www.wimjongman.nl

(homepagina)

Advocaten onthullen grote verkiezingsfraude.

Achterstallige stemmen, overboeking, geblokkeerde inspecties, oneerlijke stemtelsystemen, en nog veel meer.

20 november 2020 - Joseph Klein

()

De campagneadvocaten van president Trump, onder leiding van Trumps persoonlijke advocaat Rudy Giuliani, hielden donderdag een omstreden persconferentie in het Republikeinse Nationale Comité in Washington, DC. Zij schetsten hun bewijs tot op heden van wat Giuliani beschreef als een patroon van massale verkiezingsfraude, wat zij van plan zijn voor te leggen aan de rechtbanken in de belangrijkste swingstaten waar rechtszaken zijn of zullen worden ingediend. Sidney Powell, die een lid is van het juridische Trump-team, en de hogere juridische adviseur Jenna Ellis van de Trumpcampagne spraken ook. Hun centrale boodschap was dat zonder de ongebreidelde fraude en het gebruik van zeer verdachte softwaresystemen voor het tellen van stemmen, Trump de verkiezing met een ruime marge zou hebben gewonnen en dat ze het bewijs hadden om het te bewijzen. Ze beschuldigden de media er ook van de waarheid te verdoezelen vanwege hun haat voor president Trump.

Giuliani zei, gebaseerd op zijn ervaring met het vervolgen van enkele van de gevaarlijkste criminelen ter wereld: "Ik ken misdaden. Ik kan ze ruiken." En criminele activiteit is het waarvan hij overtuigd is dat er op grote schaal is gebeurd in de presidentsverkiezingen van dit jaar.

Giuliani veroordeelde wat hij een gecentraliseerd plan noemde, georkestreerd door de Democratische Partij, om kiezersfraude uit te voeren in grote steden die gecontroleerd worden door Democraten, en die een lange geschiedenis van kiezersfraude hebben. Hij haalde Philadelphia aan als een goed voorbeeld. Giuliani herinnerde de aanwezige media aan Joe Bidens eigen Freudiaanse misstap tijdens de campagne toen hij opschepte over het hebben van de meest "uitgebreide en inclusieve organisatie van kiezersfraude in de geschiedenis".

Het gebruikelijke patroon van kiezersfraude dat Trumps juridische team ontdekte, omvat het tellen van stemmen van buiten, die de staatsburgers, "overstemmen" waarbij 150, 200 of zelfs 300 procent van de geregistreerde kiezers in een district zogenaamd had "gestemd", intimidatie van kiezers, en het voorkomen dat inspecteurs het tellen van mail-in stembiljetten nauwlettend in de gaten te houden.

Daarbij beschreef Sidney Powell hoe een softwaresysteem voor het tellen van stemmen, dat in verschillende staten wordt gebruikt om stemmen te tellen, bij de verkiezingen van dit jaar zijn wortels had in het communistische Venezuela. Wijlen de Venezolaanse dictator Hugo Chavez zou de software hebben verkregen en gebruikt om ervoor te zorgen dat hij altijd zijn nepverkiezingen zou winnen. De huidige dictator van Venezuela, Nicholas Maduro, is het blijven gebruiken. "Een van de meest kenmerkende eigenschappen is de mogelijkheid om stemmen om te draaien. Het systeem kan een algoritme instellen en uitvoeren dat waarschijnlijk over het hele land heen liep om een bepaald percentage van de stemmen van President Trump weg te nemen en ze om te draaien naar Biden," zei Powell. Powell ging verder met uit te leggen dat toen de software-algoritmen werden overweldigd door Trumps eerste grote leads in belangrijke staten zoals Pennsylvania en Michigan, de machines werden uitgeschakeld, en plotseling grote pieken van Biden stemmen verschenen in de vorm van nieuw gecreëerde of door geknoei met mail-in stembiljetten. Dat was blijkbaar het "verzekerings"-plan van de Democraten.

Jenna Ellis vertelde de verzamelde verslaggevers dat "wat u nu hebt gehoord fundamenteel is in de openingsverklaring. Dit is wat u kunt verwachten om te zien wanneer wij naar het hof gaan om een volledige proces over deze zaak te hebben, en om dit bewijsmateriaal daadwerkelijk in het hof te tonen en onze zaak te bewijzen."

Om zijn beweringen over verkiezingsfraude met harde bewijzen te staven, verwees Giuliani naar beëdigde verklaringen van Amerikaanse burgers die getuige waren of gevraagd waren om deel te nemen aan verschillende criminele daden. Een beëdigde verklaring werd ingediend door een verkiezingsmedewerker in Michigan die zwoer dat ze werd geïnstrueerd door haar supervisor om illegaal afwezigheidsstembiljetten te antidateren. Ze zei ook dat ze was geïnstrueerd om niet te zoeken naar handtekeningen op die stembiljetten en niet te zoeken naar diskwalificerende tekortkomingen in de stembiljetten. Een beëdigde verklaring beweerde ook dat de medewerkers werd opgedragen om geen fotoidentiteitskaart van kiezers in Michigan te vragen, in tegenstelling tot wat de staatswet verëist.

