www.wimjongman.nl

(homepagina)

Hoe Amerika het land werd dat niet in staat is om de komende Tweede Lockdown te weerstaan

door Dave Hodges - 22 september 2020

Een tweede en meer catastrofale afsluiting nadert. De eerste lockdown heeft zijn doel van volledige vernietiging van de economie en burgerlijke vrijheden van de burgers niet bereikt.

Ik heb nauwkeurig gesteld dat Nieuw-Zeeland en Australië de bron zijn geweest van covid-policy-beta-testing, ontworpen om uit te rollen in de Verenigde Staten. Wat achter de horizon ligt, gaat vooral over het niveau van politiegeweld op het gebied van gezichtsmaskers en het beleid voor het verzamelen van publieke informatie.

Als het Nieuw-Zeeland/Australië model trouw blijft aan de recente geschiedenis, zal de volgende golf van handhaving gericht worden op het publiek en niet beantwoord worden met alleen maar oproepen. Amerika biedt langzaam meer weerstand, de handhaving zal extreem wreed zijn. Het komende griepseizoen zal de morele basis vormen voor een dergelijke handhaving.

Men zou zich kunnen afvragen waarom het Amerikaanse volk zou bezwijken in zulke onderdanigheid? Het antwoord is simpel: het Amerikaanse volk is gehersenspoeld, deels door de psychologische praktijk die bekend staat als "bevestigingsvooroordeel."En alles wat er moet gebeuren is dat de bevolking naar de media kijkt en de burgers zullen de zoete stijl van wilskracht van de spreekwoordelijke zwakke vrouwen aannemen. Het enige wat moest gebeuren om deze opgewekte passiviteit te bewerkstelligen was dat de meerderheid van de burgers zou worden blootgesteld aan het tv-programma, radioprogramma en printmateriaal van de MSM!

Bevestigingsgedrag in vooringenomenheid heeft Amerika als natie veranderd. Vergeet niet, 98% van de media is eigendom van 6 bedrijven. Wie zijn dat? En hoe nemen ze een natie over zonder een schot te lossen?

The Fake Nieuws Media

Wat betreft het eerder genoemde psychologische instrument van slavernij, zijn er een aantal zeer duidelijke en schijnbare schuldigen als het gaat om het bedriegen van het publiek met "vals nieuws" en het bevorderen van de afhankelijkheid van een corrupt politiek systeem. Hier zijn enkele van de leveranciers van "nep nieuws". Blijf opletten, want dit artikel zal beschrijven hoe deze globalistische propagandamachines je geest vastleggen met behulp van de psychologische fenomenen bekend als "bevestigingsvooroordeel.”

ABC / NBC / CBS / MSNBC / NPR / CNN

FOX gecontroleerde oppositie

REUTERS / ASSOCIATED PRESS

ELKE NIEUWSORGANISATIE OP SATELLIET OF KABEL

AOL-TIME WARNER / GOOGLE / FACEBOOK / TWITTER / GANNETT / BROADCASTING / MCGRAW-HILL

BELANGRIJKSTE NETWERKEN

THE NEW YORK TIMES / THE WASHINGTON POST / THE LA TIMES / USA TODAY

Al deze bovengenoemde entiteiten produceren dezelfde verhalen, op dezelfde dag, over de kleine maar selectief kleine onderwerpen. Het hele doel is om de vrije wil te ontnemen.

Bevestiging vooringenomenheid

Er komt een tweede lockdown die alle kleine bedrijven vrijwel zal elimineren en de massa permanent en economisch tot slaaf zal maken. Hoe zal de elite zo'n psychologische dominantie kunnen krijgen? Ze zullen het principe van bevestiging van vooringenomenheid gebruiken.

Dit concept is analoog aan de oude nazi-praktijk dat als een leugen vaak genoeg herhaald wordt, de leugen zal worden geaccepteerd als de waarheid. Dit is de reden dat in een televisieprogramma van 60 minuten, je dezelfde advertentie zes keer kunt zien. Deze psychologische techniek is een bewijs in het klassieke 'Solomon Asch's lines experiment', waar bewezen werd dat mensen gedwongen konden worden om een duidelijk onjuist antwoord te geven vanwege subtiele groepsdruk. Deze druk is effectief, volgens het sociaal-wetenschappelijk onderzoek, ongeveer 60% van de tijd. Ook het Milgram experiment dat volgde op het Asch-experiment, toonde aan dat tweederde van de mensen een vreemde zou vermoorden, zonder reden, gebaseerd op de suggestie van een autoritair figuur, terwijl slechts minimale sociale en niet-dwingende druk werd gebruikt. Dit zien we elke dag in de reguliere "nepnieuws" media. We worden overspoeld met de boodschap dat Donald Trump xenofobisch, racistisch, seksistisch is en verantwoordelijk voor de Covid-doden, enz.

De onafhankelijke media, en Donald Trump zelf met een goddelijke interventie, heeft genoeg Amerikanen doordrongen van dit effect, zodat Trump de verkiezingen won. Deze technieken worden gebruikt om extreem links ervan te overtuigen Amerika plat te branden voordat Trump Amerika kan veranderen in minderheden uitroeiingsfabrieken die doet denken aan Nazi-Duitsland.

