www.wimjongman.nl

(homepagina)

WAARSCHUWING: Ik kan niet langer zeggen dat Bill Gates wereldwijd geplande vaccinaties en de ID2020 digitale identificatie niet het merkteken van het beest zijn.

( )

Bill Gates, zijn wereldwijde vaccinaties, ID2020 digitale identificatie en de komende Mark of the Beast. Neem het niet.

door Geoffrey Grider 8 april 2020

Ja, het is mogelijk op vele niveaus en zeer waarschijnlijk dat de voorgestelde wereldwijde vaccinaties in combinatie met de ID2020 digitale identificatie, die ons door Bill Gates wordt opgedrongen, heel goed het komende Merkteken van het Beest zou kunnen zijn.

In ons bijbelstudieprogramma van zondagavond sprak ik over Bill Gates en zijn geplande wereldwijde vaccinaties en zijn connectie met de ID2020 Alliance om iedereen een digitale ID te geven, en ik zei dat hoewel ik niet dacht dat die dingen noodzakelijkerwijs het Merkteken van het Beest uit Openbaring 13 vormden, ik mensen sterk zou aanraden om zowel het vaccin als de ID2020 digitale identificatie af te wijzen. Maar in de 48 uur na dat programma heeft de Heer mij in niet mis te verstane bewoordingen laten zien, dat ik niet ver genoeg ben gegaan, dat het heel goed het Merkteken zou kunnen zijn. Laat me je vertellen waarom.

"En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, laat hij het getal van het beest berekenen, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderdzesenzestig." Openbaring 13:16-18 (HSV)

Toen de radiobijbelstudie van zondag voorbij was, was ik erg blij. We hadden een enorm wereldwijd publiek van bijbelgelovigen, die kwamen om te leren van het woord en de gemeenschap met elkaar in onze NTEB-familie, het programma voelde aan alsof het geweldig ging, Jezus werd verhoogd, alles was goed. Maar er was een rustige, kleine check in mijn geest over de dingen waar ik het net over had gehad. Ja, ik had alle elementen van het plan van Bill Gates om ieder mens een wereldwijd vaccin op te leggen, door hen met ID2020 en hun digitale ID te verbinden, en ik waarschuwde iedereen om die beide dingen te verwerpen, maar ik zei erbij dat, hoewel dit alles slecht was, ik niet dacht dat dit het Merkteken van het Beest was. Nadat het programma was afgelopen, begon ik me af te vragen of dit wel het juiste was om te zeggen. Dit was slag 1, en die kleine check in mijn geest werd luider.

Gisterenochtend, tijdens het lezen van enkele commentaren op YouTube, waar we ook de programma's op plaatsen, spraken een of twee van de commentatoren me tegen, omdat ik het niet met het Merkteken van het Beest had verbonden. Ze waren niet gemeen of agressief, ze vertelden me gewoon dat ik het mis had. Ik wilde het met hen oneens zijn, maar dat lukte me niet. Dat was slag 2, de check in mijn geest begon luider te spreken.

Ongeveer een uur geleden belde mijn goede vriend en mede-bijbelgelovige 'zwaardvechter' Andy me op om te zeggen dat hij meer dan eens naar het programma van zondag had geluisterd, en wilde me vertellen dat hij voelde dat de Heer hem zei dat hij mijn beoordeling van Bill Gates en zijn plannen moest heroverwegen. Hij had er geen idee van dat ik er de afgelopen 36 uur al mee geworsteld had. Ik werd onmiddellijk overtuigd en kreeg mee wat de Heer op zijn hart legde om mij te vertellen. Dat was slag 3, de check in mijn geest rinkelde luid en duidelijk.

Er bestaat niet zoiets als een 'slag 4', maar als je goed kijkt naar het plaatje dat ik voor dit artikel heb gemaakt, hoe ziet dat er dan uit voor jou? Ze zeggen dat een foto duizend woorden waard is, die foto ziet er voor mij uit als iemand die werkt om het Merkteken van het Beest binnen te halen, en die ijverig achter de schermen heeft gewerkt om alle stukken op hun plaats te krijgen.

Slag 4. Oké, hier gaat het spel beginnen, hier gaan we.

Microsoft heeft in een recente aankondiging over het gebruik van blockchain-technologie voor decentrale identificatie zijn steun aan dit initiatief verder verduidelijkt: "Ieder van ons heeft een digitale identiteit nodig, die we bezitten en die alle elementen van onze digitale identiteit veilig en privé bewaart."

