www.wimjongman.nl

(homepagina)

Als je hoopt de chaos te overleven die aan het versnellen is, MOET je het verschil kunnen zien tussen wat ECHT en wat FAKE is ... zie deze lijst

3 mei 2020 - Mike Adams

()

Het feit dat zoveel mensen op straat protesteren zonder maskers te dragen, onthult ons iets wat kritiek is om te begrijpen: De mensen in Amerika hebben echt moeite om het verschil te zien tussen wat echt en wat nep is.

Je kunt het ze nauwelijks kwalijk nemen. De CIA-gecontroleerde mainstream media heeft hun hoofd bestookt met zoveel leugens en valse verhalen dat, tenzij een persoon honderden uren besteedt aan het ontrafelen van die desinformatie, het moeilijk voor hen is om betrouwbaar te weten wanneer ze worden voorgelogen door de huidige informatie-poortbewakers. "We zullen weten dat ons desinformatieprogramma voltooid is als alles vals is wat het Amerikaanse publiek gelooft," zei voormalig CIA-directeur William Casey in een ontmoeting met president Reagan in februari 1981.

En trouw aan deze taak, heeft de CIA sindsdien de mainstream media, Wikipedia, Hollywood, Netflix, popcultuur en de tech-giganten overgenomen, en ervoor gezorgd dat bijna alles wat het Amerikaanse volk gelooft inderdaad een leugen is in een of andere vorm.

Hier is een schokkende video die je wereld zal doen schudden en je zal laten zien hoe volledig je bent voorgelogen door de Amerikaanse overheid:

Als u de video hierboven kunt bekijken en dan nog steeds denken dat uw regering u de waarheid over de "realiteit" vertelt, maak u dan klaar om uw psyche op brute wijze te laten verslaan.

De tech-reuzen controleren informatie om de marionetten in staat te stellen U te controleren.

Extreme censuur heeft mensen losgekoppeld van de werkelijkheid, waardoor ze gekke, bizarre dingen geloven (zoals het idee dat de huizenprijzen nooit zullen dalen) terwijl ze heel echte, ware dingen verwerpen (zoals het feit dat voeding de sleutel is tot het voorkomen van de meeste ziekten).

Wanneer mensen handelen vanuit afstemming met de realiteit, hebben ze de neiging om zeer slechte resultaten te krijgen. De dingen gaan heel snel mis, met andere woorden, wanneer je acties afwijken van de opgebouwde werkelijkheid.

Gezien de extreme versnelling van de chaos die we nu allemaal meemaken - en die in de komende maanden alleen maar veel erger zal worden - is het vrij duidelijk geworden dat iedereen die de chaos wil overleven, meester moet worden in het vertellen van het verschil tussen "echt" en "nep".

Helaas is dit een moeilijke en zeldzame vaardigheid, en mensen kunnen eindeloos ruziën over wat echt versus nep is. Zelfs vandaag de dag is er een exploderende "Platte Aarde" beweging in de onafhankelijke media, waar een alarmerend groot aantal mensen ervan overtuigd raakt dat de Aarde een schijf is en dat de ruimte niet echt is. Ze claimen dit niet als metafoor; ze zeggen dat de planeet letterlijk een schijf is, en dat we allemaal in een grote "koepel" leven die gecontroleerd wordt door enkele snode bedriegers die ons observeren voor hun eigen amusement.

Je moet ze echter één ding nageven: De Platte Aarde mensen zijn tenminste bereid om groots te denken. De meeste mensen geven zich gewoon over aan de trommels van het gewone, gehoorzame bestaan en geloven alle leugens die ze uit "gezaghebbende" bronnen horen en die Google hen laat zien of delen. Dit zijn mensen die geloven dat de WHO de waarheid spreekt over de volksgezondheid, of dat de FDA [VS Min. van Volksgezondheid] echt alleen geïnteresseerd is in het beschermen van de volksgezondheid (in plaats van de meer illegale medicijnwinsten voor Big Pharma op te drijven). De Platte Aarde mensen mogen dan wel verkeerd zitten met hun conclusies, maar de domme massa's van gehoorzame conformisten zijn gewoon zielig in hun gebrek aan nieuwsgierigheid naar het universum dat ze blijkbaar bewonen.