Giuliani vermeldde een beëdigde verklaring waarin hij beweerde dat werknemers in Pennsylvania opdracht hadden gekregen om willekeurig stemmen zonder namen toe te wijzen aan iemand, wat resulteerde in duizenden kiezers in Pittsburgh die probeerden te stemmen en die te horen kregen dat er al stemmen waren uitgebracht door anderen in hun naam.

Giuliani's team had meer dan duizend beëdigde verklaringen in het algemeen in diverse swingstaten verzameld - met inbegrip van ongeveer 220 in Michigan alleen al - evenals ander bewijsmateriaal waarvan Giuliani zei dat hij niet vrij was om die op dit ogenblik te onthullen.

In Pennsylvania, zei Giuliani, dat de verkiezingsambtenaren de 'Gelijke Beschermingsclausule' van de Grondwet van de V.S. hadden overtreden omdat de provincies verschillende normen voor stemmentelling en inspectie toepasten evenals het toestaan van fouten in de post-in stemmen om toch geldig te zijn.

Giuliani zei dat er significante onregelmatigheden in Wisconsin waren, waar naar verluidt maar liefst 100.000 illegale stemmen werden uitgebracht als gevolg van misbruik van het post-in stembusgangproces. Dit kan genoeg zijn om de oproep van de pers, dat Biden in Wisconsin had gewonnen, teniet te doen. Trumps juridische team staat ook op het punt om een grote rechtszaak te beginnen in Georgia.

Het duurde meer dan vijf weken voordat Al Gore uiteindelijk de verkiezingen van 2000 aan George W. Bush toegaf, en dat was pas nadat het Hooggerechtshof zich uitsprak tegen zijn poging om te blijven aandringen op stemhertelling in Florida. Tot op heden is het nog geen drie weken geleden dat de verkiezingen werden gehouden. Het Electoral College stemt op 14 december om formeel te stemmen voor de president of de vice-president en de verwachte verkiezingsuitslag officieel te maken. Tot die tijd heeft de Trump-campagne het volste recht om in de rechtszaal, zo nodig tot aan het Hooggerechtshof, dit aan te vechten omdat het volgens hen een frauduleuze verkiezing was.

Als de advocaten van Trump niet genoeg bewijs hebben om de geprojecteerde verkiezingsuitslag teniet te doen, dan is dat maar zo. In ieder geval zullen de gebreken van het universeel stemmen via de post en het gevaar dat men zich verlaat op aan het buitenland gelieerde softwarebedrijven om de stemmen van deze natie te tellen, worden blootgelegd om zo de integriteit van toekomstige verkiezingen te helpen waarborgen.

Bron: Trump Lawyers Unveil Massive Voter Fraud | Frontpagemag


De gouverneur van Georgia roept op tot controle van stembiljetten

Paul Craig Roberts - 21 november 2020

(Nu de stemmen zijn geteld in Georgia is het de vraag of die stembiljetten wel deugen en of daarmee niet teveel fraude is gepleegd. De telling kan wel kloppen maar de vraag is of er niet teveel ongeldige stembiljetten zijn ingediend.)

Het lijkt eenvoudig om een steekproefsgewijze controle uit te voeren van handtekeningen op stembriefjes en deze te vergelijken met de handtekeningen op aanvragen en in het dossier bij het Staatssecretariaat.

De risico-limiterende audit, die wordt aangeduid als een hand-hertelling, leverde duizenden ontelbare stemmen op in vier graafschappen. Meer dan een dozijn getuigen van de hertelling ondertekende beëdigde verklaringen waaruit fouten en mogelijke fraude blijkt, waaronder Trump stemmen die werden geteld voor Biden en verdachte partijen ongerepte, onbevooroordeelde en uniform ingevulde stembiljetten.

Zowel post-in stembiljetten als voorlopige stembiljetten die in persoon worden gestemd, worden gevouwen voordat ze in een persoonlijke enveloppe worden geplaatst, waardoor het ontbreken van een vouw vreemd is. Deze vreemde zaken waren overweldigend voor Biden. Ooit telde de accountant meer dan 500 van deze omgevouwen stembiljetten op rij voor de voormalige vice-president.

Het probleem bij het hebben van een handtekeningonderzoek is dat het leek dat de Democraten de stem-enveloppen hebben weggegooid.

Houd in gedachten dat de reden dat het zo makkelijk was voor de Democraten om de verkiezingen te stelen, is dat zo weinig Republikeinen enige strijdlust in zich hebben.

Bron: Georgia Governor Calls for Audit of Ballot Signatures - PaulCraigRoberts.org


Sidney Powell heeft "rokend-wapen-bewijs" om massale verkiezingsfraude te bewijzen in de komende twee weken.