De ID2020 Alliance heeft een nieuw digitaal identiteitsprogramma gelanceerd tijdens de jaarlijkse top in New York, in samenwerking met de regering van Bangladesh, de vaccinatiealliantie Gavi en nieuwe partners in de regering, de academische wereld en de humanitaire hulpverlening.

( )

BIG PHARMA EN MICROSOFT WERKEN SAMEN AAN IETS WAT DE 'ID2020-ALLIANTIE' WORDT GENOEMD, DIE VACCINATIES ZAL COMBINEREN MET IMPLANTEERBARE MICROCHIPS OM UW DIGITALE ID TE CREËREN. HET MERKTEKEN VAN HET BEEST.

Bill Gates en het Merkteken van het Beest

In de audioclips die ik afspeelde over Bill Gates en zijn interview met Trevor Noah in The Daily Show, was er iets wat Gates zei wat ik hoorde, maar het niet oppikte. Dit is het waar broeder Andy me specifiek voor had gebeld om me erover te laten nadenken. Bill Gates noemt een "18 maanden tijdsbestek" dat het zal duren om alle 7 van zijn 'vaccinfabrieken' zover te krijgen (ik krijg in mijn denken een beeld van Auschwitz als ik die zin zeg, vaccinfabrieken, het klinkt zo koud, donker en kwaadaardig. Zoals Zyklon B. Ugh.), en dat zijn plan voor de 7 vaccinfabrieken verbonden zal zijn met 'wereldregeringen.'

"Het lijkt er echter op dat geld niet in staat is om dit probleem op te lossen," zei Noah. "Het lijkt erop dat regeringen over de hele wereld alles proberen wat ze kunnen, maar het lijkt er niet op dat het kan worden opgelost. Wat hoop je op dit moment te bereiken?"

"Overheden zullen uiteindelijk met veel geld komen voor deze dingen, maar ze weten niet waar ze het naartoe moeten sturen, ze kunnen zich niet zo snel bewegen," antwoordde Bill Gates.

Hij zei dat het grootste probleem op dit moment de toegang van het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem tot de tests is om vast te stellen wie de ziekte heeft en wie niet. Hij voegde er echter aan toe dat het geld dat hij heeft toegezegd "de dingen kan helpen versnellen" op dit moment. "We hebben wat dingen gefinancierd om meer voorbereid te zijn, zoals een vaccinatie-inspanning," zei Bill Gates.

"Dus er is bijvoorbeeld - van alle vaccinconstructies, de zeven meest veelbelovende ervan - hoewel we er uiteindelijk hooguit twee zullen pakken - we gaan fabrieken financieren voor alle zeven," zei hij. "Om tot het beste resultaat te komen, waarover mensen zoals ik en Dr. Fauci zeggen dat het ongeveer 18 maanden duurt, waarin we de veiligheid en de doeltreffendheid bewerken en de productie moeten opbouwen. ... En dus zullen we besteden - weet je, het zal een paar miljard dollar zijn die we zullen verspillen aan de productie voor de constructies die niet geoogst worden omdat de andere beter is," vervolgde Gates. Meer

Dit is waar ik graag wil dat je je op concentreert, zo vertelde Andy mij, zie het niet als iets dat nu gebeurt, zie het als iets dat 18 maanden zal duren om tot bloei te komen. Anderhalf jaar is een eeuwigheid, je kunt in die periode enorm veel bereiken met de medewerking van de regeringen van de wereld, de Verenigde Naties, en honderden miljarden dollars tot je beschikking.

Ze hebben ons al opgesloten

Kijk eens hoe snel en gemakkelijk ze ons hebben opgesloten, de economie hebben laten crashen en bijna de hele wereld in quarantaine hebben gezet. Dat is Stap 1, de tweede stap zal zijn om ons dan allemaal te dwingen om de vaccinatie te nemen als de "enige manier" om het virus te stoppen. Nadat iedereen de inenting heeft genomen die Bill Gates heeft laten maken, zal iedereen een digitaal ID krijgen. Het Merkteken van het Beest-systeem komt tot leven. Het toevoegen van "upgrades" aan het systeem, zoals het verbinden met kopen en verkopen, zal een natuurlijke volgende stap zijn. Oh wacht, ID2020 heeft dat al gedaan, kijk maar eens. Hallo, Merkteken van het Beest, we zien je.