Gebrek aan nieuwsgierigheid is in mijn ogen een grotere zonde dan ongelijk hebben. En ik veroordeel al die lui die besloten hebben dat het makkelijker is om te doen wat hen gezegd wordt, dan om ooit beschuldigd te worden van het onderzoeken van een "samenzweringstheorie" omdat ze een storing in de matrix hebben opgemerkt die niet klopt.

Er is iets heel erg mis met onze "realiteit". Als een splinter in je geest, schreeuwt het je toe om de bron te vinden en de oorzaken van je ervaringen te begrijpen. Om dat te doen, moet je echter eerst door de vuiligheid en het bedrog heen navigeren dat vanuit elke denkbare hoek naar je toe wordt gegooid - zelfs onderbewust - om te proberen je oorspronkelijke gedachten uit de geruchten en verwarring op te diepen.

Duidelijkheid is zeldzaam, maar duidelijkheid is precies wat je krijgt door deze puinhoop heen, waarvan ik overtuigd ben dat die uiteindelijk miljarden mensenlevens op deze planeet zal beëindigen. Daarom is dit artikel niet alleen maar entertainment; het is meer een korte overlevings-set.

Lees en deel het. Het belangrijkste is dat je nadenkt over de volgende punten:

Twaalf dingen die ECHT zijn

1. Het Wuhan-coronavirus is echt. Het werd ontworpen door het communistische China om te worden ingezet als een wapen tegen de Verenigde Staten.

2. De honderdduizenden doden door het coronavirus zijn echt. In feite vond een recente analyse uit de Financial Times een wereldwijde explosie van overtollige sterfte die laat zien dat de werkelijke aantallen doden maar liefst 60% hoger zijn dan de "officiële" statistieken.

3. Zink, vitamine C en andere vormen van voeding zijn reëel. Chemie is echt, en voeding werkt op de wetten van de chemie.

4. Goud en zilver zijn echt. Wanneer huidige valutasystemen ineenstorten onder schulden en hyperinflatie, zal goud en zilver een van de weinige waardetoevoegingen zijn die hun rijkdom kunnen behouden. (En de Fed kan geen goud maken, dit is een van de redenen waarom goud waarde heeft.)

5. De gunstige effecten van het dragen van een mondkapje in het openbaar zijn reëel. Wanneer geïnfecteerde mensen maskers dragen - en vergeet niet dat we niet weten wie er geïnfecteerd is door een verspreiding zonder symptomen - wordt hun vermogen om virusdeeltjes in sprayvorm te verspreiden drastisch verminderd.

6. Land is echt. Het verdwijnt niet in een markt crash en het is moeilijk voor mensen om te stelen (hoewel corrupte overheid kan land in beslag nemen als ze daartoe geneigd zijn). Het bezit van eigendom van voedselproducerend land is uiterst waardevol in een tijdperk waarin de voedselschaarste toeneemt en de munteenheid wordt opgeblazen.

7. Biologie is reëel. Daarom is het virus ook echt. Degenen die beweren dat het virus niet echt is, klinken als progressieven die beweren dat een biologische man op magische wijze in een vrouw kan veranderen. Dat is onmogelijk om de eenvoudige reden dat biologie echt is. Het kan niet veranderd worden door te wensen.

8. Kogels zijn echt. Onthoud dit als de schietpartij begint. Een kinetische opstand lijkt nu waarschijnlijk in de nabije toekomst van Amerika. De komende burgeroorlog zal niet op Twitter worden uitgevochten, maar met kogels.

9. De snelle stijging van de werkloosheid is reëel. Tientallen miljoenen Amerikanen zijn echt werkloos. Met name de democratische gouverneurs lijken vastbesloten om de economische verwoesting van de coronavirus-lockdowns zo lang mogelijk te laten duren. Dit wordt nagestreefd om de economische pijn in de maanden voor de verkiezingen van november zo groot mogelijk te maken.

10. De voedseltekorten zijn reëel. De voedselschaarste neemt toe en het is moeilijk om alle berichten te zien over voedsel dat wordt vernietigd en ondergeploegd, en dat in heel Amerika, zonder te concluderen dat iemand wilde dat de voedselvoorraad in het hele land werd vernietigd. Iemand had toch wel een manier kunnen bedenken om de tientallen miljoenen mensen die dakloos zijn of behoefte hebben aan basisvoedselvoorraden op de boerderij te krijgen, toch? Maar nee, niet in Amerika. De bankiers kregen honderden miljarden aan reddingsoperaties, maar de hongerigen krijgen niets als er vers voedsel van kust tot kust wordt vernietigd. Waarom lijkt dit opzettelijk?

