www.wimjongman.nl

(homepagina)

Verkiezingen Updates

Gary - 3 november 2020

()

Historische nationale verkiezingen in de Verenigde Staten zullen ons vertellen of Donald Trump zijn laatste termijn ingaat, of dat het laatste van Trumps regering in januari is. We houden u op de hoogte van de verkiezingsuitslagen.

Dit was een gek jaar en het wordt nog gekker. De onthulling van de 'Visie voor vrede', het coronavirus en de stormloop naar een nieuwe wereldorde (ook bekend als het beestsysteem). De lancering van de Abraham Akkoorden, wat heel goed de onderliggende overeenkomst van Daniël 9:27 zou kunnen zijn. Series branden, record-overstromingen, de thema's van de oorlog in de hemel zijn begonnen. De eerste volle maan wereldwijd op Halloween sinds 1944. Vele tekens in de hemel en zelfs de dichtstbijzijnde grote Conjunctie in bijna 400 jaar, wanneer Jupiter eindelijk zal blijken te ontsnappen aan hemelse objecten die Satan (Saturnus) en de antichrist (Boogschutter) afbeelden. Dit jaar heeft ook de meest genoemde stormen laten zien sinds de vorige recordhouder van 2005 en de meeste aan land komende orkanen in de VS sinds 1985. Als ik dit typ, gaat de orkaan Eta over El Salvador. Denk daar eens over na. Wanneer komt de redder? Binnenkort denk ik!

Welk verkiezingsresultaat ook, naar mijn bescheiden mening leiden ze rechtstreeks tot dezelfde uitkomst: de opstanding en opname van de gemeente, en het begin van Daniels 70e Week. Als Trump de herverkiezing wint, zullen we ongetwijfeld binnen enkele weken een aantal Arabische landen zien toetreden tot de Abraham Akkoorden, waaronder Saoedi-Arabië, Marokko, Djibouti, Oman, Qatar en misschien zelfs Irak. Een verbond met velen zal werkelijkheid worden — maar... nog niet versterkt voor een periode van zeven jaar. Als Biden wint, denk ik dat we getuige zullen zijn van een ongeoorloofde stormloop naar een echte wereldregering. Ze zullen nooit meer zo'n oproep durven weerstaan, zoals wat er in de VS, Brazilië, Hongarije, Polen en elders is gebeurd. Krachtige lockdowns, zoals in ontwikkelingslanden, evenals die in Australië en Nieuw-Zeeland, zullen ook op onze kusten aankomen, en de kerk zal in dreigend gevaar komen - en hulp nodig hebben.

Beide partijen zijn corrupt. Beide partijen doen dingen die rechtstreeks naar de verdrukking leiden. Dat gezegd hebbende, geloof ik niet in morele gelijkwaardigheid. De zonde scheidt af van God, maar niet alle zonde is gelijk. De opvatting dat alle zonden gelijk zou zijn wordt door christenen op grote schaal aangenomen, maar is op geen enkele manier Bijbels. De Bijbel schrijft verschillende straffen voor zonde op basis van ernst (zie Exodus, Leviticus, et al), maar de ultieme en ernstigste van de zonden is ongeloof, waarvoor iedereen die erin blijft zal sterven. Als u gaat stemmen, stem dan volgens uw christelijke overtuigingen en waarden. Als u niet gaat stemmen, oordeel dan niet over degenen die dat wel doen, en vice versa. We moeten elkaar liefhebben in woord en daad in deze laatste momenten van dit tijdperk. We kunnen niet in eenheid blijven, noch kunnen we anderen naar de Heer leiden, als we voortdurend elkaars politieke opvattingen aanvallen. Ons koninkrijk is niet van deze wereld.

Bron: Election Updates - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates