www.wimjongman.nl

(homepagina)

Top Iraanse geestelijke oké om een Israëlisch coronavirusvaccin te kopen.

Ron Cantor - 19 maart 2020

()

Iran - waar veel burgers zijn gestorven als gevolg van het coronavirus - zou een uitzondering maken en burgers toestaan om een toekomstig vaccin tegen het virus te gebruiken dat door Israëli's is gemaakt, "als er geen vervanger is".

"Het is niet toegestaan om te kopen van of te verkopen naar Zionisten en Israël," vertelde Groot-Ayatollah Naser Makarem Shirazi aan de Iraanse krant Hamdeli. "Tenzij de behandeling uniek is en er geen vervanger is. Dan is dit geen obstakel."

Hoe genadig. Maar zouden we verkopen aan de natie die het meest verlangt naar onze ondergang? Israël kennende, zouden we waarschijnlijk, zelfs niet te proberen om het Iraanse volk te straffen voor hun fanatieke leiderschap.

Shirazi is een hardliner die de Holocaust ontkent, Shirazi, 93, is een van de hoogste autoriteiten in de Sjiitische Islam. Hij heeft de Holocaust een "bijgeloof" genoemd, verzet zich tegen het bezit van huisdieren en maakt bezwaar tegen pogingen om vrouwen de voetbalwedstrijden te laten bijwonen.

Bijna 1.000 mensen zijn in Iran gestorven aan de uitbraak van het coronavirus vanaf dinsdagavond met zo'n 16.000 gevallen en 5.000 genezingen.

Iran heeft geen diplomatieke betrekkingen met Israël. Integendeel, de Islamitische staat heeft gezworen Israël van de kaart te vegen en voert een volmachtenoorlog tegen de Joodse staat via Hezbollah in Libanon en via guerrillaoorlog aan de Syrische grens.

Bron: Top Iranian cleric okays buying an Israeli coronavirus vaccine | Messiah's Mandate