( )

ID2020 KONDIGT AAN DAT HET WERK AAN HET EERSTE CERTIFICERINGSMERK VOOR HET 'KIVA-PROTOCOL' IS VOLTOOID EN DAT ER EEN WERELDWIJDE DIGITALE ID VOOR KOOP EN VERKOOP IS GEÏMPLEMENTEERD. HET MERKTEKEN VAN HET BEEST

"En wij vragen u dringend, broeders, met betrekking tot de komst van onze Heere Jezus Christus en onze vereniging met Hem, dat u niet snel aan het wankelen wordt gebracht of verschrikt, niet door een uiting van de geest, niet door een woord, en ook niet door een brief die van ons afkomstig zou zijn, alsof de dag van Christus al aangebroken zou zijn. Laat niemand u op enigerlei wijze misleiden. Want die dag komt niet, tenzij eerst de afval gekomen is en de mens van de wetteloosheid, de zoon van het verderf, geopenbaard is, de tegenstander, die zich ook verheft boven al wat God genoemd of als God vereerd wordt, zodat hij als God in de tempel van God gaat zitten en zichzelf als God voordoet." 2 Thessalonicenzen 2:1-4 (HSV)

Dus in de context van dat tijdsbestek, dat is Bill Gates' eigen tijdsbestek dat ik te snel had verdoezeld - is het dan mogelijk om de opbouw naar het Merkteken van het Beest te krijgen, en te zien wie de Antichrist is zoals Paulus zegt dat we in 2 Thessalonicenzen 2 zullen doen, en dan nog steeds de Pré-verdrukking-Opname te laten plaatsvinden vóórdat het Merkteken van het Beest wordt uitgerold? Ja, dat is zeker mogelijk. Het is absoluut mogelijk dat Bill Gates de Antichrist is, of in ieder geval de voorloper van de Antichrist. Ik kan niet geloven dat die woorden uit mijn mond komen, maar ja, dat is het wel. Het is mogelijk. Zouden de wereldwijde vaccinaties in combinatie met het ID2020 digitale identificatiesysteem het eigenlijke Merkteken van het Beest kunnen zijn, of de voorloper ervan? Om DL Moody te citeren: "ja, ja, duizend keer ja!"

( )

HET IS ZO GEMAKKELIJK OM ARTIKELEN TE VINDEN OP BILL GATES OF WELK ONDERWERP DAN OOK MET ONZE VERBETERDE NAVIGATIE, PROBEER HET MAAR EENS OM TE ZIEN HOE GEMAKKELIJK HET IS!

Bill Gates is al vele jaren bezig met het brouwen van dit boosaardige plan, en ik zou graag willen dat u het volgende leest en overweegt:

Heb je het laatste punt gezien? Het testen is al begonnen, Bill Gates heeft het geldspoor geopend. Je weet wat de bijbel zegt over geld.

Het wetsvoorstel en de Bill & Melinda Gates Foundation hebben geld gestort in Inovio's INO-4800-vaccinproject.

VAN MSN NIEUWS: Een klein biotechbedrijf uit Pennsylvania is van plan om gezonde vrijwilligers te injecteren met een potentieel coronavirusvaccin, nadat het toestemming heeft gekregen om met de klinische tests te beginnen. Onderzoekers zijn van plan om de eerste persoon maandag te doseren. Het experimentele vaccin werd ontwikkeld door Inovio Pharmaceuticals, met de inspanning en financiering van de Bill en Melinda Gates Foundation en de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations. De kandidaat van het Inovio, genoemd INO-4800, is het tweede potentiële coronavirusvaccin om menselijke proeven in de VS te starten. Biotechbedrijf Moderna uit Massachusetts is medio maart begonnen met het doseren voor zijn eigen veiligheidsproef. Meer

De mooie '666' Mark Of The Beast Windows Smartphone

( )

U ZULT DE PRACHTIG ONTWORPEN '666' AAN DE LINKER TELEFOON OPMERKEN, WAT EEN VERBAZINGWEKKEND TOEVAL OM DIT TE ZIEN IN DE WINDOWS MARKETING DIE VRAAGT OM EEN DIGITALE ID. HET MERKTEKEN VAN HET BEEST, PRECIES.

