www.wimjongman.nl

(homepagina)

Het Chinese COVID-19 Coronavirus wordt gebruikt om ons in een staat van angst en paniek te duwen, zoals die niet meer is gezien sinds 9/11. Dus wat zijn ze nu van plan?

COVID-19 is verre van een bijbelse pest, maar toch kijken we er wel zo naar, terwijl alles wordt afgelast uit angst voor besmetting. De NBA heeft gisteren hun hele seizoen afgezegd, hogescholen in het hele land zijn overgestapt op alleen online. Laten we eens kijken naar de cijfers.

()

door Geoffrey Grider - 13 maart 2020

Van 1 oktober 2019 tot 29 februari 2020 hebben ongeveer 49.000.000 Amerikanen de griep gehad, met ongeveer 20.000 - 52.000 doden door de griep. Niemand is in quarantaine gezet, geen paniek, niets geannuleerd, maar tienduizenden zijn in slechts 6 maanden tijd gestorven! Ruik je al iets smerigs? Zeker weten.

Als er ooit een onevenredige reactie was op een ziekte-uitbraak, dan is deze het zeker. Terwijl de krantenkoppen angst en gevaar schreeuwen, doet de COVID-19 ziekte zelf dat niet. Volgens elke logica herstellen mensen zich in een tempo dat gelijk is aan of sneller dan het tempo van nieuwe gevallen die zich voordoen. COVID-19 is afgevlakt in China (waar het vandaan komt), en het Chinese volk begint terug te keren naar een semi-normaal leven. Waarom wordt ons hier in Amerika dan verteld dat de dag des oordeels is aangebroken?

"Laat uw hart niet in beroering raken; u gelooft in God, geloof ook in Mij. In het huis van Mijn Vader zijn veel woningen; als dat niet zo was, zou Ik het u gezegd hebben. Ik ga heen om een plaats voor u gereed te maken. En als Ik heengegaan ben en plaats voor u gereedgemaakt heb, kom Ik terug en zal u tot Mij nemen, opdat ook u zult zijn waar Ik ben." Johannes 14:1-3 (HSV)

Kijk, je kent me, deze website heet niet voor niets Nu begint het einde, omdat we in de eindtijd leven, en in de eindtijd gebeuren er gekke dingen zoals de Bijbel ons zegt dat zal gebeuren. Ik scan de hele dag door de krantenkoppen, op zoek naar nieuws over de eindtijd om het je te laten zien. COVID-19 is heel ver verwijderd van een bijbelse pest, maar toch kijken we toe hoe alles wordt afgelast uit angst voor besmetting. De NBA heeft gisteren hun hele seizoen afgezegd, de hogescholen in het hele land zijn overgestapt op alleen online. Laten we eens kijken naar de cijfers.

Vanaf nu zijn dit de feiten:

De krantenkoppen van vandaag lezen als de pagina's van een sombere, naargeestige roman over een wereld waarin de bewoners zijn blootgesteld aan een wereldwijde pandemie en de lichamen zich opstapelen als brandhout. De beurs heeft te lijden onder dalende cijfers, scholen gaan dicht, alles wordt geannuleerd, maar waarom gebeuren die dingen nu juist? Waarom wordt ons verteld dat we bang moeten zijn en in paniek moeten raken?

Kameraad Bernie Sanders zegt dat er meer dan 55 miljoen zou kunnen sterven vanwege het COVID-19, wees maar erg bang!

Hij zei: "We moeten ook de waarheid onder ogen zien en dat is dat het aantal slachtoffers misschien zelfs hoger is dan wat de strijdkrachten in de Tweede Wereldoorlog meemaakten. Met andere woorden, we hebben een grote, grote crisis en we moeten daarnaar handelen."