11. De wereldwijde schuldenbom die op het punt staat te ontploffen is echt. Er is echt een wereldwijde schuld 'Ponzi regeling' [fraude] die op het punt staat om een kantelpunt van instorting te naderen. De "rijkdom" die ontstaat door de schuld is natuurlijk nep, maar de pijn en het lijden dat voortkomt uit de ineenstorting van het systeem zal heel erg reëel zijn.

12. De dreiging van het communisme en de wens van China om de Verenigde Staten te vernietigen zijn beide zeer reëel. De VS is het doelwit van zowel China als Rusland, in een dodelijk spel van wereldwijde overheersing dat waarschijnlijk gepaard zal gaan met valutaoorlogen, cyberoorlog en uiteindelijk ook met kinetische (of zelfs nucleaire) oorlogsvoering. De grootste bedreiging voor de menselijke vrijheid is het communisme, en communisten leiden momenteel de Amerikaanse inlichtingendienst, de tech-giganten, Wikipedia, de "mainstream"-media en een groot deel van het Congres.

Twaalf dingen die FAKE zijn:

1. De beursstijging is nep, en dat betekent dat de meeste "rijkdom" nep is. De markt wordt opnieuw kunstmatig opgeblazen door schijnvaluta reddingsgeld, waardoor een tikkende tijdbom van vernietiging van de rijkdom en uiteindelijk ineenstorting ontstaat. Bekijk Egon von Greyerz (zie onderstaande video) en leg uit waarom Amerika zal eindigen in een hyperinflatoire ineenstorting.

2. Huidige-valuta is nep. Dat geldt ook voor de meeste obligaties. Iedereen die huidige valuta (d.w.z. de dollar of andere valuta's) in bezit heeft, zal bijna alles verliezen wanneer de wereldwijde financiële reset wordt ontstoken. Op een gegeven moment zal de Amerikaanse dollar de geschiedenis ingaan met alle andere mislukte schijnvaluta's die de geschiedenis heeft gedocumenteerd als mislukkingen.

3. De "wetenschap" achter 'remdesivir' is nep. Dit anti-virale medicijn werd net goedgekeurd door de FDA nadat de klinische proeven met terugwerkende kracht werden opgetuigd om het "succes" van het medicijn te herdefiniëren op basis van de gegevens die al waren verzameld. Het is regelrechte wetenschappelijke en medische fraude! En het medicijn voorkomt eigenlijk geen enkel sterfgeval. De hele zaak werd vervalst door de FDA, die fungeert als de maffiabaas-zwendel-handhavers voor de farma-medicijn-kartels.

4. De media-aanval op hydroxychloroquine is nep. Juist Hydroxychloroquine, wanneer het gebruikt wordt met zink, produceert wonderbaarlijke genezingen bij coronaviruspatiënten. Daarom moest het worden aangevallen en in diskrediet gebracht door de farma-gecontroleerde media; om de weg vrij te maken voor high-profit voorschriftgeneesmiddelen (zoals remdesivir, punt 3) en vaccins.

5. De IOU's van de sociale zekerheid zijn nep. Als je denkt dat je de rest van je leven sociale-veiligheid-geld gaat krijgen - of een door de overheid gefinancierd pensioen - wil je misschien een back-up plan hebben. De IOU's van de sociale zekerheid zijn net zo nep als de kunstmatige beursstijging en de Amerikaanse dollar schijnvaluta. Deze zullen allemaal verdwijnen, schijnbaar van de ene op de andere dag.

6. De antilichaam-testresultaten die momenteel worden gebruikt voor het testen van het coronavirus, leveren vaak valse positiviteit op. Dit betekent dat veel van deze "positieve" testresultaten vals zijn. Dit is uiterst gevaarlijk omdat het een vals gevoel van veiligheid geeft aan individuen die denken dat ze al immuun zijn. In werkelijkheid zijn ze misschien er nooit aan blootgesteld.

7. De "dollars" op uw bankrekening zijn vals. Je bezit ze niet eens. Als je eenmaal geld stort bij een bank, is de bank eigenaar van die dollars, en wordt je gewoon een schuldeiser van de bank. De bank kan besluiten om u wel of niet toe te staan uw stortingen af te lossen. Als je denkt dat het geld "van jou" is, heb je geen idee hoe het bankwezen echt werkt (en je kans om de waarheid te leren is snel verkeken). We raden u sterk aan om de "Hidden Secrets of Money" videoserie van Mike Maloney te bekijken. Zie de eerste video hier:

8. De populaire verhalen die YouTube, Twitter en Google mogen domineren zijn allemaal nep. Niets mag aan populariteit winnen op de grote social media kanalen, tenzij het voldoet aan een globalistisch verhaal van desinformatie en controle. Alle ideeën die de mensheid bevrijden zijn verboden en tot zwijgen gebracht. Alle ideeën die de massa's tot slaaf maken worden kunstmatig prioriteit gegeven om hun publiciteit te maximaliseren.

9. Klimaatverandering-"wetenschap" is nep. Het is allemaal gebaseerd op het valse, absurde idee dat kooldioxide een gevaarlijke vervuiler is. In werkelijkheid is het de belangrijkste molecule voor het leven op aarde, en zonder dit zou er geen bos zijn, geen voedselgewassen, geen maritieme ecosystemen, geen dieren en geen mensen.

10. De "vrije markt" is nu vervalst. Er zijn geen functionerende vrije markten meer in Amerika. Alles is vervalst. De regering kiest de winnaars en de verliezers. Er wordt nepgeld gecreëerd om de bedrijven te redden die de overheid wil beschermen (d.w.z. grote bedrijven), terwijl kleine bedrijven mogen falen en verstikken. Iedereen die op dit moment in de aandelenmarkt investeert is een dwaas die gewoon wacht om te worden geschoren.

11. De "autoriteiten" van de FDA, FTC en CDC zijn allemaal nep. Elk agentschap heeft zijn eigen leengoed van tirannie en macht gecreëerd door controle te doen gelden zonder de goedkeuring of het toezicht van het congres. De FDA is een illegale, immorele en criminele onderneming om de monopolies van het medicijnenkartel te beschermen die probeert het maximale financiële gewin uit de Amerikaanse bevolking te halen door de definitie van "medicijn" te manipuleren en de keuze van de consument te beperken tot receptgeneesmiddelen die op een octrooi staan en een hoge prijs hebben.

12. "Intrinsieke waarde" van cryptocurrencies is ook nep. Er is geen intrinsieke waarde, ongeacht de hoeveelheid "bewijs van werk" dat in de blokkades zit. Alle cryptocurrencies houden op te bestaan als het elektriciteitsnet uitvalt. Geen enkele cryptocurrentie is echt, het zijn virtuele creaties.

Kijk hier naar Egon von Greyerz, die de waarheid over het komende tijdperk van hyperinflatie en instorting uitlegt:

Tien actie-items die je NU moet najagen als je hoopt te overleven in de komende tijd

Omdat ons doel bij het aanbieden van deze informatie is om mensen tot actie aan te zetten, zal het volgende verhaal dat we zullen publiceren tien actie-items bevatten die je nu moet ondernemen en die je kunnen beschermen tegen alle hierboven genoemde items.

De meeste mensen ondernemen deze acties niet. De meeste mensen zullen financieel worden weggevaagd in de komende wereldwijde reset. Ze zullen alles verliezen wat is opgeslagen in "nep" vermogensvehikels zoals aandelen, banken en fiatvaluta's. Al hun spaargeld, pensioenen, operationele cashflow en nog veel meer zullen volledig worden weggevaagd. Ze zullen niets hebben behalve de dingen die echt zijn, daarom is de bovenstaande lijst zo belangrijk om te omarmen.

Als je deze tien dingen niet doet, zul je ook verhongeren en zul je eindigen als een berooide, dakloze slaaf, die misschien wel in een FEMA-kamp (of in een greppel) woont, bedelend om voedsel en eerste levensbehoeften.

Daarom zijn deze tien dingen zo cruciaal om te begrijpen en te beheersen. Kijk binnenkort naar dat artikel op NaturalNews.com. En kijk naar mijn aankomende lezing over wereldwijde ontvolking, die op 15 en 16 mei via GenSix.com wordt gestreamd. Hier is de preview:

Voor de preview zie de originele pagina.

Bron: If you hope to survive the chaos that’s accelerating, you MUST be able to discern the difference between what’s REAL vs. FAKE … see this list – NaturalNews.com