www.wimjongman.nl

(homepagina)


De vijf belangrijkste gebeurtenissen in de nep-pandemie

Jon Rappoport - 22 december 2020

Dit artikel is een samenvatting. Ik heb elders uitgebreid geschreven over elk van de vijf belangrijke gebeurtenissen.

EEN: De valse bewering dat er een nieuw virus is ontdekt en geïsoleerd.

Er is geen echte isolatie uitgevoerd. De zogenaamde genetische sequentie van het virus was eigenlijk een verzinsel, een samenraapsel van stukjes gegevens die verwijzen naar segmenten van RNA. Deze segmenten waren VOORbeschikt om deel uit te maken van het nieuwe virus, maar de onderzoekers hadden het virus niet, dus hun veronderstellingen komen neer op fraude.

TWEE: Het opzetten van een diagnostische test (PCR) voor het virus dat ze niet hadden. Het is duidelijk dat een dergelijke test geen betekenis heeft. Het is gebouwd op dezelfde soort absurde veronderstellingen die hebben geleid tot de fictieve ontdekking van het virus. Strategisch gezien heeft de test echter miljoenen "positieve resultaten" opgeleverd, waarmee wordt bedoeld: "besmet met het virus". Op deze basis, op zand gebouwd, werden de lockdowns verklaard.

DRIE: De Chinese lockdown van 50 miljoen burgers, zonder medische reden. Deze ongekende gebeurtenis stond model voor andere regeringen, en voor het CDC en de Wereldgezondheidsorganisatie. Nu was het "aanvaardbaar" om de wereldbevolking op te sluiten en economische verwoesting over de hele planeet aan te richten.

VIER: De absurde computervoorspelling van 500.000 doden in het Verenigd Koninkrijk en twee miljoen in de VS, gemaakt door de historisch mislukte modelleerder Neil Ferguson. Zijn instituut aan het Imperial College of London wordt door Bill Gates betaald. Fergusons voorspellingen werden gebruikt om Trump en Boris Johnson ervan te overtuigen dat noodtoestanden en lockdowns noodzakelijk waren.

VIJF: De gedwongen vroegtijdige dood van miljoenen ouderen over de hele wereld - die ten onrechte "COVID-19 doden" werden genoemd.

Deze mensen leden en lijden aan meerdere langdurige gezondheidsproblemen, die nog veel erger zijn geworden door tientallen jaren van medische behandeling met giftige drugs. Doodsangst voor een COVID-diagnose, vervolgens geïsoleerd van familie en vrienden, geven ze het op en sterven ze.

Er zijn zeker nog andere belangrijke gebeurtenissen, maar dit zijn de vijf belangrijkste.

Hier is het onderliggende feit dat moet worden begrepen: wat COVID-19 wordt genoemd is niet één aandoening. Het is een verscheidenheid aan ziekten en effecten die voortkomen uit verschillende traditionele oorzaken HERNOEMD onder het label "COVID".

Als er sprake is van authentieke nieuwe aandoeningen en oorzaken, moeten onafhankelijke onderzoekers goed kijken naar dergelijke clusters van mensen, en waar ze wonen. Zo moeten de onderzoekers bijvoorbeeld nagaan of er vóór de aangifte van een "COVID-uitbraak" in een gemeenschap of regio toxische vaccinatiecampagnes zijn gestart.

Bron: The five key events in the fake pandemic