Gisteren stond er in de krantenkoppen "OSCAR WINNAAR TOM HANKS EN VROUW POSITIEF GETEST OP CORONAVIRUS!!!" en iedereen begon te flippen, maar hoe gaat het met Tom en zijn lieftallige vrouw Rita? Hun verklaring is veelzeggend, en er staat gedeeltelijk "Hallo, mensen. Rita en ik zijn hier in Australië. We voelden ons een beetje moe, alsof we verkouden waren en hadden wat lichaamspijn. Rita had wat rillingen die kwamen en gingen." Hmm, niemand is aangesloten op ventilatoren of een infuus, ze zijn niet gebonden aan een ziekenhuisbed, komen zelfs niet in de buurt. Ze klinken precies als twee mensen die een slechte verkoudheid of een lichte griep hebben opgelopen. Dit is de realiteit, mensen, wakker worden.

Vandaag is het de 18e verjaardag van 9/11, de dag dat 2996 mensen omkwamen bij de meest gruwelijke aanvallen ooit op Amerikaanse bodem, gelijk aan of zelfs groter dan de aanval van de Japanners op Pearl Harbor in 1941.
( )

NOG NIET SINDS 9/11 IS ONS VERTELD DAT WE VOL ANGST EN PANIEK ZOUDEN WORDEN OP DIT NIVEAU. HERHAALT DE GESCHIEDENIS ZICH?

Een virus kan dodelijk zijn, of het nu polio, de griep, SARS, Ebola, COVID-19 of iets anders is, en als deze dingen toeslaan, sterven zwakke en zieke mensen het eerst en ze sterven snel. Dit gebeurt bij elke uitbraak van iets in de loop van de geschiedenis. De Amerikaanse Indianen werden bijna weggevaagd door de mazelen. Je zou COVID-19 net zo serieus moeten nemen als dat je iets anders zou nemen wat je ziek zou kunnen maken. Maar zoals ik altijd heb gezegd, zie ik niets in COVID-19 wat alle eindeloze angst en paniek waard is, die ze ons dag en nacht door de keel hebben geduwd sinds het begon. Waarom doen ze het dan?

Ik geloof dat het gebeurt op een niveau waarop de schimmige burgers van de Nieuwe Wereldorde leven en werken, als je een grote verandering in de samenleving wilt hebben, moet je een grote crisis hebben om de mensen in actie te brengen. Kijk naar wat er gebeurde met 9/11, dat was een grote crisis die de mensen doodsbang maakte. Toen het gedaan was, begonnen er eindeloze oorlogen in het Midden-Oosten, de Patriot Act nam onnoemelijke vrijheden van de Amerikanen weg, de implanteerbare RFID-microchip werd gecreëerd en vrijgegeven, onze telefoongesprekken en sms'jes worden in de gaten gehouden, en alles wat gedaan werd, werd gedaan door angst en paniek. Kijk eens naar het volgende:

Bill Maher: Ik hoop dat we "Een krakende economie" kunnen verdrijven, zodat we de "recessie op gang brengen."

Ik denk dat dit het is wat we nu zien: de liberalen die de media controleren, de liberalen die de sociale media controleren en de liberalen die de markten controleren, zeggen ons dat we bang moeten zijn en in paniek moeten raken, zodat ze in november de controle over Amerika kunnen overnemen. En het kan ze niet schelen wie er gekwetst wordt of wat het kost.

Naar mijn mening wordt COVID-19 wereldwijd gebruikt om markten in te laten storten en enorme financiële instabiliteit te creëren. George Soros heeft het hele Britse financiële systeem in zijn eentje laten instorten, hij is de laatste tijd zeker stil geweest, ik vraag me af wat hij in dit alles heeft gedaan? Hier in Amerika, geloof ik dat de nepnieuwsmedia en Democraten waar ze zo van houden, onvermoeibaar de klok rond werken om COVID-19 te bewapenen om te voorkomen dat er in november een Trump zal winnen. We waarschuwen u al jaren dat deze dag zou komen, is het nu aangekomen? Blijf bij de les.

Bron: The Chinese COVID-19 Coronavirus Is Being Used To Push Us Into A State Of Fear And Panic Not Seen Since 9/11 So What Are They Planning Now? • Now The End Begins