www.wimjongman.nl

(homepagina)

Wat God zegt over het Coronavirus

Door Rick Ridings - 5 maart 2020.

 

Illustratieve foto

 

 

Onlangs vroeg David Demian bij een wereldwijd webinar over het coronavirus om iets te delen. Ze speelden een clip af van toen ik sprak op hun bijeenkomst in Hong Kong afgelopen juli, waarbij ik visioenen deelde van toenemende schokken op de wereld.

Ik had daar gedeeld dat het belangrijk was om niet toe te geven aan de angst voor de toenemende schokken en de chaos. Om te onthouden dat het de Heer is die betrokken is bij de voortdurende schokken, en het uiteindelijke doel de komst van het Koninkrijk van God was, dat niet kan worden geschokt, en de Oogst.

Ik voorspelde op die bijeenkomst dat de onrust in Hongkong niet uit de hand zouden lopen. En ze zouden later kalmer worden, en dan zou er weer een onrust zou komen. En dat China zwaar zou worden geschokt na Hongkong.

In januari 2020 voorspelde ik in Korea dat daar binnen drie maanden grote schokken zouden plaatsvinden. Zij zijn nu de natie met het op één na hoogste aantal coronavirus-gevallen en -doden na China.

Ik voorspelde dat deze schokken de leugens zouden blootleggen van de regering en de media in China en Zuid-Korea.

Het komt erop neer dat de schokken sterk zouden zijn, maar dat ze na een periode, zoals tussen de geboorteweeën door, telkens weer tot rust zouden komen. Dan komt er weer een geboortewee en schok. Maar deze schokken zullen leiden tot een grotere bevrijding met genezingen, wonderen, oogst en grotere mate van de manifestatie van het Koninkrijk.

Nadat ik dit op het wereldwijde webinar deelde, sprak een predikant uit Wuhan (het centrum van de uitbraak van het Coronavirus in China) op het webinar. Zij zei dat het woord dat de Heer mij in Hongkong had gegeven, hen had geholpen de angst te overwinnen die hen had aangegrepen. En toen gingen ze de straat op om mensen te dienen die besmet waren met het virus, wat indruk maakte op regeringsfunctionarissen, en ze zagen veel genezingen.

Hieronder staat de video van wat ik in juli 2019 in Hongkong deelde:

Transcriptie:

We wonen in Jeruzalem. Ons huis van gebed, Succat Hallel, kijkt uit op de Tempelberg. Terwijl we aan het bidden waren, begon de Heer mij een visioen te geven van de Heer op zijn troon boven die heuvel waar Hij uiteindelijk zal regeren.

En in dit visioen liet Hij zien dat er een schaal was die vol was met voorspraak van mensen. En Hij beval dat de kom werd geleegd, er was een omslagpunt. En deze enorme waterdruppel kwam naar beneden, en toen het Jeruzalem raakte, ging hij in rimpelingen daarvanuit naar de uiteinden van de aarde.

En Hij zei: "Dit water stelt voor dat ik in dit seizoen water naar de droogste plaatsen ter wereld ga brengen." Plaatsen zoals veel van de landen in het Midden-Oosten. En toen begon Hij de volgende stap in dat proces te laten zien.

Hij had een enorme ronde dorsmand. Dat is een mand, waar ze in het Midden-Oosten het graan doen en dan gooien ze het in de lucht en de wind blaast het kaf weg.

En Hij nam de Tempelberg en de Westelijke Muur, Hij stopte ze in deze mand. Hij zei: "Het zal hier beginnen, maar het zal naar de uiteinden van de aarde gaan." En Hij zei: "Ik zal alles wat kan worden geschud, schudden. Zodat wat niet geschud kan worden, zal blijven."

Maar wat mij opviel was dat Hij de absolute controle had over het schudden. Hij nam de mand en gooide het in de lucht, en toen kwam de Tempelberg weer naar beneden. En toen was er een pauze. En toen gooide Hij het weer omhoog en nog hoger, een grotere beving. En dan hoger en nog een groter schudden.

En elke keer dat Hij dit deed, gingen het schudden door naar de uiteinden van de Aarde. En Hij zei: "In de tijden van dit schudden, denk je misschien dat Ik de controle niet heb, maar weet dat Ik de controle heb." Ik geloof dat hij dat vandaag ook tegen Hong Kong zegt.

In het midden van het schudden, heeft hij de controle. En als het tijd is voor een bepaald schudden om te stoppen, Hij stopte dit schudden.

En toen liet Hij me een volgende stap in dit proces zien. Ik zag iets als een rechthoek voor Hem. Een uiteinde was vol met licht. Het andere einde vol met duisternis. Maar het grootste deel van de balk, het grootste deel van de rechthoek, was helemaal grijs.

En Hij liet me weten dat het grijs de verwarring en een compromis was. En hij nam zijn handen en duwde het grijs weg. En alles werd erg gepolariseerd. Het was of erg donker of het was erg licht.

En Hij zei: "Dit is wat ik ga doen in Jeruzalem. En dit is wat ik ga doen met Mijn kerk in de naties. Ik ga de duisternis duidelijk maken en scheiden van het licht." En toen in de laatste scène liet hij me weer de dorsmand zien.

En als er een moment zou zijn, slechts een pauze tussen deze geboorteweeën, zouden de gelovigen een kleine mand met vis en broden aan Zijn voeten brengen. De vis vertegenwoordigde mensen die tot de Heer waren gekomen. Het brood vertegenwoordigde de tekenen en wonderen.

En we zouden hem dit mandje geven. En dan zou Hij ons een grotere mand teruggeven. En dan zou er nog een beving zijn. En dan zou er een pauze zijn. En we zouden het grotere mandje nemen en het aan zijn voeten neerleggen.

En deze keer zou hij ons een middelgrote mand geven. Na het volgende gedeelte zouden we de middelgrote mand neerleggen en zeggen: "Dank U, Heer, voor deze oogst. Dank U voor de wonderen. En dan zou het een nog grotere mand worden.

En uiteindelijk waren de manden zo groot dat we ze niet meer zelf konden dragen. We moesten anderen vragen ons te helpen om de grote oogst binnen te halen.

De Heer zegt dus: "Wees niet bang voor de chaos in de tijden van het schudden. Maar weet dat ik door dit schudden heen mijn koninkrijk zal voortbrengen dat niet geschud kan worden."

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Succat Hallel, 4 maart 2020.

Bron: What God is Saying About the Coronavirus » Kehila News Israel