21 november 2020 - door Mike Adams

Trump-advocaat Sidney Powell is in opkomst als de kampioen van onze constitutionele republiek, en ze biedt nu explosieve details over de Dominion/Scytl stemfraude die, eenmaal bevestigd, de hele wereld zal doen schudden en het hele politieke landschap in Amerika zal herschikken.

Powell zegt dat ze in de komende twee weken met bewijs zal komen dat wijst op verkiezingsfraude. En nu het Hooggerechtshof van de VS gereorganiseerd is, waar vijf van de zes staten nu onder de jurisdictie van conservatieve juristen vallen, lijkt het steeds duidelijker dat wanneer dit alles naar SCOTUS [Surpreme Court/Hooggerechtshof] gaat, er bijna zeker een beslissing zal worden genomen die frauduleuze stemming "onherstelbaar bezoedeld" en dus nietig maakt.

Dit zou Trump een duidelijke overwinning geven in tal van swingstaten, wat hem een overwinning zal geven van de nationale verkiezingen en hem waarschijnlijk meer dan 300 electorale stemmen geven.

Sidney Powell verscheen vrijdag op de Howie Carr show en liet tal van bommen vallen over de groeiende hoeveelheid bewijs dat massale, landelijke, criminele stemfraude onthulde.

Via andere media zegt Powell ook dat de stemfraude de "partijgrenzen overschrijdt", wat betekent dat sommige GOP-leden ook betrokken zijn, niet alleen democraten.

Sidney Powell zegt dat ze video's en foto's heeft van verkiezingsfraude. Powell zei: "Ik garandeer je dat dit de partijgrenzen overschrijdt." https://t.co/V6j5Nk1z72

- The Election Wizard 🧙 ♂ ️ (@Wizard_predicts) 21 November 2020

Uit dat interview legt zij nog meer bewijs over van gecoördineerde, opzettelijke verkiezingsfraude, waaronder: (ThePalmieriReport.com voor deze lijst)

- Video-en fotobewijs
- Versnippering van stembiljetten
- Wijziging van de stembiljetten
- Verwijdering van stembiljetten
- Het gebruik van software om stemmen te veranderen
- Verklaringen die alles bewijzen.

Meer informatie komt ook uit via de Washington Examiner:

De hoofdadvocaat van het juridische team van de Trump-campagne sluit zich aan bij het onderzoek van de Washington Examinator politieke podcast in een exclusief interview.

Ze vertelde Larry O'Connor dat ze bereid is om haar persoonlijke en professionele reputatie op het spel te zetten over de beschuldigingen die ze gemaakt heeft. Ze zegt dat het juridische team foto's heeft van stemmen die in real time worden gemanipuleerd. Ze beantwoordde vragen over haar beweringen over de geautomatiseerde stemsystemen op verkiezingsavond. Ze zegt dat Republikeinen ook van deze systemen hebben geprofiteerd. Verder zegt ze dat graag zou hebben dat Dominion haar aanklaagt voor haar beschuldigingen... zodat ze een civiele onthulling kan doen. Ze reageert ook op de aanklacht van Tucker Carlson op Fox News donderdagavond, die om bewijzen vroeg.


Tucker Carlson en Fox News werken nu voor de globalisten, en verraden Amerika

Een interessante wending in dit alles is dat Fox News' Tucker Carlson — die al de bijnaam "Cucker Carlson" kreeg — geprobeerd heeft om Sidney Powell onder druk te zetten om al haar bewijzen en juridische strategieën openbaar te maken, uiteraard zo dat Carlson en Fox deze informatie kunnen leveren aan George Soros, de democraten en de globalisten die proberen Amerika te verslaan.

Powell is niet makkelijk te intimideren, zo bleek. Tucker Carlson pleegde carriere-zelfmoord door Sidney Powell aan te vallen. Op dezelfde manier vernietigt Fox gewoon elke geloofwaardigheid die het ooit had, en de kijkers vertrekken in drommen, en gaan over naar Newsmax en OANN waar echt nieuws nog steeds bestaat. Plus veel nieuwe mensen ontdekken ook InfoWars, Brighteon.com, Parler en andere alternatieve platforms en nieuwsbronnen.

Laat het iedereen die luistert bekend zijn: wij staan achter Sidney Powell. Tucker Carlson en Fox News kunnen van een klif springen. Je staat of achter Amerika op dit moment, of we willen niets met je te maken hebben, punt. (Opmerking: Er zijn nog steeds goede mensen in Fox-zaken, zoals Maria Bartiromo en Lou Dobbs. We weten nog niet zeker waar Hannity bij dit alles neer zal komen, maar hij wordt waarschijnlijk "behandeld" door zijn Fox-bazen.)

Bron: Sidney Powell has “smoking gun evidence” to PROVE massive election fraud in the next two weeks – NaturalNews.com