www.wimjongman.nl

(homepagina)

Het virus is slechts het begin

Dave Hodges - 29 maart 2020

Ik schat dat ongeveer 67 procent, dus tweederde, van de Verenigde Staten grotendeels past bij het beeld van een bierdrinkende, te zware, zittende en onwetende persoon, die op de bank zit en Bud Light drinkt, naar CNN kijkt, en wanneer hij stemt, wat zeldzaam is, doet hij dat op basis van naamsbekendheid. Dit soort Amerikanen is een bewijs van het mislukte beleid van No Child Left Behind [Geen Kinderen Nalaten] en Common Core [Gemeenschappelijk Denken]. De meeste van deze mensen kunnen Londen niet op een kaart vinden en 55% van hen kan de naam van de vice-president niet noemen, want de mensen zijn niet alleen totaal onwetend over hun wereld, en wanneer de nieuwe realiteit uiteindelijk zijn intrede doet, zal deze groep Amerika voorgoed veranderen, want ze zullen gaan handelen uit pure paniek. Kijk maar naar de kwestie van het toiletpapier. Stel je voor wat er zal gebeuren als hun kinderen geen eten kunnen krijgen. Let op mijn woorden, als deze groep zich ervan bewust wordt dat alles wat ze bezitten is afgestolen vanwege een virus, gaan ze van 0-60 in minder dan 4 seconden. Als de voedseltekorten volgende maand beginnen te verschijnen, zullen de gangsters niet de enige gevaarlijke groep op straat zijn. Amerika heeft op dit moment de potentie om in een Bosnië te veranderen zoals tijdens hun 1992-1993-burgeroorlog en je kunt een Democraat bedanken voor deze situatie.

Op maandag 30 maart 2020 interview ik een Midden-Amerikaanse expert op het gebied van geopolitiek. Hij is een expert, niet omdat de informatie zeer technisch is, maar omdat hij mijn publiek dingen gaat vertellen die uit onze mainstream media worden gefilterd. Ik ga hem pas identificeren na de uitzending van het interview en dat is voor zijn bescherming. Ik ken niet alle gebeurtenissen die hij gaat beschrijven, maar in het algemeen gaat hij het hebben over El Salvador en het feit dat hun president die een bondgenoot van president Trump is, heeft verklaard dat de Derde Wereldoorlog is begonnen en dat hij dat op Twitter heeft gedaan. Deze president heeft alle grenzen van zijn land gesloten en het leger gestuurd om de afsluitingen te versterken. Het lijkt erop dat hij een invasie verwacht, vermoedelijk omdat hij een bondgenoot van de Verenigde Staten is en de invasie van de Rode Dageraad op komst is.

Sommige mensen die op de hoogte zijn van deze gebeurtenissen verklaren dat de president van El Salvador de grenzen alleen maar sluit om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Die bewering is belachelijk omdat er geen militaire wapens nodig zijn om een grens te sluiten en deze wapens zullen niets tegen het virus doen. Zoals de president van El Salvador heeft gezegd, is er oorlog op komst als de Rode-Dageraad-invasie dwars door El Salvador hierheen komt.

Hieronder heb ik de stappen opgesomd die worden uitgevoerd om Amerika neer te halen.

Het virus is slechts het openingssalvo van de geplande vernietiging van Amerika

Er is een viervoudige poging om de grondwet te ontkrachten en een totalitaire regering in Sovjet-stijl te installeren onder leiding van de Democratische Partij. De vier poten bestaan uit de volgende delen:

  1. Een van de belangrijkste doelen van het Coronavirus is verwoestende economische en sociale destabilisatie door de beperkingen opgelegd vanwege het virus met mogelijke rellen (bijv. voedsel). Dit kan genoeg zijn om een regimewisseling door het verkiezingsproces te vergemakkelijken als gevolg van een mislukte economie. Als dit lang genoeg doorgaat, zal de VN zich op Amerikaanse bodem laten gelden door middel van medische krijgswetkampen. Deze acties sluiten de volgende stappen niet uit. Terzijde, ik werd een week geleden gewaarschuwd door een hooggeplaatste federale ambtenaar dat gebroken en hongerige mensen buiten de kruidenierswinkels wachten en zwakkeren beroven terwijl ze boodschappen in hun auto plaatsten. Paul Martin vertelde net het zelfde verhaal via de afdeling van de Sheriff van de Provincie Larimer en een lid van het Greeley Brandweerkorps dat hetzelfde zich in Colorado voordoet. Pas op als je gaat winkelen.
  2. Massief TET-offensief gepleegd door plaatselijke terroristen, de 5e colonne CHICOMS, kartels en MS-13. Moorden en massaal terrorisme is aan de orde van de dag. Er zal een burgeroorlog uitbreken in Californië en die dag is niet ver weg.
  3. Een Rode-Dageraad-invasie zal worden gelanceerd en de Amerikanen zullen worden aangevallen via zowel de zuidelijke als de noordelijke grenzen. Dit is zeer gevaarlijk omdat de CHICOMS en de VN al voet aan de grond hebben in dit land.
  4. De Derde Wereldoorlog zal beginnen.

Amerika is volledig gedestabiliseerd door het Coronavirus. De economie is in een vrije val, en tenzij er een koerswijziging komt door president Trump, zal de werkloosheid meer dan 50% bedragen en zal de chaos in de toeleveringsketen economische en sociale omstandigheden in het land veroorzaken die de eerste dagen van de Grote Depressie op een vakantie doen lijken. Vergis u niet, de leiding van de Democratische Partij vormt de basis van deze moedwillige vernietiging van de Verenigde Staten. Ze worden voornamelijk geleid door het grootste deel van de Democratische Partij in California, de Congressionele delegatie (Pelosi, Harris, Feinstein, Schiff) en mensen als Bloomberg en Schumer. Hun volgelingen, de Democratische burgemeesters en de Countycommissarissen lopen in het gareel. Deze groep heeft de spot gedreven met de Grondwet, omdat ze systematisch bijna alle burgerlijke vrijheden wegnemen, en omdat ze het virus gebruiken als voorwendsel om deze bolsjewistische revolutie te ontwikkelen en te lanceren. Iedereen met enig gezond verstand zou kunnen zien dat wapenwinkels en de verkoop van drank niets met het virus te maken hebben. Het gaat hier om de controle, de communistische controle van alle mensen en de eliminatie van privé-eigendom.

Bron: The Virus Is Only the Beginning | The Common Sense Show