik een donatie met de opmerking: "Hou vol, David zal Goliath verslaan!" En daar ben ik nog steeds van overtuigd. Dankzij dat soort donaties kan ik net steeds de rekeningen van mijn website, eten en drinken betalen. Dankzij dat soort donaties geloof ik dat ik niet voor niets een server met hoge bandbreedte heb en dankzij dat soort donaties weet ik dat alles wat je nodg hebt naar je toe komt.

Je wordt sterk als je in de ring gestaan hebt en klappen incasseert. Dat is de voorbereiding op de echte strijd. En in die echte strijd; daar zitten we nu midden in. Het is tijd om de krachten te bundelen en de geestelijke gehardheid te gebruiken om op te staan tegen het systeem. Het wordt tijd om mensen te waarschuwen en op te staan tegen dat wat jouw lichaam en geest wil kapen. Het wordt tijd om het hoofd hoog te heffen en te spreken vanuit je kracht. Wij zijn de scheppers van het originele universum en Wij roepen dit Luciferiaanse systeem een halt toe.

Genoeg is genoeg! Wees alert en besef dat iedereen die roept dat het vaccin de grote bedreiging vormt of iedereen die uitgaat van de frauduleuze besmettingstheorie van Louis Pasteur, is ingezet om je af te leiden. Waarom zien we alleen Photoshop plaatjes van het virus? Waarom zien we alleen gefabriceerde cijfers? Waarom wordt iedereen zoveel mogelijk getest? Omdat de test de feitelijke besmetter is! De PCR test brengt een CRISPR enzym in, dat online geactiveerd kan worden: de kill switch.

"Ja, maar dat intranasaal vaccin is nog in ontwikkeling". Dat is media afleidng! Intranasaal vaccins bestaan al jaren voor koeien. Wordt wakker!

En als je dan eenmaal beseft hoe het spel gespeeld wordt en de tweetraps booby-trap doorziet (zie deze toelichting); En als je dan eenmaal beseft hoe we bespeeld worden door propaganda en afleiding; En als je de kracht in jezelf voelt opborrelen; die kracht die je voelt als een leeuw die ontwaakt, Dan wordt het tijd om op te staan en je oerkracht te activeren en tegen jezelf te zeggen: "Wat ga ik doen om de verandering te brengen?"

Ik ga het doen!

Je bent veel groter en sterker dan je denkt! Wij zijn de baas! Wij zijn de scheppers, zij de marionetten. Zij zijn bang! Wij zijn sterk! Alleen met onze medewerking kunnen zij hun gevangenis bouwen. Wil je in een gevangenis leven? Nee! Je wilt VRIJ zijn! We zijn vrij geboren, we zijn eeuwige wezens en we zijn krachtige spirits! Sta op en strijd!

Yes! We zijn samen! We staan samen! We strijden samen! Sta je op! Je geest overstijgt de angst! Er is geen angst! Strijd! Help met alle middelen om het systeem te stoppen en de wereld te bouwen die jij wilt! Steun, deel, verspreid mijn boek, verspreid het woord en wees krachtig en onverwoestbaar! Bouw een vrij land!

Word lid, zodat ik door kan gaan en spreek je omgeving zonder angst aan. Zeg nee tegen de pulp en ja tegen verandering! Jij bent de verandering. Wij zijn de verandering. Meer, meer en meer. Tot de overwinning!

Martin Vrijland

Bron: Motivational speech voor jou persoonlijk zonder muilkorf : Martin Vrijland