Nu het einde begint, worden u al bijna tien jaar lang verhalen over Bill Gates en zijn nieuwe wereldorde gebracht, maar vanaf vandaag gaan we onze berichtgeving over hem vastleggen en naar een heel, nieuw niveau brengen. Ja, de wedergeboren Kerk is absoluut op weg om te worden verwijderd bij de Pré-verdrukking-Opname, dus als je iets wilt doen voor de Heer, raden we je aan om het nu te doen. DOE HET NU. Wacht niet, de tijd is erg kort.

"En een derde engel volgde hen, die met een luide stem zei: Als iemand het beest en zijn beeld aanbidt, en het merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand ontvangt, dan zal hij ook drinken van de wijn van de toorn van God, die onvermengd is ingeschonken in de drinkbeker van Zijn toorn, en gepijnigd worden in vuur en zwavel voor het oog van de heilige engelen en van het Lam." Openbaring 14:9-11 (HSV)

De oorlog is echt, de strijd is heet, en de tijd is kort...in gevecht!

HET KOMT HIER ALLEMAAL OP NEER: Wat je ook doet, neem geen enkel vaccin aan dat afkomstig is van één van Bill Gates' vaccinfabrieken, en neem onder geen enkele omstandigheid, om welke reden dan ook, iets aan van ID2020 of een door de overheid uitgegeven digitaal identificatieplaatje in welke vorm dan ook. Zij, de verschillende wereldregeringen, gaan proberen de coronaviruspandemie te gebruiken om mensen te dwingen een vaccin te nemen, en mensen te dwingen een digitale ID te ontvangen. Ze zullen deze dingen eerst proberen in plaatsen als India en Zuid-Afrika, waar we veel mensen hebben die niets weten. Neem het niet, neem er niets van aan. Het zou heel goed het Merkteken van het Beest kunnen zijn. Maar iedereen, in elke natie, moet begrijpen wat er echt gebeurt, en het afwijzen.

Als er ooit een belangrijk artikel was dat we hebben gepubliceerd en dat onmiddellijk viraal moest gaan, dan is het wel deze. Deel de hier gepresenteerde informatie met iedereen die je kent en op elk social media platform waar je toegang toe hebt.

Nieuwe Wereldorde Elites met Henry Kissinger & Bill Gates roepen op tot een massale Vaccinatie & Wereldwijde Regering

Volgens de media, de regeringen en de Verenigde Naties zitten we midden in de ergste wereldwijde gezondheidspandemie van ons leven. We zijn getuige van een ongekende wereldwijde lockdown als reactie op de uitbraak van het Coronavirus die bekend staat als COVID19. Hier is de link die in de video wordt genoemd. Deze video is een echte eye-opener en laat zien hoe Bill Gates de controle van de Wereldgezondheidsorganisatie bij de Verenigde Naties heeft gekocht.

Heeft Bill Gates & World Economic Forum de coronavirus-uitbraak voorspeld? Een inkijkje kan je shockeren!

In dit verslag nemen we een inkijkje in Event 201, dat plaatsvond in NYC op 18 oktober 2019. Event 201 is een pandemieoefening op hoog niveau, georganiseerd door het Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation. Dit is uiterst fascinerend omdat deze pandemische simulatieoefening van het coronavirus plaatsvond ongeveer 6 weken voordat de eerste ziekte van het coronavirus daadwerkelijk werd gemeld in Wuhan China! Dat is heel toevallig, als je in zoiets gelooft. Een ander fascinerend verband is het feit dat niet alleen de Bill & Melinda Gates Foundation hebben deelgenomen aan en geholpen bij het opzetten van de pandemische simulatie van een uitbraak van het coronavirus, maar dat ze toevallig ook de groep financieren die het patent op het dodelijke coronavirus bezit, en die al bezig is met een vaccin om de huidige crisis op te lossen. Weer een ongelooflijk toeval...

Bill Gates over de bestrijding van het Coronavirus | The Daily Show

Ze verbergen het zelfs niet meer... luister naar Noah's openingsopmerkingen en vraag. Luister dan goed, want Bill Gates noemt de 18 maanden durende tijdlijn voor zijn 7 vaccinfabrieken.

Bill Gates vervult de Bijbelse profetie Alles wat we nu zien gebeuren was al voorzegd in de Bijbel. Het Merkteken van het Beest komt eraan en we hebben niet veel tijd meer. Deze video vertelt je alles over de QUANTUM DOT TATTOO, je moet begrijpen wat dat is.

Bron: WARNING: I Can No Longer Say That Bill Gates Planned Global Vaccinations And The ID2020 Digital Identification Are Not The Mark Of The Beast • Now The End Begins