www.wimjongman.nl

(homepagina)

Mystieke Rabbis openbaren bangmakende verwachtingen: Joden buiten Israël in groot gevaar. God zal ze niet beschermen

Door Adam Eliyahu Berkowitz - 19 mei 2020

 "En ik zal je een nieuw hart geven en een nieuwe geest in je steken. Ik zal het hart van steen uit je lichaam verwijderen en je een hart van vlees geven;" Ezechiël 36: 26 (De Israëlische Bijbel™)
 

 

Rabbijn Shalom Shmueli, hoofd van de Nahar Shalom Yeshiva in Jeruzalem, staat bekend om zijn krachtige mystieke boodschappen. Vorige week nam hij deel aan een speciale bijeenkomst met andere rabbijnen. Rabbijn Shmueli gaf een boodschap door die hij van zijn vader had ontvangen, ook Rabbijn. Opgemerkt moet worden dat Rabbijn Shmueli niet in het openbaar verschijnt en dat zijn boodschap op aandringen van Rabbijn Yekutiel Fish openbaar werd gemaakt.

"Deze aankondiging moet worden verspreid over de hele wereld," vertelde Rabbi Fish aan Breaking News Israel. "Dit is een dreigend noodgeval. Alle Joden in ballingschap over de hele wereld moeten onmiddellijk naar Israël komen. Ze zijn allemaal in groot gevaar.

Rabbi Fish legde uit dat de hogere werelden en de lagere werelden parallel lopen en met elkaar verbonden zijn. Toen de Tweede Tempel in Jeruzalem werd vernietigd, werd ook de bijbehorende Tempel in de hogere werelden vernietigd. Toen de Joden in ballingschap werden gedwongen, ging de Sjechiena (hemelse aanwezigheid) die sinds de bouw van het Tabernakel in de woestijn onder hen had gewoond, met hen mee.

"Het is bekend dat een van de veranderingen die zullen plaatsvinden voorafgaand aan de definitieve verlossing, net als de Joden terugkeren uit ballingschap, de Shechina ook zal terugkeren uit ballingschap," legde Rabbi Fish uit. "Rabbijn Shmueli kondigde aan dat de terugkeer van de Shechina, die enkele jaren geleden begon, nu voltooid is.

Rabbi Fish legde uit dat de Joden buiten Israël geen bescherming hebben, omdat ze de Shechina niet hebben.

"Ze worden alleen beschermd door de verdienste van hun eigen mitzvoth (Tora geboden) die bij lange na niet genoeg zijn om hen te beschermen tegen de vreselijke catastrofes die, God verhoede het, wachten om in de wereld te komen door middel van de haters van Israël. Wie daar blijft, zal in het nauw komen. Alle bescherming is naar Israël verhuisd om het Joodse volk daar te beschermen. Als de Joden nu niet terugkeren uit ballingschap, zullen alle poorten voor hen gesloten zijn."

"Dit is vele malen in de geschiedenis gebeurd, dat de Joden op één plek bloeiden en dan plotseling, verliet de bescherming hen en zaten ze gevangen. Dit gebeurde in Spanje en Portugal, in Duitsland en Polen, in Iran. Dit kan ook in Amerika gebeuren.

Rabbi Fish haalde ook rabbijn Aharon Kohen Ben Batya aan, die ook op de bijeenkomst aanwezig was. Rabbijn Ben Batya beschreef de coronaviruspandemie als de eerste weeën van de bevalling.

"We zitten allemaal gevangen, als een baby in de baarmoeder," legde Rabbi Fish uit. "We staan op het punt om herboren te worden in een nieuwe wereld. We moeten ons hierop voorbereiden zoals een baby dat doet, en deze tijd in eenzaamheid nemen om in zichzelf gekeerd te raken en weer in contact te komen met God. Als we dat niet doen, zullen we deze pandemie verlaten als baby's die niet voorbereid zijn op de nieuwe wereld. Als we dit niet doen via het coronavirus, dan zal de volgende geboortewee, de volgende fase van de voorbereiding op de nieuwe wereld van de Messias, nog moeilijker zijn."

"Net zoals de Tweede Tempel werd vernietigd omdat de Joden elkaar haatten, komt deze ziekte door verdeeldheid onder de Joden. Joden worden gedwongen om alleen te zijn, om zich af te scheiden van hun gemeenschap. De tikkun (fixatie) is om hieruit te komen met een grotere eenheid, vrij van haat voor onze broeders, vrij van lasterlijke taal, voor Joden in ballingschap om te herinneren dat hun huis, hun familie en hun vader allemaal in Israël zijn".

Rabbi Fish merkte op dat een van de motivaties voor de bijeenkomst een recente golf van aankondigingen van rabbijnen en mystici was over de naderende komst van Moshiach.

"Het is zeker een mitswa om te anticiperen op de komst van de Messias, om met absolute zekerheid te geloven dat de Messias vlak voor de deur staat, en om daarnaar te handelen," zei Rabbi Fish. "Maar het is ook waar dat deze rabbijnen en mystici slechts een paar jaar geleden niet in deze termen spraken over de definitieve verlossing en de komst van de Messias. De gebeurtenissen in de wereld draaien verder op een nooit eerder geziene manier."

Bron: Mystic Rabbis Reveal Daunting Forecast: Jews Outside Israel in Grave Danger. God won't Protect them -