www.wimjongman.nl

(homepagina)

Beest-systeem dat vooruitgaat met Warp Speed

18 mei 2020 door Expat Gal

In deze onderstaande aminutetomidnite-video worden verschillende belangrijke details gedeeld:

-Trump heeft aangekondigd dat er een COVID-19 vaccin zal worden ontwikkeld en geïnjecteerd voor het einde van het jaar.
- Trump verklaart dat het leger zal worden gebruikt om de enorme aantallen injecties snel en aan veel mensen te geven als onderdeel van "Operation Warp Speed".
- Trump denkt dat de eerste groep die het COVID-19 vaccin krijgen de ouderen en mensen in verzorgingshuizen zijn.
- Rick Bright, een verdreven wetenschapper/vaccinonderzoeker, noemt een "gebrek aan leiderschap" in de richting van COVID-19 (waar Obama in zijn 5/16 toespraak aan afgestudeerden naar verwees) en stelt dat als de reactie op het virus niet wordt opgevoerd, het "de donkerste winter in de moderne geschiedenis" zal zijn.
- Het Ministerie van Defensie kende een contract van 138 miljoen dollar toe voor 500.000 voorgevulde injectiespuiten voor het covid-19-vaccin als onderdeel van "Project Jump Start" & "Rapid USA".
- 330 miljoen mensen in de VS zullen 2-4 injecties nodig hebben, 660 miljoen tot 1,3 miljard doses.
- Het doel is dat elke Amerikaan 30 dagen nadat het beschikbaar is dit vaccin krijgt.
- (op 9:18 markering in de video) Elk vaccin zal een RFID-chip hebben waarmee gezondheidswerkers kunnen bepalen waar en wanneer elke injectie plaatsvond, "in het helpen van volksgezondheidsambtenaren om meer geïnformeerde beslissingen te nemen".
- ApiJect Systems America werkt samen met de Assistant Secretary for Preparedness & Response & de Strategic National Stockpile, die beide deel uitmaken van de Amerikaanse Dept. of Human Health & Services.
- Om ervoor te zorgen dat deze "essentiële nationale hulpbron op tijd wordt opgebouwd", haalt Jeffries Financial Group, een van de 10 grootste investeringsbanken ter wereld, $1 miljard op
- De Global Preparedness Monitoring Board (GPMB) bestaat uit de mede-convenanten van de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie. Leden van de Raad van Bestuur zijn Dr. Anthony Fauci en Dr. Chris Elias, Melinda & Bill Gates Foundation.

Bron: Beast System Advancing at Warp Speed