Het volgende vertegenwoordigt de mantra van bevestigingsvooroordeel dat onafhankelijke mensen verandert in automaten die gehersenspoeld worden door de wetenschap in een constante herhaling van frasen van psychologische slavernij:

"We zitten allemaal in hetzelfde schuitje". De niet-gehersenspoelde persoon zou vragen, in welke? Is dit waar de mentaal wankele mensen zeggen "dit is het punt in de geschiedenis waar het perfect toegestaan is om mijn bedrijf te sluiten, terwijl de "essentiële" grote winkels (bijvoorbeeld A.H.) open blijft en het is allemaal gebaseerd op niet-gevalideerde testgetallen en gestimuleerde fraude? Een niet-gehersenspoeld publiek zou deze mantra herhalen en dan opstaan tegen de tirannie. De propaganda van de globalisten werkt echter en de meerderheid van de bevolking trekt zich terug.

"Doe jouw deel en draag je gezicht (luier) masker! "De onderscheidende geest zou zich afvragen wanneer we allemaal een masker dragen, waarom kunnen we dan niet elke vestiging en industrie heropenen als de maskers zo effectief zijn? De onderscheidende geest zou tegen hun lokale overheid zeggen: "het is ofwel het masker dragen en alles heropenen, of het masker werkt duidelijk niet en mensen zouden moeten weigeren om het masker te dragen totdat alle bedrijven worden heropend zonder enige andere beperking. Men moet zich echter realiseren dat het bevestigingsvooroordeel in de mainstream media (MSM) deze hogere redeneringsvaardigheden niet omvat.

"Wees zeker van sociale afstand!" De onderscheidende persoon zou opnieuw de gezichtsmasker-vraag oproepen door zich af te vragen of de persoon veilig is voor virustransmissie met een gezichtsmasker, waarom is dit dan een probleem/ Het is duidelijk voor iedereen die ogen heeft om te zien, dat de bedoeling is het minimaliseren van menselijke communicatie die het organisatorische aspect van elke weerstand zou beperken. Verder is er zeker een anti-dating/hof maken/paren/vruchtbare potentie. Vergeet niet dat de globalisten een bevolkingsdaling van 90% wensen onder de nutteloze eters.

Verder zou de onderscheidende en niet-gehersenspoelde persoon absoluut onderzoeksbewijs nodig hebben dat 1,5 meter sociale afstand een bewezen aspect is in de door collega's beoordeelde literatuur. En met betrekking tot de enorme fraude in verband met deze kwestie, moet de vraag naar de onderzochte effectiviteit van sociale afstand voorafgaan aan de aanvang van COVID-19 om de duidelijk aantoonbare fraude te ontkennen.

Het pre-covid idee van de werkzaamheid van HCQ als niet werkend is gevestigd, maar omdat HCQ niet afhankelijk is van een begeleidende vaccin met een bewezen niveau van effectiviteit, de pro-vaccin menigte (dat wil zeggen de Covid-19-strategie-team onder leiding van Fauci en Birx die bewijsbaar belangenconflicten hebben ten gunste van het exclusieve gebruik van een vaccin) hebben een enorme vooringenomen strategische blitz-confirmatie gelanceerd in de media dat het virus alleen effectief kan worden behandeld met een vaccin. De sociale media hebben deze psyop op hun platforms met kracht afgedwongen omdat iedereen die vitamine D en C promoot, en het gebruik van HCQ, in het opbouwen van een immuunsysteem tegen het CV-19, medische fraude pleegt, en hun accounts worden beëindigd.

Facebook en Youtube, zetten "expert opinie" in op de postings die op enigerlei wijze betrekking hebben op de effectiviteit van de behandeling. Vaak maakt de bevestigingsstrategie gebruik van sterk in diskrediet gebrachte organisaties zoals Politifact, of zelfs het minder geloofwaardige Wikipedia. Toen ik les gaf aan een universiteit, hebben we al onze studenten geïnstrueerd dat Wikipedia nooit een geaccepteerde academische bron is. Maar sociale media tonen hun gebrek aan academische rigoriteit door gebruik te maken van de berichten van Covid-19 uit deze niet-betrouwbare bronnen in bevestigende vooringenomenheid waar het publiek wordt geconditioneerd dat hun visie, het vaccin, het enige uitzicht, de enige juiste manier is om naar deze kwestie te kijken. Elke opgeleide, niet-gehersenspoelde persoon zou in staat moeten zijn om deze propagandabenadering die in de covid-arena wordt gebruikt, aan te vechten. Maar "mijn volk sterft door gebrek aan kennis".

Conclusie

Er zijn meer "pakkende zinnen", hoe dan ook, het patroon en de praktijk is duidelijk. De enige resterende vraag is: kan er iets aan gedaan worden? Het antwoord is ja, maar de mensen moeten zich bewust zijn van de tactiek, namelijk: zich herhalende niet-wetenschappelijke dwaasheid. Zodra dit bewustzijn is bereikt, wordt de strategie grotendeels ineffectief. Hoe weten we dat het vandaag werkt? Kijk naar de mensen die oefenen met gezichtsmasker op, of hun masker ophouden terwijl ze helemaal alleen door de straat rijden. Als we deze strategie op tijd, voor de verkiezingen, willen overwinnen, is het tijd om mensen in uw invloedssfeer in te lichten.

Bron: How America Became the Land of the Stepford Wives Unable to Resist The Coming Second Lockdown | The Common Sense Show