www.wimjongman.nl

(homepagina)


VERTROUW OP DE WETENSCHAP: We ziten in het midden van een wereldwijd experiment met injecteerbare bio-elektronica die rechtstreeks leidt naar het Merkteken van het Beest.

door Geoffrey Grider - 24 december 2020

()

Kijk om je heen, wat zie je? Luchtvaartmaatschappijen die u verplichten een vaccin te ontvangen voordat u gaat vliegen, sportstadions die u vertellen dat er een immuniteitspaspoort nodig is om evenementen bij te wonen, landen als Israël en de landen van Europa die gebruik maken van groene, gele en rode beperkingsgebieden. Dit alles voor een virus met een herstelpercentage van 99%+.

OK, vandaag gaan de handschoenen uit, (niet dat ze ooit echt aan zijn geweest), en ik ga dit zo duidelijk en klaar mogelijk maken. Wat er nu om je heen gebeurt is de voorspelde Nieuwe Wereldorde die in het boek Openbaring wordt voorzegd. Dat is Feit #1. In deze Nieuwe Wereldorde zal de bevolking worden bestuurd door een bio-elektronisch injecteerbaar apparaat dat het Merkteken van het Beest wordt genoemd. Deze gehaaste, onbewezen en zeer gevaarlijke Messenger 33 mRNA-vaccins is de eerste halte op een rit die je naar de drempel van de Antichrist leidt. Dat is Feit #2.

"En ik zag tronen, en zij gingen daarop zitten, en het oordeel werd hun gegeven. En ik zag de zielen van hen die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het Woord van God, en die het beest en zijn beeld niet hadden aanbeden, en die het merkteken niet ontvangen hadden op hun voorhoofd en op hun hand. En zij leefden en gingen als koningen regeren met Christus, duizend jaar lang." Openbaring 20:4 (HSV)

Er is geen vergeving voor het nemen van het Merkteken van het Beest, en hoewel deze openingsrondes van de vaccins niet het bijbelse Merkteken van het Beest zijn, worden ze gebruikt als een psyop om je geestelijk te beïnvloeden tot het ontvangen van een injectie van de overheid. Kijk om je heen, wat zie je? Ik zie dat luchtvaartmaatschappijen u verplichten om een vaccin te ontvangen voordat u gaat vliegen, dat sportstadions u vertellen dat er een immuniteitspaspoort nodig is om evenementen bij te wonen, dat landen als Israël en de landen van Europa gebruik maken van groene, gele en rode beperkingsgebieden. Dit alles voor een virus met een herstelpercentage van 99%+.

De Bijbel ontvouwt zich letterlijk voor uw ogen!

Met de unanieme goedkeuring van de Knesset zal het programma van de man die de inspanningen van het land om de COVID-19 pandemie in te dammen coördineert, vanaf 6 september aan de gemeenten een kleurengroep toewijzen op basis van de besmettings- en morbiditeitscijfers. De rode zones zullen de meest strakke beperkingen ondervinden, gevolgd door oranje, dan geel en ten slotte groen in de volgorde van afnemende restricties. Bron:

Voor al jullie Laodiceanen, die "wetenschap" willen, zodat jullie de Bijbel kunnen geloven, nodigen we jullie uit om de video hieronder te bekijken en het geeft jullie alle directe wetenschap over het vaccin van de boodschapper 33 waar jullie om zouden kunnen vragen. Er staat zoveel informatie in die video dat ik het twee of drie keer heb moeten bekijken om het allemaal te kunnen absorberen. Maar mRNA-vaccins zijn niet zoals de kindervaccins die de meesten van ons hebben gekregen voor ziekten als pokken en polio. Messenger RNA-vaccins herprogrammeren je DNA, is dat echt wat je wilt dat er in je lichaam gebeurt?

Bron: TRUST THE SCIENCE: We Are In The Middle Of A Global Experiment Using Injectable Bio-Electronics That Leads Directly To The Mark Of The Beast • Now The End Begins