www.wimjongman.nl

(homepagina)

De historische derde Israëlische verkiezing die nu plaatsvindt, terwijl de Coronaviruspaniek aanhoudt.

Gary - 2 maart 2020

UPDATE: De exit-polls zijn nu in het hele land gesloten. Israëlische media melden "onverwachte resultaten": drie verschillende exit-polls tonen Likud met ongeveer 37 zetels versus Blauw-Wit met 33. Dit zou een verbetering betekenen voor de kansen van Netanyahu, maar zijn conservatieve coalitie zou 61 zetels nodig hebben om een meerderheid te verkrijgen.

De stembureaus zijn zojuist in heel Israël geopend terwijl de stemming begint die zal beslissen over de jarenlange strijd tussen premier Benjamin Netanyahu en zijn rivaal Benny Gantz. Recente peilingen hebben aangetoond dat Netanyahu een lichte voorsprong heeft, maar zal het genoeg zijn om een meerderheid te behalen? De stemming van vandaag zal een test zijn voor een aantal van de speculaties over vermeende profetieën van verschillende Joodse rabbijnen, waaronder Yitzhak Kaduri en Sasson Hai Shoshani.

Om aan te tonen hoe wereldwijd de besmetting met het Coronavirus is geworden, hebben de Israëlische autoriteiten speciale stembureaus opgezet om de ongeveer 5000 Israëliërs die momenteel in quarantaine zijn voor observatie te behandelen. Alsof een scène uit het boekje Nummers of een van de evangelierapporten, een Israëliër onder quarantaine orders zou kunnen worden gezien die klaagt bij de politie over het feit dat hij wordt behandeld als een lepralijder:

Maar toen de stations maandag open gingen, waren sommige Israëliërs onder quarantaine niet blij met de manier waarop ze werden behandeld op hun speciale stembureaus.

Een Jeruzalemiet die onder quarantaine staat uit angst voor besmetting veroorzaakte een scène in het stembureau van het Jeruzalemse coronavirus, volgens een rapport van de Hebreeuwse website Mako. Hij schreeuwde door een megafoon op 10 meter afstand van een politieagent: "Behandel ons niet als lepralijders." [bron]

( )

Een Israëliër stemt in een van deze speciale stembureaus.

Het is veelzeggend dat de Amerikaanse regering tot na de verkiezingen van vandaag steun heeft onthouden aan de annexatie van het extra land dat in de "Deal of the Century" werd voorgesteld. Nu de verkiezingen vandaag plaatsvinden en het zeskoppige karteringscomité gestaag vordert, komen we dichter bij de verdeling van het land.

Ondanks de wereldwijde paniek over het virus, is het schokkend hoe afstandelijk de meesten blijven als een monumentale profetie zich voor onze ogen zal ontvouwen - de verdeling van het land die God aan de nakomelingen van Jakob heeft toegekend. Het Grote Teken tweeënhalf jaar geleden was niet genoeg om de wereld wakker te schudden en het lijkt erop dat een meer concrete vervulling ook niet genoeg zal zijn. Er is iets veel groters nodig om eindelijk de oogkleppen uit hun ogen te halen.

Broeder Barry heeft het vanmorgen goed samengevat:

2e US COVID-19 Dood in Washington; Italiaanse voetbalteams spelen in lege stadions en veel bedrijven annuleren alle reizen, zelfs in eigen land. Het Franse dodental verdubbelt van de ene op de andere dag en de Senior adviseur van de Ayatollah in Iran is dood door het virus. Jezus komt eraan, mensen! Geloof de Zoon van God! Johannes 3:16

Aanstaande zaterdag 7 maart zal de morgenster Venus zich verbinden met Uranus (een transliteratie van het Griekse woord voor "Hemel"). Dan 28 dagen later zal Venus, die zijn helderste punt van het jaar nadert, voor het eerst in honderden jaren zijn nauwste conjunctie met de zeven sterren van Pleiaden hebben. Als 23 september 2017 het astronomische aspect van Openbaring 12:1-2 was, en 8 oktober 2018 de uitlijning van Openbaring 12:3-4, dan is misschien 3-4 april 2020 de astronomische vervulling van Openbaring 12:5.

Hoeveel zal de wereld veranderen in 28 dagen na de Israëlische verkiezingen en de voortdurende verspreiding van deze virale besmetting?

Bron: Historic Third Israeli Election Happening Now While Coronavirus Panic Takes Hold - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates